Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω προσπαθω να κανω hard reset τελικα κανει soft? Δοκιμασα να το κανω και με την συσκευη κλειστη αλλα παλι το ιδιο κανει.. Μεσα απο το μενου δεν το προσπαθησα να το κανω,,, Η συσκευη εχει το εξης προβλημα: μια μερα που εσβησα το pda και μετα πηγα να βαλω το PIN μου εβγαλε ενα μυνημα για αγνωστο σφαλμα SIM. Η SIM λειτουργει κανονικα σε αλλα τηλεφωνα, ετσι σκεφτηκα να κανω ενα hard reset μηπως και γινει κατι... Ευχαριστω To hard reset: Hold down send/reject buttons (green/red at the front) and reset with the stylus; release the stylus but keep holding the buttons till you get 'this will erase all your personal data' message, then press 'action' (big front button) to hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 To hard reset: Hold down send/reject buttons (green/red at the front) and reset with the stylus; release the stylus but keep holding the buttons till you get 'this will erase all your personal data' message, then press 'action' (big front button) to hard reset. Ευχαριστω φιλε μου, το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Παιδιά, έχει αγοράσει κανένας το Touch από το Πλαισιο, μήπως τελικά μάθουμε τί πουλάνε εκεί, Ρ3450 ή Ρ3452 ή ό,τι άλλο είναι αυτό (π.χ. 256rom/128ram, 256rom/64ram 128rom/256ram(το είδα και αυτό!!!!!:p ), κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αποκλείεται ρε παιδιά να διαφέρει τόσο πολύ στα χαρακτηριστικά αφού είναι το ίδιο μοντέλο, Δεν συμφέρει την εταιρεία να βελτιώνει το ίδιο μοντέλο αφού ίσως η βελτίωση περάσει απαρατήρητη...τεσπα νομίζω ότι στο αρμόδιο σαιτ όλα είναι ξεκάθαρα και ότι δεν υπάρχουν διαφορές στην μνήμη Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Πάντως στο Πλαίσιο το δίνει με 256/64!... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Πάντως στο Πλαίσιο το δίνει με 256/64!... Pantws egw den tha epanapavomoun me tipota se afta pou lene sto site tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μα 100% έχουν κάνει λάθος, βέβαια δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Edit: 99% τα σωστά χαρακτηριστικά του φαίνονται εδώ. Memory: - ROM 256 MB - SDRAM: 128MB DDR Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλησπέρα, αγόρασα προχθές το bluetooth hands free Samsung WEP 410 και έχει προβλήματα ασυμβατότητας με το Touch. Χάνει συνεχώς το pairing με το Touch και επίσης σημαντικό είναι ότι αν πατήσεις κατά λάθος το κουμπί που απαντάει στις κλήσεις τότε καλεί αμέσως τον τελευταίο αριθμό που είχες καλέσει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα αφού εκτός του ότι χρεώνομαι συνεχώς, γίνομαι και ρεζίλι σε γνωστούς!!! Το WEP 410 θα το επιστρέψω στο πλαίσιο. Θέλω να ρωτήσω για να αγοράσω από το Πλαίσιο ένα συμβατό bluetooth hands free μικρό σαν το WEP 410 αν έχετε δοκιμάσει κανένα που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το Touch; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλησπέρα, αγόρασα προχθές το bluetooth hands free Samsung WEP 410 και έχει προβλήματα ασυμβατότητας με το Touch. Χάνει συνεχώς το pairing με το Touch και επίσης σημαντικό είναι ότι αν πατήσεις κατά λάθος το κουμπί που απαντάει στις κλήσεις τότε καλεί αμέσως τον τελευταίο αριθμό που είχες καλέσει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα αφού εκτός του ότι χρεώνομαι συνεχώς, γίνομαι και ρεζίλι σε γνωστούς!!! Το WEP 410 θα το επιστρέψω στο πλαίσιο. Θέλω να ρωτήσω για να αγοράσω από το Πλαίσιο ένα συμβατό bluetooth hands free μικρό σαν το WEP 410 αν έχετε δοκιμάσει κανένα που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το Touch; Το wep500 που έχω παίζει μια χαρά. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Το wep500 που έχω παίζει μια χαρά. Αυτό που γράφω ότι «αν πατήσεις κατά λάθος το κουμπί που απαντάει στις κλήσεις τότε καλεί αμέσως τον τελευταίο αριθμό που είχες καλέσει» γίνεται στο WEP 500; Επίσης πόσο καιρό το δουλεύεις; εγώ το WEP 410 το πήρα το Σάββατο και κάθε μέρα το Touch το χάνει σίγουρα 2 φορές. Και κάτι ακόμα. Είδα ότι το WEP 500 έχει διαφορετικό τρόπο που μπαίνει στο αυτί. Είναι σταθερό στο αυτί; ο ήχος πως είναι; ο πωλητής που είναι και γνωστός μου, μου είπε ότι το WEP 500 δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου όσο το 410. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και συγνώμη που σε έπρηξα. :rolleyes: Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγω έχω δοκιμάσει 2 handsfree της itech και δουλεύουν μια χαρά!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αυτό που γράφω ότι «αν πατήσεις κατά λάθος το κουμπί που απαντάει στις κλήσεις τότε καλεί αμέσως τον τελευταίο αριθμό που είχες καλέσει» γίνεται στο WEP 500; Επίσης πόσο καιρό το δουλεύεις; εγώ το WEP 410 το πήρα το Σάββατο και κάθε μέρα το Touch το χάνει σίγουρα 2 φορές. Και κάτι ακόμα. Είδα ότι το WEP 500 έχει διαφορετικό τρόπο που μπαίνει στο αυτί. Είναι σταθερό στο αυτί; ο ήχος πως είναι; ο πωλητής που είναι και γνωστός μου, μου είπε ότι το WEP 500 δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου όσο το 410. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και συγνώμη που σε έπρηξα. :rolleyes: Ναι αυτό με το κουμπί συμβαίνει δυστυχώς. Το έχω καιρό το 500 αλλά το touch από τη Κυριακή. Στο αυτί είναι μια χαρά και από ποιότητα με αφήνει πολύ ιακνοποιημένο. Να σαι καλά ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι?? ισως φανει κουτο αλλα εφω θα το πω! το καιζερ στο χειρισμο του ειναι πιο δυσκολο απο το touch?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι?? ισως φανει κουτο αλλα εφω θα το πω! το καιζερ στο χειρισμο του ειναι πιο δυσκολο απο το touch?? Δεν πας από ένα πλαίσιο να παίξεις μαζί τους να μας πεις τη γνώμη σου? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 θα παω στο public Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ναι αυτό με το κουμπί συμβαίνει δυστυχώς. Το έχω καιρό το 500 αλλά το touch από τη Κυριακή. Στο αυτί είναι μια χαρά και από ποιότητα με αφήνει πολύ ιακνοποιημένο. Να σαι καλά ελπίζω να βοήθησα. Καλημέρα, σε συνέχεια του προβλήματος και μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι όταν έχω ανοιχτό το WI-FI τότε χάνει το WEP 410 το Touch. Όταν το απενεργοποιώ τότε εμφανίζεται αμέσως το εικονίδιο του Headset στο Touch!!! Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; Είναι θέμα ασυμβατότητας, θέμα ρυθμίσεων ή κάτι άλλο; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 επειδη εχω μπλεχτει λιγο με τις μνημες... το touch me Μνήμη ROM: 128MB; SDRAM: 64MB DDR αξιζει??? (εννοω παει καλα χρησιμοποιωντας πχ μσν και ιντερνετ?) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 επειδη εχω μπλεχτει λιγο με τις μνημες... το touch me Μνήμη ROM: 128MB; SDRAM: 64MB DDR αξιζει??? (εννοω παει καλα χρησιμοποιωντας πχ μσν και ιντερνετ?) Πάει μια χαρά. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Υπάρχει κάτι φθηνό σέ gps bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/gre/shop.php Από τα πιο φθηνά αλλά τελείωσε!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/gre/shop.php Από τα πιο φθηνά αλλά τελείωσε!!! 69,50 oxi kai toso ftino........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 για βρες το συγκεκριμένο μαζί με μεταφορικά σε χαμηλότερη τιμή... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Καλημέρα, σε συνέχεια του προβλήματος και μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι όταν έχω ανοιχτό το WI-FI τότε χάνει το WEP 410 το Touch. Όταν το απενεργοποιώ τότε εμφανίζεται αμέσως το εικονίδιο του Headset στο Touch!!! Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; Είναι θέμα ασυμβατότητας, θέμα ρυθμίσεων ή κάτι άλλο; Κανείς; :( Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 για βρες το συγκεκριμένο μαζί με μεταφορικά σε χαμηλότερη τιμή... den zitise to sigekrimeno alla ena ftino gps ixa petixei ena me 45 alla den mporw na to vrw (oxi elliniko site):happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Καλά τα λες αλλά είπαμε να πάρει κανένα επώνυμο και ποιοτικό οπότε μην κοιτάμε μόνο την τιμή... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts