hellinas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 καλά , αφού κατάλαβες το λάθος της htc με την μπαταρία ,αλλά δεν κατάλαβες τιποτα άλλο απο αυτά που λέω, όλα καλά! στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει Να αλλάξεις γνώμη. Τώρα για αυτούς που δεν το έχουν , μπορεί να έχουν 5-6 καλύτερα (σίγουρα και ακριβότερα ppc) αλλά και να αγοραζουν ppc σκεπτόμενοι άλλα πράγματα και όχι την τιμή...(σεβαστοί βέβαια και αυτοί που σκεφτονται την τιμή) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 καλά , αφού κατάλαβες το λάθος της htc με την μπαταρία ,αλλά δεν κατάλαβες τιποτα άλλο απο αυτά που λέω, όλα καλά! στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει Να αλλάξεις γνώμη. Τώρα για αυτούς που δεν το έχουν , μπορεί να έχουν 5-6 καλύτερα (σίγουρα και ακριβότερα ppc) αλλά και να αγοραζουν ppc σκεπτόμενοι άλλα πράγματα και όχι την τιμή...(σεβαστοί βέβαια και αυτοί που σκεφτονται την τιμή) ... Φιλε μου καταλαβα τι μου λες. Ολοι γνωριζουμε οτι η htc θα παψει να χρησιμποποιει του 200 αρηδες απο εδω και στο εξης αλλα οπως ανεφερα θα ανεβει και η τιμη των επομενων ppc της λογω των 400αρηδων και συν ολα τα αλλα καλουδια που θα εχουν (gps κτ.λ). Εγραψα οτι δεν προκειτε να αλλαξω γνωμη οχι για να δειξω οτι ειμαι απολυτος η δεν παιρνω υποψη αν πει καποιος κατι σωστο απλα για να δειξω οτι το νοημα των forum ειναι η ανταλλαγη αποψεων και οχι ενα μερος για να πεισει καποιος για κατι η να του αλλαξει γνωμη η να δειξουμε οτι εχουμε γνωσεις και να το παιζουμε πονηροι και εξυπνοι.πιστευω οτι θα συμφωνησεις μ'αυτο. Επισης ειπα οτι μαλλον ειναι καποιοι επηρεασμενοι επειδη δεν το εχουν, κανωντας πλακα και δεν ειχα σκοπο αντιπαραθεσης :) Τωρα οσο για τις τιμες, ευτυχως η δυστυχως ενας πολυ σημαντικος παραγοντας για την αγορα ενος pocket pc ειναι σαφως και η τιμη. Βεβαια το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι να μπορει να κρινει καθενας αν η τιμη για μια συσκευη αξιζει η οχι τα χρηματα της και αν η συσκευη αυτη θα μπορεσει να καλυψει τις αναγκες του εκαστοτε αγοραστη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 συμφωνώ για τις απόψεις και τα forum, συμφωνώ για τη σχέση απόδοσης και τιμής. με εκνευρίζουν τα κόλπα marketing της κάθε εταιρείας, αυτό είναι όλο, βέβαια ξέρω οτι θα ζήσω με αυτά, οπότε όταν αντιλαμβάνομαι κάτι θεωρώ σωστό να το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Γιατί το λές αυτό ? To touch απευθύνεται σε άλλη κατηγορία και πίστεψε με είναι πολλοί αυτοί που θέλουν ακριβώς και ίσως και λιγότερο από αυτό που δίνει το touch χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη επιλογή. Δεν είναι κόλπο marketing αλλά μια συσκευή που έχει συγκεκριμένο target group\. Τώρα αν εσένα σε τσατίζει που δεν βγαίνει συσκευή στα μέτρα σου είναι άλλο θέμα και είναι σεβαστό γιατί και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα. ΌΜΩΣ το Touch είναι κατά την άποψη μου πολύ ολοκληρωμένη συσκευή για το target group της Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 overclock. Βάλε batterystatus. Λιγο πιο συγκεκριμενα αν μπορουσες? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Λιγο πιο συγκεκριμενα αν μπορουσες? Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Παίδες, κάποιος που είχε το S200 και πήρε το Touch ? Αντιλαμβάνομαι ότι η ταχύτητά τους πρέπει να είναι σχεδόν ίδια, με ίσως λίγο καλύτερη απόκριση στο interface από το Touch (λόγω WM6). Ισχύει ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Το battery status ειναι καποιο προγραμμα? Ειχα το s200 για λιγο και μου φαινεται το touch καπως πιο γρηγορο.Ειναι και το touch flo αμεσο και δινει μια αισθηση "ταχυτητας".. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Το battery status ειναι καποιο προγραμμα? Ειχα το s200 για λιγο και μου φαινεται το touch καπως πιο γρηγορο.Ειναι και το touch flo αμεσο και δινει μια αισθηση "ταχυτητας".. BatteryStatus http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1504 :cool: Έχω το S200, και τα έβαλα δίπλα-δίπλα για να δω διαφορές, αλλά αν δεν τρέξεις κάτι βαρύ, δεν μπορείς να κρίνεις...γι'αυτό ρωτάω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 BatteryStatus http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1504 :cool: Έχω το S200, και τα έβαλα δίπλα-δίπλα για να δω διαφορές, αλλά αν δεν τρέξεις κάτι βαρύ, δεν μπορείς να κρίνεις...γι'αυτό ρωτάω....[/QUO Battery status ok, thanks. δεν εχω κατι ιδιαιτερα βαρυ μεσα, οποτε δεν μπορω να κρινω ακομη..Ειμαι σιγουρος ομως οτι θα τρεχει οτιδηποτε πιο γρηγορα, εστω και λιγο. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανενας αν υπαρχει καμια μεγαλυτερη μπαταρια για touch?????????????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokakias Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Καλημερα σε ολους σας.Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε και εμενα το νεο στα windows mobile.Συνδεομαι κανονικα στο δικτυο με wi-fi αλλα οποιαδηποτε σελιδα και να παω να ανοιξω στον explorer προσπαθει και μετα απο 7-8 sec μου βγαζει το εξης>Δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας.Ελενξτε το ονομα και προσπαθηστε ξανα<. Πειτε τι κανω λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Pote tha einai diathesimo sta katastimata wind na to paro me epidotisi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Pote tha einai diathesimo sta katastimata wind na to paro me epidotisi?? Ασε , εγω για να το παρω έκανα ολόκληρη πατέντα.:wacko: Με την αναβάθμιση που είχα αγορασα ένα w610 για κάποιο κολλητό μου και με τα λεφτά που έβγαλα το αγόρασα μόνος μου από A-acorn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ασε , εγω για να το παρω έκανα ολόκληρη πατέντα.:wacko: Με την αναβάθμιση που είχα αγορασα ένα w610 για κάποιο κολλητό μου και με τα λεφτά που έβγαλα το αγόρασα μόνος μου από A-acorn. sostos!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Παιδια όντως, πότε θα έρθει στα Voda/Cote/Wind shops?? Επιδότηση 450€ δε λέει να πάει χαμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Παιδια όντως, πότε θα έρθει στα Voda/Cote/Wind shops?? Επιδότηση 450€ δε λέει να πάει χαμένη... Για οσους ειναι σε cosmote υπαρχει λυση!!!Ζητηστε να παει η επιδοτηση σας σε καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Το πηρα πριν απο 5 μερες. Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά από διαχείριση μνήμης πώς σας φαίνεται; Destinator 7 με ταυτόχρονη αναπαραγωγή μουσικής, έχει ως αποτέλεσμα άσπρη οθόνη (εκείνη που σου προτρέπει να κλέισεις προγράμματα) Μπορεί βέβαια να φταίει το destinator 7 (που μάλλον αυτό φταίει απ' ότι ακούω και από άλλους χρήστες) αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα κολπάκι (έστω και registry hack) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, για να μην κάνω λάθος. Περνώ το spb full screen keyboard, μετά το greek skin και μετά κάνω το κόλπο που γράφει εδώ στο myphone ο φίλος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Και με κεφαλαία ελληνικά που γράφω αφού το πέρασα, πάλι 70 μου δίνει όριο; :S Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclaud Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, Μου αρέσει αρκετα αυτο το PDA-ΚΙΝΗΤΟ-POCKΕT PC ή ότι άλλο είναι κατασκεύασμα αλλά σαν νέος χρήστης σε αυτό το είδος έχω να κάνω κάνα δυο ερωτήσεις, με δεδομένο ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν GPS, αλλά να μην έχω μαζι μου μια δέυτερη συσκευή λέω να τα συνδιάσω σε ένα. ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ GPS Η΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?????? (ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΎΠΟΥ DESTINATOR) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η΄ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ GPS???????? ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! Παράθεση :kill: Ηντά πες μρε!!! θα σε ντουφεκίσω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, Μου αρέσει αρκετα αυτο το PDA-ΚΙΝΗΤΟ-POCKΕT PC ή ότι άλλο είναι κατασκεύασμα αλλά σαν νέος χρήστης σε αυτό το είδος έχω να κάνω κάνα δυο ερωτήσεις, με δεδομένο ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν GPS, αλλά να μην έχω μαζι μου μια δέυτερη συσκευή λέω να τα συνδιάσω σε ένα. ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ GPS Η΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?????? (ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΎΠΟΥ DESTINATOR) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η΄ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ GPS???????? ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! δεν εχει ενσωματομενο GPS η συσκευη εχει επιλογη για εξωτερικο μονο. αμα θελεις συσκευη μονο και μονο για GPS δες κατι αλλο. παντως ειναι πολυ καλη και βολικη και σηκωνει ανετα το DESTINATOR. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί αν και παρακολουθώ τακτικά το νήμα δεν το έχω διευκρινήσει...Τελικά έστω και με το stylus στέλνει η δεν στέλνει μηνύνατα των 160 χαρακτήρων και αν ναι πρέπει και γι αυτό να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα? Α ρε κακόμοιροι και ανυποψίαστοι αγοραστές ppc που βλέπετε μια ωραία συσκευούλα την παίρνετε δεν ξέρετε ίποτα από pc και παλεύετε μέχρι να τη λειτουργήσετε. Το φαινόμενο το βλέπω συχνά σε κάτι Πλαίσια όπου ο εμφανώς άμπαλος αγοραστής θέλει να πάρει κάτι τέτοιο και ο πωλητής αντί να τον αποtρεψει γιατί στην τελική πιο πολύ θα τον ταλαπωρήσει τον σιγοντάρει και τον συγχαίρει για την επιλογή του.... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 1.στελνει κανονικα 160χαρακτηρες δεν υπαρχει προβλημα. 2.ουδεν σχολιο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, για να μην κάνω λάθος. Περνώ το spb full screen keyboard, μετά το greek skin και μετά κάνω το κόλπο που γράφει εδώ στο myphone ο φίλος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Και με κεφαλαία ελληνικά που γράφω αφού το πέρασα, πάλι 70 μου δίνει όριο; :S Τι κάνω λάθος; το λάθος είναι ότι πρέπει να στέλνεις κεφαλαία με GSM αλφάβητο, και εξηγούμε , φτιαξε ένα keyboard map το οποίο όποιο γράμμα της αλφαβήτου σε κεφαλαία είναι ίδιο στα λατινικά και τα ελληνικά (ΡΤΥΟΚΑΖΧ)να βγάζει το λατινικό ενώ όποιο υπάρχει μόνο στα ελληνικά να βγάζει το ελληνικό (πχ΅. ΣΦΓΞΛΩΨ) έχω φτιάξει ένα τέτοιο μαπ για το resco keyboard, όποιος το θέλει πμ......και του το στέλνω, κατσε φτιαξε ένα τέτοιο για το σπβ και θα είστε όλοι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδια καλησπερα!Επειτα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα και εγω στο Τouch,πολυ καλο αν και δεν εχω εμπειρια σε PPC.Για το φιλο που ρωταει,εχει παει σε καταστηματα Vodafone,και εγω απο εκει το πηρα.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Touch, η συσκευή είναι απλά καταπληκτική. Μια ερώτηση, προγράμματα για τα 6αρια που θα βρούμε? Καλό θα είναι να κάνουμε μια λίστα για τα must που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας… τι λέτε? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts