WebViRuS Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 100 ευρώ με το ΦΠΑ :) τι λές. (δεν μας είπες και το λόγο που το πουλάς) επ μήτσο με πρόλαβες :D καλημέρα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν? By default afto syxronizei kai apo tis dyo plevres. Diladi den afairei tipota alla mono prosthetei apo opou brei kainourgia epafi. Mi fobasai, tha sou tis perasei sto PC kanonika. Ola afta bebaia ean den exeis peiraksei kati apo tis epiloges pou anaferei o filos webvirus pio pano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 sory για το off topic,αλλα μηπως εχεις σχεση με τον ρηγα του http://www.fazerclub.gr? Όχι δεν έχω καμία σχέση Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Όχι δεν έχω καμία σχέση δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο .. απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;) αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;) αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις? χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA start/programs/activesync/menu/options;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο .. απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;) αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;) αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις? χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;) Πολύ απλά τα κινητά για εμένα είναι hobby.Κάθε τρείς εβδομάδες με ένα μήνα σχεδόν αλλάζω κινητό.Απο τη στιγμή λοιπόν που το βαρέθηκα το αλλάζω για να πάρω κάτι άλλο.:shifty: Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Πολύ απλά τα κινητά για εμένα είναι hobby.Κάθε τρείς εβδομάδες με ένα μήνα σχεδόν αλλάζω κινητό.Απο τη στιγμή λοιπόν που το βαρέθηκα το αλλάζω για να πάρω κάτι άλλο.:shifty: εγω θα ελεγα (και ειμαι σιγουρος για αυτο) οτι δεν μπορεσες να το δουλεψεις και για αυτο το δινεις....:shifty: ειδικα βλεποντας τι συσκευες εχεις δουλεψει πριν απο αυτο :rolleyes: γιατι δυσκολο σε κοβω να το ξεκοκαλισες το καιζερ σε 3 βδομαδες και να το βαρεθηκες κι ολας :lol::p μην τρελαθουμε κι ολας!!! ,ειδικα τωρα που εχει αρχισει το παιχνιδι με τις cooked rom που κυκλοφορουν και κανουν το τηλ αγνωριστο;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 wi-fi companion. Σε μένα δεν δούλεψε καλά και το απεγκατέστησα. Μετά την εγκατάσταση δεν μπορούσα να συνδεθώ καν και το wifi finder δεν έβρισκε κανένα δίκτυο. Και το είχα στο "Best Performance". Μόλις το έβγαλα ξαναπήκα στο δίκτυο του "γείτονα" :lol::lol::lol: Διάβασα ότι και κάποιοι άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα. Σε σένα δουεύει εντάξει? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Μόλις το έβγαλα ξαναπήκα στο δίκτυο του "γείτονα" :lol::lol::lol: απατεωνες :lol: κλεβετε ξενα δικτυα :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 εγω θα ελεγα (και ειμαι σιγουρος για αυτο) οτι δεν μπορεσες να το δουλεψεις και για αυτο το δινεις....:shifty: ειδικα βλεποντας τι συσκευες εχεις δουλεψει πριν απο αυτο :rolleyes: γιατι δυσκολο σε κοβω να το ξεκοκαλισες το καιζερ σε 3 βδομαδες και να το βαρεθηκες κι ολας :lol::p μην τρελαθουμε κι ολας!!! ,ειδικα τωρα που εχει αρχισει το παιχνιδι με τις cooked rom που κυκλοφορουν και κανουν το τηλ αγνωριστο;) "Γάτος" :blink: είσαι ρε μεγάλε, με κατάλαβες.Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και "κόβεις" τους αδαείς απο χιλιόμετρα.Κούνια που μας κούναγε:mad: Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 "Γάτος" :blink: είσαι ρε μεγάλε, με κατάλαβες.Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και "κόβεις" τους αδαείς απο χιλιόμετρα.Κούνια που μας κούναγε:mad: κανε μια απλη αναζητηση στα μηνυματα σου εδω μεσα και θα δεις η μαλλον θα το συνειδητοποιησεις και μονος σου..... samsung,nokia n73,n93,n95.se k800i,se p990i :heat: οντως εχεις μεγαλη εμπειρια στα pdas :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 απατεωνες :lol: κλεβετε ξενα δικτυα :D:D :lol::lol::lol: η πλάκα είναι ότι έχω router με wifi αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi. Δεν ξέρεις ότι του γείτονα είναι πιο γλυκό ? :):):) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 :lol::lol::lol: η πλάκα είναι ότι έχω router με wifi αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi. Δεν ξέρεις ότι του γείτονα είναι πιο γλυκό ? :):):) οντως το ξενο ειναι πιο γλυκο :lol: κακως δεν το εχεις ηδη κανει ;) ειναι χλιδη να εισαι αραχτος ,στη βεραντα πχ,και ανα πασα στιγμη να συνδεεσαι η και να εισαι και μονιμα συνδεμενος στο wifi σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 οντως το ξενο ειναι πιο γλυκο :lol: κακως δεν το εχεις ηδη κανει ;) ειναι χλιδη να εισαι αραχτος ,στη βεραντα πχ,και ανα πασα στιγμη να συνδεεσαι η και να εισαι και μονιμα συνδεμενος στο wifi σου :) Δημήτρη δεν το κάνω γιατί αφού έχω του γείτονα που είναι ξεκλείδωτο γιατί να προσθέσω επιπλέον ακτινοβολία μέσα στο σπίτι. Εχω και την γυναίκα έγκυο! :) Εξάλου του γείτονα το πιάνω από παντού μέσα στο σπίτι. :O Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 κανε μια απλη αναζητηση στα μηνυματα σου εδω μεσα και θα δεις η μαλλον θα το συνειδητοποιησεις και μονος σου..... samsung,nokia n73,n93,n95.se k800i,se p990i :heat: οντως εχεις μεγαλη εμπειρια στα pdas :lol::lol::lol: Σίγουρα όσον αφορά τα PDA οι γνώσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και οι δικές μου απειροελάχιστες. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι γνωρίζω απο PDA ή οτι είμαι καλύτερος απο εσένα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσες εσύ επειδή εγω θέλω να δώσω το Kaizer MOY.Anyway αν και μικρότερος απο εσένα πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να κάθομαι να εξηγώ στον καθένα γιατί θέλω να δώσω ή να πουλήσω το γαμοPDA μου.:ninja: Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 γιατί να προσθέσω επιπλέον ακτινοβολία μέσα στο σπίτι. Εχω και την γυναίκα έγκυο! :) μονο και μονο για αυτο φτανει :!::!: αντε με το καλο φιλε μου η ωρα η καλη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Σίγουρα όσον αφορά τα PDA οι γνώσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και οι δικές μου απειροελάχιστες. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι γνωρίζω απο PDA ή οτι είμαι καλύτερος απο εσένα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσες εσύ επειδή εγω θέλω να δώσω το Kaizer MOY.Anyway αν και μικρότερος απο εσένα πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να κάθομαι να εξηγώ στον καθένα γιατί θέλω να δώσω ή να πουλήσω το γαμοPDA μου.:ninja: φιλε μου ουτε μια στο εκατομμυριο δεν σκεφτηκα κατι τετοιο!! δεν εχω το δικαιωμα να πω εγω αν ειμαι η εισαι καλυτερος καπου!! απλα με το emoticon που τοποθετησες στο μηνυμα σου(:shifty:) μου εδωσες το δικαιωμα να σκεφτω οτι απαντησες ειρωνικα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 μονο και μονο για αυτο φτανει :!::!: αντε με το καλο φιλε μου η ωρα η καλη :) Thanks! Thanks! Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 φιλε μου ουτε μια στο εκατομμυριο δεν σκεφτηκα κατι τετοιο!! δεν εχω το δικαιωμα να πω εγω αν ειμαι η εισαι καλυτερος καπου!! απλα με το emoticon που τοποθετησες στο μηνυμα σου(:shifty:) μου εδωσες το δικαιωμα να σκεφτω οτι απαντησες ειρωνικα ;) ΟΚ λανθασμένη επιλογή emoticon.Συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου.Anyway no harm feelings:) Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ΟΚ λανθασμένη επιλογή emoticon.Συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου.Anyway no harm feelings:) ο δαιμονας του αχρωμου και ανεκφραστου πληκτρολογιου :O τελος το off topic λοιπον :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 File zaharakis, Eida oti exeis idi fortwsei tin nea rom tou duttythroy kai i alitheia einai oti den ton empistevomai kai toso apo tis stigmi pou yparxei o helmi_c me polli empeiria pisw tou stis cooked ROMs. Eisai efxaristimenos? Egw exw akoma tou helmi_c kai i alitheia einai oti dyskola tha tin allaksw ean den bgalei o idios kati kainourgio. Kai kati akoma... pou xathike aftos? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 File zaharakis, Eida oti exeis idi fortwsei tin nea rom tou duttythroy kai i alitheia einai oti den ton empistevomai kai toso apo tis stigmi pou yparxei o helmi_c me polli empeiria pisw tou stis cooked ROMs. Eisai efxaristimenos? Egw exw akoma tou helmi_c kai i alitheia einai oti dyskola tha tin allaksw ean den bgalei o idios kati kainourgio. Kai kati akoma... pou xathike aftos? :ninja: γεια σου νασο :) ναι την δοκιμασα (ολες τις εχω δοκιμασει)και επεστρεψα παλι στην καλυτερη -κατα την γνωμη μου-ολων του Helmi_c big storage.04. το os που χρησιμοποιησε ο duty ειναι το ιδιο με του helmi και ειλικρινα δεν ειδα πουθενα την ρομ αυτη να ειναι καπου πιο γρηγορη απο του helmi!ισα ισα που ειναι πολυ πιο αργη... επιπλεον παρουσιαζει πολλα lags και εχει bugs που για μενα ειναι τελειως παιδικα...εχει δοκιμασει ο duty να κανει την διαφορα με καποιες τροποποιησεις δικες του που δυστυχως δεν του εδωσαν αυτο που λογικα επιθυμουσε να εχει στο τελικο αποτελεσμα... παντως η σταθεροτητα,η ταχυτητα αλλα και η λειτουργικοτητα της ρομ του helmi_c ειναι για μενα πλεον του καλου!! κατα την γνωμη μου ο ανθρωπος εχει καταφερει να εκμεταλευτει παρα πολυ τις δυνατοτητες του καιζερ με αυτην του την δουλεια...κατι που στο παρελθον επρεπε να πεσουν πολλες δοκιμες για να φτασει καποια ρομ να ειναι σταθερη και λειτουργικη και ταυτοχρονα και γρηγορη :O και εγω εχω ενα καλο backup της ρομ του helmi και απλα φλασαρω και στηνω απο την αρχη τις αλλες δοκιμαζοντας τες και αν κατι δεν μου αρεσει απλα ξαναφλασαρω του helmi και restore το backup και παμε παρακατω ;) οσο για το που ειναι ο helmi...πραγματικα δεν ξερω...ελπιζω να ειναι πανω απο ολα καλα ο ανθρωπος !! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankidem Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Παιδια σας εχω κουρασει μηπως ξερει κανεις αν εχει φερει το μηχανημα η γα... η WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts