Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

K ακομα μια απορια χρειαζομαι για wm καποιο προγραμμα για defragment-maintainance οπως χρειαζονται τα windows στο pc μου? k αν ναι ποιο προτεινετε?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thankss:D Το touch commander το εχεις αντιστοιχισει σε καποιο hardware button? προσπαθω να το κανω να ενεργοποιειται κανοντας schroll οπως στο touch αλλα δεν τα καταφερνω εχεις βρει καμια ακρη μηπως?

opera ;)

οτι καλυτερο :)

akrivos! exei tabs grigoros... (ton exo sto hp-rw6815)
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

1.πρεπει να ειναι 0,57

2.οχι δεν βλεπω καποιο προβλημα.:O

Efxaristo!
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

καλά είμαι σίγουρος ότι εσύ το έχεις παραγγείλει ήδη και έρχετε. αφού δεν κρατιέσαι το ξέρω και το ξέρεις.

το πολυ πολυ να καψω (αλλα) 27ε ;)

φυσικα και την εχω ηδη παραγγειλει.:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

K ακομα μια απορια χρειαζομαι για wm καποιο προγραμμα για defragment-maintainance οπως χρειαζονται τα windows στο pc μου? k αν ναι ποιο προτεινετε?

pocket mechanic

αποφυγετε τις ανασυγκροτησεις μεσω τετοιων προγραμματων.καλα ειναι δεν λεω αλλα η καρτα των τηλεφωνων μας δεν ειναι σκληρος δισκος των windows ;)

memmaid 2.0 ειναι οτι χρειαζεστε και τπτ παραπανω ;)

απλο καλο με τα καταλληλα και απαραιτητα εργαλεια και οτι πιο ασφαλες :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

προτιμώ την εγγύηση απο μια εταιρία :)

και μην ξεχνάς ότι τα μεταφορικά είνα τζάμπα.

κράτα το κλειστό για να μην πέσει η αξία του :D

με χαρα μου διαπιστώνω ότι η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά! πραγματικά ολα μα όλα τα λεφτα!! το συγκρίνω με το p1i και μπορώ να πω οτι με κολλάει ασχημα

με χαρα μου διαπιστώνω ότι η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά! πραγματικά ολα μα όλα τα λεφτα!! το συγκρίνω με το p1i και μπορώ να πω οτι με κολλάει ασχημα

αλλο το ενα αλλο το αλλο ;)

δεν ειναι δικαιο να συγκρινεις κινητα uiq με το καιζερ ...ειναι χαμενα απο χερι :)

Πουλάω το τριών εβδομάδων TYTn II μου.Όποιoς ενδιαφέρεται ας μου p.m.:)

sory για το off topic,αλλα μηπως εχεις σχεση με τον ρηγα του http://www.fazerclub.gr?

100 ευρώ με το ΦΠΑ :) τι λές. (δεν μας είπες και το λόγο που το πουλάς)

επ μήτσο με πρόλαβες :D καλημέρα.

Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν?

κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA

• Administrators
Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν?

By default afto syxronizei kai apo tis dyo plevres. Diladi den afairei tipota alla mono prosthetei apo opou brei kainourgia epafi. Mi fobasai, tha sou tis perasei sto PC kanonika. Ola afta bebaia ean den exeis peiraksei kati apo tis epiloges pou anaferei o filos webvirus pio pano.

Modpic.gif

sory για το off topic,αλλα μηπως εχεις σχεση με τον ρηγα του http://www.fazerclub.gr?

Όχι δεν έχω καμία σχέση

Swift-Red-Arrow:ninja:

Όχι δεν έχω καμία σχέση

δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο ..

απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;)

αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;)

αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις?

χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;)

κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA

start/programs/activesync/menu/options;)

δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο ..

απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;)

αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;)

αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις?

χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;)

Πολύ απλά τα κινητά για εμένα είναι hobby.Κάθε τρείς εβδομάδες με ένα μήνα σχεδόν αλλάζω κινητό.Απο τη στιγμή λοιπόν που το βαρέθηκα το αλλάζω για να πάρω κάτι άλλο.:shifty:

Swift-Red-Arrow:ninja: