Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

5 septemvriou!!!!! xaxa auta ine kala nea :D

pedia exo mia erotisi omos. an to paro apo tin expansys molis vgi tha exo egiisi apo tin ACE?

an oxi tha prepi na doume pote tha to exi kana plaisio na pao na to paro apo eki.

για τις διαστασεις και το βαρος του μπορει να μας το

πει με σιγουρια ο φιλος @panaros o οποιος ειναι και

κατοχος του kaiser.:)

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ζυγαρια, γιατι ειμαι διακοπες αυτη τη στιγμη, αλλα οπως εχω πει και στο πρωτο ποστ για το kaiser, αυτο που νιωθεις για τα καλα μολις το πρωτοπιασεις ειναι οτι ειναι βαρυ για τον ογκο του:happy:

Τι να πω 30 γραμμαρια ειναι αρκετη διαφορα αραγε ποιο να ειναι το πραγματικο βαρος!Αν και δεν νομιζω οτι θα ενοχλει αυτο!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Για τις εγγυήσεις το θέμα είναι σχετικά πολύ συζητημένο.

Επιγραμματικά : Αν η συσκευή είναι από HTC Europe (θα το αναγράφει πάνω) τότε η ACE θα σου δώσει εγγύηση σε όλα τα μέρη αλλά ΔΕΝ θα μπορείς να τις ελληνικές ROM της ACE. Αν η συσκευή ΔΕΝ είναι από HTC Europe τότε δύσκολα να καλυπτείς από την εγγύηση . Αν και τυπικά καλύπτεσαι , πιο εύκολο θα είναι να το στείλεις στο expansys.

Ας επιχειρήσουμε...

zaharakis Κοιτα ενα review

http://www.trustedreviews.com/mobile-devices/review/2007/08/10/HTC-P4550-Kaiser-Smartphone/p1

Υπεροχη συσκευη :D:)

γιωργο το τηλεφωνο θελω :rolleyes:

οχι review :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
απα πα πα πα δεν μπορουμε να τον κρατησουμε παιδια τον ζαχαρακη με τιποτα:D:Dπαντως εγω με τα 6αρια στον τιτανα ειδα απιστευτη σταθεροτητα και τωρα το περιμενω πιο χαλαρα το καιζερ:happy:

ipomoni 20 meres minane pano kato, mexri na erthi.

ipomoni 20 meres minane pano kato, mexri na erthi.

εδω για το p990i περιμενα ενα χρονο :blink: και (τελικα βγηκε αποτυχια...και ουτε που ασχοληθηκα να παω να το δω απο κοντα!!)για το καιζερ που περιμενουμε 3 μηνες??:lol::lol:

να μαστε καλα εμεις και θα ρθουν κι αλλα πολλα :)

αν και εδω κραταω μια πισινη, μιας και θα κυκλοφορησουν και καποια αλλα καλα εργαλεια παραλληλα με το καιζερ ;) οποτε μπορει και να μην ειναι το καιζερ ο αντικαταστατης του τιτανα μου τελικα :O ειδωμεν...δεν τρελαινομαι παντως οπως πιο παλια :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

απα πα πα πα δεν μπορουμε να τον κρατησουμε παιδια τον ζαχαρακη με τιποτα:D:Dπαντως εγω με τα 6αρια στον τιτανα ειδα απιστευτη σταθεροτητα και τωρα το περιμενω πιο χαλαρα το καιζερ:happy:

εκει ειναι η διαφορα μας γιαννη,οτι εγω δουευω τον τιτανα πολλους μηνες τωρα με 6αρια και η σταθεροτητα και η αξιοπιστια ειναι δεδομενη...αλλα το εχω ηδη ενα χρονο κοντα....:rolleyes:

θελω καποιο πιο καινουριο πλεον με πιο πολλες δυνατοτητες :p

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149

ισως και νωριτερα απο 20 μερες :O

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149

ισως και νωριτερα απο 20 μερες :O

βλεπω στο σιτε τους εκει που το ειχανε

kaiser το αλλαξανε σε TyTN II.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
εκει ειναι η διαφορα μας γιαννη,οτι εγω δουευω τον τιτανα πολλους μηνες τωρα με 6αρια και η σταθεροτητα και η αξιοπιστια ειναι δεδομενη...αλλα το εχω ηδη ενα χρονο κοντα....:rolleyes:

θελω καποιο πιο καινουριο πλεον με πιο πολλες δυνατοτητες :p

σε αυτο δικιο εχεις!!!!εγω ειμαι φρεσκος στα 6 και νομιζω οτι τωρα αγορασα νεα συσκευη,τελικα δικιο ειχες για τα 6 που ελεγες,20 μερες τωρα και δεν εχω ουτε 1 κολημα,ουτε την καρτα μου την εχασε ποτε,αυτη την στιγμη μην πω μεγαλη κουβεντα ειμαι τρελα ευχαριστημενος με τον τιτανα,οποτε ενα 6μηνο τουλαχιστον θα αντεξω χαλαρα:happy:

αντε να το παρουμε και στα χερια μας να δουμε τι θα λεει και στην πραξη :)

Να ψηθώ λέτε ; κι αν έχει μάπα GPS κι αυτό ; :D
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

to gps tou apo ta reviews pou exo diavasi , ine para poli kalo. vevea kati pezi sto pdf eki an paratirisete ke den anaferi to SIRF. malon tipografiko lathos kanane ta palikaria.

to pdf auto den ine official tis HTC. ante 2 vdomades pano kato minane :)

Να ψηθώ λέτε ; κι αν έχει μάπα GPS κι αυτό ; :D

οτι ξερουμε φιλε μου ειναι απο τα reviews :)

μονο οταν το παρουμε στα χερια μας θα ξερουμε ολη την αληθεια ;)

παντα εκει τα βλεπουμε τι κανουν καλα και τι οχι :D

Συμφωνώ, αλλά ανησυχώ γιατί τα GPS όλων των HTC, ως τώρα τουλάχιστον, είναι μέτρια ή θέλουν πατέντες για να δουλέψουν με το Dest. :(
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Συμφωνώ, αλλά ανησυχώ γιατί τα GPS όλων των HTC, ως τώρα τουλάχιστον, είναι μέτρια ή θέλουν πατέντες για να δουλέψουν με το Dest. :(

οχι και μετρια ;) μπορει να μην ειναι sirf αλλα θεωρουνται αξιοπιστα.

μην ξεχναμε οτι αυτα τα κινητα-gps διατιθονται για να κανουν πολλα πραγματα μαζι,οποτε δεν θα ειναι παντου δυνατα.αυτο ομως δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι και καλα :)

μονο το 3300 εχει προβλημα με το 6.1 αλλα και παλι εχει δοθει λυση απο τα παιδια του φορουμ ;)

οτι ξερουμε φιλε μου ειναι απο τα reviews :)

μονο οταν το παρουμε στα χερια μας θα ξερουμε ολη την αληθεια ;)

παντα εκει τα βλεπουμε τι κανουν καλα και τι οχι :D

παιδια αυτο που μπορω να σας πω εγω οτι εδω και 1 μηνα και, που το εχω, σε σχεση με το 3600 τουλαχιστον που το συγκρινω, εχει quickgps για ενημερωση δορυφορων, κλειδωνει περιπου 10 δευτερα πιο γρηγορα απο το 3600, και η ισχυς του σηματος των δορυφορων ειναι αρκετα πιο μεγαλη απο το 3600. Ειδικα στο destinator πρασινιζει παρα πολυ...

Δεν ξερω με τι radio version θα βγει επισημα, εγω εχω πανω αυτη τη στιγμη το 1.27.12.10 που το εχω κανει extract απο την τελευταια test rom της cingular. Το πρωτο radio που ειχε με htc rom ηταν 0.26.07.06B και δεν ηταν τοσο καλο το gps, ειδικα με το Igo κολλαγε το συμπαν οταν εβρισκε την com4 και ηθελε reset.

Τα σιγουρα που θα σας αρεσουν ειναι: πιο γρηγορος ο qualcomm απο τον samsung, μετρηση μπαταριας ανα 1% και οχι ανα 10%, καλυτερη ακουστικη απο 3600 (εσωτερικο ηχειο), πολυ καλη ποιοτητα/αισθηση πληκτρων και στη φατσα αλλα και στο πληκτρολογιο, 162mb μνημη ελευθερη μνημη και 77mb για προγραμματα!, καλυτερο gps.

Μονο που ειναι λιγο παραπανω βαρυ απο οτι εχουμε πιασει μεχρι τωρα (παντα σε αυτες τις διαστασεις) και λιγο πιο μεγαλο απο το 3600.

Για τους qwertακηδες θα ειναι η απολυτη συσκευη. Για τους μη qwertακηδες υπαρχει kai to 3600i:D

panare, exo mia aporia. otan to agorasoume tha exi thiki gia to pda mesa? giati mexri stigmis oti video i review exo di den to anaferi ke anisixo. den exo di pote vevea HTC i Qtek xoris thiki piotitas mexri stigmis. alla pote den jeris :) an ine na tin paragilo mazi me tin 4gb miniSD mou :D

panaros το GPS του σε τι θύρες το βλέπεις στις ρυθμίσεις της συσκευής και σε ποια καρτέλα system ή connections ? :rolleyes: