Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Se genikes grammes den dimiourgei problimata. Ean den to exeis... bale tin kainourgia tou ekdosi (Spb Wireless Monitor).

μήπως έχεις κανένα Link, γιατί αυτό ήταν μέσα στο cd του κινητού; θα το προσπαθήσω να δω τι συμβαίνει πάντως. Ευχαριστώ. ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω τα φώτα σας γιατι το Kaiser μου ξαφνικά τα έπαιξε.

Να σημειώσω εδω ότι: έχω την μαμμίσια ROm δεν την εχω αλλάξει ποτέ, και το κινητό το έχω περίπου απο τον οκτώβριο του 2007. Δεν εχω κάνει hard reset ενδιάμεσα.

Τον τελευτάιο καιρό το μηχανάκι ήταν ΚΑΠΩΣ πιο αργό στην απόκριση το, δεν μπορώ να πώ οτι έγινε ξαφνικά, απλα ..οαν άνοιγα επαφές, μηνύματα κλπ. αργούσε λιγουλάκι. Σκεφτόμουν οτι αυτό γινόταν γιατί το ειχα φορτώσει σχετικά, έχω μεσα καμιά 1100στη επαφές και πολλά μηνύματα, και αρκετά προγράμματα.

Χοντρικά θυμομουν οτι ειχα περίπου την μισή μηνη του κιντηού αδεια, τα πιο πολλά τα έβαζα στην κάρτα.

ΧΤΕΣ

χτυπάει το τηλέφωνο... πάω να το σηκώσω... πατάω "απάντηση" τίποτε

πατάω το πράσινο κουμπάκι αρκετές φορες.... τίποτε.

παγώνει η οθόνη και εδειχνε στο κάτω μέρος το πλαισιο που δείχνει την στιγμή που καλείται το κινητό μας... αλαλ το τηλέφωνο πελον δεν αποκρινόταν στις ειντολές μου.

πάταγα πχ στο "επαφές".... και ανοιγε μετά απο 6-7 λεπτά και δεν υπήρχε καμάι επαφή....

πάταγα για αν εμφανιστεί το μενου των windows και αρχιζε να εμφανίζεται μετα απο 4 λεπτα, εκανε 2 λετπα να σχηματιστεί ολόκληρο και μετα παταγα γι ανα ανοιξω πχ το ¨Ρυθμίσεις" και το έπαιρνε 1 στις 3 και μετα απο 4-5 πατήματα.

ΤΡΟΜΕΡΟ σουρσιμο δλδ.

λεω δε γα***ται, το κανω restart, ...ξανά τα ίδια. Ενδιάμεσ με παιρνουν διαφόροι να χτυπάει το τηλε΄φωνο και να μην μπορω να απαντήσω.

εδω παρατηρησα οτι μου εδειχνε ποιος έπαιρνε, ονομα, τηλεφωνο δλδ, αλλα ότανν καταφερνα να μπω στις επαφές φαίνονταν αδειες.

βάζω το καλώδιο το συνδεώ στον υπολογιστή... κανε τα γνωστα Bling blong που κάνει οταν βάλεις USB, εμφάνιζε ένα "mobile device" στο "my computer" αλλα δεν ανοιγε στο κινητό το activeSync, και το activesync του υπολογιστη μου λεγε οτι δεν υπάρχει τιποτε συνδεδεμένο.

Ανοιξα με πολύ κοπό το activesync στο κινητό… περιμένω… τίποτε!

Μετα απο κανα 2ωρο και 3-4 επανεκινήσεις... ( να πω εδω οτι του έπαιρνε γύρω στο 15 λεπτο απο την στιγμη που πάταγα με την γραφιδα το κρυφό κουμπάκι επανεκίνησης μεχρι να με βάλει στο Interface του κινητου..), αποφασίζω να το κλεισω..

Οκ, λέω… κλεινω το κινητο.. βγάζω μπαταρία. Το αφήνω έτσι κανένα 5λεπτο… ξαναβάζω μπαταρία.. κάνει 25 λεπτά να ανοιξει… γύρω στο 5λεπτο… πετάει εν αμυνημα ότι το τηλέφωνο δεν μπορει να κάνει boot, γιατι ειτε εχω εγκαταστήσει ένα παράνομο πρόγραμμα ειτε γιατι δεν έκλεισα κανονικά την συσκευη, και με συμβουλεύει να πατήσω SEND για να γινει επαναφορά στις εργασιακές ρυθμίσεις, προειδοποιώντας με ότι θα χαθούν όλες οι πληροφορίες. Δεν το κανα ελπίζοντας ότι θα βρω τρόπο να πάρω backup, και μετ απο κανα 15λεπτο το κινητο bootαρει, και έχει πάλι τα ιδια προβληματα, ΤΡΟΜΕΡΑ αργη απόκριση σε οποιαδήποτε εντολή, οι επαφές φαίνονται κενές, και δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις.

το κλείνω, βγάζω μπαταρία, βγάζω και sim…. Το αφήνω κανα 2 λεπτά… τα ξαναβάζω, και από εκείνη την ώρα όταν ανοίγει, μου λεει οτι δεν υπάρχει SIM !!!

πάλι κανει τα ιδια όπως πριν και καταλήγει να bootαρει μετα από κανα μισάωρο, άλλα πλέον συμπεριφέρεται σαν να μην έχει SIM μέσα.

Το δοκίμασα καμιά 5ρια φορές, καμία αλλαγή.

Σήμερα οτ πρωι.. βρηκα μια άλλη SIM, από ένα καρτοκινητό που ειχα… την βάζω μεσα, ΠΑΛΙ μου λεει τα ιδια ότι δεν υπάρχει sim, αλλά τώρα το τηλε΄φωνο αποκρίνεται κανονικά, ανοίγουν τα προγράμματα οι επαφές και όλα κανονικά, με αρκετή ταχύτητα τα menu κλπ.

Είμαι στη δουελαι και δεν πήρα μαζι καλώδιο για να τσεκάρω αν συνδέεται σε υπολογιστή, αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει να δώσει καμία συμβουλή!

μπά... πάπαλα....

δεν το βλέπει μεσω active sync με την καμια, παροτι πλέον το κινητό δείχνει να λειτουργει ( δηλ αποκρινοτναι τα μενου και όλα... ) ακοαμ οποια SIM και να βάλω μου βγαζει το ιδιο μυνημα οτι δεν υπάρχει SIM δλδ... και το active sync απλα δε δουλευει...

υπάρχει τρόπος να το δει εστω σαν storage, να τραβηξω κάπου τα αρχεία???

και , δευτερευον.. μιας και θα του κανω που θα του κάνω reset λέτε να βάλω καμιά custom ROM, και ποια προτίνετε γι ακάποιον που δεν εθελει κατι υπερβολικ απερίπλοκο και μπελαλιδικο στο στήσιμο;

να σημειώσω εδω οτι το wirells δουλευει!! και τράβηξα αρκετα αρχεια σε ενα network share se ena serveraki pou exw sto spiti....

υπάρχει καποιο πρόγραμμα που μπορεέι να τρεξει πάνω απο το wirelles γι αν απάρω backup? an nai ποιο και πως?

επαναλαμβανω οτι m;esv θσβ δε syndeomai. με το που το συνδεω στο PC μου πεταει "connecting" και ψαχνει χαψνει και εμτα μου λεει οτι ειναι δυνατη η συνδεση

στο laptop δεν κανει κανα αυτο, απλα μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη!

α και εχω μια απορια... γι ανα το σιγουρέψω δλδ.

ta SMS ΠΟΥ αποθηκευονται? μπορω να τα βρω και να τα σωσω κάπου και να τα περάσω ξανα μετά το hard reset? Δε θέλω να τα χάσω...

το ιδιο και τα contacts.. εχω ενα backup se outlook mONO contacts αλαλ ειναι 20 μερες πριν και απο τοτε εχω ρποσθεσει αρκετα τηλεφωνα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια παιδες!

Καλησπερα σε ολους τους πιστους του kaiser :-). Μια βοηθεια σε κατι που δεν εχει λυθει εδω και καιρο.Εδω και πολυ καιρο με ολες τις τελευταιες γνωστες Rom απο xda ( hyper.., pdacorner κλπ ), δεν λειτουργουν τα mms μου.Ουτε στελνω, ουτε δεχομαι.Συνδεση cosmote, εκτελεση connection setup με τις ρυθμισεις δικτυου και χωρας,αλλα τιποτα.Υπαρχει λυση;;Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Καλησπερα σε ολους τους πιστους του kaiser :-). Μια βοηθεια σε κατι που δεν εχει λυθει εδω και καιρο.Εδω και πολυ καιρο με ολες τις τελευταιες γνωστες Rom απο xda ( hyper.., pdacorner κλπ ), δεν λειτουργουν τα mms μου.Ουτε στελνω, ουτε δεχομαι.Συνδεση cosmote, εκτελεση connection setup με τις ρυθμισεις δικτυου και χωρας,αλλα τιποτα.Υπαρχει λυση;;Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια.

Μια από τα ίδια και εδώ, απογοητεύτηκα και τα παράτησα... :(

http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html για δοκιμαστε να περασετε αυτες χειροκινητα

Lagoudakis να σαι καλα,αλλα ουτε ετσι δουλευουν..:(:worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Μια από τα ίδια και εδώ, απογοητεύτηκα και τα παράτησα... :(

ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D

εγκατασταση στην μνημη της συσκευης,επανεκινηση και μετα

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

παλι επανεκινηση και

πατε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα ειναι ενα εικονιδιο χωρις ονομα

επιλεξτε ρυθμισεις απο εκει οποιου παροχου θελετε και επανεκινηση :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ερώτηση Νο2. :p

- θελω να βάλω σε soft key την επιλογή για το "ιστορικό κλήσεων" αλλά μέσω του soft key applet δεν μπορώ. :confused:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο και κάτι χρήσης, σήμερα μου έκλεψαν το Kaizer μου. Μη σας ζαλίζω με το πως έγινε, είμαι και στεναχωρημένος, αλλά τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά που δεν έφταιγα εγώ. Το θέμα είναι τι αγοράζουμε τώρα, μετά από μια συσκευή που τόσο πολύ με εξυπηρέτησε και την χάρηκα πραγματικά, όσο καμμία άλλη ποτέ... :(

ΥΓ. Μήπως πρέπει να στείλω κάποια επιστολή στην αντιπροσωπεία, για να γνωστοποιήσω την κλοπή;

και στην εταιρία (htc) αλλά και στον πάροχο που ήσουν (voda,wind,cosmote) γνωστοποίηση των στοιχείων της συσκευής (s/n)

Και εμένα φίλε μου το έκλεψαν λίγο πριν το πουλήσω . Δήλωσα στον πάροχο και στην Htc . Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει. αλλά δε νομίζω να έγινε κάτι
Ας επιχειρήσουμε...

loipoon

η χαρά μου ηταν συντομη.

στο εντελως ξεκουδουνο το κινητο λειτουργησε μαι βδομάδα.. πάνω που ελεγα να τοκάνβω hard reset απλα ακουσα εν απλιιινκ καιειδα οτι ειχε συνδεθει με το ΠC

πηρα backups...

και μετ απο μαι μικρη αλχημία:

κλεινουμε, βγαζουμε SIM, εκινουμε, ξανακείνουμε, βαζουμε ΑΛΛΗ sim, εκινουμε την αναγνωρίζει!, κλείνουμε , βγαζουμε αλλη SIM, ανοιγουμε χωρίς SIM, κλεινουμε, βαζουμε κανονικη μας SIM και εκκινουμε, και δουλευει!!

ειχ ακινητο για μια βδομάδα.

χτες το βραδυ ξεφόρτισε... σημερ αοτ πρωι το βαζω στη φόρτιση το ανοιγω, και μου λεει τα ιδia δενυπάρχει SIM... δοκιμασα ξανα το παραπάνω κόλπο... τιποτε.

οπότε πάω για hard reset... ελπίζω να το λύσει το πρόβλημα και να μην το κάνω τσάμπα!

update: και μετα το hard reset το κινητο δεν βλέπει την SIM, οποτε να υποθέσω οτι ειναι καποιο πρόβλημα hardware??

ποια ειναι η διαδικασία για ντ α το πάω στην ACE?

ειναι απαραίτητο εκτός απο το τιμολόγιο αγορας ( το έχω) να εχω και το κουτι??

και δωστε μου μια ιδεα για το πόσο καιρό θα ειμαι χωρίς κινητο!!

• Administrators
Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει.

Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο και κάτι χρήσης, σήμερα μου έκλεψαν το Kaizer μου. Μη σας ζαλίζω με το πως έγινε, είμαι και στεναχωρημένος, αλλά τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά που δεν έφταιγα εγώ. Το θέμα είναι τι αγοράζουμε τώρα, μετά από μια συσκευή που τόσο πολύ με εξυπηρέτησε και την χάρηκα πραγματικά, όσο καμμία άλλη ποτέ... :(

ΥΓ. Μήπως πρέπει να στείλω κάποια επιστολή στην αντιπροσωπεία, για να γνωστοποιήσω την κλοπή;

ξαναπαιρνεις ενα kaiser παλι...ειναι και πιο φτηνο τωρα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ξαναπαιρνεις ενα kaiser παλι...ειναι και πιο φτηνο τωρα...

γεια σου Γιωργο!!:D καλα εισαι φιλε?

ps

τι θα γινει με τις γυναικες σου πια??:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D

ε:)

Μάλλον... ευχαριστώ zaharakis θα το δοκιμάσω

Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

γίνεται. στην αγγλία αμα πάρεις κλεμμένη συσκευή δεν δουλέυει σε οποιο δίκτυο και αν είσαι

Ας επιχειρήσουμε...