Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά για όσους αγοράζουν από το expansys, ρίξτε μια ματιά στο http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=155840

είναι το ίδιο προϊόν αλλά και με Πακέτο αυτοκινήτου και είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ από το να αγοράσετε ΣΚΕΤΟ το Tynt II !!! Προφανώς είναι λάθος υπέρ του καταναλωτή οπότε ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eimai pali ligo off-topic alla ta pragmata einai poli sovara

1) Osoi to pswnisate mesw net eiste euxaristhmenoi ?genika empisteueste agores mesw net ?

2) To kinhto to pairnete me aggliko leitourgiko ? Auto afou erthei elladitsa mporoume me anavathmish na to kanoume ellhniko ?

3) Ti diadikasia iparxei peripou gia agora mesw net me metrhta ?

4) Poses meres kanei peripou ?

5) Poia einai h TELIKH timh ths olhs agoras-apostolhs ?

Tha ektimhsw afantasta tis apantiseis sas

τα έχουμε πει σε αυτή την ερώτηση 1 εκατομμύριο φορές

για άλλη μια φορά

1) Ναι

2) Ναι - Οχι (ακόμα τουλάχιστον)

3) Η πιστωτική ή χρεωστική ή κατάθεση στη τράπεζα

4) εξαρτάται απο το απόθεμα. το λιγότερο 3 μέρες

5) 20 ευρώ το πολύ τα μεταφορικά οπότε κάνε την πρόσθεση και θα το βρείς.

σωστά. θα σου πρότεινα να περιμένεις γιατί την εβδομάδα που έρχεται θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα.

Px sto expansys.gr exei timh 770. Opote telika paei 790 ?

Αν πατήσεις "Προσθήκη στο καλάθι" θα σου εμφανίσει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης ανάλυτικά την τιμή.

Αν το παραγγείλεις από το ελληνικό expansys (http://www.expansys.com.gr) η τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά είναι €789.68.

τι εννοείς ξεκίνησε?

εγώ έχω κολλήσει σε αυτό το ηλίθιο στάδιο

παρασκευη θα ειναι εδω σιγουρα ,γιατι το αλλαξα και το εκανα αγγλικο το ελληνικο απο τι βλεπω θελει 2 μερες ακομα ! νομιζω κιολας ,μακαρι να σου ρθει τι να πω

χαχα για κοίτα λίγο τι λέει η παραγγελία μου και μετά έλα να μου πεις :D

εγώ θα το πάρω πιο νωρίς απο εσένα ;)

Sigoura tha nai thn allh vdomada edw ? Piga sto plaisio na rwthsw kai den iksere na mou pei fusika. Allwste h timh idia tha einai. Ki ama erthei sthn Ellada tha perimenw sindesh gia Wind. Kala Xristougenna

εγώ σου είπα την γνώμη μου. δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

χαχα για κοίτα λίγο τι λέει η παραγγελία μου και μετά έλα να μου πεις :D

εγώ θα το πάρω πιο νωρίς απο εσένα ;)

θα ειναι σιγουρα παρασκευη και τα 2 εχω ψωνισει πολλες φορες απο expansys ,η δημητρα δεν πεφτει ποτε εξω ! και μου ειπε παρασκευη !:lol:

ε έλεος! δηλαδή δεν θα είναι εδώ αύριο? τι να πω ρε ****το! καλα έχω τσατιστεί απίστευτα με την expansys μέχρι στιγμής δεν ήταν σωστή σε καμία απολύτως ημερομηνία.

ε έλεος! δηλαδή δεν θα είναι εδώ αύριο? τι να πω ρε ****το! καλα έχω τσατιστεί απίστευτα με την expansys μέχρι στιγμής δεν ήταν σωστή σε καμία απολύτως ημερομηνία.

σου ειπανε για αυριο εσενα ? εγω παραγγειλα ενα και μαλλον παρασ/σαββατο θα ρθει !

δηλαδή αν η DHL που κάνει 100αδες διαδρομές καθημερινά, πήρε ένα πακέτο το μεσημέρι, δεν μπορεί να το έχει στην Ελλάδα την επόμενη μέρα? μην τρελαθούμε κιόλας. Αν ήταν έτσι πλήρωνα και απλό ταχυδρόμο. όσο αναφορά τις κοπέλες στην eXpansys δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4. η μία λέει παρασκευή, η άλλη λέει πιθανότατα τη Δευτέρα και στη χειρότερη τη Τρίτη. Εγώ λέω ότι μπορεί να μην έρθει και καθόλου. Δεν είναι θέμα του να πάρω εγώ το kaiser πιο γρήγορα, αλλά είναι και η τελευταία φορά που παραγγέλνω απο το ελληνικό expansys. αν είναι να πάρω κάτι ξανά θα το πάρω απο το αγγλικό και τελείωσε. Εγώ σαν τελικός καταναλωτής θέλω μια εταιρία που πάω και τις σκάω 800 ευρώ να είναι τύπος και υπογραμμός. Μέχρι σήμερα το πρωί η παραγγελία μου έλεγε ότι θα το λάβω σε 4 μέρες απο σήμερα, στο site μέσα έλεγε 3 μέρες κάτι που έγραφε ακόμα όταν κοίταξα τελευταία φορά. Και μέσα σε όλη τη κατάσταση τα κοριτσάκια σηκώνουν και το τηλέφωνο απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και αν θέλουν. Καλά μήνυμα στο τηλέφωνο ότι "γειά σας είμαστε κλειστά, μην περιμένετε σαν ηλίθιος να τελειώσει το τραγούδι για να σας απαντήσουμε....ατυχίσατε!"

συγνώμη για τη συμπεριφορά αλλά έχω σπαστεί.

Ρε παιδια συγγνωμη αλλα το νημα το εχετε καταντησει "ποτε θα ερθει το kaiser σπιτι μου" πραγμα το οποιο πιστεψτε με ελαχιστα ενδιαφερει τους υπολοιπους.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Ρε παιδια συγγνωμη αλλα το νημα το εχετε καταντησει "ποτε θα ερθει το kaiser σπιτι μου" πραγμα το οποιο πιστεψτε με ελαχιστα ενδιαφερει τους υπολοιπους.
Δε μας ενδιαφέρει καθόλου όμως!

Ο επόμενος έχει report από μένα επειδή μου τα ζαλίσατε.:D

Το πλαίσιο έχει μερικές μέρες που αφαίρεσε το παλιό Tytn από την σελίδα του. Μάλλον ετοιμάζεται για το καινούργιο.

Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχε ακομα το παλιό με τιμή μάλιστα 700+ ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) δηλαδή στην τιμή του καινούργιου που είχε ήδη κυκλοφορήσει :)

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Το πλαίσιο έχει μερικές μέρες που αφαίρεσε το παλιό Tytn από την σελίδα του. Μάλλον ετοιμάζεται για το καινούργιο.

Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχε ακομα το παλιό με τιμή μάλιστα 700+ ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) δηλαδή στην τιμή του καινούργιου που είχε ήδη κυκλοφορήσει :)

Εχω μιλησει με plaisio και παραλαμβανει σημερα η αυριο το πρωι.

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Εχω μιλησει με plaisio και παραλαμβανει σημερα η αυριο το πρωι.

Σημερινη πληροφορια απο Πλαισιο Καλλιθεας πριν λιγο που πηγα , μου ειπαν οτι απο αυριο θα το εχουν και μαλιστα μου ειπαν αν θελω να μου κρατησουν ενα

799 είναι η πιο αναμενόμενη τιμή 100% όμως κάτω απο 770 με το ΦΠΑ δεν θα είναι.

θα ήθελα να ενημερώσω πως το αεροπλάνο έφτασε σήμερα στις 8. Αρα όποιος είναι στην παραγγελία μαζί μου θα το πάρει σήμερα.