Tna Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Dystyxws... ekei ftasame!!! Μα είναι εντυπωσιακό! Όταν νιώθω το kaiser αργό , θα περνάω την 6.1 για καμία μέρα και μετά τα 6. Μνήμη εκκίνησης 71 από 55 Μνήμη λειουργίας 70 από 45... Καμία καθυστέρηση , skype + Igo δουλεύουν και φυσικά όχι κολήματα σε άσχετες φάσεις... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μα είναι εντυπωσιακό! Όταν νιώθω το kaiser αργό , θα περνάω την 6.1 για καμία μέρα και μετά τα 6. που φτασαμε :O πραγματικα ειναι να βαζεις τα γελια...να μην πω τα κλαματα.... μετα απο καιρο σε 6.1 ρομς γυρισα στην 6 lite του dutty και δεν μπορουσα να πιστεψω πως ενω ολα δουλευαν τοσο καλα με αυτην την ρομ,ψαχνομασταν για αλλα:blink: ελπιζω να ηρεμησουμε λιγο με τα φλασαρισματα,μεχρι να εχουμε στην αγορα τα νεα μηχανακια που περιμενουμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Νομίζω πως η microsoft έχει χάσει την ικανότητα να καινοτομεί και έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις Είτε αυτό λέγεται desktop είτε mobile Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Σας είχα πει πριν κάμποσες μέρα για ένα ατύχημα που είχα με το TyTNII. Σήμερα, αφού τότε χαλάρωσε η οθόνη όπως είχα αναφαίρει, βγήκε ένα ελατήριο. Μήπως να αρχίσω να κοιτάω πιο θα είναι το νέο μου κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Dikaiologies... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Δεν κατάλαβα ... τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Αστειευόμενος ήθελα να πω ότι θέλεις να αγοράσεις άλλη συσκευή και βάζεις σαν πρόφαση την κατάσταση του Kaiser σου. Χιούμορ προσπάθησα να κάνω αλλά... ok. Έγινα αντιληπτός; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν τα πλαστικα του kaiser αλλα στα σημεια που υπαρχουν οι 2 καμερες να μην φαινονται οι καμερες αλλα να εχει πλαστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Nai... ean breis ta plastika tou AT&T Tilt 8900 (HTC Kaiser 110) sygkekrimena pou den exei katholou kameres. Sigoura apo ekswteriko mias kai afto den eisagetai Ellada. (An kai den mporw na fantastw giati na ithele kapoios kati tetoio... :confused: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Μια ερώτηση γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.... Πως μπορώ να κάνω ένα εισερχόμενο μήνυμα να μην εμφανίζεται στην today screen όταν έρχεται; Με ενδιαφέρει δηλαδή μόνο η αναφορά ότι ήρθε το μήνυμα αλλά δεν θέλω να εμφανίζεται ολόκληρο το μήνυμα.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ξέρει κανείς ποια είναι η εξέλιξη του porting των drivers από το Diamond? Στους xda η κατάσταση σε κάθε thread είναι απογοητευτική καθώς ο καθένας γράφει ότι του κατέβει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Tipota to aksiologo (mexri twra toulaxiston) kai i alitheia einai oti dystyxws den blepw fws. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ναι οκ, by the way ... δεν θέλω να αλλάξω κινητό όποτε δεν ισχύει ... Κάτι άσχετο, πότε βγαίνει ο Opera 9.5 για PDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ναι οκ, by the way ... δεν θέλω να αλλάξω κινητό όποτε δεν ισχύει ... Κάτι άσχετο, πότε βγαίνει ο Opera 9.5 για PDA? κυκλοφορει ενα πολυ καλο Built της 9.5 (1126) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μια ερώτηση γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.... Πως μπορώ να κάνω ένα εισερχόμενο μήνυμα να μην εμφανίζεται στην today screen όταν έρχεται; Με ενδιαφέρει δηλαδή μόνο η αναφορά ότι ήρθε το μήνυμα αλλά δεν θέλω να εμφανίζεται ολόκληρο το μήνυμα.... Mια βοήθεια σας παρακαλώ....:O:O Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 μωρέ κάπου την είχα δει τη λύση αλλά δεν θυμάμαι που. κοίτα αν έχει επιλογή το KaiserTweak ή AdvancedTools Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Settings -> personal -> Sounds & Notifications. Sto "notifications" tab, bres to "Messaging" -> "New Text Message" kai un-tick to "Display message on screen". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια....δεν θα το έβρισκα ποτέ μόνος μου ! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 κυκλοφορει ενα πολυ καλο Built της 9.5 (1126) Σέρνεται σε TyTN II ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 σέρνεται... βάλε mini Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 FYI: πουλάω το kaiseraki με οποια rom επιθυμείτε εγκατεστημένη Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 σέρνεται... βάλε mini Καμία σχέση το mini με το mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ναι... αλλά ειναι πολύ πιο γρήγορο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο tytn2 ,απο ace hellas αλλα χωρις αποδειξη αγορας...αν χτυπα ξυλο παθει κατι θα εχω προβλημα με την εγγυηση αν δεν εχω την αποδειξη? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο tytn2 ,απο ace hellas αλλα χωρις αποδειξη αγορας...αν χτυπα ξυλο παθει κατι θα εχω προβλημα με την εγγυηση αν δεν εχω την αποδειξη? αν οντως ειναι αγορασμενο απο ελλαδα,μπορεις μεσω imei ,απο το καταστημα που αγοραστηκε να παρεις αντιγραφο της αποδειξης ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts