zaharakis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Fantazomai pws tha noiwtheis ean kratas kai kanena iphone!!! :p :D επειδη περασα και απο το iphone,νομιζα οτι δεν ηταν ολο το κινητο αλλα ελειπε η μπαταρια :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Χωρίς κάποια αλλαγή στο setup, το destinator τα έπαιξε. Φορτώνει κανονικά, και μετά με πετάει στην today screen, ενώ το πάνω μέρος της μπάρας μένει με τα δεδομένα του dest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Χωρίς κάποια αλλαγή στο setup, το destinator τα έπαιξε. Φορτώνει κανονικά, και μετά με πετάει στην today screen, ενώ το πάνω μέρος της μπάρας μένει με τα δεδομένα του dest. σβησε mms αναφορες αυτων κλπ και ξανατσεκαρισε το. ειναι bug του destinator :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Όντως αυτό ήταν... μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί έχει τέτοιο bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Όντως αυτό ήταν... μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί έχει τέτοιο bug; εμενα μου κανει εντυπωση που δεν το ηξερες ;) το εχουμε αναφερει πολλες φορες εδω μεσα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Όταν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, είσαι ξέγνοιαστος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Hello guys, I heard you missed me but I'm back..:p Έλα πλάκα κάνω, η αλήθεια είναι πως μου λείψατε όλοι σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά κάτι γ@μημένες δουλειές με κρατάνε αρκετά απασχολημένο, δηλ. απίστευτα απασχολημένο και δεν είχα χρόνο ούτε να μπω για ένα γειά, ούτε ένα χρόνια πολλά στο φίλο μας τον zalaro.. Χρόνια πολλά φίλε Λάζαρε λοιπόν έστω και καθυστερημένα.. Παιδιά ζητώ χέρι βοηθείας.. Είναι λίγο offtopic, εν μέρει, αλλά είστε όλοι τσάκαλοι εδώ μέσα και σίγουρα θα βρεθεί η άκρη.. (η αλήθεια είναι πως τόχα κρατήσει κι εγώ στα bookmarks αλλά μάλλον χάθηκε κάπως. - αυτά τα διαβολάκια που σου παίρνουνε τα κλειδιά θα το κρύψανε.. με το που μου το πείτε ως δια μαγείας θα ξαναβρεθεί στη θέση του..:lol:) Λοιπόν μη σας πρήζω.. Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για GPS tracking μέσω googlemaps.. Συγκεκριμένα θέλω να κάνω τον custom χάρτη του googlemaps embed σε προσωπική ιστοσελίδα η οποία θα δέχεται το feed από το GPS και φυσικά το στίγμα της θέσης του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μόνο για PDA, μπορεί να είναι και για PC τα οποία θα είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο Internet.. Υπάρχει το 3dtracking που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά είχα βρεί κάτι καλύτερο που μέσα στη ζαλούρα μου δεν μπορώ να το εντοπίσω.. Please help... Είναι κομμάτι ενός project που ετοιμάζω και έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ..:( Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Hello guys, I heard you missed me but I'm back..:p Έλα πλάκα κάνω, η αλήθεια είναι πως μου λείψατε όλοι σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά κάτι γ@μημένες δουλειές με κρατάνε αρκετά απασχολημένο, δηλ. απίστευτα απασχολημένο και δεν είχα χρόνο ούτε να μπω για ένα γειά, ούτε ένα χρόνια πολλά στο φίλο μας τον zalaro.. Χρόνια πολλά φίλε Λάζαρε λοιπόν έστω και καθυστερημένα.. Παιδιά ζητώ χέρι βοηθείας.. Είναι λίγο offtopic, εν μέρει, αλλά είστε όλοι τσάκαλοι εδώ μέσα και σίγουρα θα βρεθεί η άκρη.. (η αλήθεια είναι πως τόχα κρατήσει κι εγώ στα bookmarks αλλά μάλλον χάθηκε κάπως. - αυτά τα διαβολάκια που σου παίρνουνε τα κλειδιά θα το κρύψανε.. με το που μου το πείτε ως δια μαγείας θα ξαναβρεθεί στη θέση του..:lol:) Λοιπόν μη σας πρήζω.. Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για GPS tracking μέσω googlemaps.. Συγκεκριμένα θέλω να κάνω τον custom χάρτη του googlemaps embed σε προσωπική ιστοσελίδα η οποία θα δέχεται το feed από το GPS και φυσικά το στίγμα της θέσης του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μόνο για PDA, μπορεί να είναι και για PC τα οποία θα είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο Internet.. Υπάρχει το 3dtracking που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά είχα βρεί κάτι καλύτερο που μέσα στη ζαλούρα μου δεν μπορώ να το εντοπίσω.. Please help... Είναι κομμάτι ενός project που ετοιμάζω και έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ..:( καλησπερα μητσαρα :) σε εχω ετοιμο (αν καταλαβα καλα τι χρεαζεσαι ) Google_Navigator_3.0 & GoogleMaps http://rapidshare.com/files/109894352/Google_Navigator_3.0.rar http://rapidshare.com/files/109894491/GoogleMaps.cab Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 καλησπερα μητσαρα :) σε εχω ετοιμο (αν καταλαβα καλα τι χρεαζεσαι ) Google_Navigator_3.0 & GoogleMaps http://rapidshare.com/files/109894352/Google_Navigator_3.0.rar http://rapidshare.com/files/109894491/GoogleMaps.cab Δημητράκη μου σ' ευχαριστώ για την ακαριαία απάντηση κι εγώ το google navigator είχα στο νου μου αλλά στα specs που διάβασα δίνει αυτά: 1. Send the GPS position or the Selected position by SMS ,MMS and email. 2. When sending position using SMS.Google navigation will auto created a message that notify the receiver go the maps.google.com to input a lat,lng string to check the position. 3. When sending piston using MMS or email. Google navigation will created a position link of maps.google.com as the content to for sending. Με ενδιαφέρει η live μετάδοση του στίγματος και κάπου είχα δει νομίζω το googlenavigator να το κάνει.. Το πρόγραμμα που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήταν υποστήριζε live tracking για πολλά στίγματα και στο site τους είχανε flash animations με googlemaps να δίχνει demo δύο-τρεις φίλους που πλησίαζαν ένα προκαθορισμένο ραντεβού.. Σου θυμίζει τίποτα? Μπορεί το googlenavigator να στείλει live στίγμα σε googlemaps τελικά? Είμαι λίγο πανικοβλημένος, άλλον θα πρέπει να κοιμηθώ κι όλα αύριο πρωί θα είναι στη θέση τους και θα δουλεύουν αλλά θα σκάσω αν δε το βρω πίστεψέ με.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Δημητράκη μου σ' ευχαριστώ για την ακαριαία απάντηση κι εγώ το google navigator είχα στο νου μου αλλά στα specs που διάβασα δίνει αυτά: 1. Send the GPS position or the Selected position by SMS ,MMS and email. 2. When sending position using SMS.Google navigation will auto created a message that notify the receiver go the maps.google.com to input a lat,lng string to check the position. 3. When sending piston using MMS or email. Google navigation will created a position link of maps.google.com as the content to for sending. Με ενδιαφέρει η live μετάδοση του στίγματος και κάπου είχα δει νομίζω το googlenavigator να το κάνει.. Το πρόγραμμα που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήταν υποστήριζε live tracking για πολλά στίγματα και στο site τους είχανε flash animations με googlemaps να δίχνει demo δύο-τρεις φίλους που πλησίαζαν ένα προκαθορισμένο ραντεβού.. Σου θυμίζει τίποτα? Μπορεί το googlenavigator να στείλει live στίγμα σε googlemaps τελικά? Είμαι λίγο πανικοβλημένος, άλλον θα πρέπει να κοιμηθώ κι όλα αύριο πρωί θα είναι στη θέση τους και θα δουλεύουν αλλά θα σκάσω αν δε το βρω πίστεψέ με.. ελπιζω να το δει συντομα ο Λαζαρος το μηνυμα σου...εχει ασχοληθει αρκετα με αυτο το θεμα απο uiq εποχη κιολας αλλα και τωρα στα wm :) οποτε λογικα θα εχεις λυση ;) αντε καλη ξεκουραση (παω και γω για νανι γιατι εχει 5 το πρωι εγερτηριο :O) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ελπιζω να το δει συντομα ο Λαζαρος το μηνυμα σου...εχει ασχοληθει αρκετα με αυτο το θεμα απο uiq εποχη κιολας αλλα και τωρα στα wm :) οποτε λογικα θα εχεις λυση ;) αντε καλη ξεκουραση (παω και γω για νανι γιατι εχει 5 το πρωι εγερτηριο :O) Δημήτρη νομίζω πως το βρήκα..:w00t::w00t: Είναι το GPSgate και σου δίνει κάθε δυνατότητα (laptop, gps - WM gps) με οποιαδήποτε σύνδεση στο Internet να στέλνεις στίγμα σε GoogleEarth κατεβάζοντας ένα client προγραμματάκι για το pda ας πούμε κι ένα plugin του googleearth για τον τελικό χρήστη.. Πολύ ενδιαφέρον κοίτα περισσότερα εδώ Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Δημήτρη νομίζω πως το βρήκα..:w00t::w00t: Είναι το GPSgate και σου δίνει κάθε δυνατότητα (laptop, gps - WM gps) με οποιαδήποτε σύνδεση στο Internet να στέλνεις στίγμα σε GoogleEarth κατεβάζοντας ένα client προγραμματάκι για το pda ας πούμε κι ένα plugin του googleearth για τον τελικό χρήστη.. Πολύ ενδιαφέρον κοίτα περισσότερα εδώ Δες και αυτό. Και είναι και Free http://www.perdiemco.com/ Αν θέλεις διάβασε πρώτα εδώ όπου τα έχει συνοπτικά http://msmobiles.com/news.php/7283.html Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 καταρχην καλη ανασταση σε ολους!μηπως ξερει τωρα κανεις που μπορω να βρω την θηκη της htc;ρωτησα στο πλαισιο αλλα τιποτα,μονο απο expansys αλλα τα μεταφορικα κοστιζουνε οσο αλλη μια θηκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 http://www.ezshop.gr/scripts/prodView.asp?idproduct=1055 η στο ebay Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Βλέπω στο xda forum για cooked roms + radio version. εχω το τηλεφωνο 4 μηνες τωρα και το εχω με την εργοστασιακη rom. Που μπορω να βρω οδηγιες για το πως θα περασω μια cooked rom και τι ακριβως ειναι το radio version για να δω αν πρεπει να το αναβαθμισω; Rom version 1.56.405.5 Radio version 1.27.12.32 Ευχαριστω, καλες γιορτες. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Βλέπω στο xda forum για cooked roms + radio version. εχω το τηλεφωνο 4 μηνες τωρα και το εχω με την εργοστασιακη rom. Που μπορω να βρω οδηγιες για το πως θα περασω μια cooked rom και τι ακριβως ειναι το radio version για να δω αν πρεπει να το αναβαθμισω; Rom version 1.56.405.5 Radio version 1.27.12.32 Ευχαριστω, καλες γιορτες. να διαβασεις καλα εκει φιλε μου ;) XDADeveloperWiki - HTC_Kaiser καλη ανασταση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα (ace rom) λιγο το τηλεφωνο κατεβασα και περναω τωρα την Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27 [FIX] . Ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα. Ολα φαινεται να δουλευουν σωστα. Δεν μπορω ομως να συγχρονισω το τηλεφωνο! Εχω vista. Δεν ξερω τι αλλαγες πρεπει να γινουν μετα το φλασαρισμα. Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι δεν εχω καθολου επαφες μεσα στο τηλεφωνο ! Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα (ace rom) λιγο το τηλεφωνο κατεβασα και περναω τωρα την Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27 [FIX] . Ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα. Ολα φαινεται να δουλευουν σωστα. Δεν μπορω ομως να συγχρονισω το τηλεφωνο! Εχω vista. Δεν ξερω τι αλλαγες πρεπει να γινουν μετα το φλασαρισμα. Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι δεν εχω καθολου επαφες μεσα στο τηλεφωνο ! Μετά το φλασάρισμα έκανες Hard Reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 to pc pros to paron de grafi ellinika... ekana hard reset parola auta de douleue. logika fteei kati sto mobile center to vista. to ekana unistall kai ksana install kai epekse kanonika. Fenete na douleuei apsoga. Den fantazomoyn oti tha ginotan toso grigoro meta to flasharisma.. Kserete an to p.p.c.w.a.r.e.z exei klisi? Tipota antistixo ? Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 ipmart φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Πέρασα μια βόλτα από το αγαπημένο μας forum μιας και δουλεύω -δυστυχώς - Πασχαλιάτικα και είπα να ευχηθώ σε όλους σας "Καλό Πάσχα"και "Χρόνια Πολλά" με χαρά και κυρίως υγεία.... :):) Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Θέλω το HTC Home αλλά αυτό που περιλαμβάνει τα προφίλ στο τέταρτο πεδίο και όχι την μουσική... ή μήπως είναι το ίδιο και απλά κάνεις κάπως disable τον audio manager; Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Με το HTC Home 2.1 και το HCC μπορείς να έχεις 4 ή 5 tabs και να τους αλλάζεις αν θες τη διάταξη που εμφανίζονται... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-plugin-v2-1.html http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-customizer-v1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Κατέβασα τον HTC Home 2.1 και δουλεύει μια χαρά, ευχαριστώ... ενσωματωμένο πάνω δεξιά τον Task Manager πώς μπορούμε να τον έχουμε; μόνο με την original rom γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts