Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε DrMobile,

γράφω σε έντονο ύφος γιατι είμαι αγανακτισμένος από την HTC η οποία προκλητικά αγνοεί τους καταναλωτές.

Κατα τα λοιπά εφ`όσον διαβασες και τα links

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6484

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/

θα έχεις καταλάβει πως κι εγώ αγόρασα το Kaiser πιστεύοντας πως είναι το καλύτερο PPC της αγοράς.

Άλωστε διαφημίστηκε ως το γρηγορότερο από ποτέ.

Δεν σχολιάζω τη λειτουργία του κινητού η οποία είναι αξιόπιστη

ακόμα και το GPS χωρις sirf star τσιπάκι δεν το κρίνω γιατί δεν έχω προηγούμενη εμπειρία.

Επειδή ομως τυχαίνει να είμαι παράλληλα και ένας ευτυχής κάτοχος ενός Qtek S100 ενημερώνω οτι το kaiser είναι καβουρδιστήρι μπροστά στο προ 4ετίας PPC.

Επειδή πριν απο οποιαδήποτε αγορά κινητού, ενημερώνομαι απο το παρόν FORUM , θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου τον κόσμο οτι η htc εξαπάτησε τους καταναλωτές πουλώντας ένα προιόν που στον τομέα του VIDEO PLAYBACK υπολείπεται ακόμα και των προ 4ετίας PPC.

Οσο για το κατα πόσον επιθετικός είμαι στα λεγόμενα μου, διαβάστε τα σχόλια άλλων αγανακτισμένων καταναλωτών στο Petition και θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήπια είναι τα σχόλια μου.

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/

Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα.

με μονο κριτηριο αυτων των λεγομενων σου φιλε μου...

εχεις κανει τελειως λαθος αγορα και δεν φταιει η htc που εσυ θελεις multimedia κινητο:O

θα σου συστηνα καποιο μοντελο της archos που ειναι σχεδιασμενα για multimedia devices και οχι για pda...

πρεπει πρωτα εμεις να μαθουμε τι θελουμε απο τον εαυτο μας και μετα να κοιταμε τι θελουμε απο καποια αγορα μας....

και εγω θελω ferrari αλλα η οικονομικη μου δυνατοτητα με αναγκαζει να εχω citroen και μαλιστα 12ετιας....

ξερεις τι σπαστικο ειναι το citroen μου να μην πιανει τα 300χλμ/ωρα,η να φρεναρει και να στριβει με τον τροπο που κανει μια ferrari?? :lol::lol:

με πεθαινει που εδωσα ενα ...καρο :p λεφτα να παρω citroen και δεν κανει ολα αυτα που εγω ηθελα απο το αυτοκινητο μου...:lol:

θα πρεπε να βγω και γω σαν και σενα και να πω

τι μπ@#$%λο εταιρεια αυτη η citroen ε??

αλλα δεν κατασκευαστηκε για αυτο....ειναι ενα απλο οικογενειακο ΙΧ

και οχι ενα υπεραυτοκινητο....

ετσι και το καιζερ (που μπορει να εχει ενσωματωμενο το hardware και τιθεται ολο αυτο το θεμα με τους drivers που λειπουν.... ) δεν ειναι ενα multimedia κινητο,αλλα ενα κορυφαιο PDA...

χαλαρωσε λιγακι και μην προσπαθεις να παρασυρεις κι αλλους στην φανερη αδυναμια σου...... να μην ξερεις τι ζητας ....:O

το εκανες ανατολικο στο qtek forum αλλα δεν πηρες την απαντηση που ηθελες να ακουσεις και θα σε βολευε??

και ερχεσαι εδω και προσπαθεις να ανακατεψεις τι???

απλα δηλωνεις την αγνοια σου ...και εδω...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ZAHARAKIS,

H htc Μας πούλισε citroen σε τιμή ferari.

Μας διαφήμισε μάλιστα το kaiser ως το γρηγορότερο από ποτέ

και με 3d υποστήριξη.

Απλά ξέχασε την υποστήριξη.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

και με 3d υποστήριξη.

φιλε μου απλα ειναι υπερβολικη η αντιδραση σου ...

μην το παιρνεις προσωπικα ειναι γενικο το κακο με τους drivers...

για να μην γραφω τα ιδια και εδω ριξε μια ματια εκει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2211353#post2211353

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Η HTC όντως εξαπάτησε χιλιάδες καταναλωτές. Στο site της όταν παρουσίαζε τα κινητά με Qualcom, έλεγε ότι θα χρησιμοποιεί αυτόν τον επεξεργαστή που έχει 3D υποστήριξη, MPEG decoding κτλ.

Είναι σαν να σου πουλάνε ένα PC με Quad Core και 8800GT και να σου λένε ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν drivers για την VGA και θα πρέπει να δουλέψει σε frame buffer και ότι ο επεξεργαστής μπορεί να είναι μεν Quad Core αλλά δεν υπάρχει λειτουργικό που να υποστηρίζει τους άλλους 3 πυρήνες.

Παρόμοια απάτη (σε μικρότερη κλίμακα) είχε κάνει και η ETEN διαφημίζοντας TMC στα PPC της και ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει έτσι όπως είχε υλοποιηθεί.

Περαστικά μας.

οταν περναω ενα συμπιεσμενο φακελο στο κινητο κ μετα το κανω εγκατασταση κ δημιουργειται νεος φακελος,τον συμπιεσμενο μπορω να τον σβησω;

Προφανώς εννοείς το .cab αρχείο. Ναι, αν το εγκαταστήσεις μετά μπορείς να το σβήσεις :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

και με 3d υποστήριξη.

Αμα παρει το ματι σου καμμια Ferrari σε τιμη citroen,στειλε πμ...

Θα πουλησω το Καιζερ,ενα ψυγειο,μια τηλεοραση,ενα κρεββατι ενα κομοδινο και ενα σετ διπλοφαρδα σεντονια με μαξιλαροθηκες για να παρω τη Ferrari.

Ευχαριστω.

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Αμα παρει το ματι σου καμμια Ferrari σε τιμη citroen,στειλε πμ...

Θα πουλησω το Καιζερ,ενα ψυγειο,μια τηλεοραση,ενα κρεββατι ενα κομοδινο και ενα σετ διπλοφαρδα σεντονια με μαξιλαροθηκες για να παρω τη Ferrari.

Ευχαριστω.

θελω και γω :D:D:lol::lol::lol:

βλέποντας το post του htchris δεν μπορούσα να μην σχολιάσω λίγο.

1)

"Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα."

Μέχρι σήμερα για να αγοράσει κάποιος ένα PDA πρέπει να είναι Γνώστης! (με κεφαλαίο Γ) ώστε να κάνει την σωστή αγορά. Σύμφωνα με αυτά που λες ούτε κοντά δεν πέφτεις. Δείξε μου, που σου υποσχέθηκε η HTC αυτό που ζητάς και θα το βουλώσω.

2) Για να δούμε λίγο και την αναφορά σου στο QTEK s100. το παλιό-αγαπημένο S100 φοράει 400MHz επεξεργαστή παρόμοια συχνότητα λοιπόν με το Kaiser.

Επίσης το Qtek s100 φοράει windows mobile 2003!! ενώ το Kaiser φοράει wm6. νομίζεις ότι τα 2003 είναι πιο βαριά? έλα να ξυπνάμε! και μην ξεχνάμε τι κουβαλάει το kaiser πάνω του.

3) το γεγονός με τα γραφικά, θα λυθεί είναι μόνο θέμα χρόνου.

4) Μην ξανα-ακούσω σχόλια με τόνο πληθυντικού. Μόνο εσύ κλες τα λεφτά σου. ενώ 7000 (το ελάχιστο) χρήστες χαίρονται αυτή την απίθανη συσκευή και απλώς περιμένουν ένα fix.

5) Ο Zaharakis είπε ότι δεν έχει τα λεφτά να πάρει την Ferrari και για αυτό αγόρασε το citroen. Δεν είπε πως αγόραζε ferrari με τα λεφτά αυτά του citroen.

6) Αν ο ίδιος διάβαζες τα links που έδωσες στα φιλαράκια πιο πάνω, θα έβλεπες ότι και στο forum της htc, σου την λένε για την συμπεριφορά σου, και το υφάκι του φοβερού καταναλωτή.

Τι ψάχνεις δηλαδή? να βρείς ένα forum που θα σου πει ότι έχεις δίκιο για το Kaiser? Δεν έχει βγει ακόμα τέτοιο forum, φτιάξτο εσύ.

ζητώ συγνώμη προς τους υπόλοιπους χρήστες για την αναστάτωση, αλλά έλεος πια.

Να συμπληρώσω κι εγώ στα παραπάνω το εξής :

Οταν κάποιος θέλει να διαθέσει ενα τόσο μεγάλο ποσό για συσκευή το ψάχνει πρώτα..Ευτυχώς σήμερα με το ιντερνετ μπορεί κάποιος να βρεί απειρες πληροφορίες για κάτι που τον ενδιαφέρει..Μπορεί να ρωτήσει, να μάθει, να ψάξει..Να βρεί τα υπερ και τα κατά μιας συσκευής, να τη δεί σε video στο youtube, να πάρει εμπειρίες απο χρήστες που την έχουνε ήδη απο τα forum, ακόμη και να την δουλέψει ζωντανά σε κάποιο κατάστημα κινητών..Τα pda phones εαν δεν τα ψάξεις και εαν δεν διαβάσεις δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις να τα δουλεύεις...

και επίσης να προσθέσω σε όλο αυτό το θέμα,ότι όταν (κατά την άποψή μου πάντα) κάποιος αγοράζει ένα κινητό με windows δέν πιστεύω οτι το αγοράζει μόνο και μόνο για τα γραφικά του..εγώ το πήρα πχ για το gps του και τα προγράμματα που έχει κάποιος δυνατότητα να περάσει μέσα στο κινητό...Άν ήθελα λόγου χάρη να βλέπω βιντεάκια και να παίζω παιχνίδια,θα έπαιρνα στα ίδια χρήματα πάνω κάτω το n95 8gb..απλά το θέμα είναι οτι όλα αυτά περί γραφικών και τρισδιάστατης απεικόνησης δέν είναι τα πρωτεύοντα στοιχεία ενός τέτοιου κινητού..ετσι τουλάχιστον πιστεύω εγω..και α΄ν κάποιος το πήρε γιαυτό και μόνο το λόγο,τότε όντως έκανε λάθος! βέβαια είναι και θέμα χρόνου,όπως είπε ένας άλλος χρήστης να βγούν και οι drivers για τέτοια θέματα,αλλα προσωπικα δεν με νοιάζει και τόσο..αν βγούν εχει καλώς..
:respect:kaiser

και για να πω και γω τη μπούρδα μου, το καλό με το kaiser (σε σχέση με τα συμβατικά κινητά), είναι ότι έχει τα περιθώρια εξέλιξης, χωρίς να προβαίνουμε σε αντικατάσταση του κάθε 1 ή 2 χρόνια.

Δείχνει ότι είναι μια συσκευή - σκυλί.

• Administrators
και για να πω και γω τη μπούρδα μου, το καλό με το kaiser (σε σχέση με τα συμβατικά κινητά), είναι ότι έχει τα περιθώρια εξέλιξης, χωρίς να προβαίνουμε σε αντικατάσταση του κάθε 1 ή 2 χρόνια.

Δείχνει ότι είναι μια συσκευή - σκυλί.

...kai evelpistoume na dexetai ta 6.1 pou plisiazoun.

Modpic.gif

γεια σας και παλι

εχω γραψει για το συγκεκριμενο προβλημα μου 3 φορες ως τωρα και η ερωτηση μου ειναι η παρακατω.

Οπως εχω πει για καποιον μυστηριο λογο οταν εχω ενεργοποιημενο το 3g στο κινητο κανει επανεκιννησεις. Οταν ειναι 2g δε κανει τιποτα.

Επειδη εχω αναγκη το 3g και δουλευω με αυτο , η ερωτηση ειναι η εξης

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

Να αλλαξω ρομ? τι ακριβως μπορει να φταιει ? Παιζει να φταιει η ρομ ?

κα ικατι αλλο... αυτο το "ραδιο" που λετε συνεχως για αλλες εκδοσεις τι ειναι?

κατα τα αλλα εγω ειμα ιπολυ ικανοποιημενος απο το κινητακι μου και αυτο δε θα το αλλαξω αμεσα

:X

• Administrators
γεια σας και παλι

εχω γραψει για το συγκεκριμενο προβλημα μου 3 φορες ως τωρα και η ερωτηση μου ειναι η παρακατω.

Οπως εχω πει για καποιον μυστηριο λογο οταν εχω ενεργοποιημενο το 3g στο κινητο κανει επανεκιννησεις. Οταν ειναι 2g δε κανει τιποτα.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

κατα τα αλλα εγω ειμα ιπολυ ικανοποιημενος απο το κινητακι μου και αυτο δε θα το αλλαξω αμεσα

To antimetwpizeis afto to problima kai meta apo hard reset? Logika meta apo hard reset den prepei na exeis problima.

Ta radio versions einai anabathmiseis tou logismikou gia tis epikoinwnies. Rikse mia matia edw gia na deis ti ginetai. Tha sou proteina (an to apofasiseis) na paraseis tin ekdosi 1.27.12.32. Link tha breis sti selida pou sou esteila. Prosexe omws giati gia na kaneis anabathmisi prepei na peirakseis ti ROM kati pou simainei oti prepei na ksekleidwseis ti syskevi sou (plirofories edw) kai xaneis tin eggyisi sou. Giafto an einai na kaneis kati... psaksto kala prwta.

Modpic.gif

γεια σας και παλι

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

Μπορεί να είναι παντελώς άσχετο μεν, αλλά παρόμοια κατάσταση είχα και εγώ με sim cosmote, η οποία είχε το τσιπάκι κάπως προς την άκρη. Αφού νόμιζα ότι φταίει το τηλέφωνο και στο παρά-γουρουνότριχα να το στείλω για στενές επαφές με τον τοίχο, έβαλα την ίδια sim στο παλιό μου qtek 9000 που μέχρι τότε δούλευε κανονικά με άλλη κάρτα και εκεί να δεις πανηγύρια: δεν άνοιγε καν το τηλέφωνο, δεν έβρισκε καν σήμα, ενώ δε μπορούσα ούτε να το γυρίσω σε 2G. Τότε ήταν που παρατήρησα και τη θέση του τσιπ πάνω στην κάρτα. Δοκίμασα με άλλη sim και όλα ήταν μια χαρά. Άλλαξα λοιπόν sim και λύθηκε το πρόβλημα.

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

Σήμερα δούλεψα λίγο το Destinator 7 σε διαδρομή στην Αθήνα. Ήμουν συνοδηγός οπότε μπορούσα να το τσεκάρω καλύτερα. Λοιπόν δεν μπόρεσα να του βρω ψεγάδι... Τέλεια και ακριβέστατη πλοήγηση σε μια τόσο μικρή συσκευή που είναι και κινητό, είναι και PDA που του βάζεις ό,τι θες επάνω, έχει και Wi-Fi/Bluetooth, έχει και 8 GB στην SD για ατέλειωτα MP3, πανέμορφο design, καλή οθόνη, πληκτρολόγιο... Δέχτηκα και κλήσεις κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, κανένα πρόβλημα, τίποτα δεν κόλλησε, όλα τέλεια! Α, και δεν χρησιμοποιώ GPSgate ή κάτι άλλο. Το GPS κλειδώνει κανονικά και γρήγορα από μόνο του.

Τώρα αν κάποιοι το ονομάζουν αυτό καβουρδιστήρι, τι να πω... :what:

Πάντως η τεχνολογία προχωράει με τρελούς ρυθμούς... Θυμάμαι το 2000 που ήμουν στην Αγγλία είχα αγοράσει ένα Psion Series 5mx (σκέτο PDA, 36 MHz CPU, 16 MB RAM, gray-scale οθόνη, 354g βάρος), Τιμή: €650 !!! 7 χρόνια μετά έχουμε το Kaiser στην ίδια τιμή αλλά 100 x φορές καλύτερο! Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια... :hypno:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

αυτό στο υπογράφω.

• Administrators
αυτό στο υπογράφω.

Αυτό το πιστεύω και εγώ... συσκευές με 128ΜΒ RAM δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα.

Modpic.gif

Σύμφωνα με την Microsoft το Kaizer θα είναι μία από τις συσκευές που θα αναβαθμιστεί. ;)

Βρήκα σε ένα site της HTC, ένα fix για το bluetooth του TyTN II...

"HTC has just released a small patch designed to fix some Bluetooth issues. It’s not a massive update by any stretch of the imagination, but for anyone that has been experiencing dropped calls while using their Bluetooth connection, your day of justice has arrived. The patch comes straight from HTC, so we’re not sure if this is compatible with an AT&T-branded Tilt, or any other Kaiser / TyTN II variants. That said, it’s nothing more than a .CAB file available for an OTA download, so it can never hurt to try."

Και εδώ είναι το fix http://rs264.rapidshare.com/files/77588898/TyTNII_BT_Hotfix.zip

Γιώργος

Galaxy s9+