nobleman Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Υπάρχει κάποιο cabάκι να μας φτιάξει την απτική ανάδραση; Εννοώ το άγγιγμα οποιουδήποτε «διαδραστικού» στοιχείου, που παρουσιάζεται στην οθόνη του τηλεφώνου, το οποίο επιβεβαιώνεται από μια ανεπαίσθητη δόνηση, που «καθησυχάζει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρήστη, για το αποτέλεσμα της ενέργειάς του... το είχε κάπου-κάπου η αρχική ROM αλλά δεν είχα καταλάβει πότε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 hxxxxp://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=201398 απιθανο προγραμματακι που κανει το καισερακι τρομερα ευχρηστο και απιστευτα παραμετροποιησιμο ,,,:lol: (ποιο cruise ....:lol::lol:) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εχει βρει κανενας καποιο cabaki που να ανεβαζει τα μπασα στους ηχους του ppc ???? το htc equaliser το κανει μονο με τα ακουσικα !! κανενα αλλο ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εχει βρει κανενας καποιο cabaki που να ανεβαζει τα μπασα στους ηχους του ppc ???? το htc equaliser το κανει μονο με τα ακουσικα !! κανενα αλλο ? αλλαξε προγραμμα αναπαραγωγης ..μην περιμενεις απο το windows media player ποιοτητα ακροασης .. σχεδον ολοι οι music players εχουν δικο τους EQ;) που δουλευει κιολας ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 υπαρχουν και αλλες πιο ευκολες λυσεις απο τις κατευθειαν αλλαγες στην registry για την βελτιωση του ηχου απο τα bl hands free :) αυτες οι εφαρμογες ακομη κανουν πολλα αλλα πραγματα που κανουν την καθημερινη συμβιωση μας με το καιζερ πολυ πολυ πιο ευκολη:) 1.advanced configuration tool 1.1 2.kaiser tweak 3.HTweakC_2.1b (μπορει να μην ειναι συμβατο αμεσα με το καιζερ αλλα κανει πολλες δουλειες ευκολα και γρηγορα,μια απο αυτες ειναι και οι ζητουμενες αλλαγες στην registry):) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 δεν λεω για media player αλλα στη συσκευη γενικα !! ηχους κλησης κλπ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 δεν λεω για media player αλλα στη συσκευη γενικα !! ηχους κλησης κλπ για αυτο και εγω σου ειπα γia media players,μεσω αυτων θα ακους τουλαχιστον την μουσικη σου αναλογα με το πως εσυ εχεις ρυθμισει τον ηχο:D ενω ολα τα υπολοιπα θα ειναι φλατ :) δεν νομιζω(τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει ποτε για κατι τετοιο) να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας;) δεν ειναι νοκια να εχει 3d ηχους...μην προσβαλεις το kaizer ετσι:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 τελικα απο μπαταρια πως παει ?επισης ειναι αρκετα βαρυ ?τελικα ποσο ειναι αλλου γραφει 120 γραμαρια αλλου 190! μεγαλο δειλημμα!καιζερ η κρουισερ ?βασικα δεν θελω να μην κραταει η μπαταρια και να ειναι μεγαλο κατι στο μεγεθος του 3300 που εχω αλλα να μπορω να γραφω και ευκολα μηνυμα! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ευχαριστώ όλους (ειδικά τους zaharakis και costas2by4AIO) για τις καθησυχαστικές απαντήσεις! Τελικά απ' ό,τι φαίνεται το πρόβλημα με το bluetooth (στο βαθμό που υπάρχει) εντοπίζεται στις τηλ. κλήσεις και όχι στην ακρόαση MP3. Ευτυχώς! 1.δουλευει τελεια και για αυτο παραγγειλα την 8giga καρτα για να βαλω mp3s μεσα αλλα και την μεγαλη μπαταρια(2700 mA ) για να αντεχει να παιζει πολλες ωρες!!ειδικα με τον audio manager της htc to θεμα music player ειναι πλεον διασκεδαση! χρησιμοποιω αυτο i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) Όμορφα! Κι εγώ παράγγειλα το TyTN II μαζί με 8GB κάρτα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Καλό φαίνεται το i-Tech και έχει και ραδιόφωνο. Λοιπόν, αγόρασα το ΒΤ στερεοφωνικό ζευγάρι της Έπεσον (sorry, Erickson), η ποιότητα της μουσικής είναι τέλεια costas2by4AIO, να σε ρωτήσω, ποιο μοντέλο headset της Sony Ericsson έχεις; Παίζει καλά στο χειρισμό του media player απ' το headset (next/prev. track κ.τ.λ.). Και πάλι ευχαριστώ όλους και καλή Πρωτοχρονιά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 τελικα απο μπαταρια πως παει ?επισης ειναι αρκετα βαρυ ?τελικα ποσο ειναι αλλου γραφει 120 γραμαρια αλλου 190! μεγαλο δειλημμα!καιζερ η κρουισερ ?βασικα δεν θελω να μην κραταει η μπαταρια και να ειναι μεγαλο κατι στο μεγεθος του 3300 που εχω αλλα να μπορω να γραφω και ευκολα μηνυμα! 190 είναι. εγώ ο κακομοίρης που ήθελα να τρέχω Visual Basic στο Kaiser χωρίς να κολάει όταν λειτουργώ το photoshop τι να πω :( Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει φαει 5 reset απο εχθες σε κατασταση αναμονης? Το εβαλα σημερα δοκιμαστικα σε 2g. Προς το παρον δεν εκανε κατι λετε να φταιει αυτο? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ιδέα δεν έχω. ελληνική ρομ έχεις? δοκίμασε ένα hard-reset και πες μας πάλι Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Μετά από 3 24ωρα δοκιμής, αποκόμισα την άποψη ότι δεν κερδίζεις και πολλά με την αλλαγή ROM, τουλάχιστον σε θέματα ταχύτητας. Ίσως είναι λίγο πιο ελαφρύ και πιο σταθερό αλλά γι' αυτούς που πλήρωσαν για να έχουν ελληνικά δεν αξίζει να κάνεις μαγειρέματα. Μπορώ να πω ότι κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Από χθες έχει κάνει πολλή αργή τη διαδιακασία slide. Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει από portrait σε landscape. Μάλλον πάω για hard-reset, τώρα έγινε παιχνιδάκι. Δημήτρη, ποια φοράς εσύ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει poso???:blink::!::!::!: enas eonas!!! kanonika den tha prepe na kanei pano apo 2-3 deutera! hard reset kai polu arghses!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ευχαριστω Μαργαριτα..ποιο αλλο εξυπνο με windows προτεινεις που να εχει ραδιο και καλη καμερα ανεξαρτητου ποσου?εκτος του polaris γιατι επειγομαι για αγορα.. κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;) μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp. αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800... απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:( Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;) μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp. αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800... απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:( Το Touch ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O Οταν ειχα εγκατεστημενο το spb shell σε ενα απο τα tab στο today ειχε κ ενα μετρητη μπαταριας που εδειχνε ποσες ωρες απομενουν..ομως για εμενα αχρηστο ηταν αφου με μπαταρια 100% μου ελεγε απομενουν κοντα 6 ωρες κ κρατουσε 2 μερες:lol: Τωρα αν εννοεις καποιο αλλο today plugin δεν ξερω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas2by4AIO Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Για να δυναμωσει ο ηχος στο bluetooth κανε αυτες τις αλλαγες στην Registry με καποιον Explorer Αύξηση έντασης στο bluetooth ακουστικό HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Spk Volume αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 15 η αρχική είναι 8. -------------------------------------------------------- Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Mic Volume αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8. :shock:Ουπς !!! Μετά το Audiogateway, δεν έχω ούτε Spk Volume ούτε Mic Volume. Αυτά που έχω, είναι τα εξής : Devises (Default) --> (value not set) BTAGExtModule --> OEMAGW.dll BTAGPBModule --> \Windows\BhtAGPhonebook.dl Capability --> 0x65(101) ConnectHFOnCall --> 0x1(1) NoRoleSwitch --> 0x1(1) SuppotCLI --> 0x0(0) Βοηθείστε με καλέ, χρονιάρες μέρες που είναι καλοί μου άνθρωποι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τα δημιουργείς εσύ. Ρίξε μια ματιά ici...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas2by4AIO Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Να 'σαι καλά ευγενικέ nobleman ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τι λέει η Dutty's SupaLite Rom, έχουμε εντυπώσεις από κάποιον φίλο χρήστη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τι λέει η Dutty's SupaLite Rom, έχουμε εντυπώσεις από κάποιον φίλο χρήστη; nobleman αυτό που λες με την αλλαγή ρομ δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. ποια ρομ έβαλες? ο zaharakis έχει την dutty 6 Lite rom και εγώ έχω την dutty 7 lite rom. η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, και η πιο σταθερή απο όλες. (αφήνουμε έξω τον helmi_c) πες όμως ποια ρομ έβαλες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα γιατί είμαι περίεργος. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Έβαλα την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final και τώρα κατέβασα την SupaLite αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Που θα βρω το κοκκινο κουμπακι που ειχαμε στο Artemis στη rom του maik στα προγραμματα για soft rest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts