Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ όλους (ειδικά τους zaharakis και costas2by4AIO) για τις καθησυχαστικές απαντήσεις! Τελικά απ' ό,τι φαίνεται το πρόβλημα με το bluetooth (στο βαθμό που υπάρχει) εντοπίζεται στις τηλ. κλήσεις και όχι στην ακρόαση MP3. Ευτυχώς!

1.δουλευει τελεια και για αυτο παραγγειλα την 8giga καρτα για να βαλω mp3s μεσα αλλα και την μεγαλη μπαταρια(2700 mA ) για να αντεχει να παιζει πολλες ωρες!!ειδικα με τον audio manager της htc to θεμα music player ειναι πλεον διασκεδαση!

χρησιμοποιω αυτο

i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black)

Όμορφα! Κι εγώ παράγγειλα το TyTN II μαζί με 8GB κάρτα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Καλό φαίνεται το i-Tech και έχει και ραδιόφωνο.

Λοιπόν, αγόρασα το ΒΤ στερεοφωνικό ζευγάρι της Έπεσον (sorry, Erickson), η ποιότητα της μουσικής είναι τέλεια

costas2by4AIO, να σε ρωτήσω, ποιο μοντέλο headset της Sony Ericsson έχεις; Παίζει καλά στο χειρισμό του media player απ' το headset (next/prev. track κ.τ.λ.).

Και πάλι ευχαριστώ όλους και καλή Πρωτοχρονιά.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα απο μπαταρια πως παει ?επισης ειναι αρκετα βαρυ ?τελικα ποσο ειναι αλλου γραφει 120 γραμαρια αλλου 190!

μεγαλο δειλημμα!καιζερ η κρουισερ ?βασικα δεν θελω να μην κραταει η μπαταρια και να ειναι μεγαλο κατι στο μεγεθος του 3300 που εχω αλλα να μπορω να γραφω και ευκολα μηνυμα!

190 είναι. εγώ ο κακομοίρης που ήθελα να τρέχω Visual Basic στο Kaiser χωρίς να κολάει όταν λειτουργώ το photoshop τι να πω :(

μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει φαει 5 reset απο εχθες σε κατασταση αναμονης?

Το εβαλα σημερα δοκιμαστικα σε 2g. Προς το παρον δεν εκανε κατι

λετε να φταιει αυτο?

:X

ιδέα δεν έχω. ελληνική ρομ έχεις? δοκίμασε ένα hard-reset και πες μας πάλι

Μετά από 3 24ωρα δοκιμής, αποκόμισα την άποψη ότι δεν κερδίζεις και πολλά με την αλλαγή ROM, τουλάχιστον σε θέματα ταχύτητας.

Ίσως είναι λίγο πιο ελαφρύ και πιο σταθερό αλλά γι' αυτούς που πλήρωσαν για να έχουν ελληνικά δεν αξίζει να κάνεις μαγειρέματα.

Μπορώ να πω ότι κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Από χθες έχει κάνει πολλή αργή τη διαδιακασία slide. Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει από portrait σε landscape. Μάλλον πάω για hard-reset, τώρα έγινε παιχνιδάκι.

Δημήτρη, ποια φοράς εσύ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει
poso???:blink::!::!::!:

enas eonas!!!

kanonika den tha prepe na kanei pano apo 2-3 deutera!

hard reset kai polu arghses!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

ευχαριστω Μαργαριτα..ποιο αλλο εξυπνο με windows προτεινεις που να εχει ραδιο και καλη καμερα ανεξαρτητου ποσου?εκτος του polaris γιατι επειγομαι για αγορα..

κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;)

μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp.

αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800...

απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:(

:cool:

κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;)

μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp.

αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800...

απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:(

Το Touch ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O

Οταν ειχα εγκατεστημενο το spb shell σε ενα απο τα tab στο today ειχε κ ενα μετρητη μπαταριας που εδειχνε ποσες ωρες απομενουν..ομως για εμενα αχρηστο ηταν αφου με μπαταρια 100% μου ελεγε απομενουν κοντα 6 ωρες κ κρατουσε 2 μερες:lol: Τωρα αν εννοεις καποιο αλλο today plugin δεν ξερω:ninja:

Για να δυναμωσει ο ηχος στο bluetooth κανε αυτες τις αλλαγες στην Registry με καποιον Explorer

Αύξηση έντασης στο bluetooth ακουστικό

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Spk Volume

αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 15 η αρχική είναι 8.

--------------------------------------------------------

Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Mic Volume

αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8.

:shock:Ουπς !!!

Μετά το Audiogateway, δεν έχω ούτε Spk Volume ούτε Mic Volume.

Αυτά που έχω, είναι τα εξής :

Devises

(Default) --> (value not set)

BTAGExtModule --> OEMAGW.dll

BTAGPBModule --> \Windows\BhtAGPhonebook.dl

Capability --> 0x65(101)

ConnectHFOnCall --> 0x1(1)

NoRoleSwitch --> 0x1(1)

SuppotCLI --> 0x0(0)

Βοηθείστε με καλέ, χρονιάρες μέρες που είναι καλοί μου άνθρωποι !!!

Τι λέει η Dutty's SupaLite Rom, έχουμε εντυπώσεις από κάποιον φίλο χρήστη;

nobleman αυτό που λες με την αλλαγή ρομ δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. ποια ρομ έβαλες?

ο zaharakis έχει την dutty 6 Lite rom και εγώ έχω την dutty 7 lite rom. η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, και η πιο σταθερή απο όλες. (αφήνουμε έξω τον helmi_c)

πες όμως ποια ρομ έβαλες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα γιατί είμαι περίεργος.

Έβαλα την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final και τώρα κατέβασα την SupaLite αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Που θα βρω το κοκκινο κουμπακι που ειχαμε στο Artemis στη rom του maik στα προγραμματα για soft rest?

χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :)

χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :)

Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια..

Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια..

Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω.

Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή

Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. Μάλιστα Kaiser και Destinator6 με πήγαν πολύ γρήγορα και χωρίς να κάνω κύκλους (μιας και δεν ήξερα την περιοχή καθόλου) στο ληξιαρχείο να τον δηλώσω τον μικρό. :)

Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ.

Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko:

Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Για το φίλο που νωρίτερα ενδιαφέρθηκε για ένα bluetooth πληκτρολόγιο, έχω ένα foldable της Level1 αγορασμένο από Πλαίσιο. Είναι στο κουτί του και χρησιμοποιημένο ΜΙΑ φορά.

PM me...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

οι χαζοι στο πλαισιο, ελεγαν οτι εχει!:mad:

δεν είναι χαζοί. άσχετοι πωλητές είναι.

Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ.

Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko:

Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM

Αυτά διαβάζω και αγχώνομαι για την αξιοπιστία στα μηχανάκια αυτά... Φαντάζομαι πως τρέχοντας πάλι το Destinator θα (έπρεπε να) έχει σαν αποτέλεσμα το λειτουργικό να "δεί" ότι ήδη τρέχει και να το φέρει απλά μπροστά. Αυτό γίνεται στα Windows XP και γενικά στα περισσότερα σοβαρά λειτουργικά. Τώρα τι κάνουν τα WM6 δεν ξέρω...

Δεν το έχω ακόμα το Kaiser στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μ' αυτά που διαβάζω μου φαίνεται πως τα PPC/Symbian/Smartphones έχουν μέλλον ακόμα στο θέμα της σταθερότητας... Στο PC μου φοράω Windows XP, εγκατεστημένα απ' το 2001 (ναι, είναι τόσο παλιός!) και το σύστημα είναι φορτωμένο τίγκα, ταχύτατο (για τα κυβικά του) και σταθερότατο. Απλά δεν κολλάει με τίποτα! Απ' ό,τι φαίνεται τα PPC είναι ακόμα σε επίπεδο Win3.11/Win95... Αντίστοιχα προβλήματα έχουν και τα Symbian της Nokia απ' ό,τι διαβάζω. Άρα μάλλον είναι γενικό το κακό...

Ανυπομονώ να παίξω με το Kaiser να δω από πρώτο χέρι... Όπως και να 'χει πάντως είναι καταπληκτικό μηχάνημα γι' αυτά που προσφέρει, έστω και με κολληματάκια που και που. Ίσως με τα WM7 (βλέπε 2009) να δούμε φως...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...