Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι σε ολα φιλε μου :) εκτος το 1ο μερος του 2 που ειναι οχι !

Με μπέρδεψες! :blink: Εννοείς ότι χειρίζονται και τον mp3 player και την έναρξη/τερματισμό κλήσεων;;;; :worry:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με μπέρδεψες! :blink: Εννοείς ότι χειρίζονται και τον mp3 player και την έναρξη/τερματισμό κλήσεων;;;; :worry:

δεν σε μπερδεψα καθολου :D

2. Είναι μόνο για έναρξη τερματισμό κλήσεων ή χειρίζονται και τον mp3 player;

και εγω σου απαντησα

""ναι σε ολα φιλε μου :) εκτος το 1ο μερος του 2 που ειναι οχι !

δλδ οχι στο 1ο μερος του 2 (Είναι μόνο για έναρξη τερματισμό κλήσεων) αλλα ναι στο 2ο μερος του 2 (χειρίζονται και τον mp3 player) οπως και ναι σε ολα τα αλλα ;)

μονος σου μπερδευτηκες :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μόνο έναρξη και τερματισμό κλήσεων.;)

και χειρισμο mp3 player :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ερωτήσεις περί ακουστικών από υποψήφιο αγοραστή:

1. Τα ακουστικά στη συσκευασία του TyTN ΙΙ περιλαμβάνουν και χειριστήριο;

2. Είναι μόνο για έναρξη τερματισμό κλήσεων ή χειρίζονται και τον mp3 player;

3. Αν ναι, έχουν volume control, play/pause, next/previous track;

4. Είναι αυτά που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977977&product=988855&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEB660F3E97ED09F0E1C2314F9B171D9BBC6B1728A21ADC6EA50F18CB4FC310B1ECFE91BA3EE90CBF9ED9B647943D988732C3C458137BC8D7104F42983C43C51E3C5E69B0688096332867FD3511EB204AB9A94431DD88740C5DC3B8C1C5BDD48256EFB781CF121E09EE9A34345A5EFA1510FA5164EC59D929

5. O ήχος τους είναι αξιοπρεπής;

Ευχαριστώ. :-)

Παιδιά δεν ξέρω τι ακουστικά είχε το δικό σας πακέτο αλλά τα δικά μου ακουστικά (το πήρα πριν από μία βδομάδα) βάση των παραπάνω ερωτήσεων έχουν ως εξής:

1. Ναι

2. Έναρξη τερματισμό κλήσεων. Επιφυλάσομαι αν το ίδιο κουμπί κάνει και play-pause, αλλά συγκεκριμένα κουμπιά όπως στη φωτο του πλαισίου δεν υπάρχουν.

3. Απάντησα στο 2.

4. Όχι

5. Αξιοπρεπής αλλά όχι για μουσική αναπαραγωγή καλός. Θα σου πρότεινα τα Senheiser CX-300 που θα τα κουμπώσεις σε κάποιον 3.5mm - mini usb ανυάπτορα (π.χ. http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30569 )

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

καλημερα

μερικες ερωτησεις γιατι ψηνομαι να το αγορασω...

1 το gps του ειναι καλο? Πχ θεωρω οτι του ΜΙΟ 701 ειναι μετριο.

2 η μπαταρια του με λογικη χρηση ποσο κραταει?

3 να το περιμενω πιο γρηγορο απο το 701?

ευχαριστω. :)

iphone 14 pro

• Administrators
καλημερα

1. Mporei na min exei to kalytero GPS alla ti douleia tou tin kanei mia xara.

2. Dyo me treis meres an kai i "logiki xrisi" diaferei apo xristi se xristi!

3. Sygkritika den kserw alla i apodosi tou einai apo ta dynata tou simeia (me axileio pterna tin anaparagwgi Video).

Modpic.gif

αργησες να κανεις την διορθωση και μπερδευτηκαμε ολοι :lol::lol:

ναιι φιλε μου ακριβως :)

οσο για το αν τα ειχε το πακετο το δικο μου που το πηρα απο expancys δεν το ειχε :(

σορυ εκανα λαθος...απλα το ειχα παραγγειλει μαζι με το τηλ και το ειχα ξεχασει :)

καλημερα

1.το καλυτερο απο οσα τηλ δεν εχουν sirf III και πολυ κοντα στις δυνατοτητες αυτων

2. δυστυχως δεν ειναι το δυνατο του σημειο :(

3.στην official μορφη του το καιζερ δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 701 (μιας και ο επεξεργαστης του μιο ειναι πολυ καλος)αλλα ειναι αρκετα πιο σταθερο συν οτι με τις νεες ρομ η ταχυτητα του αλλα και η σταθεροτητα του απογειωνεται:!:

σορυ εκανα λαθος...απλα το ειχα παραγγειλει μαζι με το τηλ και το ειχα ξεχασει

Πέρα από τις έξτρα λειτουργίες ελέγχου, τα ακουστικά αυτά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αξίζουν τον κόπο και από πλευράς μουσικής ποιότητας ή έστω είναι καλύτερα από αυτά της συσκευασίας;

Πέρα από τις έξτρα λειτουργίες ελέγχου, τα ακουστικά αυτά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αξίζουν τον κόπο και από πλευράς μουσικής ποιότητας ή έστω είναι καλύτερα από αυτά της συσκευασίας;

ειναι τα ιδια και ετσι το εχω και καθεται στο κουτι του τηλ μου :(

τελικα εγω φιλε μου κατεληξα σε αυτο

i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece

και ησυχασα.

και ραδιο και bl handsfree αλλα και τελεια μουσικη ακροαση :)

Καλησπερα.Εχω εγκαταστησει αυτη την εκδοση του htc home :HTC.Kaizer.Home.Plugin.with.Tabsetting.schen Αλλα δεν δουλευει καθολου η επιλογη για πολη στο weather.Ειναι απλα κενο,καμμια λιστα,και δεν μπορω ουτε στην αναζητηση πολης να γραψω..Καμμια λυση η καποια προσφατη και παραμετροποιησιμη εκδοση?:)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

ρε παιδια ειναι λογικο που το παρηγγειλα την παρασκευη στη βονταφον και μπορει να χρειαστει να περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα για να το φερουν ή να παω να τους πιεσω??
:cool:

ρε παιδια ειναι λογικο που το παρηγγειλα την παρασκευη στη βονταφον και μπορει να χρειαστει να περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα για να το φερουν ή να παω να τους πιεσω??

Μαργαρίτα έχω επιδότηση από vodafone από αρχές Δεκέμβρη και κάθε Παρασκευή ερχότανε..(μπαααά).

Τέλος είχα ένα υπόλοιπο σε OTESHOP και το πήρα από κει.

Ήθελα να κάνω Χριστούγεννα με τον Τιτάνα:), αν περίμενα από Voda..:cry:

Πάντως υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και η wind έχει προβλήματα..

"How can I know so many,

Στην ουσία,τα συγκεκριμένα της HTC που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι mini USB to 3,5mm adapter με χειρισμό εκτός των εισερχόμενων κλήσεων και του mp3 player. Δυστυχώς όμως συνεργάζεται μόνο με τον wmp και τον HTC audio mananger και όχι με πολύ καλύτερα από πλευράς ήχου προγράμματα όπως το pocket music, o Core Player κλπ. Βάζοντάς του λοιπόν πάνω άλλα ακουστικά εκτός απ'αυτά που έχει μέσα στη συσκευασία, τα οποία οφείλω να ομολογήσω οτι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, (Εχω βάλει απ΄την αρχή κάποια sennheizer που έχω εδώ και καιρό) μπορεις να έχεις πολυ καλή ποιότητα ήχου. Αυτό βέβαια σημαίνει extra κόστος άν δεν έχεις άλλα ακουστικά.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να ακούσω ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με το kaiser μεσω wi fi?με resco ακούω μόνο ξένους εκτός κι αν δεν το εψαξα καλά.!

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να ακούσω ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με το kaiser μεσω wi fi?με resco ακούω μόνο ξένους εκτός κι αν δεν το εψαξα καλά.!

i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece

και ραδιο και bl handsfree αλλα και τελεια μουσικη ακροαση :)

το ειπα πιο παλια και το ξανα αναφερα αλλα μαλλον πρεπει να το φωναζω :D

μην ψαχνετε αλλες κοστοβορες(δεν μπορει να εχεις wifiπαντου κατα τις μετακινησεις σου,αρα τι θα κανεις ?θα χρεωνεσαι gprs??) αλλα και μπαταριοβορες λυσεις για να ακουσετε ραδιοφωνο με το καιζερ :)

• Administrators
το ειπα πιο παλια και το ξανα αναφερα αλλα μαλλον πρεπει να το φωναζω :D

μην ψαχνετε αλλες κοστοβορες(δεν μπορει να εχεις wifiπαντου κατα τις μετακινησεις σου,αρα τι θα κανεις ?θα χρεωνεσαι gprs??) αλλα και μπαταριοβορες λυσεις για να ακουσετε ραδιοφωνο με το καιζερ :)

+100000 ;)

Modpic.gif

Παιδιά κάτι πολύ σοβαρό:

Λίγες μέρες πριν βγήκε αυτή η ανακοίνωση http://www.corecodec.com/forums/index.php?topic=596.0 η οποία εκτός από τα καλά νέα (in the upcoming version of CorePlayer Mobile v1.2 we have resolved the POOR video playback issues that the AT&T TILT users have experienced and I can say from first hand experience that the playback is pretty close to flawless ;-) We are making an announcement at CES on Jan 7th on the released date of CorePlayer Mobile v1.2 that also includes advanced RTP/RTSP streaming and the much anticipated support for YouTube Mobile.) φανερώνει το πρόβλημα του tytnii με το video-playback αλλά και το αργό frame rate σε scrolling κυρίως παιχνίδια.

Απ'ότι κατάλαβα η HTC δεν χρησιμοποιούσε τον video overlay driver του Qualcomm (ή δεν το χρησιμοποιούσε σωστά).

Ξέρει κανείς περισσότερα?

Η HTC θα προχωρήσει σε κάποια ανανέωση του driver ή μέρους του λειτουργικού? Πραγματικά πέρα από το video που κάτι κάνεις με τους encoders, είναι κρίμα να παίζεις skyforce ας πούμε στο S100 και να τρέχει σαν μέλι και στον τιτάνα να μου τρέχει σαν το Ν91..

"How can I know so many,

Παιδιά κάτι πολύ σοβαρό:

Λίγες μέρες πριν βγήκε αυτή η ανακοίνωση http://www.corecodec.com/forums/index.php?topic=596.0 η οποία εκτός από τα καλά νέα (in the upcoming version of CorePlayer Mobile v1.2 we have resolved the POOR video playback issues that the AT&T TILT users have experienced and I can say from first hand experience that the playback is pretty close to flawless ;-) We are making an announcement at CES on Jan 7th on the released date of CorePlayer Mobile v1.2 that also includes advanced RTP/RTSP streaming and the much anticipated support for YouTube Mobile.) φανερώνει το πρόβλημα του tytnii με το video-playback αλλά και το αργό frame rate σε scrolling κυρίως παιχνίδια.

Απ'ότι κατάλαβα η HTC δεν χρησιμοποιούσε τον video overlay driver του Qualcomm (ή δεν το χρησιμοποιούσε σωστά).

Ξέρει κανείς περισσότερα?

Η HTC θα προχωρήσει σε κάποια ανανέωση του driver ή μέρους του λειτουργικού? Πραγματικά πέρα από το video που κάτι κάνεις με τους encoders, είναι κρίμα να παίζεις skyforce ας πούμε στο S100 και να τρέχει σαν μέλι και στον τιτάνα να μου τρέχει σαν το Ν91..

αν κρινω με την συχνοτητα της htc να βγαζει ενημερωσεις λογισμικου.....μαλλον κανα 8μηνο ακομη :lol::lol:

η λιγο πριν βγει ο αντικαταστατης του καιζερ :mad:

αν κρινω με την συχνοτητα της htc να βγαζει ενημερωσεις λογισμικου.....μαλλον κανα 8μηνο ακομη :lol::lol:

η λιγο πριν βγει ο αντικαταστατης του καιζερ :mad:

Έχω την αίσθηση πως η εμφάνιση του touch-cruise θα δώσει πολλές software λύσεις για το kaiser μιας και η HTC το τελευταίο καιρό έχει πέσει με τα μούτρα πάνω του..

Νάτα τα δώρα για το νέο έτος λοιπόν: Καινούριος Core Player με OK video, εμφάνιση του touch-cruise με ανανεωμένο λειτουργικό συμβατό με το kaiser και σίγουρα πολλά, πολλά καλύτερα "μαγειρέματα"..

Λέω να μη φάω πολλά γλυκά στις γιορτές.. :lol:

"How can I know so many,

• Administrators
Έχω την αίσθηση πως η εμφάνιση του touch-cruise θα δώσει πολλές software λύσεις για το kaiser μιας και η HTC το τελευταίο καιρό έχει πέσει με τα μούτρα πάνω του.

Afto exei idi arxisei edw kai poly kairo. Blepe HTC Camera Album, HTC Large Title bar, HTC Enlarged Start menu kai polla polla alla! ;)

Modpic.gif

πω ρε παιδια εχω αρχισει ν ανυσηχω μ αυτα που διαβαζω μιας και το χω παραγγηειλει...

τελικα ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα του στην αναπαραγωγη βιντεο??? επισης, διαβαζω για κατι μνημες που αλλαζετε και κατι hard reset κλπ. εγω δε το θελω για επαγγελματικη χρηση... απλα πραγματα... θα χω προβληματα?

:cool: