zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Φιλε zaharakis σου εχω στειλει καποια pm αν μπορεις απαντησε.. γιατι λες να μην σου απανταω?? εισαι ο μονος που δεν εχω απαντησει σε ολα τα πμ σου :O γιατι δεν πιστευω να εχεις παραπονο...:O απλα το εχεις παρακανει φιλε μου....και η τεμπελια μου την δινει ασχημα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Οχι φιλε μου δεν εχω παραπονο με εχεις βοηθησει παρα πολυ ολο αυτο τον καιρο που ειμαι στο forum. Οι ερωτησεις που σου κανω σ αυτα που εχω στειλει δεν ειναι νομιζω οτι ειναι θεμα τεμπελιας απλα ρωταω εσενα γιατι εχεις παρα πολυ πειρα.. Και συγνωμη για το οff topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Οχι φιλε μου δεν εχω παραπονο με εχεις βοηθησει παρα πολυ ολο αυτο τον καιρο που ειμαι στο forum. Οι ερωτησεις που σου κανω σ αυτα που εχω στειλει δεν ειναι νομιζω οτι ειναι θεμα τεμπελιας απλα ρωταω εσενα γιατι εχεις παρα πολυ πειρα.. Και συγνωμη για το οff topic. στα ειπα πολυ φιλικα μεσω πμ γιατι δεν ειναι σωστο να κανουμε χαρακτηρισμους online και δημοσια. αλλα εσυ μαλλον ηθελες να τα ακουσεις και δημοσια?δεν ξερω φιλε μου τι να πω... εχω τα πμ σου ολα...(η καλυτερα τα περισσοτερα,μιας και δεν ειναι και λιγα..) κοιτα τα και εσυ αν ....δεν βαριεσαι :O αν και (απο οτι βλεπω πλεον) δεν νομιζω να σε απασχολησει και πολυ το θεμα...την δουλιτσα σου να κανεις και δεν βαριεσαι ... ισως για πολλους ακουστω σκληρος ...αλλα οσοι δεν με ξερετε μην βιαστειτε να με κατακρινετε...δεν φανταζεστε για τι μιλαω...ειναι ειδικη περιπτωση ο φιλος μας... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ξαφνικά το S2U2 σταμάτησε να κλειδώνει μόνο του και να σβήνει την οθόνη.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ...δεν φανταζεστε για τι μιλαω... Fantazomaste... fantazomaste... :wacko: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ισως για πολλους ακουστω σκληρος ...αλλα οσοι δεν με ξερετε μην βιαστειτε να με κατακρινετε...δεν φανταζεστε για τι μιλαω...ειναι ειδικη περιπτωση ο φιλος μας... Αφού δεν σου ζήτησε ακόμα να πας απο το σπίτι του και να του περάσεις εσύ την ROM...:lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ξαφνικά το S2U2 σταμάτησε να κλειδώνει μόνο του και να σβήνει την οθόνη.:confused: δεν εγινε ξαφνικα :lol::lol: στα settings του εχεις ενεργοποιησει στο others/turn on DPAD :) και εγω το εκανα :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αφού δεν σου ζήτησε ακόμα να πας απο το σπίτι του και να του περάσεις εσύ την ROM...:lol: γιωργο δεν θα ειναι ουτε ο 1ος αλλα ουτε και ο τελευταιος που θα εκανα κατι τετοιο :) το εχω κανει πολλες φορες (φυσικα χωρις καμια χρεωση) αλλα το εκανα για ανθρωπους που μου εδειξαν οτι πραγματικα το ειχαν αναγκη....και ηταν ολοι τους κυριοι!! και χαλαλι τους ειλικρινα... δεν θα ειχα προβλημα να ερθει ακομη και στο σπιτι μου να το κανω...και ο καφες δικος μου παντα... αλλα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αυτη την μπαταρια με τι την στελνουν με γαιδουρι 15 μερες εχουν περασει μου φαινεται απο παραδοση το forless ειναι για τα μπαζα. μολις παρελαβα :D:D το μονο αρνητικο ειναι οτι με την μεγαλη μπαταρια δεν κουμπωνει στην 2πλη βαση που πηρα.....το τηλ :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 δεν εγινε ξαφνικα :lol::lol: στα settings του εχεις ενεργοποιησει στο others/turn on DPAD :) και εγω το εκανα :lol::lol::lol: Απενεργοποιημένο είναι. :confused: Ο μόνος τρόπος να το κάνω να δουλέψει είναι να βάλω να σβήνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό από τα settings της συσκευής, αλλά τότε φυσικά δεν δουλεύει το s2u2 όπως θέλω (δηλ. να σβήνει σε 5 δεύτερα). :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Απενεργοποιημένο είναι. :confused: Ο μόνος τρόπος να το κάνω να δουλέψει είναι να βάλω να σβήνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό από τα settings της συσκευής, αλλά τότε φυσικά δεν δουλεύει το s2u2 όπως θέλω (δηλ. να σβήνει σε 5 δεύτερα). :worry: ωπ :blink: κατι αλλο ειναι τοτε :O κατσε να το κοιταξω λιγο στο δικο μου και σου λεω αν βρω τπτ... αν δεν βαριεσαι δωσε λιγο τις ρυθμισεις που εχεις βαλει στο δικο σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ωπ :blink: κατι αλλο ειναι τοτε :O κατσε να το κοιταξω λιγο στο δικο μου και σου λεω αν βρω τπτ... αν δεν βαριεσαι δωσε λιγο τις ρυθμισεις που εχεις βαλει στο δικο σου ;) start on wake up ON On battery Power start on backlight off ON Power off in 5sec but blank screen only OFF Blank screen on Talk OFF On External Power start on backlight off ON Power off in 5sec but blank screen only OFF Blank screen on Talk OFF Information Date Format option1 Time format option 1 Show alarm OFF Show appointment OFF Alarm?appointment TIme format option1 show task count OFF Turn On DPAD OFF Caller ID OFF Slide to Answer OFF Don't Suspend power OFF Safe mode OFF :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 start on wake up ON On battery Power start on backlight off ON Power off in 5sec but blank screen only OFF Blank screen on Talk OFF On External Power start on backlight off ON(καντο off) Power off in 5sec(καντο 15) but blank screen only OFF Blank screen on Talk OFF Information Date Format option1 Time format option 1 Show alarm OFF Show appointment OFF Alarm?appointment TIme format option1 show task count OFF Turn On DPAD OFF Caller ID OFF Slide to Answer OFF Don't Suspend power OFF Safe mode OFF :worry: αλλαξε τις τονισμενες ρυθμισεις και επανεκκινηση. και πες μου τι εκανες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τα ίδια πάλι. Δεν κλειδώνει ούτε σβήνει. Του έκανα και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και τίποτα.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τα ίδια πάλι. Δεν κλειδώνει ούτε σβήνει. Του έκανα και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και τίποτα.:worry: μετα απο καθε απεγκατασταση προγραμματος να καθαριζετε την registry χειροκινητα μεσω resco file explorer.(καντε αναζητηση του ονοματος του προγραμματος που βγαλατε και σβηστε οτι κλειδια εχουν μεινει )μενουν πολλα μεσα και πολλες φορες πραγματα που ειτε βγαλεις και ξαναβαλεις το προγραμμα ...δεν χανονται οι ρυθμισεις.. ειδικα σε προγραμματα που εγκαθιστανται στην κυρια μνημη του τηλ,μενουν και αρχεια εγκαταστασης (φακελλοι ,κλπ) στα my documents αλλα και στον documents and settings. κοιταξε τα αυτα αφου του κανεις απεγκατασταση ....σβηστα ολα,κανε ενα καλο clean μεσω memmaid,sktools η οποιο αναλογο προγραμμα εχεις για αυτην την δουλεια,επανεκινηση και μετα παλι εγκατασταση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τα έκανα όλα αυτά και πάλι τίποτα.:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τα έκανα όλα αυτά και πάλι τίποτα.:blink::blink::blink: δεν ειναι λογικο...εκτος κι αν δεν εχουμε την ιδια εκδοση ...την 086 εχω. εκτος αν στην κανει κανα αλλο προγραμμα η καποια ρυθμιση που δεν συμβαδιζουν με το s2u2 ;) κοιτα τις ρυθμισεις της οθονης του τηλεφωνου στο power save ,και τσεκαρε τι εχεις κανει εκει που δεν ταιριαζει με αυτα που ζητας να κανει το s2u2;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Το περίεργο είναι ότι χτες το βράδυ δούλευε μια χαρά, και σήμερα όταν το άνοιξα δεν έπαιζε η συγκεκριμένη λειτουργία. Δεν άλλαξε κάποια ρύθμιση δλδ, εκτός αν υπνοβατώ...:lol: Θα το παλέψω λίγο και θα ενημερώσω αναλόγως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εγώ άνοιξα ένα απόγευμα την μνήμη μου και ήταν άδεια :D και εσύ παραπονιέσε για ένα προγραμματάκι? Δημήτρη αν φτιάχνεις cappuccino θα έρθω και εγώ να βάλουμε κάτω τις ρομ μας :P Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NUTSIS Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Πρωτο post sto φορουμ αν και το διαβασα ολο. Και λοιπον;; Λοιπον ..... μου το κλεψανε!! Μπορω να δω τιποτα απο το gps;; Μπορω να κανω τιποτα; Η να το χωνεψω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Λοιπον ..... μου το κλεψανε!! Μπορω να δω τιποτα απο το gps;; Μπορω να κανω τιποτα; Η να το χωνεψω;;; οχι ρε φιλε....:( αυτο κι αν ειναι πικρα!!!!:( φιλε μου μονο απο θεμα τυχης μπορεις να το ξαναβρεις....μεσω ΙΜΕΙ ενημερωσε την ACE μηπως και ποτε χρειαστει κανα service ο απαραδεκτος που στο πηρε και τον πιασουν ετσι...αλλα δυσκολο κλεμενο τηλ να το παει καποιος σε επισημο σερβις....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εγώ άνοιξα ένα απόγευμα την μνήμη μου και ήταν άδεια :D και εσύ παραπονιέσε για ένα προγραμματάκι? Δημήτρη αν φτιάχνεις cappuccino θα έρθω και εγώ να βάλουμε κάτω τις ρομ μας :P το δικο μου ειναι σιγουρα πιο μεγαλο και πιο βαρυ απο το δικο σου :rolleyes::rolleyes: με την μεγαλη μπαταρια :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 το δικό μου είναι πιο ελαφρύ και ελαστικό. ( για το καιζερ μιλάμε ε?) nutsi λυπάμαι ρε συ. αλλά οι πιθανότητες να το βρείς είναι όσες και το να κερδίσεις το τζόκερ. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εκανα εγκατασταση το flash lite 2.1 και το flash theme player 3 και τωρα στην οθονη today μου βγαζει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εγώ έχω άλλη ερώτηση. μπαίνω να δω κάτι βίντεο στο youtube με τον opera, γιατί μου λέει ότι χρειάζομαι το τελευταίο flash player? δεν το έχω? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts