Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είχες κάνει συγχρονισμό με το pc σου,άλλος ένας θα επαναφέρει τις επαφές σου.

Δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε...Ξαναπες αν θελεις...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θελω να δοκιμασω την ρομ του Hermes και οταν ξεκιναει μου λεει plaese select specify which SPL bootloader version you have... τι πρεπει να επιλεξω? Εγω εγκατεστησα την HardSPL CID Unlocker v1.0 και δεν την εχει σαν επιλογη που μπορω να βρω αλλο?

Αν είχες κάνει συγχρονισμό με το pc σου,άλλος ένας θα επαναφέρει τις επαφές σου.
Προσοχή στο option keep on device/ replace on device του activesync όμως μην γίνει χειρότερα και σβηστούν από το outlook
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Αν εχω καποιες επαφες μου στην καρτα sim μπορω να τις περασω στο κινητο?

Πως γινετε αυτο?

Υπάρχει ένας sim manager με το ppc
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Θελω να δοκιμασω την ρομ του Hermes και οταν ξεκιναει μου λεει plaese select specify which SPL bootloader version you have... τι πρεπει να επιλεξω? Εγω εγκατεστησα την HardSPL CID Unlocker v1.0 και δεν την εχει σαν επιλογη που μπορω να βρω αλλο?

Ξερει καποιος κατι?

Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια πράγματα για το από ότι ακούγεται κ φένετε

HTC TyTN II;

ίσος να έχει να αναφερθεί ως τώρα στο post αλλά έχει γίνει πολύ μεγάλο και είναι πολύ κουραστικό κ χρονοβόρο να το διαβάσω από την αρχή. Ξερώ ότι το HTC TyTN II έχει διάφορες εκδόσεις με κάμερα η χωρίς.

Επειδή είμαι εντελώς κατά με τις κάμερες των κινητών κ για το οικονομικό θέλω να το πάρω χωρίς κάμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση που ψάχνω είναι η kais100 η οποία δεν έχει κάμερα ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να μου με ενημερώσει σχετικά με τις εκδόσεις/πακέτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Επίσης κ από εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site.

για όποιον ενδιαφέρετε για την τελευταία ρομ του dutty, να την βάλει χωρίς κανένα φόβο. εγώ τουλάχιστον είδα το καιζερ να πηγαίνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο την ρομ του helmi που είχα. το παλικάρι έχει φαγωθεί να βγάλει την καλύτερη ρομ και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

για όποιον ενδιαφέρετε για την τελευταία ρομ του dutty, να την βάλει χωρίς κανένα φόβο. εγώ τουλάχιστον είδα το καιζερ να πηγαίνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο την ρομ του helmi που είχα. το παλικάρι έχει φαγωθεί να βγάλει την καλύτερη ρομ και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

η πιο γρηγορη ρομ θοδωρη ειναι αυτη του custel....αλλα και αναξιοπιστη ακομη .....εχει καποια bugs ...σοβαρα για μενα

helmi_c και sleuth ειναι ακομη οι καλυτερες....δεν δοκιμαζουν μια ρομ με ενα απλο φλασαρισμα,το ξαναλεω....

στηνεις τα παντα απο την αρχη και παντα τα ιδια πραγματα παντου με τις ιδιες ρυθμισεις και τπτ διαφορετικο!! ετσι εχεις ενα τιμιο αποτελεσμα και πιο δικαιο πορισμα...

δεν ειναι απλο να λες αυτη ειναι πιο γρηγορη ετσι ελαφρα τη καρδια ;)

αν δεν περασουν 2-3 μερες να δω τι ακριβως γινεται δεν βγαζω πορισμα...απλα με την 1η ματια βλεπω αν καποια αξιζει την προσοχη μου και τον χρονο μου ωστε να την στησω απο την αρχη και να την δοκιμασω για μερες.:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΡΟΜ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΖΕΡ!!!!!

αλλα για τον τιτανα!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Οκ δε χρειαζετε να φωναζεις...τοτε γιατι την εχουνη στο στο καισερ μεσα?

απο το να καταστρεψειςτο τηλεφωνο σου ειναι καλυτερα να φωναξω εγω ωστε να σε προλαβω!!

μην δοκιμαζετε τπτ αν δεν διαβασετε καλα πριν τα αναλογα threads...

hermes ειναι ο τιτανας!! και οχι το καιζερ...

που την ειδες αυτην την ρομ μεσα στου καιζερ ??

δωσε λινκ ;)

Ποια η διαφορα αναμεσα σ αυτες τις 3 ?

Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSION [Nov 28.11.07] Available Now

[Fixed] Dutty's SupaLite Rom Beta 2 available now [ 28.11.07 ]

Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 Final [28.11.07]

Σ αυτην εδω την εωοτητα υπαρχουν προγραμματακια για το καισερ?

Ποια η διαφορα αναμεσα σ αυτες τις 3 ?

Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSION [Nov 28.11.07] Available Now

[Fixed] Dutty's SupaLite Rom Beta 2 available now [ 28.11.07 ]

Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 Final [28.11.07]

Σ αυτην εδω την εωοτητα υπαρχουν προγραμματακια για το καισερ?

δεν μπορω να σε καταλαβω :O

τις ρομ τις βρισκεις ,γιατι δεν διαβαζεις μεσα στα αναλογα threads να δεις οτι χρειαζεται να ξερεις? :O

το λινκ που ειναι για την ρομ του hermes που ειπες πως ειναι μεσα στου καιζερ τις ενοτητες ??:confused:

Μολις το βρω θα στο δοσω... Απλα δεν θυμαμαι τωρα που ακριβος ειναι..

Διαβαζω απλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο...γιαυτο ρωταω και εσας που ξερετε περισσοτερα..

Εβαλα την ρομ του Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSIO

Μπορει καποιος να μου πει πως την today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...

• Administrators
Μολις το βρω θα στο δοσω... Απλα δεν θυμαμαι τωρα που ακριβος ειναι..

Διαβαζω απλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο...γιαυτο ρωταω και εσας που ξερετε περισσοτερα..

Εβαλα την ρομ του Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSIO

Μπορει καποιος να μου πει πως την today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...

Η TILT VERSION είναι για το TILT VERSION. Θα σου συνιστούσα μια ROM που να προσανατολίζεται περισσότερο στο μοντέλο της HTC και όχι της AT&T που έχεις βάλει εσύ. (Παρόλο που από την πρώτη στιγμή σου είχαμε προτείνει ROM μιας και είχες ζητήσει τη γνώμη μας!).

Εντούτοις θέλω να σου πω κάτι γενικότερο. Όλες οι απορίες σου έχουν απαντηθεί πάρα πολλές φορές και εδώ και στο XDA. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο διάβασμα, προσπάθησε λίγο να αντιμετωπίσεις μόνος σου τα προβλήματα που σου εμφανίζονται (που κατά τη γνώμη μου δεν είναι προβλήματα) και αφού δεν βγάλεις άκρη... θέσε τα ερωτήματα σου να σε βοηθήσουμε. Γιατί τώρα από τις ερωτήσεις που κάνεις... φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει καθόλου το θέμα.

Modpic.gif

HTC TyTN II;

ίσος να έχει να αναφερθεί ως τώρα στο post αλλά έχει γίνει πολύ μεγάλο και είναι πολύ κουραστικό κ χρονοβόρο να το διαβάσω από την αρχή. Ξερώ ότι το HTC TyTN II έχει διάφορες εκδόσεις με κάμερα η χωρίς.

Επειδή είμαι εντελώς κατά με τις κάμερες των κινητών κ για το οικονομικό θέλω να το πάρω χωρίς κάμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση που ψάχνω είναι η kais100 η οποία δεν έχει κάμερα ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να μου με ενημερώσει σχετικά με τις εκδόσεις/πακέτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Επίσης κ από εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site.

• Administrators

HTC TyTN II;

Stin Ellada den prokeitai na breis allo apo tin gnwsti ekdosi tis HTC (me tis dyo Cameres). To idio kai Eyrwpi.

Afto pou zitas to briskeis mono stin Ameriki giati bgainei apokleistika apo tin AT&T gia tin agora ekei. Prokeitai gia to AT&T Tilt 8925 (HTC Kaiser 100) to opoio exei mono tin camera sto pisw meros tis syskevis alla oxi tin mprostini gia Videokliseis kai to AT&T Tilt 8900 (HTC Kaiser 110) to opoio den exei katholou cameres.

Oi times tous einai sigoura kalyteres alla na exeis sta ypopsin oti agora pera apo ta synora tis Eyrwpis se epibarynei me telwneiakous forous pou einai arketa tsimpimenoi kai anebazoun to kostos asymfora parapanw. Ektos kai an exeis kapoia akri stin Ameriki gia na to pareis alliws.

Modpic.gif

ρε παιδιά πότε δεν βάζετε ρομ που περιέχει τη λέξη "beta" σαν βασικό λειτουργικό στο pda σας, ή γενικά. την FINAL βάλε αν θες.

To $ πως μπαινει απο το hardware πληκτρολογιο;Απαντηστε μου πριν το σπασω

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Πείτε μου σας παρακαλώ αν η Sandisk 8gb είναι συμβατή με το TytnII. http://www.bargainmemorycards.co.uk/product/sandisk-8gb-micro-sd-hc-transflash-card-adapter

Επίσης, η Ace Hellas με ποιό πρόγραμμα GPS navigation συνοδεύει τον Τιτάνά;

Κι ένα τελευταίο σας παρακαλώ..(συγχωρέστε με λόγω δουλειάς δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το thread)

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για Navigation? Από που θα μπορούσα να το αγοράσω.. Το tomtom 6 navigator απ'ότι είδα δεν έχει χάρτες Ελλάδας εκτός αν υπάρχει κάποιο addon που δεν είδα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Θέλω πολύ να το αγοράσω και οι απαντήσεις σας θα είναι σημαντικές για την απόφαση..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

• Administrators
Πείτε μου σας παρακαλώ αν η Sandisk 8gb είναι συμβατή με το TytnII.

Symbatotati!!!

Επίσης, η Ace Hellas με ποιό πρόγραμμα GPS navigation συνοδεύει τον Τιτάνά;

Afto as to apantisei kapoios pou to exei parei me tis sfragides tis ACE.

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για Navigation? Από που θα μπορούσα να το αγοράσω.. Το tomtom 6 navigator απ'ότι είδα δεν έχει χάρτες Ελλάδας εκτός αν υπάρχει κάποιο addon που δεν είδα.

Gia Ellada einai akoma monodromos to Destinator (6 H' 7) mias kai oi teleftaioi xartes tis NGI einai akoma kalyteroi!!!

Modpic.gif

:blink::blink:

ρε παιδιά πότε δεν βάζετε ρομ που περιέχει τη λέξη "beta" σαν βασικό λειτουργικό στο pda σας, ή γενικά. την FINAL βάλε αν θες.

θοδωρη αν ενοεις για ρομ του dutty,φιλε μου δεν θα βρεις final που να ειναι final...ολο διορθωνει και ολο επισκευαζει και ολο κατι δεν θα δουλευει!!

To $ πως μπαινει απο το hardware πληκτρολογιο;Απαντηστε μου πριν το σπασω

φιλε μου απο το εικονικο πληκτρολογιο επελεξε "symbol pad" και το εχεις..$

απο το τηλ γραφω τωρα.

Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει εχω ψαξει αλλα δεν μπρεσα να βρω πως μπορω στην today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...PLS