deadp Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Δείχνει μόνο Serial...USB όχι. πάντως, όταν το συνδέω, το κινητό φορτίζει από τη USB, αλλά δεν συγχρονίζει... Δείχνει USB για ένα δευτερόλεπτο, αλλά γυρνάει άμεσα σε serial... Επίσης, εμφανίζεται το μήνυμα "Η συσκευή δεν αναγνωρίστηκε από τα Windows..." Δοκίμασα να μπω σε bootloader mode αφού το είχα συνδέσει αλλά το ίδιο, μένει ένα δευτ. το USB και μετά πάλι "serial" Edited January 8, 2010 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δείχνει USB για ένα δευτερόλεπτο, αλλά γυρνάει άμεσα σε serial... Δοκίμασε το σε άλλη θύρα. Σκοπός είναι να μείνει USB για να μπορέσεις να flashάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δυστυχώς.... Άλλαξα τη θύρα, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Τι φταίει, το PC, το καλώδιο, ή η συσκευή; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC σου. Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς κάποιο USB hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Έχω Asrock Ion (μινι desktop), έως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τις usb... Μπα, και μετά την επανεκκίνηση, πάλι serial, φεύγει σε ένα δευτ. το usb (κι αν εμφανιστεί). Δεν το πιστεύω, έμεινε ξαφνiκά usb και ξεκίνησα το flashing... αυτή τη στιγμή είμαι στο 23%... Edited January 8, 2010 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δεν το πιστεύω, έμεινε ξαφνiκά usb και ξεκίνησα το flashing... αυτή τη στιγμή είμαι στο 23%... Φόρτωσε τους drivers ο υπολογιστής σου. Περίμενε μέχρι να τελειώσει, μην το πειράζεις καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Φόρτωσε τους drivers ο υπολογιστής σου. Περίμενε μέχρι να τελειώσει, μην το πειράζεις καθόλου. Τελείωσε, πάμε για τα Ελληνικά τώρα, όπως και να'χει σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Βέβαια, μην ξεχνιόμαστε, συγχρονισμός για να μπουν τα Ελληνικά δε γίνεται, για να δω και τη λύση "χωρίς installer" Edited January 9, 2010 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Βέβαια, μην ξεχνιόμαστε, συγχρονισμός για να μπουν τα Ελληνικά δε γίνεται, για να δω και τη λύση "χωρίς installer" Από τη στιγμή που συνδέεται η συσκευή στον υπολογιστή, θα σου είναι εύκολο να περάσεις το αρχείο για εγκατάσταση των ελληνικών μέσα από τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ελληνικά μπήκαν με τη λύση "χωρίς installer" ακόμη όμως δεν μπόρεσα να το συγχρονίσω. Άρα, δεν πέρασα ακόμη τις επαφές μου. Πάντως, το κινητό πάει σφαίρα, τα 6.5 χώρια που δεν ήταν σχεδιασμένα για αυτό το κινητό (κάποια κομμάτια κειμένου έπεφταν πάνω στα άλλα) το έκαναν να σέρνεται λίγο. Βέβαια, η ROM εκείνη είχε πολλά καλούδια που πρέπει τώρα να ψάξω να βρω μόνος μου και να τα εγκαταστήσω. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Τα 6.5 είναι πιο βαριά, καταλαμβάνουν περισσότερη ROM και RAM και κατά συνέπεια χάνουν από άποψη ταχύτητας σε αυτές τις συσκευές. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να τα θυσιάζεις αυτά προς χάριν της εμφάνισης και μάλιστα με διάφορες cooked roms αμφιβόλου ποιότητας. Σχετικά με τον συγχρονισμό, μάλλον μου φαίνεται για πρόβλημα στο PC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δεν ξέρω, συγχρονίζει τέλεια με συσκευές Samsung, Nokia, SE... με Windows mobile είχα καιρό να δοκιμάσω (και να χρησιμοποιήσω). Θα προσπαθήσω και το απόγευμα, μήπως γίνει κάτι. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δεν ξέρω, συγχρονίζει τέλεια με συσκευές Samsung, Nokia, SE... με Windows mobile είχα καιρό να δοκιμάσω (και να χρησιμοποιήσω). Θα προσπαθήσω και το απόγευμα, μήπως γίνει κάτι. Να υποθέσω ότι θα έχεις υπόψιν ότι σε υπολογιστή με Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync, ενώ σε υπολογιστή με Windows Vista ή 7 χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Εννοείται, πρώτα-πρώτα το είχε και το CD που ήταν μέσα στο κουτί, αλλά εγώ κατέβασα κατευθείαν από το internet.... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 η πιο γρήγορη ελληνική ρομ είναι η wm 6 πάντως και ΟΧΙ η 6.1 για το TyTNII Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη 6.1 rom δεν είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 αν ενδιαφέρεσαι για πολυ καλή ρομ ....αγγλική βέβαια δοκίμασε αυτή τις υπογραφής μου έχω δοκιμάσει δεκάδες ρομ και προγενέστερες και μεταγενέστερες και πάντα σε αυτήν καταλήγω;) Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ευχαριστώ παιδιά, λέω να κρατηθώ εδώ και να αρχίσω να γεμίζω το κινητό εφαρμογές. Αν δε το δώσω βέβαια και να βρω ένα Touch 3G τουλάχιστο, λόγω βάρους. Φορούσα κοστούμι χθες και κάτι ξεχώριζε καθαρά στη σιλλουέτα μου (και δεν ήταν ......) Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ευχαριστώ παιδιά, λέω να κρατηθώ εδώ και να αρχίσω να γεμίζω το κινητό εφαρμογές. Με μέτρο όμως γιατί αλλιώς θα καταλήξεις με αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Οντως η hyperdragon ήταν και η rom την οποία χρησιμοποιούσα εγώ μετα απο προτοροπές του zaharaki. ( αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή ? ). πολύ καλή ρομ. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ( αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή ? ). Στο thread του HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα,έκλεισα σε κάποια φάση το kaiser και όταν το ξαναάνοιξα μου βγάζει μια οθόνη με 4 παραλληλες χοντρε γραμμες κοκκινη πρασινη μπλε ασπρη και γράφει απνω πανω KAIS130 SPL-1.93.0000 CPLD-8 και κατω κτω λέει Serial.. Τι να κάνω για να ανοίξει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα,έκλεισα σε κάποια φάση το kaiser και όταν το ξαναάνοιξα μου βγάζει μια οθόνη με 4 παραλληλες χοντρε γραμμες κοκκινη πρασινη μπλε ασπρη και γράφει απνω πανω KAIS130 SPL-1.93.0000 CPLD-8 και κατω κτω λέει Serial.. Τι να κάνω για να ανοίξει κανονικά? Αυτήν την οθόνη την εμφανίζει όταν ανοίγοντας το κινητό έχεις ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί της κάμερας (μαζί με το on-off εννοείται). Οπότε σε πρώτη φάση έλεγξε αν κόλλησε το κουμπί της κάμερας. Πάτα το πολλές φορές μήπως και μάζεψε βρωμιά και κόλλησε. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 :lol::lol: Πω πω καλά με έσωσες ε...και είχα αρχίσει να ψάχνω τι κινητό να πάρω:lol: έψαχνα στο ίντερνετ και είχα βρει ότι θέλει κάτι παππάδες για να φτιάξει,αλλά τελικά ήταν αυτό το απλό που μου πες :happy::happy: Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ενημερωτικά αυτή η οθόνη που μπήκες ονομάζεται bootloader και χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δούμε το SPL της συσκευής μας αλλά και σε εξεζητημένες περιπτώσεις όταν έχουμε δυσκολία να flashάρουμε κάποια ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ευχαριστώ,αν και αυτό το μαθα ψάχνοντας στο γκούγκλη τι φταίει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts