Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Στην Ελλάδα θα δουλέψει όμως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Στην Ελλάδα θα δουλέψει όμως. :rolleyes: Σύμφωνα με την Vodafone και την Ο2 Που ρώτησα οι πάροχοι έχουν παγκόσμια βάση που κάθε συσκευή μέσω του Imei της κλειδώνεται σε όλα τα δίκτυα. Επίσης στην Ελλάδα που το δήλωσα με δήλωση από το αστυνομικό τμήμα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με ενημέρωσε πως η συσκευή με το συγκεκριμένο IMEI δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καμία SIM Το ίδιο μπορείς να δεις πως έχει συμβεί σε αρκετούς που έχουν αγοράσει κλεμμένες συσκευές από το ebay. Περιστατικά σαν αυτά υπάρχουν πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271570 παλαιότερα το κλείδωμα ήταν μόνο από τα τοπικά δίκτυα. http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-249634.html αλλά έχει αλλάξει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν γνώριζα ότι ο provider πλέον κάνει έλεγχο του ΙΜΕΙ μέσω μιας βάσης δεδομένων με απαγορευμένα IMEI και κατά συνέπεια δεν αφήνει τη SIM του να λειτουργήσει! Καινούργια πράγματα!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι, αλλά Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα επί αυτού γράφωντας στο google IMEI block και θα δεις πως υπάρχουν. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να επικοινωνήσεις με το πάροχο σου και να τους ρωτήσεις. Αν δε έχεις vodafone πάρε στο 1399 και πες τους το. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι, Όχι, ειλικρινά συγνώμη εάν το πήρες έτσι. Ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό εδώ μέσα και φυσικά ούτε με αυτό που λες. Απλά προσπάθησα να το θέσω όπως το καταλαβαίνω. Δεν είναι παράξενο, κάποτε θα γινόταν και κατά τη γνώμη μου... έτσι πρέπει να γίνεται. Αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στην κλοπή των συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 γεια σου Γιωργο!!:D καλα εισαι φιλε? ps τι θα γινει με τις γυναικες σου πια??:lol::lol: γεια σου φιλε Δημητρη.... ειπα να κανω μια αλλαγη... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο! Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site http://www.skai.gr την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο! Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site www.skai.gr την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι. δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes: Γεια σου ρε Δημητρη!Πως παει φιλε μου?Ολα καλα?Αντε να βγει και το pro 2 γιατι μονο τοτε ισως αλλαξω το καιζερακι....Ερωτας το καιζερακι παντως! Στο θεμα μας τωρα, παναθηναικος ειμαι!Απλως θα ειμαι για μαθημα εκεινη την ωρα και ειπα μηπως γινεται streaming και στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 μπορειτε να μου προτεινετε καμια καινουργια καλη ρομ? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 απο το service... αλλάξαν λεει την μινι πλακέτα που πατάει η sim, και την υποδοχή της mini-usb που δεν εκαναν και τα 2 καλή επαφη... και ΑΝΤΕ την mini-usb βαλε βγαλε σε φορτιστες, φορτιστη αυτοκινητου, ακουστικά... πες καπου την ειχα ζορισει.. η πλακετιτσα της SIm που απο τοτε που πηρα το κινητο και την έβαλα μεσα την SIM , δεν την ειχα ανοίξει ουτε μαι φορά μεχρι που χάλασε μου λέτε πως διάολο επαθε γκαγκα? αυτα. αντε τώρα... να δω θα πάω σε Windows Mob 6.1 ( αυτη ειναι επισημη αναβάθμιση και υποστηρίζεται απο την ιδια της ace σωστα???) η σε καμία cooked rom? αν πάω σε cooked βλέπω να τεινω προς καμια του %%%%dragon απο τα μεσα νοέμβρη... στις επόμενες που βασίζονται σε κάτι αλλα κινητα όλα για προβληματάκια διαβάζω στο xda -developers..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Δημήτρη και θα βάλω την hyperdragon III Lite. To πρωϊ πέρασα τα windows 6.1, αλλά τρώνε πάρα πολύ μνήμη και αφού μπήκα στο χορό των αναβαθμίσεων θα περάσω τώρα και σε cooked roms... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 επειδή ως γνωστόν, όσο περισσότερο το σκαλίζεις, τόσο περισσότερο τα μπερδεύεις, μου έτυχε το απίστευτο. Μετά την αναβάθμιση στα 6.1 είπα να ξαναγυρίσω στο back up που είχα κάνει πριν την αναβάθμιση. ολα καλά, εκτός από τα μηνύματα. Μόλις το άνοιξα το τηλέφωνο βρήκα ένα μήνυμα οτι ο λογαριασμός μου για τα μηνύματα κλείδωσε!! και δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω sms, ή να φτιάξω νέο λογαρισμό μηνυμάτων. Μήπως είναι κάποιος ιος, ή γίνεται τίποτε άλλο; τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είδα πως είναι κλασσικό λάθος restore μετά από αναβάθμιση, έκανα ένα hard reset και η κατάσταση σώθηκε. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 ερωτηση..... δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλω τα 6.1 απο HTC πριν να βάλω καποιο cooked ROM , σωστα? ομοιως για τα ελληνικα?? επίσης αν βάλω cooked ΡΟΜ, ..... μετα μπορώ να βάλω τα ελληνικα η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Kαλησπερα σε ολους!Μπορει να μου προτεινει καποιος μια δοκιμασμενη λυση για screen protector ή full body protector(δεν ξερω αν υπαρχει για kaiser)? Ειμαι απο τον Ιουνιο που πηρα το pda με το screen protector που ειχε στη συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Kαλησπερα σε ολους!Μπορει να μου προτεινει καποιος μια δοκιμασμενη λυση για screen protector ή full body protector(δεν ξερω αν υπαρχει για kaiser)? Ειμαι απο τον Ιουνιο που πηρα το pda με το screen protector που ειχε στη συσκευασια. google it συνονοματε ;) δεν μπορεις να φανταστεις ποσες λυσεις υπαρχουν :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Δημήτρη και θα βάλω την hyperdragon III Lite. To πρωϊ πέρασα τα windows 6.1, αλλά τρώνε πάρα πολύ μνήμη και αφού μπήκα στο χορό των αναβαθμίσεων θα περάσω τώρα και σε cooked roms... μπορεις σαν εναλλακτικη,να χρησιμοποιησεις την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar και για add ons του καιζερ κοιτα στην υπογραφη μου στο ipmart ;) ερωτηση..... δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλω τα 6.1 απο HTC πριν να βάλω καποιο cooked ROM , σωστα? ομοιως για τα ελληνικα?? επίσης αν βάλω cooked ΡΟΜ, ..... μετα μπορώ να βάλω τα ελληνικα η όχι? οχι φιλε μου δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις πρωτα την official 6.1 και μετα να φλασαρεις.. πρεπει ομως πρωτα να διαβασεις καλα πως θα μπορεσεις να περασεις αλλη ρομ στο τηλ αν δεν το εχεις ξανακανει πριν ... http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser οσο για ελληνικα της ace hellas σε cooked ρομ..απλα ξεχασε το!!:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 google it συνονοματε ;) δεν μπορεις να φανταστεις ποσες λυσεις υπαρχουν :!: Εχω δει πολλες επιλογες απλα αγανακτησα με το ποια να επιλεξω γιατι σε καθε site λενε για την καθε μια, δεν χαρακωνεται, δεν παθαινει αυτο, δεν παθαινει εκεινο και ετσι ειπα να ρωτησω εδω μηπως και μου πεις εσυ ποια χρησιμοποιεις! Αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οποια απο τις καλες κι αν παρω θα κανει δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εχω δει πολλες επιλογες απλα αγανακτησα με το ποια να επιλεξω γιατι σε καθε site λενε για την καθε μια, δεν χαρακωνεται, δεν παθαινει αυτο, δεν παθαινει εκεινο και ετσι ειπα να ρωτησω εδω μηπως και μου πεις εσυ ποια χρησιμοποιεις! Αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οποια απο τις καλες κι αν παρω θα κανει δουλεια! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2705529#post2705529 διαβασε εκει και αλλη μια-δυο σελιδες και θα καταλαβεις πολλα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Δημήτρη τελικά έβαλα την Hyperdragon IV Iolite 4-2-2009 και το TyTN ΙΙ πηγαίνει μια χαρά.... Δοκίμασα αρχικά αυτή που έχεις κι εσύ αλλά μου φάνηκε πολύ "άδεια"... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Δημήτρη τελικά έβαλα την Hyperdragon IV Iolite 4-2-2009 και το TyTN ΙΙ πηγαίνει μια χαρά.... Δοκίμασα αρχικά αυτή που έχεις κι εσύ αλλά μου φάνηκε πολύ "άδεια"... αυτο ειναι το καλο για μενα :) οσο πιο lite τοσο πιο καλα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δημήτρη κοίταξα στο ipmart, αλλά δεν είδα τίποτα στην υπογραφή σου για το kaiser.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δημήτρη κοίταξα στο ipmart, αλλά δεν είδα τίποτα στην υπογραφή σου για το kaiser.... εχεις πμ φιλε μου,καταργηθηκε η επιλογη της υπογραφης στο ipmart....:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Πάντως το thread για το kaiser συνεχίζει ακάθεκτο τόσο καιρό μετά την εμφάνιση του τηλεφώνου κι ενώ έχουν ακολουθήσει τόσα άλλα από την HTC. Αυτό σημαίνει πως η αγορά μας πραγματικά άξιζε.... Και βεβαίως χωρίς τη βοήθεια αρκετών μελών από το forum - προεξάρχοντος του Δημήτρη Ζαχαράκη - το τηλέφωνό μας δεν θα είχε τόση διάρκεια.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Πάντως το thread για το kaiser συνεχίζει ακάθεκτο τόσο καιρό μετά την εμφάνιση του τηλεφώνου κι ενώ έχουν ακολουθήσει τόσα άλλα από την HTC. Αυτό σημαίνει πως η αγορά μας πραγματικά άξιζε.... Και βεβαίως χωρίς τη βοήθεια αρκετών μελών από το forum - προεξάρχοντος του Δημήτρη Ζαχαράκη - το τηλέφωνό μας δεν θα είχε τόση διάρκεια.... Γιωργο η παρεα εδω μεσα ηταν ανεκαθεν πολυ καλη και φυσικα και το τηλ δεν ειναι τυχαιο!! για αυτο και εχει ακομα ενεργους κατοχους :!: το καιζερ ειναι απο τα αγαπημενα μου wm και για αυτον το λογο το εχω ακομη αλλα και ΔΕΝ προκειται να το αποχωριστω :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts