Guest lagoudakis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ετσι ειναι παιδια,οκ ειναι και καλες οι συσκευες τους για να λεμε την αληθεια,αλλα ολα αυτα που ειπατε την κανουν να παιζει χωρις αντιπαλο στο γηπεδο και αυτο ειναι κακο για τον καταναλωτη οπως και να το κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Χρόνια πολλά και από εμένα Δημήτρη (zaharaki)! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Χρόνια πολλά και από εμένα Δημήτρη (zaharaki)! :happy: ευχαριστω πολυ Γιαννη :) να σαι καλα φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Χρόνια πολλά Δημήτρη και από μένα. Καλό το 4ήμερο (που κατάφερα να το κάνω έτσι με μια μέρα άδεια :) ). Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Καλό το 4ήμερο (που κατάφερα να το κάνω έτσι με μια μέρα άδεια :) ). Mallon polloi to kaname etsi! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Χρόνια πολλά Δημήτρη και από μένα. Καλό το 4ήμερο (που κατάφερα να το κάνω έτσι με μια μέρα άδεια :) ). ευχαριστω πολυ Ηλια να σαι καλα φιλε μου και εσυ οτι επιθυμεις:) Mallon polloi to kaname etsi! :rolleyes: η μιση ελλαδα και κατι παραπανω μαλλον ετσι το εκανε Γιαννη:rolleyes::lol: λοιπον αποφασισα να κρατησω το ομνια και να μην προβω σε αγορα του xperia... το καιζερ μου φυσικα ειναι παντα εδω μιας και ΚΑΝΕΝΑ (και το πιστευω ακραδαντα αυτο,με τα τωρινα δεδομενα της αγορας παντα...) pda δεν μπορει να μου προσφερει την ευκολια χειρισμου που μου δινει απλοχερα το καιζερ μου :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Σωστή επιλογή το ΟΜΝΙΑ κατά την άποψη μου. Αλλά τι θα τις κάνεις τόσες συσκευές? Με βαλίτσα θα κυκλοφορείς? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Σωστή επιλογή το ΟΜΝΙΑ κατά την άποψη μου. Αλλά τι θα τις κάνεις τόσες συσκευές? Με βαλίτσα θα κυκλοφορείς? ευτυχως τωρα εχω μονο 3 :rolleyes: καιζερ-ομνια και Ν82:) πριν λιγες μερες ημουν με 6 :worry::ninja: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 ΚΑΝΕΝΑ (και το πιστευω ακραδαντα αυτο,με τα τωρινα δεδομενα της αγορας παντα...) pda δεν μπορει να μου προσφερει την ευκολια χειρισμου που μου δινει απλοχερα το καιζερ μου :!: Milas apokleistika gia tin parousia hard buttons kai ekswterikou pliktrologiou, h' einai kai kati allo pou sou leipei apo to Omnia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Milas apokleistika gia tin parousia hard buttons kai ekswterikou pliktrologiou, h' einai kai kati allo pou sou leipei apo to Omnia? αυτα και μονο ειναι τα βασικα που μου λειπουν Γιαννη απο το ομνια σε συγκριση με το καιζερ.. ειναι και η ποιοτητα σηματος δικτυου αλλα αυτο ειναι θεμα ραδιου που απλα θα αναβαθμιστει συντομα...δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερεται ως αρνητικο την στιγμη που και στα htc δεν δουλευουν ολα τα ραδιος το ιδιο σωστα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 καλημέρα και καλό μήνα :) υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media??? άσχετο πήγα χτες σε κατάστημα που εμπορεύεται μεταχειρισμένα κινητά και ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου(kaiser) για να πάρω το omnia 8gb...μου ζήτησε το kaiser και 200 ευρο:lol::lol: 200 χαστούκια ήθελε μου φαίνεται :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 καλημέρα και καλό μήνα :) υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media??? άσχετο πήγα χτες σε κατάστημα που εμπορεύεται μεταχειρισμένα κινητά και ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου(kaiser) για να πάρω το omnia 8gb...μου ζήτησε το kaiser και 200 ευρο:lol::lol: 200 χαστούκια ήθελε μου φαίνεται :lol::lol: Δηλ. σου εβγαινε γυρω στα 300 πωληση? Δεν νομιζω να μπορεσεις να το σπρωξεις ποιο ακριβα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Paidia kalispera Mporei na m dwsei kapoios tin official elliniki rom gia ton titana2 i na vrw mia cooked rom me ellinika mesa??? Plz an mporei kapoios na m pei estw i na steilei direct link me PM Filika Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ψάχνεις wm6.1 ή wm6? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ψάχνεις wm6.1 ή wm6? 6.1:) :D:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 6.1:) :D:p δεν υπαρχει ελληνικη ρομ φιλε μου για το καιζερ παρα μονο ενα patch που εγκαθισταται πανω απο την officialαγγλικη ρομ που φοραει το τηλ. οι επισημες αγγλικες ειναι αυτες η 6.0 http://rapidshare.com/files/103629255/official_kaiser_rom_wwe.rar και η 6.1 http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.zip οσο για το ελληνικο patch ριξε μια ματια στο http://www.htc.com.gr/forum/ οπου θα βρεις και πληρη υποστηριξη για τα ελληνικα στην συσκευη σου. αρκει παντα να ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και να ειχε σφραγιδα της Ace Hellas στην συσκευασια του :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 δεν υπαρχει ελληνικη ρομ φιλε μου για το καιζερ παρα μονο ενα patch που εγκαθισταται πανω απο την officialαγγλικη ρομ που φοραει το τηλ. οι επισημες αγγλικες ειναι αυτες η 6.0 http://rapidshare.com/files/103629255/official_kaiser_rom_wwe.rar και η 6.1 http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.zip οσο για το ελληνικο patch ριξε μια ματια στο http://www.htc.com.gr/forum/ οπου θα βρεις και πληρη υποστηριξη για τα ελληνικα στην συσκευη σου. αρκει παντα να ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και να ειχε σφραγιδα της Ace Hellas στην συσκευασια του :) Dn einai ace hellas einai tis AT&T:( Ginete na anevaseis se parakalw polu kapou to patchaki>>>???<<< Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 δεν μπορείς να περάσεις τα ελληνικά σε τηλέφωνο που δεν είναι της ace. Θα σου κλειδωθεί η συσκευή. Δεν υπάρχει τρόποσ δυστυχώς Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 δεν μπορείς να περάσεις τα ελληνικά σε τηλέφωνο που δεν είναι της ace. Θα σου κλειδωθεί η συσκευή. Δεν υπάρχει τρόποσ δυστυχώς Einai dunaton na min uparxei kapoios tropos kati tis telos pantwn??? Kai as min einai official apla mia opoiadipote rom me Ellinika 8elw:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος.... Το Patch των ελληνικών ελέγχει το IMEI της συσκευής σου και αν δεν είναι από ACE σου κλειδώνει το τηλέφωνο και κάνει επανεκκινήσεις και μετά πρεπει να περάσεις πάλι άλλη ρομ.... δεν υπάρχει Unofficial τρόπος για ελληνικά. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Dn einai ace hellas einai tis AT&T:( Ginete na anevaseis se parakalw polu kapou to patchaki>>>???<<< εκτος του οτι ειναι παρανομο να διαθεσει καποιος αλλος εκτος της ace hellas δημοσια το patch των ελληνικων,δεν γινεται κιολας να το περασεις σε τηλ μη ace.... hard reset ειναι η μονη λυση μετα μιας και διαβαζει το ΙΜΕΙ της συσκευης αυτο το patch και σου διαγραφει τα παντα βλεποντας την συσκευη σου ως ""παρανομο λογισμικο"" ;) Δεν υπάρχει κανένας τρόπος.... Το Patch των ελληνικών ελέγχει το IMEI της συσκευής σου και αν δεν είναι από ACE σου κλειδώνει το τηλέφωνο και κάνει επανεκκινήσεις και μετά πρεπει να περάσεις πάλι άλλη ρομ.... δεν υπάρχει Unofficial τρόπος για ελληνικά. παραλιγο να ειχαμε τετοιο τροπο και λυση Θαναση αλλα ο Gullum εγκατελειψε την προσπαθεια εξξελληνισμου μιας ρομ του,μη μπορωντας να κανει τελικα την ρομ να δουλεψει αξιοπιστα....μα τοσ δυσκολη γλωσσα εχουμε πια??:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δηλ. σου εβγαινε γυρω στα 300 πωληση? Δεν νομιζω να μπορεσεις να το σπρωξεις ποιο ακριβα. προτιμώ να μείνω με το καισερακι μου τότε:p:p στο ερώτημα μου έχουμε καμιά λύση??? ''υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 προτιμώ να μείνω με το καισερακι μου τότε:p:p στο ερώτημα μου έχουμε καμιά λύση??? ''υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???'' θα σου ελεγα Κωστη ...αλλα :rolleyes: λεω να τηρησω την υπογραφη σου :D:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 θα σου ελεγα Κωστη ...αλλα :rolleyes: λεω να τηρησω την υπογραφη σου :D:lol::p ''όσο ζω ελπίζω και όσο ελπίζω απελπίζομαι''???:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Σήμερα στα καλά καθούμενα ανοίγει η κάμερα του κινητού. Το κουμπάκι της κάμερας δεν δουλέυει καθόλου είναι νεκρό ενω αν κλείσω το on/off ή σβήσει η συσκευή και το πατήσω το on/οff στα καπάκια ανοίγει η κάμερα!! Έβγαλα μπαταρία,έκανα soft reset,hard reset,πάτησα το κουμπιά μήπως και είναι κολημένα αλλά τπτ..και το κουφό είναι οτι το κινητό δούλευε μια χαρά.Το έβαλα να φορτίσει και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα να παω δουλειά όταν το έβγαλα από το ρεύμα που το είχα στο κομοδίνο είδα την κάμερα ανοιχτή.Την έκλεισα και υπέθεσα θα πατήθηκε κατα λάθος...τελικά όλη μέρα το ίδιο βιολί.. original rom τπτ πειραγμένο και περίεργο για όσους πιθανός έχουν υπόνοιες..το κινητό αυτό με έχει τρελάνει έιναι κορυφή σε σχέση με τα άλλα που έχω..9100 και TYTN. Αλλά πάλι σε αυτά θα πρέπει να κάνω τη δουλειά μου γιατί το σέρβις δε το γλιτώνω μάλλον. Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts