cretan Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τελικά ήταν δική μου χαζομάρα αφού προσπαθούσα να βάλω radio για το touch στο kaiser!!! Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home, δεν μπορώ να βλέπω τις αναπάντητες κλήσεις ή τα εισερχόμενα μηνύματα στο today... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 και πώς καταλαβαίνουμε ποια εκδοση φοραει (hardspl) το μηχανάκι μας ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home Αυτό το βάζεις όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια:lol::lol: Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_CubeV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες. Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν?Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια να πω καλο χειμωνα? :lol: Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_CubeV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες. γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink: μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :) Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν? http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα! απλα αλλαζεις το splash screen ;) Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα. υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;) ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :) εγω χρησιμοποιω τους pvrecorder PVVRP για 3gp converter power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ vlc player imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια... κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 να πω καλο χειμωνα? :lol: Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:):) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!! γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink: μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :) Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα site για διαβασμα... http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα! απλα αλλαζεις το splash screen ;) Ευχαριστω παρα πολυ:) υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;) ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :) εγω χρησιμοποιω τους pvrecorder PVVRP για 3gp converter power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ vlc player imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια... κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια... Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!! Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα site για διαβασμα... Ευχαριστω παρα πολυ:) δεν χρησιμοποιω ολους αυτους του converters για την αυτου μεγαλειοτητα του,το καιζερ!!! μην τρελαθουμε κι ολας:lol: αλλα ειναι και αλλα τηλ (φιλων,των παιδιων μου κλπ)που θελουν μετατροπη τα βιντεακια για να τα παιξουν (οχι wm) οποτε καταφευγω σε αυτην την λυση:) Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα ακριβως ετσι!!! ΥΓ καλη επιτυχια στις εξετασεις σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πολυχρονος κιολας φιλε Δημητρη, οτι επιθυμεις:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρόνια πολλά πολλά Δημήτρη!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρονια Πολλα Δημητρη, απο οτι βλεπω εχεις αρχισει δουλεια με τη νεα rom του Hyperdragon? Πρωτες εντυπωσεις? :) Ευχαριστω Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Να ζήσεις Δημήτρη και Χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις ( σε King Kong κάτι...)... Κάθε καλό με όμορφα και πολλά χρόνια για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς..! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω. Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. με αυτο το ραδιο 1.65.24.36. Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme? Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1. Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω. Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. με αυτο το ραδιο 1.65.24.36. Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme? Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1. Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date. πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post. Σκουριασα 20 ημερες χωρις ιντερνετ:lol::lol: Να θυμηθω να περασω και απο τον οφθαλμιατρο γιατι μαλλον δεν βλεπω καλα:lol:Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Χρονια πολλα στον φιλο μου τον δημητρη,οι επιθυμιες σου ευχες μου:rolleyes::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ :D Να έχεις πάντα υγεία και ότι επιθυμείς! Να τις χιλιάσεις τις ρομ :P Τα υπόλοιπα από το τηλ ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Δημήτρη βοήθεια....! έκανα Install το κάτι hotfix για το bluetooth καθώς και TYTNII_Photo Quality και δεν έχω εικόνα στην κάμερα όταν τραβάω φωτογραφίες? Να το πετάξω ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 δημήτρη... Μέρες που δέχεσαι ευχές,δέξου και μια από μένα Χρόνια πολλά. Χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε Εγώ απλά σας εύχομαι αληθινές να βγούνε!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Να το πετάξω ? Κάνε ένα hard reset πρώτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη... Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή. Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype? Από εδώ το κατεβάζω: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή. Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype? Από εδώ το κατεβάζω: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;) Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς. Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά. Xθες για να είμαι ειλικρινής ζαλίστικα απο το πολύ διάβασμα...ακόμα δεν έχω περάσει τίποτα εκτός του Opera mobile (beta).;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς. Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC Για να φανταστείς έχω κατεβάσει και τα 2 αρχεία στην κάρτα αλλά δεν δέχεται κανένα απο τα 2. Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό...(καλά ντε,μια βλακεία την δικαιούμαι να την πω...:ninja: ) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts