vfornikos27 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 kserei kapoios an mporw na balw to mathtype sto tytn ii kai an nai pws? 8a me boh8ouse polu kapoia boh8eia!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Κάτι ακόμα, ελληνικό Τ9 σε virtual & hardware πληκτρολόγιο για τα sms πως??? Κανείς ρε παιδιά? Αχχχ σας ξεμυάλισαν τα μωρά στις παραλίες!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andapo Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά μιας και λέτε για το πως μπορεί να ανεβεί ο ήχος στο κινητό με το SRS WOW για δείτε και το παρακάτω που έχουμε για ks20. Κατέβαστε το παρακατω αρχείο http://rapidshare.com/files/13281432...Panel.cpl.html και καντε το copy μεσα στον κατάλογο των Windows. Έπειτα κάντε restart το pda. Όταν θα ξανανοιξετε τα settings του WOW HD Settings στην δεύτερη καρτέλα (TruBass) θα έχουν εμφανιστεί άλλες 2 επιλογές (Input Gain και Output Gain). Κόληστε και τα 2 τέρμα δεξιά (στο μηδέν). Αυτό ήταν. Πλέον ο ήχος θα ακούγετε δυνατά (ίσως και πιο δυνατά απο τις default του κινητού τουλάχιστον στο ks20). To μόνο πρόβλημα που έχω βρει και δεν ξέρω ακόμα πως να το λύσω είναι ότι μετα απο soft reset χανει τις ρυθμίσεις του, αλλά αυτό είναι γενικό προβλημα του SRS. Ίσως γυρνάει σε κάποιες default ρυθμίσεις της registry και μπορούμε να το πειράξουμε απο εκεί. Παράθεση Hybrid LG KS20 English rom: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2538692#post2538692 [how to] flash LG KS20 with new rom, all included: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γεια. Θελω μαι βοηθεια για τον μινι οπερα . Παω να τρεξω τον μινι οπερα και καποια παιχνιδια java και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει συνδεση στοιντερνετ ειτε ο midlet could not be ...... java.lang.noclassfound error. Τι κανω λαθος μποερει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γεια. Θελω μαι βοηθεια για τον μινι οπερα . Παω να τρεξω τον μινι οπερα και καποια παιχνιδια java και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει συνδεση στοιντερνετ ειτε ο midlet could not be ...... java.lang.noclassfound error. Τι κανω λαθος μποερει καποιος να με βοηθησει? Πως είσαι συνδεδεμένος? 3G, wifi ή active sync.. Αν προσπαθείς με activesync, προσπάθησε με τους δυό πρώτους τρόπους.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά help.. Ξαφνικά μου έπεσε απίστευτα η ένταση bluetooth σε τηλ. κλήσεις ενώ σε μουσική είναι μια χαρά.. Ξέρω πρέπει να ψάξω στους xdev αλλά πιστέψτε με για πρώτη φορά στη ζωή μου.. :yawn::yawn:βαριέμαι..:yawn::yawn: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Με 3g ειμαι συνδεδεμενος....... το Midlet τι ειναι? Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Με 3g ειμαι συνδεδεμενος....... το Midlet τι ειναι? Τι μπορει να φταιει? To midlet είναι το java emulator που τρέχεις για να τρέξει το operamini.. o "ενδιάμεσος" δηλαδή.. Με άλλο browser μπαίνεις? Αν ναι κάνε ένα softreset και ξαναπροσπάθησε αλλιώς..:worry: δεν μου έρχεται τίποτε άλλο τώρα.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 mpainw kanonika ma ta alla .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 mpainw kanonika ma ta alla .... softreset εκανες? Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά help.. Ξαφνικά μου έπεσε απίστευτα η ένταση bluetooth σε τηλ. κλήσεις ενώ σε μουσική είναι μια χαρά.. Ξέρω πρέπει να ψάξω στους xdev αλλά πιστέψτε με για πρώτη φορά στη ζωή μου.. :yawn::yawn:βαριέμαι..:yawn::yawn: ψαξε λιγο σε ρυθμισεις ηχου στα προγραμματα μουσικης η βιντεο που εχεις Δημητρη ;) core player ""use system volume"" κλπ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ναι εκανα κανονικα πρωτα βαζω το jbet ρεσετ και μετα τον οπερα μινι και ρεσετ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ν πρωτα βαζω το jbet ρεσετ..? και μετα τον οπερα μινι και ρεσετ...? Τι εννοείς βάζεις το jbet κai οπεραμινι και ρεσετ? Ενοώ softreset.. Κρατάς πατημένο το power κουμπάκι μέχρι να σου κάνει prompt για poweroff και μετά το ξανανοίγεις.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Τι εννοείς βάζεις το jbet κai οπεραμινι και ρεσετ? Ενοώ softreset.. Κρατάς πατημένο το power κουμπάκι μέχρι να σου κάνει prompt για poweroff και μετά το ξανανοίγεις.. αχ Δημητρη που πας να μπλεξεις :X:worry::worry::wacko::wacko::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ψαξε λιγο σε ρυθμισεις ηχου στα προγραμματα μουσικης η βιντεο που εχεις Δημητρη ;) core player ""use system volume"" κλπ;) OK Δημητράκη..:rolleyes: Κλασσικά πράγματα.. Κατάργησα τη συσκευή την ξανανίχνευσε κι όλα ΟΚ!! Μερικές φορές ίσως είναι καλύτερα να μην μπαίνεις στους xdev για μικροπροβληματάκια γιατί κολλάς με πιο προχωρημένα tweaks που έτσι και δε σου κάτσουνε το τηλ. σ'ένα 2ωρο δε θα πέρνει ούτε τηλέφωνο.. (κλασσικο να μου πείς.. πόσες φορές το έχεις πάθει..:lol: ενώ πήγαινες χαλαρά να ανεβάσεις λίγο την ένταση του BT ας πούμε..) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 αχ Δημητρη που πας να μπλεξεις :X:worry::worry::wacko::wacko::lol: Γιατι φιλε zaharaki το λες αυτο ....? Ξερω πως κανουν σοφτ ρεσετ. Απο μου λεει αυτο που γραφω πανω για τον midlet ..... και οτι ο μινι οπερα δεν μπορει να συνδεθει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γιατι φιλε zaharaki το λες αυτο ....? Ξερω πως κανουν σοφτ ρεσετ. Απο μου λεει αυτο που γραφω πανω για τον midlet ..... και οτι ο μινι οπερα δεν μπορει να συνδεθει..... ελα που αμεσως πειραχτηκες :D φιλικα το ειπα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά έκανα λαλακία....! Εβαλα για μία ακόμα φορά το srswow..... και όπως ήταν φυσικό δεν έπαιξε ( dutty lite ) . μετά έβαλα απο πάνω ένα wavedev.reg αρχείο και πάλι χωρίς ήχο η συσκευή.....! απεγκατέστησα το srs και ξανά χωρίς ήχο. προσπαθώ να σβήσω ότι γράφτηκε στην registry απο το .reg αρχείο αλά καθότι πάω στην τύφλα δεν βγαίνει τπτ....! το κακόμοιρο το κροκοδειλακι δεν έχει ήχο. ντιπ για ντιπ σου λέω...! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfornikos27 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 kserei kanenas pws mporw na balw to mathtype sto pocket pc?(exw to tytn ii) an kserete 8a me boh8ouse!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ξεφλούδισε ένα ωραίο κομμάτι από το μπροστινό keypad. :mad: Kαι να πεις ότι δεν το πρόσεχα. :mad::mad::mad: Μόνο σε εμένα έχει τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisand Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ρε παιδία θα ήθελα τα φώτα σας.... Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την ΡΟΜ που πρότεινε ο φίλος ο Zaharakis (και τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του) πραγματικά πολύ σταθερή και καλή ! Αλλά αποφάσισα να πειραματιστώ και λίγο με τις νέες μαγειρεμένες ΡΟΜ 6.1 (όπως του ROMeOS v4.1, HyperDragon III WM6.1, Dutty's WM6.1 Hybrid ...) ΘΑ ήθελα μου πει κανείς αν έχει δοκιμάσει κάποιες από αυτές ??? και αν ναι, τις εντυπώσεις του... γιατί θα είναι η πρώτη φορά... Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος είναι διατεθειμένος να δώσει τα φώτα του ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ρε παιδία θα ήθελα τα φώτα σας.... Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την ΡΟΜ που πρότεινε ο φίλος ο Zaharakis (και τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του) πραγματικά πολύ σταθερή και καλή ! Αλλά αποφάσισα να πειραματιστώ και λίγο με τις νέες μαγειρεμένες ΡΟΜ 6.1 (όπως του ROMeOS v4.1, HyperDragon III WM6.1, Dutty's WM6.1 Hybrid ...) ΘΑ ήθελα μου πει κανείς αν έχει δοκιμάσει κάποιες από αυτές ??? και αν ναι, τις εντυπώσεις του... γιατί θα είναι η πρώτη φορά... Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος είναι διατεθειμένος να δώσει τα φώτα του ??? Σε WM6.1 θα θέλει πατέντα το dest6 (το dest7 παίζει out of the box), και στις diamond based roms δεν θα παίζει το igo (ή θα θέλει να κλεισεις το htc home νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ρε παιδία θα ήθελα τα φώτα σας.... Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την ΡΟΜ που πρότεινε ο φίλος ο Zaharakis (και τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του) πραγματικά πολύ σταθερή και καλή ! Αλλά αποφάσισα να πειραματιστώ και λίγο με τις νέες μαγειρεμένες ΡΟΜ 6.1 (όπως του ROMeOS v4.1, HyperDragon III WM6.1, Dutty's WM6.1 Hybrid ...) ΘΑ ήθελα μου πει κανείς αν έχει δοκιμάσει κάποιες από αυτές ??? και αν ναι, τις εντυπώσεις του... γιατί θα είναι η πρώτη φορά... Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος είναι διατεθειμένος να δώσει τα φώτα του ??? Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις καινούργιες ROM με τον φίλο Ζαχαράκη και έχουμε καταλήξει στην hyperdragon IIIr lite σε συνδιασμό με το radio 1.65.24.36. Το αποτέλεσμα είναι ένα Kaiser να πετάει κυριολεκτικά χωρίς κανένα πρόβλημα πουθενά. Το μόνο μείον (λόγω 6.1) είναι ότι το Destinator 6 θέλει το gpsgate για να παίξει. Κατά τα άλλα όλα είναι ταχύτατα και σταθερότατα ;) Με αυτή τη ράδιο που προτείνω διορθώνεται αρκετά το κλείδωμα του gps που πλέον κλειδώνει στα 30-40 sec. Τα υπόλοιπα από τον φίλο Ζαχαράκη :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisand Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας όλους... Οσον αφορά την πλοήγηση θα τρέχω χωρίς το HTC home που δεν μου πολύ αρέσει ετσι και αλλιώς, αλλά το D6 πάλι δεν τρέχει ??? Mονο με το GPSgate ???? Οπότε με βλέπω να δοκιμάζω την Hyperdragon. Αλλά πείτε μου θα έχει διαφορά η lite από την κανονική στην σταθερότητα και στην ταχύτητα.... Γιατί μου αρέσουν οι ΡΟΜ με πολλές εφαρμογές μέσα.... Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας όλους... Οσον αφορά την πλοήγηση θα τρέχω χωρίς το HTC home που δεν μου πολύ αρέσει ετσι και αλλιώς, αλλά το D6 πάλι δεν τρέχει ??? Mονο με το GPSgate ???? Οπότε με βλέπω να δοκιμάζω την Hyperdragon. Αλλά πείτε μου θα έχει διαφορά η lite από την κανονική στην σταθερότητα και στην ταχύτητα.... Γιατί μου αρέσουν οι ΡΟΜ με πολλές εφαρμογές μέσα.... Ευχαριστώ και πάλι συνονοματε η hyperdragon ΙΙΙr που σου αναφερει ο φιλος zalaroς με το αντιστοιχο ραδιο (μονο αυτο και κανενα αλλο!!) ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ever ρομ wm 6.1 που εχουμε δοκιμασει.;) οσο για τις εφαρμογες φιλε μου μια lite ρομ ειναι οτι καλυτερο μιας και βαζεις οτι εσυ χρειαζεσαι και τπτ παραπανω :) φυσικα οτι χρειαστεις στην πορεια εδω ειμαστε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts