Jump to content

andapo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    605
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andapo

  1. Ναι καταλαβαίνω. Αν το αγοράσω και μου παρουσιάσει το πρόβλημα θα επικοινωνήσω μαζί σου. Σε ευχαριστώ και πάλι.
  2. Δεν με βοηθάει η παραπάνω απάντηση. Άρα λύνετε? Και πόσο κοστίζει? Είδα την απάντηση που έχεις δώσει και λες οτι απαιτούντε 2 βήματα (υπέθεσα λανθασμένα οτι και τα 2 ήταν κάτι σαν αναβάθμιση) και ότι η ένταση πλησιάζει το 95% της πρώτης γραμμής. Αλλά το θέμα είναι το κόστος... Σε ευχαριστώ.
  3. Αφού διάβασα όλο το topic νομίζω ότι το κινητό με ενδιαφέρει. Αν το πουλάει κάποιος ας μου στείλει pm μαζί με την τιμή (σε καλή κατάσταση πάντα). Από όσο κατάλαβα το πρόβλημα με την ακουστικότητα της δεύτερης γραμμή λύνεται με αναβάθμιση έτσι? platijet? Κόστος αναβάθμισης?
  4. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το site του droulis? Και αν μπορείς να μου προτείνεις κάποιο κινητό? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αυτονομία αλλά και να μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα.
  5. Παιδιά πιο κινητό προτείνεται για αγορά μέχρι 100 ευρώ. Με ενδιαφέρει: 1. Να λαμβάνει κανονικα τα sms (δηλαδή να μην βγάζει κινέζικα) 2. Αν είναι δυνατόν να στείλει sms με ελληνικούς χαρακτήρες μέχρι 160 γράμματα 3. Καλό θα ήταν να ξέραμε κανένα sar. 4. Να μην έχει πρόβλημα με τα contacts. 5. Δεν με πειράζει να μην είναι touch (αν και από όσα έχω δει τα περισσότερα είναι) 6. Γενικότερα ότι προτείνετε αν ξέρετε τι προβλήματα έχει Θέλω και την γνώμη σας για το παρακάτω κατάστημα: http://www.electrosmart.in/ αν ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο και πόσο πάνε έξοδα αντικαταβολής κτλ κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. ΟΚ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  7. Παιδιά διάβασα αρκετά το topic αλλά παραμένουν κάποιες ερώτησεις. 1. Αν πάρω μια SIM MAX 12in1 μπορώ να δέχομαι κλήσεις ανα πάσα στιγμή σε όλους τους αριθμούς που έχω στην κάρτα, η μόνο στον αριθμό που έχω ενεργοποιημένο κάθε φορά? 2. Θέλω να κάνω clone μια Vodafone. ΟΚ ξέρω δεν γίνετε. Είναι δυνατόν όμως να παρώ ένα dual sim adapter και να βάλω στην μία θέση την vodafone (που λογικά θα την δει) και στην άλλη θέση την SIM MAX 12in1? Θα μπορώ να δω όλους τους αριθμούς? Και ξανά. Θα μπορώ να δέχομαι κλησεις σε όλους τους αριθμούς? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  8. Είναι λιγάκι βαρύ. Θέλει περίπου 3-4 Mbyte. Αλλά ειναι απλά πανέμορφο. Δες εδώ Η κάποια άλλα video απο το youtube.
  9. Πολυ καλή δουλειά zaxus. To έχω βάλει και εγώ στο lg ks20. Μία ερώτηση. Απο απόδοση πώς πάει. Στο lg όλα καλά απλά ανα φάσεις κάνει κάποια κολήματα στην μεταφορά απο το ένα menu στο άλλο που μάλλον γίνετε σε όλα τα mobiles... Κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Είναι σωστό?
  10. Παιδιά μιας και λέτε για το πως μπορεί να ανεβεί ο ήχος στο κινητό με το SRS WOW για δείτε και το παρακάτω που έχουμε για ks20. Κατέβαστε το παρακατω αρχείο http://rapidshare.com/files/13281432...Panel.cpl.html και καντε το copy μεσα στον κατάλογο των Windows. Έπειτα κάντε restart το pda. Όταν θα ξανανοιξετε τα settings του WOW HD Settings στην δεύτερη καρτέλα (TruBass) θα έχουν εμφανιστεί άλλες 2 επιλογές (Input Gain και Output Gain). Κόληστε και τα 2 τέρμα δεξιά (στο μηδέν). Αυτό ήταν. Πλέον ο ήχος θα ακούγετε δυνατά (ίσως και πιο δυνατά απο τις default του κινητού τουλάχιστον στο ks20). To μόνο πρόβλημα που έχω βρει και δεν ξέρω ακόμα πως να το λύσω είναι ότι μετα απο soft reset χανει τις ρυθμίσεις του, αλλά αυτό είναι γενικό προβλημα του SRS. Ίσως γυρνάει σε κάποιες default ρυθμίσεις της registry και μπορούμε να το πειράξουμε απο εκεί.
  11. Ase re pou thes na gineis kai filos mou. :-)
  12. Παιδιά μια χάρη. Μπορεί κάποιος να μου γραψει τις τιμές της registry για τον audio driver. Το path είναι το ακόλουθο: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev] Και επίσης αν είναι εύκολο και να ανεβάσει κάπου (πχ rapidshare) το αρχείο wavedev.dll απο τον κατάλογο των windows. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δοκιμάσω τον audio driver του Kaiser στο lg ks20 για να δω αν θα λυθούν κάποια προβλήματα που έχουμε με το destinator. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
  13. andapo

    Camping

    Ρε παιδία ξέρει κανείς αν έχει camping στην Σάμο??? Ψάχνω στο internet αλλα δεν βρίσκω τίποτα.
  14. Ρε παιδιά είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά μια βοήθεια. Σκέφτομαι να αγοράσω το s100 (μεταχερισμένο) μόνο και μόνο για να τρεχω το destinator 7. Δουλεύουν όλα ok με το destinator 7? Το μόνο που έχω βρει είναι ότι θα πρέπει να βάλω τα wav αρχεία απο το destinator 6. Μπορείτε να μου πείτε κάτι άλλο που θα πρέπει να γνωριζω. Απο ταχύτητα πως παει? Winodws Mobile 5 η 6 παίρνει η όχι?
  15. Kάτι πρέπει να παίζει με τον φακελο voice του destinator. Κατι λάθος έχεις κάνει. Είναι οι default ήχοι η τους έχεις αλλάξει? Δοκίμασε το και στα αγγλικά και πες μας αν κάνει το ίδιο. Κάτι τελευταίο. Εχεις απενεργοποιήσει την επιλογή παύσης του media player αν υπάρχει άλλη εφαρμογή έτσι?
  16. Θες να μου πεις ότι αν ανοίξεις τον media player και μετά το desitnator (χωρίς το script μιλάω τώρα), δεν ακούγοντε οι φωνητικές οδηγίες!!!! Δεν γίνετε αυτό!!!!! Ο media player παίζει κάτι η είναι απλά ανοικτός?
  17. To dokimasa kai katafera na kanw auto to reg key 1 alla tipota then egine. Kati paizei sigoura me to speaker giati an trexete to demo tou destinator xwris ton media player kai patisete to pliktro tis entasis tote oi fwnitikes entoles akougonte kathe fwra pou patate ton pliktro!!! To vasiko provlima me to speaker einai oti an to thesoume monima anoixto tote an exoume klisi sto tilefwno tha metaferthei i klisi ekei kai meta to speaker tha kleisi. Polu mperdema i katastasi.
  18. Exeis apoluto dikio kefalonitis71. To provlima einai sto speaker!!! Otan paizei o destinator einai kleisto gi'auto kai then exoume fwnitikes odigies. Vrika auto \HKLM\System\State\Hardware\Speaker To opoio einai to registry key gia to speaker. An to kaneis 1 tote to speaker menei anoixto. Postarete opou mporeite mpas kai kanena mastroni mporesei na ftiaxei to script wste na kanei kai auto.
  19. Les na einai telika auto to thema tou. :worry: Polu kali paratirisi tha to koitaxw. Rixe auto to post kai allou mpas kai exoun kammia lusi. Kai kati allo pws mporeses na akougonte oi entoles apo to bluetooth giati to epsaxna kai tipota then vrika. Diladi me bluetooth kai kleisto ton media player einai ok?
  20. Όταν λες δεν... τι εννοείς. Δεν ανοίγει το bluetooth δεν το κλεινει? Δεν ανοίγει το destinator, ο media player? Τι ακριβώς δεν... Βασικά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αλλάξεις στο script τα path του dummy.mp3 και του destinator. Πες μας τα path που τα έχεις για να σε βοηθήσουμε. Κανε και την δοκιμή με κλειστό το bluetooth και πες μας τι συμβαίνει.
  21. Δες πόση ελεύθερη μνήμη έχεις όταν χρεισιμοποιείς το τετράωρο και πες μας. Γενικά όσοι έχουν βάλει το τετράωρο πείτε μας τι γίνετε.
  22. Τίποτα. Χαίρομαι που βοήθησα. :) Καλές διαδρομές.
  23. Για κακή μας τύχη ναι. :( Το έβαλα αλλά όταν το ξεκινάει ο media player βαράει error και σταματάει. Αν του πατήσεις ξανά αναπαραγωγή είναι οκ αλλά οι εντολές στον destinator δουλεύουν πιο αργά. Παράλληλα η ελεύθερη μνήμη είναι μόλις 10 Mbyte. Μάλλον ένα αρχείο 2 ωρών θα δούλευε καλύτερα.
  24. Ok αλλά δώσε μου το ακριβές path στην κάρτα μνήμης. Είναι λογικό να σου κάνει αυτό που μου λες αν είναι στην κάρτα μνήμης αφού το script το ψαχνει στην συσκευή.
  25. Το τετράωρο έχει πρόβλημα γιατί τελικά καταναλώνει πολύ μνήμη και τα τινάζει όλα στον αέρα. Sorry που δεν το έχω αναφέρει μέχρι τώρα αλλά και πάλι αυτό δεν είναι το πρόβλημά σου. Το dummy.mp3 κατέβασέ το απο εδώ: http://translate.google.com/translate?langpair=de%7Cen&u=http://www.ppc-welt.info/community/attachment.php%3Fattachmentid%3D25535%26d%3D1198745584 πες μου και το path του Destinator.exe και άν το έχεις κάνει εγκατάσταση στην συσκευή η στην κάρτα μνήμης.
×
×
  • Create New...