Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Παρατήρησα (τις τελευταίες ημέρες που χρησιμοποιώ το Kaiser) ότι ανοίγει από μόνο του το ActiveSync. Συγκεκριμένα, ενώ το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο ή ακόμη και όταν απλά το άφηνα για λίγη ώρα χωρίς να το χρησιμοποιώ, παρατηρούσα στο TaskManager ότι (εκτός από τα προγράμματα που είχα ανοίξει εγώ, π.χ. Επαφές) πάντα ήταν ανοιχτό και το ActiveSync.

Ξέρει κανείς γιατί ξεκινάει από μόνο του και πώς μπορώ να το σταματήσω (εκτός και αν είναι κάτι που το χρειάζομαι να τρέχει συνέχεια);;;

Ευχαριστώ πολύ

Μύρων

Καλημέρα

Παρατήρησα (τις τελευταίες ημέρες που χρησιμοποιώ το Kaiser) ότι ανοίγει από μόνο του το ActiveSync. Συγκεκριμένα, ενώ το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο ή ακόμη και όταν απλά το άφηνα για λίγη ώρα χωρίς να το χρησιμοποιώ, παρατηρούσα στο TaskManager ότι (εκτός από τα προγράμματα που είχα ανοίξει εγώ, π.χ. Επαφές) πάντα ήταν ανοιχτό και το ActiveSync.

Ξέρει κανείς γιατί ξεκινάει από μόνο του και πώς μπορώ να το σταματήσω (εκτός και αν είναι κάτι που το χρειάζομαι να τρέχει συνέχεια);;;

Ευχαριστώ πολύ

Μυρων η λυση που σου δινει ο Γιαννης ειναι ενεση και οχι η θεραπεια ;)

πρεπει να βρεις με καποιον task manager τι προγραμματα τρεχουν την στιγμη που σου ανοιγει το active synch;)

μια αλλη αιτια ειναι να εχεις βαλει την αυτοματη ενημερωση της ωρας στο μενου ρυθμισεις/τηλεφωνο;)

απλα ξετσεκαρισε το.

εδω ειμαστε παντως :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εμένα απ την άλλη δεν μπορεί να συνδεθεί το activesync. έτσι στο ξαφνικό.

από την τελευταία φορά που συνδέθηκα μόνο 2 σημαντικές αλλαγές θυμάμαι

1) update των xp sp2 από το update.microsoft.com

2) αλλαγή antivirus

δοκίμασα να απενεργοποιήσω το real time protection του καινούριου antivirus αλλά και πάλι δεν συνδέεται. any ideas?

εμένα απ την άλλη δεν μπορεί να συνδεθεί το activesync. έτσι στο ξαφνικό.

από την τελευταία φορά που συνδέθηκα μόνο 2 σημαντικές αλλαγές θυμάμαι

1) update των xp sp2 από το update.microsoft.com

2) αλλαγή antivirus

δοκίμασα να απενεργοποιήσω το real time protection του καινούριου antivirus αλλά και πάλι δεν συνδέεται. any ideas?

απεγκατασταση και επανεγκατασταση του microsoft active synch ?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

απεγκατασταση και επανεγκατασταση του microsoft active synch ?

σωστός. that worked... thanks

αν είχα την υπομονή να το ψάξω λίγο περισσότερο, θα έβρισκα αυτό εδώ:

http://www.pocketpcfaq.com/faqs/activesync/tshoot-as4x.htm

If you install patches, service packs, Outlook or Windows Media Player 10 you may need to repair ActiveSync 4.x for it to work correctly. To repair ActiveSync, click on Start – Control Panel – Add/Remove Programs and select Microsoft ActiveSync 4.x. Then click on the Change button. The wizard will walk you through the repair process. You will need to close all your applications and reboot to complete the repair.

αλλά που να φανταστώ ότι ένα Update της microsoft δημιουργεί πρόβλημα σε προϊόν επίσης της microsoft...

άλλη ερώτηση λοιπόν: ξέρετε κανένα browser που να δέχεται security certificates? ο netfront 3.5 που είχα και δεχόταν πλέον λέει trial period expired :(

• Administrators
αλλά που να φανταστώ ότι ένα Update της microsoft δημιουργεί πρόβλημα σε προϊόν επίσης της microsoft...

Τόσα χρόνια στα Windows πρώτη φορά το συναντάς; :cool:

Modpic.gif

Τόσα χρόνια στα Windows πρώτη φορά το συναντάς; :cool:

ελα ντε??:lol:

ειναι ποτε δυνατον να υπαρχουν ασυμβατοτητες στα windows ??:lol::lol:

Έχουν γίνει port οι drivers από το Diamond στο kaiser? Zaharakis είδα ένα post σου στους xda

κατι τετοιο αναφερθηκε στο thread της γερμανικης,αν θυμαμαι καλα,ρομ.

επισης στην hypperdragon III WWE 6.1 προσεξα ικανοποιητικη αναπαραγωγη βιντεο και το benchmarkτου core player εδειξε καλα στοιχεια..αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο drivers η απο καποια tweaks,μιας και η ρομ ειναι πολυ γρηγορη :O

την δοκιμαζω παντως μιας και φαινεται να αξιζει καποιο χρονο για τεσταρισμα:)

θα σας ενημερωσω απο αυριο για οποια νεα :)

παιδια τελικα για μια ακομη φορα μια wm 6.1 rom με απογοητευσε,εστω και στα σημεια...

τελικα ολες αυτο κανουν ...γρηγορες (σφαιρατες θα ελεγα) ,αλλα απο ασυμβατοτητες και δυσλειτουργιες ....αρκετες ..

οσοι παντως ψαχνονται για φλασαρισμα,ας κοιταξουν την προταση που δινω μερικες σελιδες πισω,με την ρομ που χρησιμοποιω παντα σαν μονιμη επιλογη μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483

ολα δουλευουν τελεια και ειναι και γρηγορη αλλα και σταθεροτατη :)

αλλιως αραξτε αναπαυτικα και περιμενετε το touch pro :)

Να ρωτήσω και εγώ τώρα ....?

το touch pro 6.1 den φοράει. γιατί είναι καλύτερο απο αυτό που έχουμε τώρα . εκτός φυσικά της μνήμης και του design ( το οποίο είναι απλά απίστευτο).

Εμένα ρε παιδιά πάντως αυτό το παιχνίδι με τις αναβαθμίσεις έχει αρχίσει και μου την δίνει . Πολλά τα λεφτά. Και έτσι όπως πάει η Htc στο τέλος θα παρουσιαζει κάθε μήνα και μηχανάκι.

Σε αυτόν τον τομέα πάντως μου κάνει ( H htc ) κάτι se ανώριμους προγραμματιστές που κυκλοφορούν και βγάζουν προγράμματα. Όπου προσθέτουν συνεχώς νέα features στις beta εκδόσεις και δεν κάθονται να φτιάξουν τα bugs.....!

Εμένα το μηχανάκι μου μου αρέσει . Θα ήθελα φυσικά να κάνει και καφέ αλλά μου αρέσει. και το 3600 μου αρέσει . Βασικά όλα μου αρέσουν......!

αυτό ήταν spam τώρα ????

κανένα νέο απο drivers ? ή στο τέλος θα βάλουμε android να ηρεμήσουμε.....?

Πότε θα γίνω αγρότης ?

LiteStep User

Παύλος :p

• Administrators
το touch pro 6.1 den φοράει. γιατί είναι καλύτερο απο αυτό που έχουμε τώρα . εκτός φυσικά της μνήμης και του design ( το οποίο είναι απλά απίστευτο).

Einai kai alla pragmata... isws oxi toso trantaxta alla eksisou simantika. Pistevw oti to Touch Pro einai mia dikaii ekseliksi twn pragmatwn.

Εμένα ρε παιδιά πάντως αυτό το παιχνίδι με τις αναβαθμίσεις έχει αρχίσει και μου την δίνει . Πολλά τα λεφτά. Και έτσι όπως πάει η Htc στο τέλος θα παρουσιαζει κάθε μήνα και μηχανάκι.

Swsto!

Σε αυτόν τον τομέα πάντως μου κάνει ( H htc ) κάτι se ανώριμους προγραμματιστές που κυκλοφορούν και βγάζουν προγράμματα. Όπου προσθέτουν συνεχώς νέα features στις beta εκδόσεις και δεν κάθονται να φτιάξουν τα bugs.....!

Kai afto swsto!

Εμένα το μηχανάκι μου μου αρέσει . Θα ήθελα φυσικά να κάνει και καφέ αλλά μου αρέσει. και το 3600 μου αρέσει . Βασικά όλα μου αρέσουν......!

αυτό ήταν spam τώρα ????

Oxi entaksei... bgalto apo mesa sou! :p

κανένα νέο απο drivers ?

Den blepoume fws telika... :(

ή στο τέλος θα βάλουμε android να ηρεμήσουμε.....?

Pws eisai toso sigouros oti tha iremisoume? :confused:

Πότε θα γίνω αγρότης ?

:X:X:X

Modpic.gif

κατι τετοιο αναφερθηκε στο thread της γερμανικης,αν θυμαμαι καλα,ρομ.

επισης στην hypperdragon III WWE 6.1 προσεξα ικανοποιητικη αναπαραγωγη βιντεο και το benchmarkτου core player εδειξε καλα στοιχεια..αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο drivers η απο καποια tweaks,μιας και η ρομ ειναι πολυ γρηγορη :O

την δοκιμαζω παντως μιας και φαινεται να αξιζει καποιο χρονο για τεσταρισμα:)

θα σας ενημερωσω απο αυριο για οποια νεα :)

zaxharaki μπορεις να μου πεις αν υπηρχαν ασυμβατοτητες με την hypperdragon που δοκιμασες?γιατι ακουγονται καλα λογια...!

ευχαριστω πολυ

Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

• Administrators

Nomizw oti exei apantisei idi:

παιδια τελικα για μια ακομη φορα μια wm 6.1 rom με απογοητευσε,εστω και στα σημεια...

τελικα ολες αυτο κανουν ...γρηγορες (σφαιρατες θα ελεγα) ,αλλα απο ασυμβατοτητες και δυσλειτουργιες ....αρκετες ..

Modpic.gif

αυτο το διαβασα !ποιες ειναι οι ασυμβατοτητες θα ηταν ενδιαφερον να μας πει!εκτοσ απο του Ι-go που την ξερουμε ηδη...
Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

αυτο το διαβασα !ποιες ειναι οι ασυμβατοτητες θα ηταν ενδιαφερον να μας πει!εκτοσ απο του Ι-go που την ξερουμε ηδη...

Λίγο off-topic αλλά θέλω να ρωτήσω για το Igo. Απ'ότι ξέρω ο χάρτης της ελλάδας έχει τα χάλια του. Π.χ. θεσσαλονίκη δεν έχει αριθμούς οδών .. αλλά είδα και άλλου είδους προβλήματα άσχετα με τον χάρτη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επειδή είδα πολλούς να στεναχωριούνται που δεν παίζει σε 6.1 και απορώ αν το χρησιμοποιείται τελικά?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Administrators
Koita... me aftous tous xartes ontws den mporei na stathei san aksiopisto programma ploigisis eidika ektos Athinas. Omws san programma einai poly anwtero apo to Destinator kai poly anerxomeno oson afora tous xartes mias kai ginetai mia dynamiki prospatheia beltiwsis.

Modpic.gif

Βρε παιδιά ο Core Player είναι καλύτερος απο τον TCPMP. Ποια είναι η τελευταία έκδοση του Core Player ?

LiteStep User

Παύλος :p