Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όλο παράπονα είσαι. αλλά αμέσως το τσίμπησες το εργαλείο. η HTC ξέρει πολύ καλά τι κάνει. έβγαλε χτες το Diamond, και σήμερα ανακοίνωσε και το Raphael. κόλαση θα γίνει.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όλο παράπονα είσαι. αλλά αμέσως το τσίμπησες το εργαλείο. η HTC ξέρει πολύ καλά τι κάνει. έβγαλε χτες το Diamond, και σήμερα ανακοίνωσε και το Raphael. κόλαση θα γίνει.

λες να βαλω απο τωρα το diamond αγγελια στην υπογραφη μου ??:blink: :O:worry: :lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

θα περιμένω να το ανοίξεις ώστε να πέσει η τιμή του στα μισά. και επειδή είμαι φίλος θα στο αγοράσω στο 1/3 της τιμής

• Administrators
λες να βαλω απο τωρα το diamond αγγελια στην υπογραφη μου ??:blink: :O:worry: :lol::p

Mas exei trelanei pia afti i HTC... prin liges meres ontas apogoitevmenoi apo tin aparadekti WM6.1 ROM tou Kaiser, brizame tin HTC kai legame terma pia... kai simera den kseroume poia syskevi tis na prwtoparaggeiloume!!! :p:p:p

Modpic.gif

Καλημερα σας!

Παιδια ειμαι αναμεσα στο TytII kai sto Touch Cruise. Υπαρχουν καποιες λεπτομερειες ερωτησεις που εχω να σας κανω μηπως και καταληξω. Ερωτησεις φυσικα που αφορουν το συγκεκριμενο γιατι με το Touch Cruise εχω παρει μαλλον ολες μου τις απαντησεις:

Αρα...: Με WIFI ειστε ενταξει; ειναι οκ το σημα; δε μιλαμε για 100αδες μετρα...Αν η ληψη ειναι καλη και σωστη-σταθερη. Το ιδιο ισχυει και με το GPS. Τι λεει απο ληψη και σταθεροτητα; Η συνεργασια με Destinator (ego exo to 6) kai me to TomTom τι λεει; παιζουν κανονικα;

Υπαρχει κανενα handsfree το οποιο να μας δινει τη δυνατοτητα να εχουμε ραδιο;

Επισης: Οταν γραφω με το qwerty πληκτρολογιο (το οποιο ειναι φοβερη ευκολια) μπορω να γραψω τελικα ελληνικα 160 χαρακτηρες (κεφαλαια μικρα δε μας νοιαζει μιας και παντα κεφαλαια αποστελονται) με χρηση καποιου λεξικου;

Σας ευχαριστω... Δε ξερω ποιο απο τα 2 να χτυπησω... τρελο διλλημα γ@μ@τ@!!!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

το TyTN II έχει άψογο wifi σήμα. για το άλλο δεν ξέρω. και το GPS Πολύ καλό.

σου προτείνω το TyTN II και συγκεκριμένα το δικό μου μιας και το πουλάω, το οποίο είναι σε άψογη κατάσταση :)

• Administrators
Καλημερα σας!

Παιδια ειμαι αναμεσα στο TytII kai sto Touch Cruise. Υπαρχουν καποιες λεπτομερειες ερωτησεις που εχω να σας κανω μηπως και καταληξω. Ερωτησεις φυσικα που αφορουν το συγκεκριμενο γιατι με το Touch Cruise εχω παρει μαλλον ολες μου τις απαντησεις:

Αρα...: Με WIFI ειστε ενταξει; ειναι οκ το σημα; δε μιλαμε για 100αδες μετρα...Αν η ληψη ειναι καλη και σωστη-σταθερη. Το ιδιο ισχυει και με το GPS. Τι λεει απο ληψη και σταθεροτητα; Η συνεργασια με Destinator (ego exo to 6) kai me to TomTom τι λεει; παιζουν κανονικα;

Υπαρχει κανενα handsfree το οποιο να μας δινει τη δυνατοτητα να εχουμε ραδιο;

Επισης: Οταν γραφω με το qwerty πληκτρολογιο (το οποιο ειναι φοβερη ευκολια) μπορω να γραψω τελικα ελληνικα 160 χαρακτηρες (κεφαλαια μικρα δε μας νοιαζει μιας και παντα κεφαλαια αποστελονται) με χρηση καποιου λεξικου;

Σας ευχαριστω... Δε ξερω ποιο απο τα 2 να χτυπησω... τρελο διλλημα γ@μ@τ@!!!

To Wifi exei tin idia apodosi.

To GPS tou Cruise doulevei kalytera. Parolo pou xrisimopoioun to idio Chipset einai apodotikotero.

Hands-free me enswmatomeno radiofwno de tha sou proteinw allo apo afto pou exei o Dimitris (zaharakis). http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145554

To hardware pliktrologio einai apo ta kalytera pou exoume dei mexri simera kai grafei kanonikotata sms ellinika me 160 xaraktires, eite i syskevi exei elliniko menu, eite aggliko.

Modpic.gif

ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε δει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369248#post2369248

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε δει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369248#post2369248

Ok Δημητράκη τώρα το είδα..;)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Βλεπω οτι η παρεα του καιζερ παει προς diamond μερια. Ειμαι ευτυχισμενος γιατι μεχρι να παρω το ελληνικο diamond απο ace ο Δημητρης θα εχει παρουσιασει τα θετικα κ τα αρνητικα του..περιμενουμε review μολις παραλαβεις!!:)

εγώ θα πάω κατευθείαν προς τα εκεί.

Καλησπερα σε ολους,2 πραγματακια ψαχνω,

1.WM6 η WM6.1 rom γιατι δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις του GPRS της Cosmote,(ελληνικη εκδοση)

2.Γιατι δεν μπορώ να κανω το GPS2Googleearth να βρει το GPS και να δουλεψει?

Σας ευχαριστω.....

• Administrators
WM6 η WM6.1 rom γιατι δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις του GPRS της Cosmote,(ελληνικη εκδοση)

Γιατί τώρα τι ROM φοράς;

Ρυθμίσεις για GPRS: http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

Modpic.gif

Ή τα παιξε το GPS μου ή η 6.1 επίσημη και μαγειρεμένες δεν με αφήνουν με τίποτα να κλειδώσω σήμα. Μια πρόταση για μαγειρεμένη 6 ιδανική στα γρήγορα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

χρειάζεσαι το GPS GATE για να παίξει σωστά (ειδικά με το Destinator 6)

βγάλε την 6.1 είναι *********. βάλε την dutty 6 lite που βρίσκεται 6-7 σελίδες πιο πίσω

έχει κάνει post ο ζαχαράκης με ότι θα χρειαστείς

GPRS settings, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα αλλά δοκιμάστε αυτό

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=39242&d=1179398005

Ας επιχειρήσουμε...

αν δεν κανει τπτ και αυτο που εδωσε ο φιλος TNA ας δοκιμασει και αυτο

που χρησιμοποιω εγω και δουλευει αψογα ;)

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

ΥΓ

TNA αν θυμαμαι καλα,εσυ δεν το ειχες δωσει πιο παλια εδω στο myphone ??;)

αν δεν κανει τπτ και αυτο που εδωσε ο φιλος TNA ας δοκιμασει και αυτο

που χρησιμοποιω εγω και δουλευει αψογα ;)

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

ΥΓ

TNA αν θυμαμαι καλα,εσυ δεν το ειχες δωσει πιο παλια εδω στο myphone ??;)

ναι εγω το ειχα δωσει...

Ας επιχειρήσουμε...

ναι εγω το ειχα δωσει...

ευχαριστουμε και παλι :)

εμενα μου εχει λυσει τα χερια μιας και οι περισσοτερες ρομ του καιζερ δεν ειχαν ελληνικους παροχους μεσα:O

Να την βαλω αλλα που θα την βρω? και δεν ξερω πως ακριβως.... Με το 2020i που ειχα ηταν αρκετα πιο ευκολα τα πραγματα με αυτο προσπαθησα να βαλω καποια rom αλλα δεν εμπαινε

με τιποτα(κολλαγε στην ασπρη οθονη με την μπαρα ολοκληρωσης στο 0%)

Ναι γιατί πρέπει να "ξεκλειδώσεις" την συσκευή σου βάζωντας άλλον Bootloader. Γενικά η διαδικασία είναι γνωστή και ως Hardspl. Θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061

Ας επιχειρήσουμε...