DrMobile Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Άνοιξα για πρώτη φορά το Kaiser και παρατήρησα ότι όταν πρωτοανοίγει εμφανίζει στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης με κόκκινο χρώμα τρεις εξαφήφιους (ή οκταψήφιους) αριθμούς, με ένα γράμμα μπροστά από τον καθένα. Σημαίνουν τίποτα αυτοί οι αριθμοί; Τους χρειάζομαι πουθενά (πρέπει δηλαδή να τους σημειώσω κάπου) ή μπορώ να τους αγνοήσω; Οι αριθμοί αυτοί είναι οι εκδόσεις του λογισμικού (firmware) που φοράει το Kaiser σου, όπως η ROM, το radio κτλ. Δεν τους χρειάζεσαι άμεσα. Αυτοί οι αριθμοί θα αρχίσουν να σ' ενδιαφέρουν αν/όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι με cooked ROMs. Ίσως πριν το πρώτο σου φλασάρισμα cooked ROM θα ήταν καλό να τους σημειώσεις κάπου σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στις αρχικές εκδόσεις αργότερα. Επίσης το ΚaiserTweak (ή το SkTools, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) τα χρησιμοποιώ τρέχοντας το κατευθείαν από το Kaiser ή μέσω υπολογιστή με το Kaiser συνδεδεμένο; (αν έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο άλλο σημείο των 297+ σελίδων αυτού του θέματος, ζητάω συγγνώμη) Το KaiserTweak (ή άλλο αντίστοιχο s/w) το τρέχεις κατευθείαν απ' το Kaiser. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο PC. Το αφήνεις μέσα και το έχεις πάντα διαθέσιμο όπου κι αν είσαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Οι αριθμοί αυτοί είναι οι εκδόσεις του λογισμικού (firmware) που φοράει το Kaiser σου, όπως η ROM, το radio κτλ. Δεν τους χρειάζεσαι άμεσα. Αυτοί οι αριθμοί θα αρχίσουν να σ' ενδιαφέρουν αν/όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι με cooked ROMs. Ίσως πριν το πρώτο σου φλασάρισμα cooked ROM θα ήταν καλό να τους σημειώσεις κάπου σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στις αρχικές εκδόσεις αργότερα. Ευχαριστώ. Θα τις σημειώσω, γιατί΄ποτέ δεν ξέρεις Το KaiserTweak (ή άλλο αντίστοιχο s/w) το τρέχεις κατευθείαν απ' το Kaiser. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο PC. Το αφήνεις μέσα και το έχεις πάντα διαθέσιμο όπου κι αν είσαι. Ευχαριστώ Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να απενεργοποιείται το virtual keyboard όταν έχω ανοικτό το qwerty? Χρησιμοποιώ τον opera 9.5 browser σε landscape mode και κάθε φορά που κάνω κλίκ σ'ένα παράθυρο μου πετάει ένα πληκτρολόγιο που πιάνει τη μισή οθόνη ενώ άνετα γράφεις με το qwerty! Ευχαριστώ. Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 άπαξ και γράψεις σε ένα πρόγραμμα με το qwerty hardware θεωρητικά το virtual παύει να ανοίγει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να απενεργοποιείται το virtual keyboard όταν έχω ανοικτό το qwerty? Χρησιμοποιώ τον opera 9.5 browser σε landscape mode και κάθε φορά που κάνω κλίκ σ'ένα παράθυρο μου πετάει ένα πληκτρολόγιο που πιάνει τη μισή οθόνη ενώ άνετα γράφεις με το qwerty! Ευχαριστώ. Κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335457 Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335457 αυτο απενεργοποιει μονιμα το εσωτερικο πληκτρολογιο μητσακο:) ενω ο φιλος gousgounis θελει απλα οταν ανοιγει το εξωτερικο για να γραψει στη οπερα να μην πεταγεται pop-up το εσωτερικο και του κρυβει την οθονη...;) φιλε gousgounis,πληκτρολογησε στον οπερα σου ενω εισαι συνδεμενος ""opera:config"" και κοιτα στις απειρες ρυθμισεις που εχει μηπως και εχει κατι σχετικο με αυτο που σε ενδιαφερει. μην ξεχασεις να πατησεις ""save settings"" στην καθε κατηγορια ρυθμισεων που θα εχεις αλλαξει κατι:) πες μας αν βρηκες τελικα τπτ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 To threadακι είχε κι αυτή την εναλλακτική: http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=155 Είναι το zenokeyoard μάλλον εννοεί see no keyboard και είναι ένα "μηδενικό" keyboard "για τέτοιες στιγμές"..:happy: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 To threadακι είχε κι αυτή την εναλλακτική: http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=155 Είναι το zenokeyoard μάλλον εννοεί see no keyboard και είναι ένα "μηδενικό" keyboard "για τέτοιες στιγμές"..:happy: το ειδα.:) αλλα πιστευω πως ειναι ασκοπη η παρατηρηση αυτου που το προτεινει .. την στιγμη που απενεργοποιεις το πληκτρολογιο για ποιο λογο να εχεις ενα αλλο μηδενικο(λευκο) ?:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 το ειδα.:) αλλα πιστευω πως ειναι ασκοπη η παρατηρηση αυτου που το προτεινει .. την στιγμη που απενεργοποιεις το πληκτρολογιο για ποιο λογο να εχεις ενα αλλο μηδενικο(λευκο) ?:O Όχι, εννοεί να μην το απενεργοποιήσει και να έχει το zenokeyboard σαν default.. Έτσι θα έχει "μηδενικό" keyboard όποτε αυτός θέλει.. (θα πρέπει να το δηλώνει σαν default sip βέβαια κάθε φορά, δεν είναι η καλύτερη λύση..:(..) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Δυστυχώς στο "opera:config" δέν υπάρχουν τέτοιου είδους ρυθμήσεις συσκευής, παρα μόνο ρυθμίσεις του Browser. (Πάντως ευτυχώς που διατηρήσαν αυτή την ωραία εντολη και στην PPC έκδωση, είναι σα να δουλευεις στο PC) άπαξ και γράψεις σε ένα πρόγραμμα με το qwerty hardware θεωρητικά το virtual παύει να ανοίγει Φίλε ΤΝΑ, μόνο θεωρήτικό είναι το αυτόματο κλέισιμο στο HTC μου :( ίσως βέβαια να φταίνε τα Windows 6.1 ή το AEKmap αλλα αμφιβάλλω Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Δυστυχώς στο "opera:config" δέν υπάρχουν τέτοιου είδους ρυθμήσεις συσκευής, παρα μόνο ρυθμίσεις του Browser. (Πάντως ευτυχώς που διατηρήσαν αυτή την ωραία εντολη και στην PPC έκδωση, είναι σα να δουλευεις στο PC) Φίλε ΤΝΑ, μόνο θεωρήτικό είναι το αυτόματο κλέισιμο στο HTC μου :( ίσως βέβαια να φταίνε τα Windows 6.1 ή το AEKmap αλλα αμφιβάλλω και εγω aekmap χρησιμοποιω αλλα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα :O τουλαχιστον δεν εχω προσεξει κατι τετοιο μιας και γραφω συνεχως με το εξωτερικο πληκτρολογιο:) και φυσικα 6.1 ρομ εχω περασμενη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 λοιπόν, τα καλά αντιγράφονται... τύχαια ανακάλυψα τον κινέζικο κλώνο του tytnII, ή αλλιώς Awang 9000 :D η πλάκα είναι ότι έχει και τηλεόραση το μενου δείχνει rip-off των windows! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=gM05wkk6Pls Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 λοιπόν, τα καλά αντιγράφονται... τύχαια ανακάλυψα τον κινέζικο κλώνο του tytnII, ή αλλιώς Awang 9000 :D η πλάκα είναι ότι έχει και τηλεόραση το μενου δείχνει rip-off των windows! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=gM05wkk6Pls εχει καιρο που κυκλοφορει :lol: κοιτα εκει http://phone-tv.blogspot.com/ λιγο πιο πανω απο την μεση της σελιδας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Φίλε ΤΝΑ, μόνο θεωρήτικό είναι το αυτόματο κλέισιμο στο HTC μου :( ίσως βέβαια να φταίνε τα Windows 6.1 ή το AEKmap αλλα αμφιβάλλω Καλά τα λέει ο Tna, το soft-keyboard πράγματι κλείνει αυτόματα μόλις πατηθεί οποιοδήποτε πλήκτρο του h/w keyboard (τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται σε μένα που έχω τη μαμά ROM). Δηλαδή αν έχεις ανοιχτό το h/w keyboard και ανοίξει και το SIP, απλά πατάς κάποιο πλήκτρο στο h/w και αυτόματα κλείνει το SIP. Τώρα εσύ θέλεις να μην ανοίγει καθόλου το SIP όταν είναι ανοιχτό το h/w keyboard. Αυτό δυστυχώς δεν ξέρω αν/πώς γίνεται... :( Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αναρωτιέμαι αν μπορώ να συγχρονίσω το Kaiser (και συγκεκριμένα το ημερολόγιο, ραντεβού κλπ.) με κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το Outlook στον υπολογιστή μου. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για δυνατότητα συγχρονισμού του PocketOutlook (που έχει το Kaiser) με Sunbird/Lightning (Mozilla Calendar) (συγχρονισμός των email δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα έως καθόλου, μονάχα ο συγχρονισμός του ημερολογίου). Έχει απασχολήσει κανέναν από τους ειδικούς εδώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ποιο είναι το πρόβλημα με το Outlook του Office; Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστείς με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Υπάρχει τρόπος συγχρονισμού αλλά θα πρέπει να ανατρέξεις σε άλλο πρόγραμμα πέραν του activesync το οποίο δεν είναι δωρεάν Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ..Έχει απασχολήσει κανέναν από τους ειδικούς εδώ;.. Ρε φίλε, χώμα μας έκανες και δε θα σου δώσουμε λύση..?:lol: Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θέλεις.. :happy: Έχεις και pm..;) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ποιο είναι το πρόβλημα με το Outlook του Office; Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστείς με αυτό. Στον έναν υπολογιστή δεν έχω καθόλου MSOffice κλπ., αλλά θα ήθελα να μπορώ να συγχρονιζω και με αυτόν το Kaiser Υπάρχει τρόπος συγχρονισμού αλλά θα πρέπει να ανατρέξεις σε άλλο πρόγραμμα πέραν του activesync το οποίο δεν είναι δωρεάν Εξαρτάται από το κόστος, αλλά αν κάνει την δουλειά που θέλω,γιατί όχι; Ποιό πρόγραμμα έχεις στο νου σου; Το ίδιο που πρότεινε ο tranaee; Ρε φίλε, χώμα μας έκανες η αλήθεια να λέγεται :D και δε θα σου δώσουμε λύση..?:lol: Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θέλεις.. :happy: Έχεις και pm..;) Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω αν κάνει αυτό που έχω στο νου μου. Από την πρώτη ματιά μάλλον ναι, αλλά θα φανει στην δοκιμή :) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας, Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600. Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά. Έριξα χθές και σήμερα μία ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα τπτ ακόμα. Αν έχεται κάτι στο μυαλό σας παρακαλώ βοηθήστε.....! Να είστε καλά. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας, Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600. Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά. Έριξα χθές και σήμερα μία ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα τπτ ακόμα. Αν έχεται κάτι στο μυαλό σας παρακαλώ βοηθήστε.....! Να είστε καλά. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 Καλησπέρα. Και εγώ είμαι μιας ημέρας καινούριος κάτοχος αλλά από Vodafone. Δεν έχω χρειαστεί να περάσω ελληνικά στο πληκτρολόγιο οπότε δεν ξέρω το αποτέλασμα. Πρόσεχε σε ότι κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας, Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600. Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά. Έριξα χθές και σήμερα μία ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα τπτ ακόμα. Αν έχεται κάτι στο μυαλό σας παρακαλώ βοηθήστε.....! Να είστε καλά. Καλώς όρισες φίλε μας και να το χαίρεσαι.. Δε χρειάζεται να αντικαταστήσεις τόσο σταδιακά πια το 3600.. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμμία διαφορά στο software, ένα φόρτωμα να κάνεις όσα προγράμματα και αρχεία κρίνεις απαραίτητα, ένα activesync και είσαι έτοιμος.. Είναι άτομα εδώ μέσα, ονόματα δε λέω, που αλλάζουν 3-4 ρομς την ημέρα (..λίγες είπα?) και το ξαναστήνουνε απ'την αρχή κάθε φορά, προγράμματα επαφές, όλα.. Τέσπα, εδώ θα βρείς για τα ελληνικά στο H/W πληκτρολόγιο.. Όσον αφορά το πως έψαξες στο thread και δε βρήκες, όντως έχεις δίκιο, το thread αρχίζει και γίνεται πολύ μεγάλο και δύσκολα προσπελάσιμο.. Καλό θα ήταν να το ορίζαμε σαν υποπεριοχή μέσα στα PPC με τα πιο SOS θέματα όπως αυτό που ζητάς σαν sticky αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει με τους moderators.. Ποιός?.. ποιός..? Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας, Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600. Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά. Έριξα χθές και σήμερα μία ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα τπτ ακόμα. Αν έχεται κάτι στο μυαλό σας παρακαλώ βοηθήστε.....! Να είστε καλά. καλως ηρθες φιλε μου. ειμαι σιγουρος οτι δεν κοιταξες καλα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 οτι αλλο εδω ειμαστε edit εχεις pm. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 καλως ηρθες φιλε μου. ειμαι σιγουρος οτι δεν κοιταξες καλα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 οτι αλλο εδω ειμαστε edit εχεις pm. Γνώριζα την ύπαρξη του thread αλλά κοίταξα μέσα σε αυτό εδώ το tread ψάχνοντας ουσιαστικά για λύση σε φυσικό πληκτρολόγιο και όχι στην οθόνη πάνω. Αν κάτι τέτοιο υπήρχε εκει μέσα δεν το γνώριζα απο παλιότερες ματιές. Και επίσης ο τρόπος που κοιτάω τα thread είναι απο το τέλος στην αρχή και ανα 2 - 3 σελίδες . :rolleyes: Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Και επίσης ο τρόπος που κοιτάω τα thread είναι απο το τέλος στην αρχή και ανα 2 - 3 σελίδες . :rolleyes: σε ενα thread με 300 σελιδες :blink: δεν εισαι ο μονος που το διαβαζει με αυτον τον τροπο:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts