Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αν κλεισεις ολες τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου προγραμματος....ελαττωνει σχεδον στο ελαχιστο τους ηχους του pda:blink: Α... έτσι ναι. Παρεμπιπτόντως οι καλύτερες ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=108210&postcount=35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Official update 5/8/2008 Hot fix for system hang resulting from Bluetooth usage when memory is low. Using Bluetooth when your device is low on available memory (below 10 MB), such as while running several programs at the same time, may cause your device to hang. Please download this hot fix to resolve and prevent this problem. (αντιγράψτε και τρέξτε το exe στο kaiser) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εμένα, καμμια φορά, εντελώς ανεξήγητα, αποσυνδέεται το bluetooth. Ενώ δηλαδή είναι συνδεδεμένο και μιλάω, τελειώνω κανονικά την κλήση και αργότερα, όταν με ξαναπάρει κανείς, το bluetooth έχει αποσυνδεθεί.... Κάποιο από όλα τα bluetooth fixes οπυ κυκλοφορούν, θα κάνει τίποτα; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εμένα, καμμια φορά, εντελώς ανεξήγητα, αποσυνδέεται το bluetooth. Ενώ δηλαδή είναι συνδεδεμένο και μιλάω, τελειώνω κανονικά την κλήση και αργότερα, όταν με ξαναπάρει κανείς, το bluetooth έχει αποσυνδεθεί.... Κάποιο από όλα τα bluetooth fixes οπυ κυκλοφορούν, θα κάνει τίποτα; Για δοκίμασε αυτό: 12/19/2007 Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II) Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εμένα, καμμια φορά, εντελώς ανεξήγητα, αποσυνδέεται το bluetooth. Ενώ δηλαδή είναι συνδεδεμένο και μιλάω, τελειώνω κανονικά την κλήση και αργότερα, όταν με ξαναπάρει κανείς, το bluetooth έχει αποσυνδεθεί.... Κάποιο από όλα τα bluetooth fixes οπυ κυκλοφορούν, θα κάνει τίποτα; Για δοκίμασε αυτό: 12/19/2007 Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II) Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device. χρησιμοποιειστε το kaiser tweak και παιξτε με τις ρυθμισεις του bl:) αν δεν βρειτε ακρη μιλατε. αυτο το hot fix :p της htc...μονο hot δεν ειναι ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ενα από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που ανακάλυψα είναι το Best Reminder. Είναι reminder για αναπάντητες και αδιάβαστα sms. Μπορείς να το βάλεις να παίζει έναν ήχο ανά προκαθορισμένο διάστημα (π.χ. 10 λεπτά) ώστε να σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει μια αναπάντητη κλήση ή έχεις αδιάβαστο sms. http://www.smartphoneware.com/reminder-for-windows-mobile-product.php Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα π.χ. Kaiser Notifications ή και άλλα αλλά αυτό έχει μια τέλεια ιδαιτερότητα. Πρώτον κάνει μόνο αυτό και όχι άλλα 200 μαζί που δεν τα χρειάζεσαι. και δεύτερο το φανταστικό ο τρόπος που δουλεύει. Η εφαρμογή δεν τρέχει από πίσω ούτε επίσης κάποιο service αλλά παίζει με τα notifications και το queue των windows και την σηκώνουν αυτή όταν χρειάζεται "When Best Reminder is activated you can close the configuration application. Also it DOES NOT HAVE any daemon, service, or some module working constantly in background at all! Best Reminder uses latest Windows Mobile API - State and Notifications Broker to do the job. In simpler words, our application makes persistent requests for change notifications and when, for example, you have got missed call the system shell will start Best Reminder module just for a moment, for it to analyse the situation, do the job and instantly close itself, until started by the system shell again only when it is needed. So it doesn't waste your battery life running at background all the time, no need to worry that some 3rd party taskman will close it or your device will be restarted." Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Από ένα project/κύκλωμα που βρήκα στο internet έχω φτιάξει ένα φορτιστή κινητού που δουλεύει με μια 9 βολτη μπαταρία. Ο φορτιστής βγάζει μια υποδοχή usb όπου μπορείς να βάλεις το usb καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή κινητού. Βγάζει 5volt σταθερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες συσκευές mp3 players κλπ. Από αύριο φεύγω για εξωτερικό για μια βδομάδα και θα το δοκιμάσω στην πράξη και θα σας πω για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντως το έχω δοκιμάσει και με πολύμετρο και με το κινητό και φαίνεται μια χαρά. Επίσης έχω φορτώσει στο κινητό Destinator, Igo8 beta και Route66. Θέλω να τα δοκιμάσω αν έχω χρόνο γιατί δεν θα είμαι για διακοπές και δεν θα μετακινούμε με δικό μου μέσω. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Από ένα project/κύκλωμα που βρήκα στο internet έχω φτιάξει ένα φορτιστή κινητού που δουλεύει με μια 9 βολτη μπαταρία. Ο φορτιστής βγάζει μια υποδοχή usb όπου μπορείς να βάλεις το usb καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή κινητού. Βγάζει 5volt σταθερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες συσκευές mp3 players κλπ. Από αύριο φεύγω για εξωτερικό για μια βδομάδα και θα το δοκιμάσω στην πράξη και θα σας πω για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντως το έχω δοκιμάσει και με πολύμετρο και με το κινητό και φαίνεται μια χαρά. Επίσης έχω φορτώσει στο κινητό Destinator, Igo8 beta και Route66. Θέλω να τα δοκιμάσω αν έχω χρόνο γιατί δεν θα είμαι για διακοπές και δεν θα μετακινούμε με δικό μου μέσω. Ενδιαφέρον project, πες μας εντυπώσεις μετά τη χρήση. Πάντως η χωρητικότητα (αποθηκευμένη ενέργεια) σε μια 9-βολτη μπαταρία δεν είναι μεγάλη, οπότε ίσως παρατηρήσεις ότι θα στην ρουφάει πολύ γρήγορα. Αν το κυκλωματάκι που βρήκες είναι παλμοτροφοδοτικό (switching power supply) θα έχεις την καλύτερη απόδοση/εκμετάλλευση της ενέργειας της μπαταρίας. Αν όμως είναι γραμμικό (αν δηλ. χρησιμοποιεί γραμμικό τσιπάκι όπως π.χ. το 7805) θα έχεις μεγάλες θερμικές απώλειες που θα μειώσουν δραματικά το βαθμό απόδοσης (σχεδόν η μισή μπαταρία θα χαθεί σε θερμότητα και σε αδυναμία οδήγησης του γραμμικού IC). Το καλύτερο είναι ένα παλμοτροφοδοτικό συνδεδεμένο με κάποια δυνατή Li-Ion μπαταρία από laptop, που να την έχεις σε ένα μικρό τσαντάκι στη ζώνη σου. Ιδανικό για όσους κάνουν trekking και είναι μακριά από αυτοκίνητο / ηλεκτρικό δίκτυο για πολλές μέρες. Ίσως υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο στο εμπόριο αν ψάξεις. Edit: Δες αυτό το battery pack με Li-Poly μπαταρία 6 Ah και ενσωματωμένο solar panel. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Αυτό ήταν..:shock: Δεν ξαναποστάρω άλλο..:X:baby: Το επίπεδο του thread έχει ανέβει σε επίπεδο διδακτορικού..:):) Παιδιά νάστε καλά.. :respect: Έτσι για να μη λένε μερικοί πως είμαστε γκατζετάκηδες για να βγάζουμε γκόμενα με το κινητό.. Επίπεδο, Ήθος και Ύφος.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Όντως εντυπωσιακή η απάντηση του φίλου DrMobile! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά λόγια. :O Απλά τα ηλεκτρονικά είναι η δουλειά μου (και η μεγάλη μου αγάπη), οπότε μόλις είδα τη λέξη "κύκλωμα" στο post του highway δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην το σχολιάσω! :lol: Έχω φάει τη ζωή μου στη σχεδίαση τροφοδοτικών... :p Αν διαβάζει ο highway ας δώσει το σχετικό link να του ρίξουμε μια ματιά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 χρησιμοποιειστε το kaiser tweak και παιξτε με τις ρυθμισεις του bl:) αν δεν βρειτε ακρη μιλατε. αυτο το hot fix :p της htc...μονο hot δεν ειναι ;) Για βοήθα λίγο παραπάνω για Δημήτρη, τι ακριβώς πρέπει να πειράξω για να φτιάξω το bluetooth; Εχω το SKtools, μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μόλις παρέλαβα το Kaiser και το έχω βάλει να φορτίζει (δεν το έχω ανοίξει ακόμα). Είναι κατά την γνώμη σας κάτι που θα έπρεπε να κάνω, πριν ακόμη αρχίσω να περνάω ρυθμίσεις κλπ. και να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο, (π.χ. update) ή να υποθέσω ότι έρχεται από την μαμά του με όλες τις ενημερώσεις, οπότε δεν χρειάζεται να το ψάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ: Να διευκρινήσω, ότι προφανώς δεν εννοώ αλλαγή ROM, μια και θέλω να μάθω πρώτα να το χρησιμοποιώ ως έχει, πριν προχωρήσω σε "βαθύτερες" αλλαγές. Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Kaloriziko! Den xreiazetai na kaneis kati to idiaitero. Otan apoktiseis eparki eksoikeiwsi, rikse mia matia edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Kaloriziko! Den xreiazetai na kaneis kati to idiaitero. Otan apoktiseis eparki eksoikeiwsi, rikse mia matia edw. Ευχαριστώ πολύ! Αρχίζω την μελέτη :rtfm: Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Για βοήθα λίγο παραπάνω για Δημήτρη, τι ακριβώς πρέπει να πειράξω για να φτιάξω το bluetooth; Εχω το SKtools, μπορώ να κάνω κάτι; μιλαω για λυση μεσω του kaiser tweak και οχι καποιου αλλου προγραμματος;) εγω το sk tools το θεωρω παντα μια αχρηστη (αλλα και πολυ επικινδυνη για οποιους δεν ξερουν τι κανουν) εφαρμογη bluetooth bitpool (very high) sample rate (48000) use join stereo (disabled) receive files (enabled) οπου παρενθεση οι επιλογες που προτιμουνται :) απο εκει και μετα μπορειτε να αλλαξετε την 1η τιμη (ακομη και σε very low) αναλογα με την ρομ και το ραδιο που χρησιμοποιειτε. πειραματιστειτε δεν χαλατε τπτ μιας και ολα ειναι αμεσα αναστρεψιμα μεσω αυτης της παρα πολυ καλης εφαρμογης!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 μιλαω για λυση μεσω του kaiser tweak και οχι καποιου αλλου προγραμματος;) εγω το sk tools το θεωρω παντα μια αχρηστη (αλλα και πολυ επικινδυνη για οποιους δεν ξερουν τι κανουν) εφαρμογη bluetooth bitpool (very high) sample rate (48000) use join stereo (disabled) receive files (enabled) οπου παρενθεση οι επιλογες που προτιμουνται :) απο εκει και μετα μπορειτε να αλλαξετε την 1η τιμη (ακομη και σε very low) αναλογα με την ρομ και το ραδιο που χρησιμοποιειτε. πειραματιστειτε δεν χαλατε τπτ μιας και ολα ειναι αμεσα αναστρεψιμα μεσω αυτης της παρα πολυ καλης εφαρμογης!:) Σ΄ευχαριστώ Δημήτρη, ακολουθώ τις ρυθμίσεις που δίνεις και αν χρειαστεί θα πειραματιστώ περαιτέρω.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Φτου ρε γαμ*το! Μού ήρθε email να κατεβάσω το skyfire-beta αλλά είναι μόνο για αμερικανούς χρήστες..:sorry: Skyfire 0.6 is here April 30th, 2008 Download Skyfire Now! Thank you for registering for the Skyfire private beta. If you are a registered user with a U.S. phone number, your invitation to download Skyfire 0.6 has arrived! The phone number that we have listed in your registration (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). If this is not your current phone number, please email us with the new number and we will be happy to update your registration information. This is needed for us to send the invitation to your phone to download. In the next 24 hours you will receive an SMS (text) message from Skyfire on your phone. Click on the link in the SMS to download the Skyfire browser. If you donʼt receive our SMS, our customer support team will be notified and we will follow up via email with further instructions on how to complete your account and download the Skyfire browser. The email address that you have registered with Skyfire is XXXXX@gmail.com*. Please use this email address to create your Skyfire account during the installation process. This email address will also be needed to check out the quickstart guide, online help, and to access our forums (coming soon!). *Reference this email address when sending us your feedback, feature requests, and bug reports, as well as any requests for technical support. As a reminder, our private beta is running on Windows Mobile phones in the United States. If you use a different phone, or live outside the U.S., weʼll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Φτου ρε γαμ*το! Μού ήρθε email να κατεβάσω το skyfire-beta αλλά είναι μόνο για αμερικανούς χρήστες..:sorry: Skyfire 0.6 is here April 30th, 2008 Download Skyfire Now! Thank you for registering for the Skyfire private beta. If you are a registered user with a U.S. phone number, your invitation to download Skyfire 0.6 has arrived! The phone number that we have listed in your registration (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). If this is not your current phone number, please email us with the new number and we will be happy to update your registration information. This is needed for us to send the invitation to your phone to download. In the next 24 hours you will receive an SMS (text) message from Skyfire on your phone. Click on the link in the SMS to download the Skyfire browser. If you donʼt receive our SMS, our customer support team will be notified and we will follow up via email with further instructions on how to complete your account and download the Skyfire browser. The email address that you have registered with Skyfire is XXXXX@gmail.com*. Please use this email address to create your Skyfire account during the installation process. This email address will also be needed to check out the quickstart guide, online help, and to access our forums (coming soon!). *Reference this email address when sending us your feedback, feature requests, and bug reports, as well as any requests for technical support. As a reminder, our private beta is running on Windows Mobile phones in the United States. If you use a different phone, or live outside the U.S., weʼll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported. κανε το :worry::worry::cry: αμερικανακι Δημητρη :rolleyes: και κατεβασε τον :lol::lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 κανε το :worry::worry::cry: αμερικανακι Δημητρη :rolleyes: και κατεβασε τον :lol::lol::D Δεν έχω US phone number όπως λέει το email, φαντάζομαι πως δε θα μπορεί να με υποστηρίξει ο server τους.. Μετά λέει κι αυτό: If you use a different phone, or live outside the U.S., we’ll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported. Τι να κάνω?:what: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικά κατάφερα και τον τσίμπησα τον Skyfire Δημήτρη..:happy: Piece of cake, τελικά πράγματι δίκιο είχες για τα αμερικανάκια..:lol: Εεμ, έχεις pm..:happy: Review αύριο παίδες, πάντως μέχρι στιγμής λειτουργικά μοιάζει πολύ με τον OperaMini4, είναι λίγο πιο εύχρηστος αλλά όχι τόσο γρήγορος και ελαφρύς.. Δεν έχει τη γνωστή λεία κίνηση το opera9.5 έχει όμως zoomin και out.. Υποστηρίζει column rendering (ευτυχώς).. Το καταληκτικό είναι πως υποστηρίζει flash που για πρώτη φορά παίζει τέλεια.. Ειδικά τα Flashmenu που δε δουλεύανε καλά στο opera εδώ παίζουν άψογα.. Δεν έχω δει tabs ακόμα.. Αυτά παίδες..:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 [quote=tranaee;2345021 µ½ *ÇÉ ´µ¹ tabs ±ºÌ¼±.. ÅĬ À±¯´µÂ..:) ›¿¹À̽ ÀÁ¿ÃÀ¬¸µ¹± ³¹± À±Á¬¸µÃ· º±¹ À¿ÃĬÁ¹Ã¼± ±À¿ skyfire.. œ¿Å Ʊ¯½µÄ±¹ ÀÉ ´µ½ ı À¬µ¹ 100% Ä*»µ¹± ¼µ ı µ»»·½¹º¬ Ä¿Å quote ±»»¬ ¸± Ä¿Å Ä¿ ÃųÇÉÁ®Ã¿Å¼µ.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ›¿¹À̽ ÀÁ¿ÃÀ¬¸µ¹± ³¹± À±Á¬¸µÃ· º±¹ À¿ÃĬÁ¹Ã¼± ±À¿ skyfire.. œ¿Å Ʊ¯½µÄ±¹ ÀÉ ´µ½ ı À¬µ¹ 100% Ä*»µ¹± ¼µ ı µ»»·½¹º¬ Ä¿Å quote ±»»¬ ¸± Ä¿Å Ä¿ ÃųÇÉÁ®Ã¿Å¼µ.. Παιδιά αυτό ήταν προσπάθεια για post με skyfire αλλά ενώ όλα διαβάζονται μάλλον τίποτα δεν φαίνεται σωστά.. Μη ξεχνάμε όμως πως είναι Beta για US να μη ζητάμε και πολλά εε..:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 κριμα και ακουγοταν καλο ολο το πακετακι :O ps ευχαριστω Δημητρη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Άνοιξα για πρώτη φορά το Kaiser και παρατήρησα ότι όταν πρωτοανοίγει εμφανίζει στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης με κόκκινο χρώμα τρεις εξαφήφιους (ή οκταψήφιους) αριθμούς, με ένα γράμμα μπροστά από τον καθένα. Σημαίνουν τίποτα αυτοί οι αριθμοί; Τους χρειάζομαι πουθενά (πρέπει δηλαδή να τους σημειώσω κάπου) ή μπορώ να τους αγνοήσω; Επίσης το ΚaiserTweak (ή το SkTools, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) τα χρησιμοποιώ τρέχοντας το κατευθείαν από το Kaiser ή μέσω υπολογιστή με το Kaiser συνδεδεμένο; (αν έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο άλλο σημείο των 297+ σελίδων αυτού του θέματος, ζητάω συγγνώμη) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts