nobleman Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Το περίεργο είναι ότι με το WEP 200 ούτε καν έκανε redial... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια με μια παραγγελία μου όπου ευτυχώς είχα πληρώσει με pay pal,για λόγους που ακόμα εγώ δεν έχω καταλάβει -παρόλο που πλήρωσα και χρεώθηκα κανονικά- δεν μου έστελναν την παραγγελία.Έτσι αναγκάστηκα να τους καταγγείλω στην pay pal και ώς εκ θαύματος απάντησαν άμεσα και μου επέστρεψαν το ποσό. :D Φαντάσου να πλήρωνα με πιστωτική, ακόμα θα έκλεγα τα λεφτά μου... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Gia ti pragma milas? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Καλημέρα, χάθηκα λίγο αλλά λίγο το πρόβλημα με το adsl λίγο οι πολλές υποχρεώσεις.... Πάντως σήμερα διάβασα κάποια καλά νέα: http://msmobiles.com/news.php/7334.html HTC to release ROM update for HTC TyTN II with improved graphics drivers When? Keep reading... We know it from good source that this month, possibly already next week, HTC will release ROM update for HTC TyTN II that will ship with improved graphics drivers and will offer improved performance. It will be ROM update for HTC TyTN II but not for other versions (branding) of this phone like AT&T Tilt, etc. ..... Πολύ καλά τα νέα, σ' ευχαριστούμε highway για την ενημέρωση! :) Αναρωτιέμαι αν το update θα έχει τους πολυπόθητους πραγματικούς graphics drivers για τον QUALCOMM 7200 ή θα είναι αυτό που είχε πει παλιότερα η HTC για απλές "βελτιώσεις" στην ταχύτητα/απόκριση των γραφικών. Ό,τι και να 'ναι ευπρόσδεκτο, αλλά αν είναι real drivers θα είναι super! :up: Αναμένουμε με αγωνία... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Gia ti pragma milas? :blink: Σε μένα..! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Πολύ καλά τα νέα, σ' ευχαριστούμε highway για την ενημέρωση! :) Αναρωτιέμαι αν το update θα έχει τους πολυπόθητους πραγματικούς graphics drivers για τον QUALCOMM 7200 ή θα είναι αυτό που είχε πει παλιότερα η HTC για απλές "βελτιώσεις" στην ταχύτητα/απόκριση των γραφικών. Ό,τι και να 'ναι ευπρόσδεκτο, αλλά αν είναι real drivers θα είναι super! :up: Αναμένουμε με αγωνία... Gia na doume ti tha doume an kai egw eimai ligo epifylaktikos me afti tin kinisi tis HTC se mia stigmi pou prowthei kainourgies syskeves... tha deiksei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi1 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως μπορώ να αλλάξω τα ROMS από ένα htc TyTN II, με Αγγλικά Windows M6? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως μπορώ να αλλάξω τα ROMS από ένα htc TyTN II, με Αγγλικά Windows M6?καταρχην εχεις ποσταρει λαθος τεσπα πας στο επισιμο σαιτ της HTC και κατεβαζεις την ρομ:D περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Gia na doume ti tha doume an kai egw eimai ligo epifylaktikos me afti tin kinisi tis HTC se mia stigmi pou prowthei kainourgies syskeves... tha deiksei! Γιαννη ειναι επισημο απο οτι φαινεται ""There is an update on allaboutphones.nl but it is hidden in a special about the Touch Diamond. touch diamond special I've translated it here: Quote: 8: How about the drivers/rom-update for the tytn 2 and other pda's from HTC? I can confirm that we will release an rom-update for the tytn2 this month, which will solve most problems. It will be an 6.1 update which will bring the tytn2 totally up to date. For othere devices I can't confirm. This question was asked at Mark Moons, country manager from HTC benelux."" το μηνυμα ειναι απο εκει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390748&page=12 οποτε υπομονη για λιγο ακομη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γειά σας παιδιά.... Εαν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει γίνει και άλλη μια φορά αυτή η ερώτηση αλλά όσο και να έψαξα δεν το είδα δυστυχώς.... πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ ενα προγραμματάκι με το οποίο όταν μας καλούν να δείχνει σε αυτόν που καλεί οτι μιλάμε εκέινη την στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Κατέχω το Bluetooth Samsung 500 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να αφοπλίσουμε το redial που προκύπτει από το πάτημα του βασικού κουμπιού του ΒΤ; Καμιά λύση τελικά... και πίστευα ότι με λίγο πείραγμα στο registry θα έφτιαχνε η δουλειά... όπως και να το πιάσεις για να το βάλεις στο αυτί πατιέται το redial... απίστευτος σχεδιασμός... :( Πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και κατάφερα να το αλλάξω με το WEP 410 ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα διότι το κουμπί επανάκλησης δεν εξέχει όπως το άλλο... δυστυχώς δεν είχα την ευχέρεια να πάρω εκείνο του Δημήτρη με το ραδιόφωνο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γειά σας παιδιά.... Εαν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει γίνει και άλλη μια φορά αυτή η ερώτηση αλλά όσο και να έψαξα δεν το είδα δυστυχώς.... πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ ενα προγραμματάκι με το οποίο όταν μας καλούν να δείχνει σε αυτόν που καλεί οτι μιλάμε εκέινη την στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Μήπως εννοείς την αναμονή; διότι εκείνος που μας καλεί ακούει τον κλασικό ήχο busy... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Μήπως εννοείς την αναμονή; διότι εκείνος που μας καλεί ακούει τον κλασικό ήχο busy... :confused: Όχι φίλε μου, δεν εννοώ την αναμονή... Εγώ εκέινη την στιγμή δεν θα μιλάω απλώς μέσα απο το πρόγραμμα ορίζεις οτι όταν θα σε καλούν συγκεκριμένες επαφές ή και όλες θα τους βγαίνει απασχολημένη γραμμη. Είναι το γνωστό "blacklist" απο Series60 εποχές που όπως ανακάλυψα μόλις τώρα βγαίνει κ για PPC "Steelsoft BlackList" Εαν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση είμαι γεμάτος μάτια..... :p Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...... :) Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Α, μάλλον εννοείς λίγο πιο πίσω το magicall...; Δες την υπογραφή του zaharakis... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γιαννη ειναι επισημο απο οτι φαινεται Παράξενο πάντως που λέει μόνο για το Kaiser... αφού και το Polaris το δικαιούται κάτι τέτοιο!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ακομη ειναι νωρις φιλε μου :)τωρα ειδικα που βγαζει το πολυποθητο update η htc αλλαζουν ολα ! Ok. Θα παρακαολουθώ την συζήτηση και όταν δω ότι ξαναξεκινάει το θέμα, θα επανέλθω :) καλοριζικο φιλε μου και καλα ξενυχτια:D οσο για τις αποριες σου ? ριξε μια ματια σαν αρχη εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376 αλλα και εδω αν εισαι νεος στα pda-ppc http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23 Ευχαριστώ για τα Links, θα μου χρειαστούν, καθότι πρωτάρης με ppc. Aρχίζω διάβασμα :) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464;) μα ..................εδω ειμαστε.....:blink::blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Παιδιά..:w00t:, επιτέλους βγήκε το ανανεωμένο PointUI με contacts manager, ανανεωμένο interface και καινούργιο site.. Τσιμπήστε το από εδώ μια και το Handango νομίζω δεν το διαθέτει ακόμα.. Το δοκίμασα είναι υπέροχο και ολοκληρωμένο πια.. Ελληνικά δεν υποστηρίζει (τόχω γυρισμένο στα αγγλικά όπως και τις επαφές μου πάντα για universal συμβατότητα..;)) αλλά κάποιος φίλος είχε αναφέρει κάποια λύση με unicode υποστήριξη τον παρακαλούμε να το ξαναποστάρει αν μπορεί.. Όλα τα καλά τον Μάιο προβλέπονται μου φαίνεται..:) edit: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε το παλιό. Κάντε την εγκατάσταση του καινούργιου και θα σας ρωτήσει για την αυτόματη απεγκατάσταση του παλιού.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Σημερα εχω βαλει την "NoThrills",μοιαζει να ειναι αρκετα καλη αλλα οταν περασω τα προγραμματα μου και μετα δυστυχως δεν εχω ηχο γενικα στο τηλ!Υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορει να φταιει? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Σημερα εχω βαλει την "NoThrills",μοιαζει να ειναι αρκετα καλη αλλα οταν περασω τα προγραμματα μου και μετα δυστυχως δεν εχω ηχο γενικα στο τηλ!Υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορει να φταιει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=293 κοιτα τα 2-3 πρωτα ποστς ;) οι νεες 6.1 ρομς οπως ειναι και η ρομ που εχεις βαλει χρειαζονται μονο τα αναλογα ραδιος που ειναι συμβατα με αυτες! σιγουρα χρειαζεσαι το μοναδικο ραδιο που ειναι συμβατο με αυτη ;) 1.65.14.06 αν και μου φαινεται περιεργο που δεν εχεις ηχους μιας και στο ιδιο setup με την ρομ εγκαθισταται και το ραδιο....:O μηπως αλλαξες εσυ μετα το φλασαρισμα της ρομ ραδιο? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μολις βρηκα τι μου εκανε τι ζημια, wow srs! Σε ευχαριστω Zaharaki για την απαντηση,αυτο το radio εχω! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Το WOW SRS ε; Παράξενο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Το WOW SRS ε; Παράξενο! :worry: οχι Γιαννη.:O αν κλεισεις ολες τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου προγραμματος....ελαττωνει σχεδον στο ελαχιστο τους ηχους του pda:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 μα ..................εδω ειμαστε.....:blink::blink:το ειχε γραψει αλλου ο φιλος και το εφεραν στον σωστο δρομο:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 το ειχε γραψει αλλου ο φιλος και το εφεραν στον σωστο δρομο:lol::p :lol::lol::lol: ετσι εξηγειται :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts