zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ειμαι συνηθισμενος στα τουβλα....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w900-1325.php :lol::lol: φιλε μου μην τους ακους :p αστους να λενε!! κοιτα εκει http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html ειναι το 5ο αποτελεσμα απο το τελος . οσο για σας βρουτοι (θοδωρη και αποστολη ):mad: webvirus kai driver 3 :cool: θα σας φτιαξω απο κοντα καποια στιγμη :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Δες και αυτό. Και είναι και Free http://www.perdiemco.com/ Αν θέλεις διάβασε πρώτα εδώ όπου τα έχει συνοπτικά http://msmobiles.com/news.php/7283.html Thanx highway. Δοκιμάζω αυτή τη στιγμή αυτό και το gpsgate και αν το project που ετοιμάζω εγκριθεί θα είναι μια πολύ δυνατή περιπέτεια για το καιζεράκι.. Ελπίζω σε ένα μήνα από τώρα να σας έχω το link για να παρακολουθήσετε το κάιζερ σ'ένα πολύ δυνατό και ιστορικό ταξίδι..:) Κατά τ'άλλα.. Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη.. Άντε, Μάιος έφτασε και ούτε TytnIII έχουμε δει ακόμα, ούτε Xperia, ούτε φυσικά το αγαπημένο Nvidia και ούτε καν το τελικό Opera 9.5 (δυστυχώς ούτε και τους video drivers..:() To κάιζερ νάναι καλά και τη περνάμε και με τα λίγα.. Καλά εσύ Δημήτρη δεν έχεις προβλήματα αναμονής βλέπω.. Οι καινούργιες rom νάναι καλά..:lol: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Thanx highway. Δοκιμάζω αυτή τη στιγμή αυτό και το gpsgate και αν το project που ετοιμάζω εγκριθεί θα είναι μια πολύ δυνατή περιπέτεια για το καιζεράκι.. Ελπίζω σε ένα μήνα από τώρα να σας έχω το link για να παρακολουθήσετε το κάιζερ σ'ένα πολύ δυνατό και ιστορικό ταξίδι..:) Κατά τ'άλλα.. Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη.. Άντε, Μάιος έφτασε και ούτε TytnIII έχουμε δει ακόμα, ούτε Xperia, ούτε φυσικά το αγαπημένο Nvidia και ούτε καν το τελικό Opera 9.5 (δυστυχώς ούτε και τους video drivers..:() To κάιζερ νάναι καλά και τη περνάμε και με τα λίγα.. Καλά εσύ Δημήτρη δεν έχεις προβλήματα αναμονής βλέπω.. Οι καινούργιες rom νάναι καλά..:lol: δωσε στοιχεια...τι ετοιμαζεις???? το παλευω Δημητρη...το παλευω :( και γω βαρεθηκα με το :worry::worry: καιζερ .....και θελω ανανεωση...και γρηγορα μαλιστα!! κοιταω κατι νεα τουμπανακια:ninja: αλλα λεω να κρατηθω για τα καλα που ερχονται το καλοκαιρακι.... ελπιζω μονο να αντεξω :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδια δεν μπορώ να μπω στο χώρο που μπορεί καποιος να βάλει αγγελίες .... τελικά μπορώ να πω εδώ οτι το πουλάω το HTc Kaizer το έχω ένα μήνα αλλά τελικά δεν με εξυπηρετει και το πουλάω οποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει που να μεταφέρω το ποστ ας μου πει!!! Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδια δεν μπορώ να μπω στο χώρο που μπορεί καποιος να βάλει αγγελίες .... τελικά μπορώ να πω εδώ οτι το πουλάω το HTc Kaizer το έχω ένα μήνα αλλά τελικά δεν με εξυπηρετει και το πουλάω οποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει που να μεταφέρω το ποστ ας μου πει!!! το αλλαζεις με ενα ΑΡΙΣΤΟ Ν82"" ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 φιλε μου μην τους ακους :p αστους να λενε!! κοιτα εκει http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html ειναι το 5ο αποτελεσμα απο το τελος . zaharakis η δεύτερη τιμή που γράφει τι είναι? 57.55/81.72 57,55 δεν είναι η κανονική του? (+ΦΠΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδια δεν μπορώ να μπω στο χώρο που μπορεί καποιος να βάλει αγγελίες .... τελικά μπορώ να πω εδώ οτι το πουλάω το HTc Kaizer το έχω ένα μήνα αλλά τελικά δεν με εξυπηρετει και το πουλάω οποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει που να μεταφέρω το ποστ ας μου πει!!! Μπορείς να το βάλεις και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 zaharakis η δεύτερη τιμή που γράφει τι είναι? 57.55/81.72 57,55 δεν είναι η κανονική του? (+ΦΠΑ) ναι αν κανεις check out θα δεις την τελικη του τιμη μαζι με τα εξοδα αποστολης. ειναι η bold τιμη η τελικη ;) 68ε και κατι Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παίδες τα Χρόνια Πολλά κι από μένα. Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, από αύριο φορτίστε τα Kaiser σας και τα κεφάλια μέσα... :lol::w00t::lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μάλλον το ξέρετε οι περισσότεροι αλλά για όσους θέλουν να φιλτράρουν εισερχόμενα/εξερχόμενα/SMS κτλ. υπάρχει ένα διαμαντάκι ονόματι MagiCall που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και την κάνει καλά. Ηπείρου + Μαρτίου γωνία σε τιμή ευκαιρίας! :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μάλλον το ξέρετε οι περισσότεροι αλλά για όσους θέλουν να φιλτράρουν εισερχόμενα/εξερχόμενα/SMS κτλ. υπάρχει ένα διαμαντάκι ονόματι MagiCall που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και την κάνει καλά. Ηπείρου + Μαρτίου γωνία σε τιμή ευκαιρίας! :lol: στην υπογραφη μου Κωστη :rolleyes: στην υπογραφη μου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 στην υπογραφη μου Κωστη :rolleyes: στην υπογραφη μου :lol: E πού αλλού θα ήτανε... :D ;) :p Ωραίο προγραμματάκι! Απλό + λειτουργικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 E πού αλλού θα ήτανε... :D ;) :p Ωραίο προγραμματάκι! Απλό + λειτουργικό. ειναι απλα must για μενα!!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μάλλον το ξέρετε οι περισσότεροι αλλά για όσους θέλουν να φιλτράρουν εισερχόμενα/εξερχόμενα/SMS κτλ. υπάρχει ένα διαμαντάκι ονόματι MagiCall που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και την κάνει καλά. Ηπείρου + Μαρτίου γωνία σε τιμή ευκαιρίας! :lol: εκτός από το να σβήνω αυτόματα τα delivery reports δεν του βρίσκω άλλη χρησιμότητα. για πείτε εσείς οι heavy users κανα rule που χρησιμοποιείτε να πάρουμε καμιά ιδέα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 KALIMERA KAI XRONIA SAS POLLA:) blepo papioi akoma kai tin meres tou pasxa itan edo ee??:p arostiaaaa:lol::lol::lol: kserei kaneis an iparxei kamia efarmogi gia ppc opos to BT INFO.brisko alla einai mono gia Symbian OS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εκτός από το να σβήνω αυτόματα τα delivery reports δεν του βρίσκω άλλη χρησιμότητα. για πείτε εσείς οι heavy users κανα rule που χρησιμοποιείτε να πάρουμε καμιά ιδέα! :rolleyes: εγω δεν απανταω ποτε σε κλησεις με αποκρυψη :!::mad: το προγραμμα μου δινει την δυνατοτητα να γειωνω οποιον με καλει με αποκρυψη :p δεν δεχομαι να με καλουν με αποκρυψη.....ας ειναι σπιτι,δημοσια υπηρεσια,τραπεζα η οτι αλλο...δεν με νοιαζει!!:mad: και οχι μονο αυτο ....αλλα απανταει στιγμιαια και μετα το κλεινει :blink: δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο με εχει βολεψει αυτο το προγραμμα.....:shifty::shifty::shifty::shifty: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 θα σε παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και θα το κλείνω ώστε να δεις πως και χωρίς απόκρυψη πάλι μπορώ να σου σπάσω τα νεύρα :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 θα σε παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και θα το κλείνω ώστε να δεις πως και χωρίς απόκρυψη πάλι μπορώ να σου σπάσω τα νεύρα :D βαρα ελευθερα...δεν θα σε παρω χαμπαρι καθολου....:p εκει ειναι η μαγκια του προγραμματος θοδωρη :!: δεν σε ενοχλει καθολου οσο και εκνευριστικος και αν ειναι αυτος που σε παιρνει...:happy: εχει σαν 1η επιλογη να το κλεισει και αν επιμεινει η κληση χωρις αριθμο μπαινουν τα μεγαλα οπλα στην μεση :rolleyes: απλα του το ανοιγει στιγμιαια ωστε να χρεωθει και του το κλεινει στα μουτρα χωρις να κανει ουτε τσικ ωστε να σε ενοχλησει:lol::lol: και καταγραφει και τις κλησεις ωστε να ξερεις ποσοι και ποτε σε καλεσαν με αποκρυψη η οποιοι εχεις βαλει εσυ μαυρη λιστα ;):!: για αυτο και λεω οτι ειναι must για μενα!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 τελικα θοδωρη ειμαι με αυτη(την 19400 build) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=386519 πολυ καλη πραγματικα και ολα πανε πολυ γρηγορα!! και απλα περιμενω να δω αν αυτα που λεει ο kyphur θα ειναι αληθινα στην νεα xda live 2.0a1;) αν ειναι οπως τα λεει ....βλεπω ολο το thread :rolleyes: να φλασαρει:lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 την είχα δει αυτή τη ρομ, αλλά δεν ασχολήθηκα καν γιατί είναι βασισμένη στην noThrills οπότε... περιμένω και εγώ την xda-live. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 αλλά δεν ασχολήθηκα καν γιατί είναι βασισμένη στην noThrills οπότε... μεγα λαθος :!: ειλικρινα,η ρομ ειναι παρα παρα πολυ καλη!!και πολυ γρηγορη ;) εγω παντως αυτην δουλευω τωρα και ειναι αψογη και πιο γρηγορη απο την s4 που ειχαμε πριν :) απλα περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν οι xda και βλεπουμε..αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι απο τα benchmarks που εδωσε ο kyphur με τα different pagepools οι ρομ ξεκινανε με συνολικα 85mb και οχι με ελευθερα 79.30 οπως αφησε να ενοηθει ο kyphur :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 kserei kaneis an iparxei kamia efarmogi gia ppc opos to BT INFO.brisko alla einai mono gia Symbian OS Τι θες να κάνει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εγώ θέλω μια εφαρμογή που να τελειώσει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο που πρέπει να παραδωθούν την άλλη βδομάδα με ένα θαύμα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει ενσωματωμένη το Raphael μια τέτοια!!! :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εγώ θέλω μια εφαρμογή που να τελειώσει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο που πρέπει να παραδωθούν την άλλη βδομάδα με ένα θαύμα. εγω λεω να σταματησεις να χαζευεις εδω μεσα και στους xda:rolleyes::rolleyes: και να κατσεις να διαβασεις :lol::lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts