LuNaTiC-Abuser Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Παιδια εχει κανεις καμια συγκεντρωμενη λιστα με "good to have"προγραμματακια για το KAIZER? Επισης να ρωτησω κατι... το QUICKGPS δεν μου "κατεβαζει" τπτ μου λεει σφαλμα συνδεσης Τι ακριβως κανει? Καταφερα να το κανω να δουλεψει μονο αφοτου συνδεθηκα στο Wireless του σπιτιου μου !!! Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotistav Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Χρόνια πολλά και καλή χρόνιά σε όλους. Το ερώτημα που θα υποβάλλω είναι πολύ πιθανό να έχει απαντηθεί μέχρι τώρα αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες και ζητώ συγνώμη για αυτό. Ζω στη Δανία (ήρθα για Χριστούγεννα και ερωτεύτηκα το Kaiser του αδερφού μου) και σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή από Αγγλία ( μάλλον από το expansys). Γνωρίζει κανείς γιατί η συσκευή κοστίζει τόσο φθηνότερα από το expansys (600€-συμπεριλαμβάνεται ο φόρος) σε σχέση με Ελλάδα; Εκτός από το ότι δεν θα έχει Ελληνικά ( γεγονός που δεν με πειράζει καθόλου) θα έχει άλλες διαφορές σε σχέση με αυτό της ACE HELLAS? Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα είναι κλέφτες. αν το πάρεις με αγγλική ρομ θα είναι καλύτερο Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα είναι κλέφτες. αν το πάρεις με αγγλική ρομ θα είναι καλύτερο Τρομερή αιτιολογία.:X Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 το να πεις καποιον κλεφτη ειναι σιγουρα βαρια κουβεντα,απλα υπαρχουν 2 επιλογες,αν καποιος θελει να εχει ελληνικα η συσκευη του αγοραζει απο ace με καποιο κοστος παραπανω,αν οχι αγοραζει απο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaru Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Θα ήθελα κάποιος από εσάς αν μπορεί να μου πεί που μπορώ να βρώ την ελληνική ROM για τον ΤιΤαΝα.Έχω την αγγλική κ θα την αφήσω περασμένη αλλά ας έχω και την ελληνική.Ποτέ δεν ξέρεις.. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση subaru kai ta miaka sta diskofrena.....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Θα ήθελα κάποιος από εσάς αν μπορεί να μου πεί που μπορώ να βρώ την ελληνική ROM για τον ΤιΤαΝα.Έχω την αγγλική κ θα την αφήσω περασμένη αλλά ας έχω και την ελληνική.Ποτέ δεν ξέρεις.. Ευχαριστώ!!!! αν ειναι απο εξω αγορασμενο το τηλ σου καλυτερα να ξεχασεις το θεμα ""ελληνικη ρομ"" ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaru Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 οχι από VNP είναι αγορασμενο αλλά ειναι η αγγλική εκδοση.Γνωριζω για το τι γίνεται με τα "εξω".απλά δεν μπορεσα να βρώ στο νετ την ελληνική ROM.Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. Παράθεση subaru kai ta miaka sta diskofrena.....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 οχι από VNP είναι αγορασμενο αλλά ειναι η αγγλική εκδοση.Γνωριζω για το τι γίνεται με τα "εξω".απλά δεν μπορεσα να βρώ στο νετ την ελληνική ROM.Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. αν το κουτι του ειχε σφραγιδα της ace hellas, τοτε μπορεις να παρεις την ελληνικη γλωσσα (ειναι patch οχι ολοκληρη ρομ) κανοντας εγγραφη στο qtek forum με το ΙΜΕΙ της συσκευης σου :) δεν καταλαβαινω τι ενοεις με το τελευταιο μερος του μηνυματος σου ...:O ""Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο"" Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaru Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ότι πρίν από αυτό είχα κιάλλα κ σίγουρα μετά από το HTC θα υπάρξει κ κάτι καινούργιο αλλά θα πρέπει να είναι καλύτερο από αυτό. Qtek S-100,Mio A701 KAI ΗΤC ΤyTN II ότι αφορά WMobiles Kαι από smartphones μοτο MPX200 k MPX220. Παράθεση subaru kai ta miaka sta diskofrena.....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Γεια σε όλους. Ξερει κανεις να μου προεινει ενα καλο Registry Editor για το KAIZERακι μου; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Γεια σε όλους. Ξερει κανεις να μου προεινει ενα καλο Registry Editor για το KAIZERακι μου; Ευχαριστω! Δοκίμασε το Resco Explorer 2007, περιέχει πολύ καλό Registry Editor. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ευχαριστω. Εχεις κανενα link για να το "αγορασω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Σήμερα πήγαμε Κινέτα με το αυτοκίνητο και το Kaiser + Dest7 παίξανε άψογα. Αν και ξέραμε το δρόμο, το D7 πρότεινε σχεδόν την ίδια διαδρομή και έκανε γρήγορο επαναπροσδιορισμό όταν χρειαζόταν. Επίσης μου άρεσε πολύ ο προοπτικός χάρτης 3D. Πολύ βολικό! To GPS δούλεψε με την πρώτη χωρίς GPSgate και δεν έχασε ποτέ το σήμα. Παίδες μερικές ερωτήσεις για το Destinator 7. Κατέβασα τον Ελληνικό χάρτη 2007.Q4 και παίζει τέλεια, αλλά βρήκα 2 εκδόσεις, η μία λέγεται Greece E (v.76) και βγάζει τις οδούς με greeklish και η άλλη λέγεται Greece U (v.77) και τα βγάζει κανονικά Ελληνικά. Το παράξενο είναι ότι η έκδοση Greece U βρίσκεται σε φάκελο που λέγεται GreeceG. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... 1. Υπάρχει λόγος να κρατήσω την έκδοση E; Υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ των δύο εκτός από τον τρόπο απεικόνισης των δρόμων; 2. Υπάρχει κι ένας άλλος φάκελος που λέγεται "ForLinks" και περιέχει τα αρχεία GreeceE.cos, GreeceE.los, GreeceG.cos, GreeceG.los. Tι είναι αυτά και που χρησιμοποιούνται; Πού πρέπει να είναι αυτός ο φάκελος και πώς ξέρω ότι τον "βλέπει" σωστά το Destinator; 3. Παρατήρησα ότι το Kaiser έκλεινε μετά από λίγα λεπτά αν δεν το πείραζα (το κλασικό timeout) και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το κουμπί του PwrON για να "ξυπνήσει". Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει να μένει μόνιμα ON αλλά μόνο όσο τρέχει το Destinator; 4. Κι ένα τελευταίο: Το υψόμετρο που μου έδειχνε το GPS ήταν γύρω στα 35 μέτρα και ήμασταν δίπλα στην παραλία... :worry: Δεν θα έπρεπε να δείχνει κοντά στα 0 μέτρα (επιφάνεια θάλασσας); Ευχαριστώ παιδιά + sorry για τις πολλές ερωτήσεις! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ευχαριστω. Εχεις κανενα link για να το "αγορασω"? Μπορείς να φωνάξεις το ηλεκτρονικό μουλάρι να στο φέρει, ή να πας στο γνωστό μαγαζάκι... Έχεις PM. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 4. Κι ένα τελευταίο: Το υψόμετρο που μου έδειχνε το GPS ήταν γύρω στα 35 μέτρα και ήμασταν δίπλα στην παραλία... :worry: Δεν θα έπρεπε να δείχνει κοντά στα 0 μέτρα (επιφάνεια θάλασσας); Το υψόμετρο σε τέτοιου είδους συσκευές (pda) δεν είναι ακριβές. Ότι πρόγραμμα και να βάλεις θα έχεις πάντα μεγάλες αποκλείσεις. Ο σκοπός τους είναι η πλοήγηση και όχι ο προσδιορισμός συντεταγμένων ενός σημείου. Αν πραγματικά χρειάζεσαι το υψόμετρο πάρε σκέτο GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 3. Παρατήρησα ότι το Kaiser έκλεινε μετά από λίγα λεπτά αν δεν το πείραζα (το κλασικό timeout) και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το κουμπί του PwrON για να "ξυπνήσει". Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει να μένει μόνιμα ON αλλά μόνο όσο τρέχει το Destinator; Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού του destinator για μην κλείνει το τηλ. Δεν το έχω πλέον αλλιώς θα σου έλεγα που. Ψάξε το λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 το να πεις καποιον κλεφτη ειναι σιγουρα βαρια κουβεντα,απλα υπαρχουν 2 επιλογες,αν καποιος θελει να εχει ελληνικα η συσκευη του αγοραζει απο ace με καποιο κοστος παραπανω,αν οχι αγοραζει απο εξωτερικο ίσως το κλέφτης να ακούγετε βαρύ, αλλά για βάλτε τα λίγο κάτω. το να αγοράσεις το Kaiser απο expansys κάνει 639€ το να αγοράσεις απλά το Kaiser απο ελλάδα κοστίζει 800€ δηλαδή 160€ δίνω στην ACE επειδή μεταφέρανε ενα patchaki το οποίο 80% το είχαν έτοιμο! μην ξεχάσουμε βέβαια ότι μπορούμε να αγοράσουμε το Kaiser απο expansys χωρίς ΦΠΑ κάτι που μας έρχεται στα 550€!! με λίγα λόγια κερδίζουμε απο το κράτος μας (μην ακούσω ότι στο τέλος του χρόνου τα παίρνουμε πίσω :) ) και απο την ACE 250€!!!! για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Το υψόμετρο σε τέτοιου είδους συσκευές (pda) δεν είναι ακριβές. Ότι πρόγραμμα και να βάλεις θα έχεις πάντα μεγάλες αποκλείσεις. Ο σκοπός τους είναι η πλοήγηση και όχι ο προσδιορισμός συντεταγμένων ενός σημείου. Αν πραγματικά χρειάζεσαι το υψόμετρο πάρε σκέτο GPS. Σ' ευχαριστώ morfeass, κι εγώ αυτό περίμενα, απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού του destinator για μην κλείνει το τηλ. Δεν το έχω πλέον αλλιώς θα σου έλεγα που. Ψάξε το λίγο. Αυτό περίμενα κι εγώ αλλά δυστυχώς στην έκδοση που έχω δεν υπάρχει καμιά τέτοια επιλογή. Υπάρχει η γενική επιλογή στις ρυθμίσεις του Kaiser αλλά δεν θέλω να κλείσω γενικά τον timer αλλά μόνο για το Destinator. Μόλις κατέβασα και θα εγκαταστήσω μια πιο καινούρια build να δοκιμάσω αν παίζει καλύτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 ίσως το κλέφτης να ακούγετε βαρύ, αλλά για βάλτε τα λίγο κάτω. το να αγοράσεις το Kaiser απο expansys κάνει 639€ το να αγοράσεις απλά το Kaiser απο ελλάδα κοστίζει 800€ δηλαδή 160€ δίνω στην ACE επειδή μεταφέρανε ενα patchaki το οποίο 80% το είχαν έτοιμο! μην ξεχάσουμε βέβαια ότι μπορούμε να αγοράσουμε το Kaiser απο expansys χωρίς ΦΠΑ κάτι που μας έρχεται στα 550€!! με λίγα λόγια κερδίζουμε απο το κράτος μας (μην ακούσω ότι στο τέλος του χρόνου τα παίρνουμε πίσω :) ) και απο την ACE 250€!!!! για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :)γνωστα ολα αυτα,αλλωστε ο καθενας κανεις τις επιλογες του και το κουμαντο στην τσεπη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 ίσως το κλέφτης να ακούγετε βαρύ, αλλά για βάλτε τα λίγο κάτω. το να αγοράσεις το Kaiser απο expansys κάνει 639€ το να αγοράσεις απλά το Kaiser απο ελλάδα κοστίζει 800€ δηλαδή 160€ δίνω στην ACE επειδή μεταφέρανε ενα patchaki το οποίο 80% το είχαν έτοιμο! μην ξεχάσουμε βέβαια ότι μπορούμε να αγοράσουμε το Kaiser απο expansys χωρίς ΦΠΑ κάτι που μας έρχεται στα 550€!! με λίγα λόγια κερδίζουμε απο το κράτος μας (μην ακούσω ότι στο τέλος του χρόνου τα παίρνουμε πίσω :) ) και απο την ACE 250€!!!! για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :) Όταν λες χωρίς ΦΠΑ;;; Εταιρικό; Η μητέρα μου έχει μινι μάρκετ, μπορώ να το πάρω πιο φτηνό; Και κάτι άλλο, αν το πάρουμε αγγλικό τι διαδικασία έχει για να γίνει ελληνικό;(γνωρίζω πολλά απο windows) Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 όσα και να γνωρίζεις απο windows ελληνικά σε αγγλική ρομ δεν βάζεις. και ναι μπορείς να το πάρεις με το ΑΦΜ της εταιρίας της μητέρας σου, και θα πληρώσεις μόνο 550 ευρώ. lagoudaki επίτρεψε μου να μην συμφωνήσω. όλοι θα έπρεπε να έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορεί να σηκώσει η τσέπη μας. επειδή όμως οι εταιρίες προσπαθούν να ελαφρύνουν με διάφορα κόλπα την τσέπη μας, πρέπει εμείς οι καταναλωτές να βοηθάμε ο ένας τον άλλον με όποιο τρόπο δυνατόν. απλώς εγώ εκφράζω και το παράπονό μου προς κάποια πράγματα. κάποιος πρέπει να παραπονιέται δεν νομίζεις? :) αλλιώς θα μας ανεβάζουν τις τιμές αντι να μας τις ρίχνουν :) :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Σχετικά με τις απορίες μου για το Destinator 7, τελικά βρήκα άκρη μέσω Google. Παραθέτω τις απαντήσεις παρακάτω γι' αυτούς που μπορεί να ψάχνονται με το ίδιο θέμα. Παίδες μερικές ερωτήσεις για το Destinator 7. Κατέβασα τον Ελληνικό χάρτη 2007.Q4 και παίζει τέλεια, αλλά βρήκα 2 εκδόσεις, η μία λέγεται Greece E (v.76) και βγάζει τις οδούς με greeklish και η άλλη λέγεται Greece U (v.77) και τα βγάζει κανονικά Ελληνικά. Το παράξενο είναι ότι η έκδοση Greece U βρίσκεται σε φάκελο που λέγεται GreeceG. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... 1. Υπάρχει λόγος να κρατήσω την έκδοση E; Υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ των δύο εκτός από τον τρόπο απεικόνισης των δρόμων; Η μόνη διαφορά είναι στην απεικόνιση των ονομάτων των οδών (greeklish ή Ελληνικά). Η έκδοση E βολεύει γι αυτούς που προτιμούν το Destinator με το Αγγλικό μενού. Γι' αυτούς που τα θέλουν όλα Ελληνικά χρειάζονται μόνο την έκδοση U. 2. Υπάρχει κι ένας άλλος φάκελος που λέγεται "ForLinks" και περιέχει τα αρχεία GreeceE.cos, GreeceE.los, GreeceG.cos, GreeceG.los. Tι είναι αυτά και που χρησιμοποιούνται; Πού πρέπει να είναι αυτός ο φάκελος και πώς ξέρω ότι τον "βλέπει" σωστά το Destinator; Τα αρχεία αυτά περιέχουν πληροφορίες για την αποφυγή διαδρομών με διόδια, Αττική οδό, δακτύλιο, εθνικές οδούς κ.τ.λ. Πολύ χρήσιμο! Τα αρχεία αυτά τοποθετούνται στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks ή στον αντίστοιχο φάκελο στη Storage Card. Θα το καταλάβετε ότι όλα είναι ΟΚ αν δείτε τις σχετικές επιλογές στο μενού Διαδρομή/Αποφυγή Δρόμων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 καλησπερα σας κ καλη χρονια!! καλο, χρυσο το καιε αλλα εγω ακομα ντεστινατορ δεν εχω!! δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι φταιει τα κανω ολα οπως λετε. Εμφανιζεται στ προγραμματα αλλα δεν ανοιγει καθολου, λες κ δεν υπαρχει. Να βαλω το 7? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 re paidia kserei kanenas pou mporw na vrw gia to kaizer mou ena ellhnoaggliko leksiko??? an nai as mou pei kapoios! mporei na to ksanaeipate alla den eixa xrono na psaksw kai to xreiazomai amesa!!! euxaristw prokatavolika! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts