athadef21 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Απολυτως μα απολυτως σωστος...Μονο που οταν δινεις ενα σεβαστο ποσον για μια τετοια συσκευη,αξιωνεις και ολες οι λειτουργιες της να ειναι αναλογες του ποσου...Σαφως και κανεις δεν δινει ενα τετοιο ποσον για να παιζει με το λειτουργικο και απλα να σκαλιζει την συσκευη.Μια τετοια συσκευη θα πρεπει πανω απ ολα να ειναι αξιοπιστη..!Και βεβαια να υπερκαλυπτει και βασικες αναγκες επικοινωνιας απολυτως αξιοπιστα. :O Ακριβώς. Aλλο να λες πως είναι μια σοβαρή ίσος και επαγγελματική συσκευή και δεν έχει πχ ems και άλλο να σου crasharei στην μέση μιας κλήσης πράγμα απαράδεχτο και για το ποσο το οποιο πληρώνεις αλλα και για το image ενός επαγγελματικού τηλεφώνου. και ξέρω τα wm είναι που το κάνουν να crasharei ίσως. Αλλα το να διαλέγει η κάθε εταιρία wm η να βρίσκει τα bugs σε testing και να κάνει πίεση στην ms πρέπει να γίνεται από την εταιρία. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Απολυτως μα απολυτως σωστος...Μονο που οταν δινεις ενα σεβαστο ποσον για μια τετοια συσκευη,αξιωνεις και ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ να ειναι αναλογες του ποσου.. :O Ωραία τα λες,ομως αυτο δυστυχως δε συμβαινει σε κανενα προιον.. Και θα σου φερω ενα παραδειγμα.. Πηγαινε παρε τη BMW 645 cabrio που ειναι ομολογουμενως ενα απο τα κορυφαια cabrio της αγορας..Κανει πανω απο 100.000 ευρω και εχει υφασματινη κουκουλα.. Αστη παρκαρισμενη το καλοκαιρι εκτος γκαραζ.. Με τις πρωτες καταρακτωδεις βροχες,1000% θα μπαζει νερα απο τη κουκουλα! Μα καλα..(θα πεις),εδωσα 100.000 ευρω και μπαζει νερα???!!!Και ο κολλητος σου εχει ενα μεταχειρισμενο 206 cabrio(με μεταλλικη ομως οροφη) που πηρε με 10.000 και δε μπαινει σταγονα.. Γι αυτο σου λεω..Δε βρισκεις ακρη με τις εταιριες και το μαρκετινγκ..Και οσο θα υπαρχουν γκατζετακηδες σα και μας,που ενω ξερουμε εκ των προτερων τα προβληματα,παμε και τις αγοραζουμε αυτες τις συσκευες,μη περιμενεις φιλοτιμο απο τις εταιρειες.. Βασικος κανονας της αγορας..Καλυτερευουμε και εξελισουμε ενα προιον ΜΟΝΟ οταν ΔΕ πουλαει..Απο τη στιγμη που πουλαει στην αγορα εστω και φορτωμενο με bugs,ΔΕΝ υπαρχει αναγκη να σπαταλαμε εργατοωρες για να το διορθωσουμε.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ωραία τα λες,ομως αυτο δυστυχως δε συμβαινει σε κανενα προιον.. Και θα σου φερω ενα παραδειγμα.. Πηγαινε παρε τη BMW 645 cabrio που ειναι ομολογουμενως ενα απο τα κορυφαια cabrio της αγορας..Κανει πανω απο 100.000 ευρω και εχει υφασματινη κουκουλα.. Αστη παρκαρισμενη το καλοκαιρι εκτος γκαραζ.. Με τις πρωτες καταρακτωδεις βροχες,1000% θα μπαζει νερα απο τη κουκουλα! Μα καλα..(θα πεις),εδωσα 100.000 ευρω και μπαζει νερα???!!!Και ο κολλητος σου εχει ενα μεταχειρισμενο 206 cabrio(με μεταλλικη ομως οροφη) που πηρε με 10.000 και δε μπαινει σταγονα.. Γι αυτο σου λεω..Δε βρισκεις ακρη με τις εταιριες και το μαρκετινγκ..Και οσο θα υπαρχουν γκατζετακηδες σα και μας,που ενω ξερουμε εκ των προτερων τα προβληματα,παμε και τις αγοραζουμε αυτες τις συσκευες,μη περιμενεις φιλοτιμο απο τις εταιρειες.. Βασικος κανονας της αγορας..Καλυτερευουμε και εξελισουμε ενα προιον ΜΟΝΟ οταν ΔΕ πουλαει..Απο τη στιγμη που πουλαει στην αγορα εστω και φορτωμενο με bugs,ΔΕΝ υπαρχει αναγκη να σπαταλαμε εργατοωρες για να το διορθωσουμε.. Βασικά σύμφωνο και με τους δυο σας παράλογος αλλα και με τους δυο διαφωνώ επίσης. :p:) djdog απόλυτο δίκιο έχεις για το marketing και πως δεν μπορείς να έχεις ΌΛΑ να δουλεύουν τέλεια δηλαδή ανάλογος με το ποσο. Από την άλλη συμφωνώ όμως και με τον spok. Παίρνοντας πάλι το αντιπαράδειγμα σου. Ναι αλλα η οροφή που αλλάζει σχετικά εύκολα στην BMW και με λίγα χρήματα σε σχέση με την αξια τις δεν είναι η βασική λειτουργία του αυτοκινητου. Θα μπορούσες το παράδειγμα σου να το συγκρίνεις με τα stylus που χαλάνε και πρέπει να πάρεις άλλο που είναι χαρακτηριστικό μειονέκτημα των ppc αλλα όχι πχ με το να σου crasharei σε ένα τηλεφώνημα το κινητό. Εκεί πια μιλάμε για να σου σβήσει η μηχανή ενώ το οδηγάς στα καλά καθούμενα.η τέλος πάντων κάτι σοβαρό! :p:lol: Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ... μάλλον συνηθισμένο πρόβλημα, το οποίο όμως αν και παιδεύτηκα αρκετά ΔΕΝ μπορώ να λύσω. Τρέχω Vista, Windows Mobile Data Center και συνδέω το Kaiser μου με USΒ. Δυστυχώς ΔΕΝ έχω Internet στο PDA ... Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά προφανώς κάτι μου διαφεύγει και δε βρίσκω τη λύση. Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δοκίμασες από το Έναρξη-> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Usb σε Pc να ξετσεκάρεις τη χρήση προχωρημένης λειτουργίας?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lithium Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής: 9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer. 15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα. Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δοκίμασες από το Έναρξη-> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Usb σε Pc να ξετσεκάρεις τη χρήση προχωρημένης λειτουργίας?? Ναι ... Είναι τσεκαρισμένη ... Δεν ξέρω τι άλλο να ελένξω .. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ναι ... Είναι τσεκαρισμένη ... Δεν ξέρω τι άλλο να ελένξω .. Να την ξετσεκαρης φηλε μου;) Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Να την ξετσεκαρης φηλε μου;) Το έχω δοκιμάσει ΚΑΙ με τους δυο τρόπους. Δυστυχώς ΔΕ δουλεύει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Μικρη ερωτησουλα: Οταν βαζω ανοιχτη ακροαση .. πολλές φορες δεν με ακουνε !!! Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει ?? Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής: 9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer. 15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα. Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case. Αν εισαι στο γραφειο φανταζομαι εχεις pc. Τι το θες το wifi? Συνδεσε το με usb καλωδιο να φορτιζει και θα εχεις και internet απο το pc σου Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής: 9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer. 15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα. Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case. Πεστα χρυσοστομε.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής: 9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer. 15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα. Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case. ρε lithium απο ότι λες, μία ερώτηση έχω. Photoshop τρέχεις στο Kaiser ή στο PC που έχεις στη δουλειά? ρε πάτε καλά? συγνώμη κιόλας αλλά μερικοί εδω μέσα νομίζεται ότι αγοράσατε φοριτό υπολογιστή με γενήτρια απο πίσω να το ακολουθεί. (δεν λέω απλά ένα φορητό υπολογιστή γιατί ένα pc με όλα αυτά ανοιχτά κρατάει 2 ώρες ΤΟ ΠΟΛΥ!) Συμπέρασμα για να τελειώνουμε.. Θα αγοράσεις ένα τσαντάκι θα βάλεις μέσα το USB καλώδιο και όταν είσαι στην δουλειά θα συνδέεις το Kaiser στο pc σου οπότε θα μένει πάντα στα 100% η μπαταρία. Α! και το καλύτερο δεν σου το είπα! Μπορείς να τρέχεις το MSN απο το pc σου. (Τί δεν έχεις MSN στην δουλειά και δεν μπορείς να βάλεις? Υπάρχει και MSN στο internet!) Καλά να μην αναφέρω ότι με αυτό το τρόπο θα μπορείς να σηκώνεις και τα περισσότερα , μην σου πω και όλα τα τηλεφωνήματα στο ppc σου Τέλος... Μετά απο ότι σου είπα μπορείς να σκεφτείς 1) Να ακολουθήσω αυτά που μου λέει ο τρελός ο Θοδωρής ή 2) Να δώσω 250 ευρώ και για να είμαι πάντα στο MSN με το PPC ΥΓ. Συγνώμη για το ύφος στο μήνυμα αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοιες (ανοησίες να πω?) ότι κάθεσαι και βλέπεις IE και MSN απο το PPC για 5-6 ώρες την ημέρα!!!! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 εξαρτάται γιατί το παίρνεις το Ppc μετά ... εμένα το skype πχ στο ppc μου είναι χρήσιμο γιατί πολύ απλά το gprs είναι πολύ φθηνό εδώ που βρίσκομαι και έτσι οι κλήσεις και τα μηνύματα στο skype είναι ΠΟΛΥ φθηνότερα από ότι με GSM . Δεν παίρνω ppc για 2-3 λεπτά εργασίας κάθε φορά αλλά για πολύ παραπάνω . Άρα αν ο φίλος παραπάνω εκφράζει παράπονο μπαταρίας τότε λογικά του χρειάζεται Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Tna δεν λέω να μην χρησιμοποιείς το ppc για να κάνεις τη δουλειά σου. Και εγώ όταν θέλω να μιλήσω στο Skype κάνω την δουλειά μου και μετά το βάζω πίσω στο ρεύμα για να το έχω πάλι μετά. Χρησιμοποιώ το GPS τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα τελευταία, bluetooth ανοιχτό γιατί είμαι στο αυτοκίνητο, τηλέφωνα, και όταν είμαι στη δουλειά ανοίγω το wi-fi για να ενημερώσω ότι είναι να ενημερώσω. Απλώς το παραπάνω μήνυμα δείχνει υπερβολές. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τελικά όλοι έχετε Internet over WMDC εκτώς από εμένα, ή έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τελικά όλοι έχετε Internet over WMDC εκτώς από εμένα, ή έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Μάλλον οι περισσότεροι έχουμε ΧΡ...:D Ας σου πει κάποιος με Vista αν υπάρχει άλλη λύση:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Τελικά όλοι έχετε Internet over WMDC εκτώς από εμένα, ή έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Εγω εχω Vista και τρεχει μια χαρα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλησπέρα παιδιά . Πήρα το kaizer το σαββάτο από πλαίσιο. Σε σχέση με τον τιτάνα στον τομέα τηλέφωνο είναι ευτυχώς η μέρα με την νύχτα . Εχω φτάσει διαβάζωντας μέχρι την 50 σελίδα αλλά είστε πολυγραφότατοι και έχω δρόμο ακόμη .:):):) Ζητώ συγνώμη λοιπον αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί ήδη . Λοιπον . Στο qwerty πληκτρολόγιο για να γυρίσω στα ελληνικά πρέπει να πατήσω το shift ταυτοχρονα με το space αλλά το space 2 φόρες!! (και δεύτερη φορά καπάκι δηλαδή) .Δεδομένου ότι στο βιβλιαράκι δεν γράφει κάτι τέτοιο , συμβαίνει σε όλους η μόνο στο δικό μου ? Και κάτι άλλο , έκανα δυο φόρες backup με το spb backup , την δεύτερη μάλιστα αφού έκανα ένα hr, και αφου το ολοκλήρωσε μου έβγαλε και στις δύο τα εξής μηνύματα: ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο. «\Windows\lic\lsoma0000000000000000000000000000000000000000.db» Και ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο « \Windows\compimeh.0409.dat» Κάποιος για βοήθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Εγω εχω Vista και τρεχει μια χαρα Σε παρακαλώ, αν σου είναι εύκολο, πες μου δύο - τρία πράγματα: 1) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Εργασίες ? 2) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα ? 3) Στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα/Επεξεργασία είναι cheakαρισμένο το Αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Διαδίκτυο ? 4) Tέλος, δες με το regedit τι έχεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services και γράψτο εδώ με ένα export ... Μάλλον σε ζάλισα, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το φτιάξω και σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλησπέρα παιδιά . Πήρα το kaizer το σαββάτο από πλαίσιο. Σε σχέση με τον τιτάνα στον τομέα τηλέφωνο είναι ευτυχώς η μέρα με την νύχτα . Εχω φτάσει διαβάζωντας μέχρι την 50 σελίδα αλλά είστε πολυγραφότατοι και έχω δρόμο ακόμη .:):):) Ζητώ συγνώμη λοιπον αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί ήδη . Λοιπον . Στο qwerty πληκτρολόγιο για να γυρίσω στα ελληνικά πρέπει να πατήσω το shift ταυτοχρονα με το space αλλά το space 2 φόρες!! (και δεύτερη φορά καπάκι δηλαδή) .Δεδομένου ότι στο βιβλιαράκι δεν γράφει κάτι τέτοιο , συμβαίνει σε όλους η μόνο στο δικό μου ? Και κάτι άλλο , έκανα δυο φόρες backup με το spb backup , την δεύτερη μάλιστα αφού έκανα ένα hr, και αφου το ολοκλήρωσε μου έβγαλε και στις δύο τα εξής μηνύματα: ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο. «\Windows\lic\lsoma0000000000000000000000000000000000000000.db» Και ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο « \Windows\compimeh.0409.dat» Κάποιος για βοήθεια????? θες να δοκιμάσεις και το Sprite Backup και να μας πεις μετά? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Σε παρακαλώ, αν σου είναι εύκολο, πες μου δύο - τρία πράγματα: 1) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Εργασίες ? 2) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα ? 3) Στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα/Επεξεργασία είναι cheakαρισμένο το Αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Διαδίκτυο ? 4) Tέλος, δες με το regedit τι έχεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services και γράψτο εδώ με ένα export ... Μάλλον σε ζάλισα, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το φτιάξω και σ' ευχαριστώ πολύ. Για το 1 και 2 δεν καταλαβαινω τι θελεις. Για το 3 ναι ειναι τικαρισμενο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Για το 1 και 2 δεν καταλαβαινω τι θελεις. Για το 3 ναι ειναι τικαρισμενο Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Για το 2 εννοώ τί έχεις μέσα στα δύο κουτάκια (εγώ ας πούμε έχω και στα δύο My Work Network). Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Για το 2 εννοώ τί έχεις μέσα στα δύο κουτάκια (εγώ ας πούμε έχω και στα δύο My Work Network). Eγω στο πρωτο εχω το gprs της Τιμ που χρησιμοποιω και στο δευτερο My Work Network.Μηπως καποιο firewall σου εμποδιζει την προσβαση; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Eγω στο πρωτο εχω το gprs της Τιμ που χρησιμοποιω και στο δευτερο My Work Network.Μηπως καποιο firewall σου εμποδιζει την προσβαση; Δοκιμάζω και με ανοικτό firewall αλλά τίποτα ... Τελικά διαπιστώνω ότι ότι έχω να κάνει Update μόλις συνδεθεί το activesync (πχ το SPB Weather) δουλεύει. Μετά όταν πάω να βγώ internet χειροκίνητα (πχ Internet Explorer) ΔΕ δουλεύει ... Θα με τρελάνει ! Κάνε έναν κόπο ακόμη και πες μου αναλυτικά τα settings που έχεις στο "My Work Network" ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts