Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V6 MAXX

johnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο με το BT το εχω παρατηρησει και στο v3x μρεταξυ διαφορετικων κινητων. Πχ με καποια samsung μπορω να στειλω πολυ γρηγορα σε αντιθεση με το k750. Παιζει ρολο μαλλον "συννενοηση" των κινητων...

haki δοκιμασες τα ιδια πειραματα μεταξυ κινητου-κινητου και οχι μεταξυ pc?

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελικά δεν το πήρα,πήγα στον γερμανο,το είδα το δούλεψα,δεν μπορώ να πω φανταστικό,πολύ όμορφο και λεπτό.Το καπάκι δεν μου έδωσε και πολυ μεγάλη ασφάλεια πάντως,το μενου εχει βελτιωθεί αρκετά.

Τελικα πήρα ν73:)

Τελικά δεν το πήρα,πήγα στον γερμανο,το είδα το δούλεψα,δεν μπορώ να πω φανταστικό,πολύ όμορφο και λεπτό.Το καπάκι δεν μου έδωσε και πολυ μεγάλη ασφάλεια πάντως,το μενου εχει βελτιωθεί αρκετά.

Τελικα πήρα ν73:)

Έπρεπε κάτι να πάρεις ε??

Με γειά!!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έπρεπε κάτι να πάρεις ε??

Με γειά!!:)

Ευχαριστώ,και σε σένα μεγειά!

Καιρός ήταν για αλλαγή,αλλα δεν μου δίνεται και το 903,δεν το πουλάω αλλωστε τοσο που έπεσε η τιμή δεν λεει να το δώσεις για λιγότερο απο 150 ευρώ,σωστα?

Με κέρδισε το ν73,πολύ καλή οθόνη,τέλειο μενου με πολλές δυνατότητες,τελεια κάμερα,αν και το video προς το παρόν που φαίνεται χειρότετο του 903...:(

Ηχος πολύ δυνατός,γενικά καλό.(ελπιζω να μην μου αρχίσει τα γνωστά προβληματα της νοκια,γιατι αλλιως θα φάει πόδι...

Αλλα το maxx δεν μπορούσα να το αφήσω απο τα χέρια μου,τελεια αισθηση πολυτέλειας.:)

Ευχαριστώ,και σε σένα μεγειά!

Καιρός ήταν για αλλαγή,αλλα δεν μου δίνεται και το 903,δεν το πουλάω αλλωστε τοσο που έπεσε η τιμή δεν λεει να το δώσεις για λιγότερο απο 150 ευρώ,σωστα?

Με κέρδισε το ν73,πολύ καλή οθόνη,τέλειο μενου με πολλές δυνατότητες,τελεια κάμερα,αν και το video προς το παρόν που φαίνεται χειρότετο του 903...:(

Ηχος πολύ δυνατός,γενικά καλό.

Αλλα το maxx δεν μπορούσα να το αφήσω απο τα χέρια μου,τελεια αισθηση πολυτέλειας.:)

Που να έβλεπες και το v3xx:p

Καλοτάξιδο!!!

Ψάξε για καμιά έξτρα εφαρμογούλα, να το κάνεις τούμπανο!!!:D

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για την καθυστερηση στη ληψη φταιει η κατασκευη της συσκευης (οχι οτι ειναι ελαττωματικη).

Θα δώσω ένα παράδειγμα. Είχα V600(BT 1.2) και μια φίλη 6111 (EDR 2.0) όταν έστελνα σε αυτήν παρόλο που εγώ δενείχα EDR πήγαινε σφαίρα τα MB για την πλάκα. Τώρα όταν μου έστελνε αυτή.... σιγαααα τα ζώα μου αργαααα... Δεν ξέρω καν, υποθέτω ασυμβατότητες.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

παιδια χρονια πολλα σε ολους με υγεια πρωτα ...και οτι επιθυμει ο καθενας.

Μια παρατηρηση...οταν παρουσιαστηκε το maxx η αληθεια ειναι οτι επαθα...το ηθελα αμεσως...αλλα οταν κουλαρα και το εψακσα λιγο περισσοτερο ειδα οτι το υπερεκτιμουμε λιγο.Καταπλικτικο design αυτο να λεγετε...οι "ουσιαστικες" διαφορες ομως ειναι στις διαστασεις και στην οθονη...στα data ειναι καποιες αλλα για τα δικα μας δεδομενα δε νομιζω να εχουν και πολυ σημασια.Τα λεω ολα αυτα γιατι ειδα τιμη στη voda και στο πλαισιο γυρω στα 400+ ενω με κατι επιδοτησεις δεν πεφτει κατω απο 250.Δεν ξερω εσεις τι λετε πως σας φαινεται?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

παιδια χρονια πολλα σε ολους με υγεια πρωτα ...και οτι επιθυμει ο καθενας.

Μια παρατηρηση...οταν παρουσιαστηκε το maxx η αληθεια ειναι οτι επαθα...το ηθελα αμεσως...αλλα οταν κουλαρα και το εψακσα λιγο περισσοτερο ειδα οτι το υπερεκτιμουμε λιγο.Καταπλικτικο design αυτο να λεγετε...οι "ουσιαστικες" διαφορες ομως ειναι στις διαστασεις και στην οθονη...στα data ειναι καποιες αλλα για τα δικα μας δεδομενα δε νομιζω να εχουν και πολυ σημασια.Τα λεω ολα αυτα γιατι ειδα τιμη στη voda και στο πλαισιο γυρω στα 400+ ενω με κατι επιδοτησεις δεν πεφτει κατω απο 250.Δεν ξερω εσεις τι λετε πως σας φαινεται?

φεχασα να postaro κατι καλο...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1649&idPhone1=1120

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Aπο Maxx προς Ν70> 2469ΚΒ>35 sec.

Aπο N70 προς Μaxx> 2469ΚΒ>35 sec.

Θα μας κουφανει! :wacko:

Ίσα ίσα. Αυτό σημαίνει ότι φταίει ξεκάθαρα το bt του υπολογιστή σου για τη χαμηλή ταχύτητα μετάδοσης προς το maxx

καλα για μενα δεν εχει σημασια η ταχυτητα του bt Που ειναι αρκετα καλη,σημασια εχει οτι το κινητο λειτουργει αψογα,δε εχω αντιμετωπισει ακομα κανενα απολυτως bug και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

4 DRMs για το MAXX.

Φλασάρετε ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ χρησιμοποιώντας το RSD Lite 3.3.

Bγαίνουν και νέες γραμματοσειρές σιγά σιγά.

kalo auto....k an telika bgazei k 2 meres h bat. akugetai kalo.....to bt eina to ligotero apo 8ema taxititas!!

τις βγαζει φιλε μου.παντως και με το Bt κανενα απολυτως προβλημα.

Το πηρα και εγω χτες.Πολυ καλο κινητο σαν πρωτη αποψη.Ειδα τα μενου του (ειχα αλλωστε το V3 παλιοτερα) ,πολυ καλο,καλη οθονη,φωτο οχι να τρελλαθεις αλλα δεν το πηρα για αυτο.

Εκανα συγχρονισμο,ολα οκ γρηγορα και ευκολα.

Επαγγελματικο κινητο και απο οτι φαινεται εχει και επαγελματικη μπαταρια :) .Σοβαρη και στυλατη συσκευη.

πραγματικα ετσι ειναι φιλε μου,να σε ρωτησω κατι,εχει αρχιζει και μου παρουσιαζει λιγο τζογο οταν ειναι κλειστο,εσενα εχει?

πραγματικα ετσι ειναι φιλε μου,να σε ρωτησω κατι,εχει αρχιζει και μου παρουσιαζει λιγο τζογο οταν ειναι κλειστο,εσενα εχει?

Ταξιδιώτη, όλα έχουν.

Και τα v3xx έχει ακριβώς το ίδιο πορτάκι.

Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά πάντως δεν είναι και τραγικό.

Ταξιδιώτη, όλα έχουν.

Και τα v3xx έχει ακριβώς το ίδιο πορτάκι.

Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά πάντως δεν είναι και τραγικό.

δεν ειναι κατι το τοσο ενοχλητκο απλα σκεφτομαι αν το παω στo service λες να μπορουν να το σφιξουν λιγο?

δεν ειναι κατι το τοσο ενοχλητκο απλα σκεφτομαι αν το παω στo service λες να μπορουν να το σφιξουν λιγο?

Δεν νομίζω φίλε ταξιδιώτη.

Έχω την εντύπωση(επειδή έχω δεί τουλάχιστον 10 maxx και v3xx)ότι είναι ο τρόπος κατασκευής τους τέτοιος.Δηλαδή δεν τους ξέφυγε, έγινε επίτηδες.

Και τα v3 και v3i είχαν ένα ανάλογο τζόγο, λίγο λιγότερο όμως.

Αν πάντως έχεις όρεξη, πήγαινε και πες μας results:)

Ναι εχει τζογο αλλα δεν με ανησυχει γιατι ποτε δεν ειδα Μοτορολα με πορτακι (απο εποχης Star Tac-μακαρι να ξαναβγαζανε μια συλλεκτικη σειρα) και σημαντικο προβλημα λειτουργικοτητας σε βαθος χρονου.

Μπορει να ειναι ετσι η κατασκευη του για να μην φθειρονται τα κινουμενα μερη του μηχανισμου.Δεν με ενοχλει παντως.

Ενας απο τους λογους που το προτιμησα ειναι οτι εχει το χαμηλοτερο ΣΑΡ απο τα υπολοιπα Μοτο νεα μοντελα.Το κακο με τα Μοτο ειναι οτι τα περισσοτερα εχουν πολυ υψηλο ΣΑΡ.Απο οσο ειδα το δινει στο manual 0,47 ενω σε ενα γερμανικο site που το μετρησαν 0,44.Ειναι οκ σε σχεση με το 0,66 που ειχα.

Να ρωτησω κατι αλλο.Σε 2,5 G το εχεις να δουλευει ή 2G ?

βασικα μου λεει 2,5g.

αληθεια ρε παιδια,αναβαθμισεις και τα σχετικα μονο στο service μπορουμε να κανουμε?

όχι,μπορείς και μόνος σου αλλά αναλαμβάνεις εξ ολοκλήρου εσύ την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά.

όχι,μπορείς και μόνος σου αλλά αναλαμβάνεις εξ ολοκλήρου εσύ την ευθύνη αν κάτι πάει στραβά.

που ειναι πολυ πιθανο ετσι?κι αν παθει κατι τοτε τι γινεται?εχει βγει κατι καινουριο?

Και εμενα 2,5G ειναι.Σχετικα με τις αναβαθμισεις,οταν ειχα σχετικα προσφατα το V3,και εκανα τα γνωστα αλχημικά να το κανω να τραβαει video,ζοριστηκα λιγο,διαβασα αρκετα οδηγίες φίλων εδω,μπερδευτηκα κάμποσο,αλλα τελικα εγινε η δουλειά.

Ακομα δεν βρισκω σοβαρο λογο να φλασαρω το V6.

Δεν μου εκανε καμμια επανεκκινηση μεχρι στιγμής,καλα και γρηγορα δουλευει,ολα καλά του ειναι.:)

Αστο μωρε και εσυ λιγο να στρώσει.......μετατροπες κατευθείαν πας να κανεις....

Παντως με Μοτο ρε παιδι μου,τελείωσε...εχεις τηλεφωνο.Με τα αλλα,εχεις μια βαρετή ,και σχεδιαστικά και λειτουργικά,συσκευή.:)

Το Sirocco της γυναικας μου πηγε να μου κανει λιγο κλικ αλλα περαν της εμφάνισης....μιλαμε σσσσσσέρνεται........

Και εμενα 2,5G ειναι.Σχετικα με τις αναβαθμισεις,οταν ειχα σχετικα προσφατα το V3,και εκανα τα γνωστα αλχημικά να το κανω να τραβαει video,ζοριστηκα λιγο,διαβασα αρκετα οδηγίες φίλων εδω,μπερδευτηκα κάμποσο,αλλα τελικα εγινε η δουλειά.

Ακομα δεν βρισκω σοβαρο λογο να φλασαρω το V6.

Δεν μου εκανε καμμια επανεκκινηση μεχρι στιγμής,καλα και γρηγορα δουλευει,ολα καλά του ειναι.:)

Αστο μωρε και εσυ λιγο να στρώσει.......μετατροπες κατευθείαν πας να κανεις....

Παντως με Μοτο ρε παιδι μου,τελείωσε...εχεις τηλεφωνο.Με τα αλλα,εχεις μια βαρετή ,και σχεδιαστικά και λειτουργικά,συσκευή.:)

Το Sirocco της γυναικας μου πηγε να μου κανει λιγο κλικ αλλα περαν της εμφάνισης....μιλαμε σσσσσσέρνεται........

κοιταξε για μενα το v6 ειναι η πρωτη ολοκληρωμενη προσπαθεια της Motorola που μπορω να πω οτι με τρελαινει και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο,μακαρι να συνεχισει ετσι ακριβως.εχει δυνατοτητες.

το ινητο μου εχει καει επαννεκινησεις και 3 restart απο μενα λογω του οτι ειχε κολλησει με το Bt οπου χρησιμοποιω,δεν με χαλασε ομως καθολου.λογικο το βλεπω.

• 2 weeks later...

http://www.esato.com/gfx/news/img/motorazrmaxx-ferrarilarge_2007_01_26.jpg

http://www.esato.com/gfx/news/img/12361_3_2007_01_26.jpg

Ωραίο εεε...;;; -> http://www.esato.com/news/article.php/id=1442