manolog3 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Όλοι έχουμε λίγο ή πολύ άνάγκη άπο τόσα λεφτά....:D Μακάρι αυτοί που τα κέρδισαν να τα είχαν περισσότερο ανάγκη από κάποιους άλλους:) Οχι εγω δεν εχω αναγκη απο τοσα λεφτα....και με μια 500αρα χιλιαρικα καθαριζα!!!! Ααα ρε π....:X τυχη!!!!!!:mad: :mad: :mad: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 εμενα δεν θα με χαλουσαν καθολου παντως και 500.000 οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω.αχ ευχομαι τουλαχιστον να τα αξιοποοιησουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο οι νικητες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το κακό είναι ότι συνήθως τα πολλά λεφτά σε κάνουν κακό,σπάταλο ή στη χειρότερη περίπτωση μπορούν να σε καταστρέψουν κιόλας,αν βρεθείς ξαφνικά βε΄βαια με το πολύ το χρήμα και δεν είσαμαθημένος στη χρήση αυτού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 <<οσοι εχουν πολλα ειναι συνηθως απληστοι>> δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει αυτο αλλα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 <<οσοι εχουν πολλα ειναι συνηθως απληστοι>> δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει αυτο αλλα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ....... Δυστυχώς ή ευτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι Νομίζω ότι είδα σε διαφήμιση ότι θα έχει και άλλη κλήρωση πρωτοχρονιάτικη αυτή τη φορά!:):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μόλις τα είδα και γω και κέρδισα 1,49 ευρώ (έπιασα (τα) 3):p ... Είμαι ανάμεσα στους 496.402 :( ... Τώρα μπορώ να πάω έξω να σπαταλήσω τα κέρδη... όποιος θέλει παιδιά κερνάω σήμερα!:happy: ααα!ωραια!τορα ξερω ακομα εναν!αναζητω τους υπολοιπους 496400 ποθυ μου στερησαν ενα καλο ποσο......:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 24ε συνολο κ στις 2 κληρωσεις κ πειρα πισω 1,44ε :P 24 myria e tziro.. 7-8μυρια δελτια...!!! κ στο καπακι φυσικα νεα κληρωση με 6μυρια ε για τεταρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Σε καλή μεριά σε όσους τα κέρδισαν. Αυτό που σίγουρα διαπιστώνω στη χώρα μας με κάποια δις ευρώ σε τζόγο ετησίως, είναι ότι έχει χαθεί σε πολλούς η πίστη στην αξία της εργασίας και στην ιδέα της επένδυσης. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ο Ελληνας εχει μαθει να τα βρίσκει ετοιμα χωρις να δουλεψει....... Νομιζει οτι θα πιασει ας πουμε 500.000 ευρω και θα σωθει.... Το ειπα και το ξαναλεω λ7 χωρις κόπο και ΔΙΚΟ ΣΟΥ ιδρωτα δεν προκυται να κανεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Κάνεις και παρακάνεις. Δηλαδή αυτοί που έπιασαν προχτές το τζόκερ, δεν έκαναν λεφτά χωρίς κόπο; Πάντως έχει δίκιο ο blackup. Μια τα τζόκερ και τα λόττο, μια το Deal κι όλα τα συναφή τυχερά τηλεπαιχνίδια, έχουν κάνει τους Έλληνες να έχουν εστιάσει κυρίως στο εύκολο χρήμα. Όχι οτι είναι κακό να δοκιμάζεις την τύχη σου, αλλά πολλοί έχουν αυτό σαν πρώτη προτεραιότητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Κάνεις και παρακάνεις. Δηλαδή αυτοί που έπιασαν προχτές το τζόκερ, δεν έκαναν λεφτά χωρίς κόπο; Πάντως έχει δίκιο ο blackup. Μια τα τζόκερ και τα λόττο, μια το Deal κι όλα τα συναφή τυχερά τηλεπαιχνίδια, έχουν κάνει τους Έλληνες να έχουν εστιάσει κυρίως στο εύκολο χρήμα. Όχι οτι είναι κακό να δοκιμάζεις την τύχη σου, αλλά πολλοί έχουν αυτό σαν πρώτη προτεραιότητα... Τους έλληνες?? Σε άλλα κράτη δεν έχουν τηλεπαιχνίδια και τυχερά παιχνίδια? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Τους έλληνες?? Σε άλλα κράτη δεν έχουν τηλεπαιχνίδια και τυχερά παιχνίδια? Πως δεν υπάρχουν ρε παιδιά?Τι να λέμε τώρα?Και τα λόττο κάνουν 200.000.000 ευρώ τζακ ποτ.:):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Έχουν τυχερά παιχνίδια και σε αλλά κράτη και με μεγαλύτερα πόσα μάλιστα, απλά εκεί δεν έχουν Ελληνες. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ο ενας λογικα θα βγξε κοντα μου καθως ακουσα οτι καποιος εβαλε οτι νουμερο εχει επανω το δελτιο για 7000 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Σε καλή μεριά στους τυχερούς παιδια! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Από χθες ανακοινώθηκαν οι -επίσημοι πλέον- αριθμοί δελτίων και στηλών που κατατέθηκαν για το ''μεγάλο'' Τζόκερ των 14εκ.Ε . Έχουμε και λέμε λοιπόν: - συμπληρώθηκαν 71.635.594 στήλες - σε 8.311.003 δελτία - εκ των οποίων άνω των 40.000.000 στηλών συμπληρώθηκαν τις 12 τελευταίες ώρες[!] πριν από την κλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ο ενας λογικα θα βγξε κοντα μου καθως ακουσα οτι καποιος εβαλε οτι νουμερο εχει επανω το δελτιο για 7000 ευρω φημες απο καποιον εξυπνακια... παιχτηκε κ δελτιο 17χιλ ε δεν ξερω ποσα επιασε κ εννοειται δεν ηταν απο αυτα π κερδισε 5+1 αρα στην καλυτερη να επιασε 5αρη κ 54χιλ.ε αν επιασε 4+1 1.000ε μονο!!! για να παιξεις ολα τα ψηφια υποθετω πως θα ναι καποια μυρια ε,αλλα τι θα γινει αν θα υρπαξουν παραπανω απο 1 υπερτυχερος?παιζει να μην βγαλει ουτε τα λεφτα π επαιξε lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το ένα δελτίο ήταν των 6.5€ απο τα έτοιμα του πρακτορείου και το άλλο αξίας 33.60€.Το 3ο αγνοείται η τύχη του,η αξία του μάλλον. Πάντως δεν νομίζω να έχει παιχτεί δελτίο σαν αυτό που αναφέρει ο hydro καθώς θα είχε σίγουρα μαθευτεί. Αυτό που μου φαίνεται αδιανόητο προσωπικά είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτούς που έπαιξαν στα τελευταία τζακ-ποτ κυνηγώντας τα πολλά λεφτά θα αγνοήσουν την κλήρωση της Πέμπτης που έχει 600,000€ προφανώς επειδή τους φαίνονται λίγα.Τι να πω.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εγώ ευτυχώς δεν πρόλαβα να παίξω...Γιατί από αυτά τα νούμερα ήθελα να παίξω μόνο το 8, και το 7 για τζόκερ...Είμαι πάντως επιφυλακτικός απέναντι στο παιχνίδι αυτό,γιατί πολύ απλά κάθε Χριστούγεννα έχει μεγάλο ποσό(απανωτά τζακ ποτ νωρίτερα)το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τυχαίο... Όπως και να 'χει εύχομαι να τα χαρούν αυτοί που κέρδισαν:) γκαντέμη μη μιλάς:p Μη θυμηθώ τώρα το ΚΙΝΟ και τα πάρω:lol: Σε καλή μεριά τα χρήματα που κέρδισαν οι τυχεροί,ζωή να έχουν να τα χαρούν!:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 εκ των οποίων άνω των 40.000.000 στηλών συμπληρώθηκαν τις 12 τελευταίες ώρες[!] πριν από την κλήρωση O πράκτορας στον οποίο κατέθεσα το δελτίο μου (μισή ώρα πρίν την εκπνοή της παράτασης που δόθηκε :rolleyes: ) έλεγε σε κάποιον γνωστό του πως μέσα σε 5' από την ώρα που άνοιξε, το πρωί της Κυριακής, είχε ουρά τουλάχιστον 15 ατόμων :!: :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Ότι έγινε έγινε.Δε κερδίσαμε.Δεν είμαστε και οι μόνοι οπότε δεν αξίζει να σκεφτόμαστε,π.χ.αν επεφτε 24 και όχι 25.Τετοιες σκέψεις είναι ανιαρές κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αυτη η συμπτωση ρε παιδι μου!χριστουγεννα και πρωτοχρονια παντα εχει τζακποτ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εγω εχω να πω οτι την κυριακη η βορεια Ελλαδα ειχε :down: δικτυο και δεν μπορουσες να παιξεις.ο Ποτε εδειξε παλι το προσωπο του :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Πάλι καλά που δεν πήγε (για μία ακόοοομα φορά) τζακποτ για την πρωτοχρονιά... θα ήταν ξεφτίλα! Σε καλή μεριά :) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 O ΟΤΕ έχει στήσει το δίκτυο ώστε να αντέχει συγκεκριμένο φόρτο. Τώρα αν πέφτει 1-2 φορές το χρόνο που πάει όλη η Ελλάδα να παίξει ταυτόχρονα, δε φταίει αυτός... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts