ddr2 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Οχι,δεν ειναι φυσιολογικο. Χανεις τουλαχιστον μια μερα αναμονης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν είναι φυσιολογικο ε; Μα και τα 3 τηλεφωνα που πήρα απο την μοτορολα λογο αντικατάστασης έτσι συμπεριφέρονταν!:O Και πριν και μετά το debrand... Γιαυτό λέω : Μήπως είμαι εγώ ο σπασίκλας...;:X Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ερώτηση. Τόνους έχει ή εγώ είμαι στραβός???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ερώτηση. Τόνους έχει ή εγώ είμαι στραβός???? Τόνους δεν έχει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν είναι φυσιολογικο ε; Μα και τα 3 τηλεφωνα που πήρα απο την μοτορολα λογο αντικατάστασης έτσι συμπεριφέρονταν!:O Και πριν και μετά το debrand... Γιαυτό λέω : Μήπως είμαι εγώ ο σπασίκλας...;:X Σου αλλάξαν και 3 φορές την μπαταρία?? Τη σύνδεση έχεις?(ποιο δίκτυο) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 java παιχνιδια 320χ240 δεν παιζεί? Όποτε του βάζω κάποιο παιχνιδι με αυτή την ανάλυση αρνείται να το εγκαταστήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 java παιχνιδια 320χ240 δεν παιζεί? Όποτε του βάζω κάποιο παιχνιδι με αυτή την ανάλυση αρνείται να το εγκαταστήσει Παίζει, αλλά δεν τα παίζει όλα,τουλάχιστον από αυτά που προσπαθώ εγώ να του βάλω, γιατί τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για se ή νόκια. Πάντως παίζει. Και τα προεγκατεστημένα 240*320 είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Για παιχνίδια motostuff.forumcommunity.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παίζει, αλλά δεν τα παίζει όλα,τουλάχιστον από αυτά που προσπαθώ εγώ να του βάλω, γιατί τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για se ή νόκια. Πάντως παίζει. Και τα προεγκατεστημένα 240*320 είναι. Το θέμα είναι ότι αλλης ανάλυσης τα παίζει σε ένα μικρό παράθυρο και τα μεγαλύτερης ανάλυσης δεν τα παίζει καθόλου :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τom,σε αυτό το site Που είπα,έχει 240χ320 παιχνίδια και παίζουν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Εφαρμογές java δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε και στο τηλέφωνο ε? Μόνο στην κάρτα μνήμης?Και μόνο 33 εφαρμογές? Όχι ότι είναι λίγες, αλλά το λέω μήπως έχασα κάτι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τom,σε αυτό το site Που είπα,έχει 240χ320 παιχνίδια και παίζουν τέλεια. thx bomber21, ta eida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Σου αλλάξαν και 3 φορές την μπαταρία?? Τη σύνδεση έχεις?(ποιο δίκτυο) Ναι..! 3 διαφορετικές μπαταρίες. Και τα 3 κουτια που πήρα ηταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. Έχω Vodafone. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Ερώτηση. Τόνους έχει ή εγώ είμαι στραβός???? Λοιπόν. Τόνους έχει. Γράφεις με τ9 αλλα διορθώνεις ένα ένα τα γράμματα. Μόλις ασ πουμε φτάσεις στο α το απομονώνεις απο την υπόλοιπη λέξη (να είναι υπογραμμισμένο μόνο το α). Αν πατήσεις 2-3 φορές το κυκλικό πλήκτρο προς τα "επάνω" σε κάποια φάση θα έρθει και το ά.;) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 για άλλη μια φορά ξαναλέω ότι δεν είναι ανάγκη αλλά και χρήσιμο να κάνουμε τα τόπικ chat... προσπαθήστε να γράφετε ουσιώδη και χρήσιμα ποστ που θα βοηθούν τους συμφορουμίτες να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα και μην αναλώνεστε σε ευχαριστίες και άσκοπα σχόλια... thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Επίσης μπορεί να παρει μέχρι 10 ομάδες. Αν στο outlook έχετε περισσότερες κανει διπλοεγραφές στον συντονισμό. Έχει βρει κάποιος πως μπορούμε απο το moto tools να κλείσουμε να μην βλέπει καθόλου την sim αλλά μόνο το τηλέφωνο? Απάντηση Πρέπει από τις επιλογές-φάκελος συγχρονισμού-επαφές κάρτας sim, να τσεκαριστεί το sim card ξεχωριστά. Τότε έχει 2 ξεχωριστές κάρτες και 2 ξεχωριστά αρχεία στο outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παίζοντας ένα από τα video που ειχατε για τεστ στην αρχή του θέματος, μετά από ένα λεπτό σταματάει και λέει "not enough memory". Το έχει συναντήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παίζοντας ένα από τα video που ειχατε για τεστ στην αρχή του θέματος, μετά από ένα λεπτό σταματάει και λέει "not enough memory". Το έχει συναντήσει κανείς? Μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το Link να το δοκιμάσω και εγώ?? Πάντως μέχρι στιγμής, δεν το έχω συναντήσει αυτό το μήνυμα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kαι μένα το έκανε αυτό με το βιντεάκι με το γκολ του Σέζαρ εναντίον της Μίλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Videos :D Αυτό που λέει ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ απο το ssp, sta 15 βγάζει αυτό το μύνημα "Ανεπαρκής μνήμη γι αυτή την ενέργεια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Αυτό που λέει ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ απο το ssp, sta 15 βγάζει αυτό το μύνημα "Ανεπαρκής μνήμη γι αυτή την ενέργεια" Και σε μένα το ίδιο.Μόνο σε αυτό το βίντεο. Περίεργο όμως γιατί παίζει άνετα πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος βίντεο και μάλιστα wmv.:worry:Αυτό δοκίμαζα τόση ώρα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kάτι παίζει με το encoding του συγκεκριμένου vid.Νο big deal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kάτι παίζει με το encoding του συγκεκριμένου vid.Νο big deal. Μάλλον, γιατί 8mb βίντεο wmv που του έβαλα, το έπαιζε όλο χωρίς να χάσει ούτε καρέ:D Επομένως, no problem Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Εχει κανένας κάποιο μεγάλο πουθενά ανεβασμένο να δοκιμάσω? Επισης Μου φαινεται ότι η κεραία είναι στο πάτο της συσκευής και όχι στην κορφή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Exo dosei odhgies pos na ftiaxnete symvata wmv videos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts