bomber21 Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Aν είναι Vodafone live ,sorry,δεν κάνει αυτό για σένα. Και ναι έχει ένα ledaki αριστερά από το 1,3 MP που δε φαίνεται όταν δεν ανάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 δηλαδη ο μονος τροπος για να κανω αυτες τις μοντιφες ειναι να κανω πρωτα την διαδικασια που αναφερεται σε καποιες αλλες σελιδες ωστε να γινει unbranded πρωτα το κινητό? η γενικώς λόγω vflive δεν γίνεται.? Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Nα το κάνεις unbranded με το γνωστό Monsterpack δε γίνεται. Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν έχει βρεθεί άλλο unbranded monsterpack για τα VODA V3xx.Θα πρέπει να το ψάξεις στα γνωστά sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Eχουν βγει 2 μεχρι τωρα. Η πιο προσφατη ειναι η 98.50.11 Ξέρουμε τι βελτιώσεις έχει αυτή η version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εχει βγει το κινητο στην Ελλαδα unbranded? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εχει βγει το κινητο στην Ελλαδα unbranded? :) Όχι ακόμα. Πάντως τπ λιγότερο branded από θέμα εμφάνισης και μενού είναι σίγουρα το TIM. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Προχθες πηρα εκανα παραγγελεια απο την Altec επειδη ειχα ανανεωση συσκευης απο την cosmote και με ρωτησε αν ηθελα την imode η την απλη, γιάυτο μου εκανε εντυπωση γιατι και εγω ηξερα οτι δεν εχει βγει unbranded, λετε να μου φερουν καμια μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Και μένα στη βοδα το ίδιο με ρώτησαν, αλλα αν τους πεις οτι θες χωρίς κρεμύδι, τότε σου λένε δεν έχουμε κάποιο εδώ θα πρέπει να περιμένετε να φέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Και μένα στη βοδα το ίδιο με ρώτησαν, αλλα αν τους πεις οτι θες χωρίς κρεμύδι, τότε σου λένε δεν έχουμε κάποιο εδώ θα πρέπει να περιμένετε να φέρουμε. Σε μενα ειχαν και θα το φερουν την επομενη Παρασκευη με κουριερ.:rolleyes: και ειναι πιο φτηνο απο την εκδοση imode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msaw Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μου φαινεται αστειο οι περισσοτεροι εδω μεσα να αγνοουν το γεγονος οτι υπαρχει unbranded εκδοση του κινητου στην Ελλαδα. Βλεπω συνεχως να μιλατε για το λιγοτερο branded της ΤΙΜ ενω απο την πρωτη στιγμη κυκλοφορει της Cosmote η απλη εκδοση που το μονο που εχει ειναι ετοιμα τα settings για WAP, GPRS, MMS χωρις καμια αλλη παρεμβαση στο λογισμικο. Ουτε λογοτυπα ουτε μενου αλλαγμενο, ουτε τιποτα... ουτε iMODE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Από την πρώτη στιγμή αποκλείεται γιατί ρώτησα τόσο σε κατάστημα Cosmote όσο και σε Γερμανό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει unbranded και ότι δεν θα έρθει και unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msaw Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Τι να πω, οταν ηρθε το κινητο Ελλαδα υπηρχε σε ορισμενα καταστηματα. Δεν το εχουν ολοι διαθεσιμο. Ωστοσο, η Cosmote το διεθετε σε δυο εκδοσεις. Μια iMode, και μια απλη (unbranded). Τωρα, οσο για τον Γερμανο, ουδεν σχολιον. Ασχετοσινη με τα ολα της. Σημειωση: Θεωρω unbranded την συσκευη της Cosmote δεδομενου οτι δεν εχει κανει παρεμβασεις ουτε επι της συσκευεις, ουτε επι του λογισμικου. Το να εχει περασμενες καποιες ρυθμισεις ειναι αυτονοητο δεν φερει ομως ειδικο firmware οπως η vodafone, tim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Guyz βοήθεια!!!! Έβγαλα την μπαταρία χωρίς να το κλείσω πρώτα! Μόλις το ξαναενεργοποίησα άνοιξε κανονικά για λίγο, αλλά μετά από λίγο κόλλησε και εσβησε η οθόνη. Το μόνο που έμεινε ανοιχτό ήταν το πληκτρολόγιο. Ξαναέβγαλα την μπαταρία γιατί δεν μπορούσα να το κλείσω αλλιώς! Αυτό ήταν! το κινητό δεν ξανα άνοιξε από τότε!:( Ούτε καν φορτίζει!Τίποτα!Τι να κάνω; Το κινητό ήταν ΤΙΜ και το είχα κάνει unbranded! Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση μιας και το έχω γύρω στο 2μηνο! Heeeeelp!!!:cry: Anyone? Δεν το έχω πάει ακόμα στο κατάστημα γιατί το αγόρασα από άλλη πόλη και θα είμαι εκτος μέχρι την άλλη εβδομάδα! Ή ισχύει η εγγύηση σε όποιο κατάστημε της TIM και να το πάω;:O Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ενώ είναι κλειστό,πάτα # και * και ΝΟ ταυτόχρονα.Αν μπαίνει σε bootloader mode,του φλασάρεις monsterpack και το ζωντανεύεις.Αν όχι,αντίο ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 παιδια μια σημαντική ερωτηση: δουλευει η καρτα μνημης του V3xx σαν flash disk με usb χωρις drivers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 oui...opws ki ola ta moto meta to v3i i think.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 oui...opws ki ola ta moto meta to v3i i think.... Ευχαριστω teodoroGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ενώ είναι κλειστό,πάτα # και * και ΝΟ ταυτόχρονα.Αν μπαίνει σε bootloader mode,του φλασάρεις monsterpack και το ζωντανεύεις.Αν όχι,αντίο ζωή. Δυστηχώς τίποτα!:( Τώρα τι γίνεται; Αν τους το πάω παίζει να μου το αλλάξουν εφόσον είναι στην εγγύηση;:O Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Επιτελους σημερα μου το εφεραν!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδιά έχει κάποιον msn messenger ή πρέπει να βάλουμε κάποιον και ποιόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδια πως μπαινει η αναφορα στα μηνυματα? Επισης ποσο κραταει η μπαταρια? εγω σε μια μερα καταφερα να την τελειωσω!:p Επισης μπορω να βαλω skin απο bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδια πως μπαινει η αναφορα στα μηνυματα? Επισης ποσο κραταει η μπαταρια? εγω σε μια μερα καταφερα να την τελειωσω!:p Επισης μπορω να βαλω skin απο bluetooth? Εκεί που γράφεις το μήνυμα πατάς επιλογές>επιλογές αποστολής> αναφορά παράδοσης. Η μπαταρία κρατάει άνετα 3 μέρες με μπόλικη χρήση, περίμενε πρώτα να στρωθεί και τότε θα δείξει τα δόντια της. Skin μέσω bt δεν γίνεται. Αυτά:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Σε ευχαριστω αυτο για την αναφορα πρεπει να το κανω καθε φορα που στελνω μηνυμα? και για το skin πρεπει να χρησιμοποιησω το προγραμμα που εχει το cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Σε ευχαριστω αυτο για την αναφορα πρεπει να το κανω καθε φορα που στελνω μηνυμα? και για το skin πρεπει να χρησιμοποιησω το προγραμμα που εχει το cd? Για την αναφορά ναι, δυστυχώς.... Skins δεν μπορείς να περάσεις κανονικά. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το p2k(διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες) και κανονικά χάνεις εγγύηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Για την αναφορά ναι, δυστυχώς.... Skins δεν μπορείς να περάσεις κανονικά. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το p2k(διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες) και κανονικά χάνεις εγγύηση. Η συσκευη την αγορασα unbranded και εχει μια επιλογη για αλλαγη του skin. και παλι δεν μπορω να το αλλαξω χωρις το p2k? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts