Jump to content

Όλα τα προγράμματα της Spb στα Ελληνικά εδώ!!!

angelos_cy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κάνα-δυο δωράκια για την Πρωτοχρονιά. :happy:

Είχα ετοιμάσει εδώ και καιρό κάποια σκιν για τα προγράμματα

Smart Dialing (ή Intelli Dialer) και Phone Pad (ή Intelli Pad) της HTC

που υπήρχαν προεγκατεστημένα στο Qtek S100 μου.

Όσοι έχετε συσκευές της HTC (μόνο με WM2003SE και QVGA οθόνη) φαντάζομαι ότι έχετε τα προγράμματα αυτά και θα βρείτε αυτά τα σκιν αρκετά χρήσιμα.

Θα τα βρείτε και τα δύο εδώ:

http://rapidshare.com/files/9214451/Greek_SmartDialing_and_PhonePad_skins.zip.html

http://img406.imageshack.us/img406/4537/smartdialingqm7.png

http://img406.imageshack.us/img406/8956/phonepadqj2.png

Όσοι έχετε συσκευές WM2003SE άλλες εκτός από αυτές της HTC, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο cab, με το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το Smart Dialing. Πιστέψτε με θα το βρείτε πολύ καλύτερο από το PhonePlus.

(Είμαι 99% σίγουρος ότι θα δουλέψει και σε άλλες συσκευές. Ας το δοκιμάσει κάποιος και να μας πει.)

Το αρχείο cab θα το βρείτε εδώ:

http://rapidshare.com/files/9214710/SmartDialing_cab.zip.html

Όσο για το PhonePad, έχω ανεβάσει το αρχείο cab, με το οποίο όποιος θέλει μπορεί να έχει "τηλεφωνικό" πληκτρολόγιο Τ9 σε καμμιά δεκαριά γλώσσες, εκτός από τα Ελληνικά :( . Δυστυχώς το Ελληνικό Τ9 είναι εγκατεστημένο στη ROM της HTC και δεν μπορεί να δουλέψει σε άλλες συσκευές. Γι' αυτό το cab, είμαι λιγότερο σίγουρος αν μπορεί να δουλέψει σε άλλες συσκευές, αλλά αν το χρειάζεται κάποιος ας το δοκιμάσει και να μας πει αν δουλεύει.

Το αρχείο cab θα το βρείτε εδώ:

http://rapidshare.com/files/9215372/PhonePad_cab.zip.html

Διόρθωση:

Μπλόφα τελικά. Ούτε το Smart Dialing μπορεί να υποστηρίξει ελληνικούς χαρακτήρες σε άλλες συσκευές, επειδή η Ace-Hellas φρόντισε να "κρύψει" το σχετικό αρχείο στη ROM.

Έχω ακούσει ότι κάποιοι έχουν ξεκλειδώσει τη ROM της Ace-Hellas. Αν το έχει κάνει κάποιος, μπορεί να ανεβάσει εδώ τα σχετικά αρχεία.

Για να δουλέψουν τα Ελληνικά στο PhonePad χρειαζόμαστε το αρχείο

t9greekldb.dll.

Όσο για το Smart Dialing, δεν το έχω ψάξει για να δω ποιο είναι το απαιτούμενο αρχείο, αλλά κάποιος που έχει ξεκλειδώσει τη ROM σίγουρα θα ξέρει ποιο είναι.

Αγγελε μηπως μπορεις να ανεβασεις ξανα το phonepad ? Γιατι το link δεν λειτουργει ?

Και ποθ αποθηκευονται τα skins ? για να φτιαξω και εγω ενα δικο μου ? Ευχαριστω !

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Έχω περασμένο στο κινητό το SPB Mobile Shell 3. Γλώσσα έχω τα Αγγλικά γιατί αυτή με βολεύει. Γίνεται όταν "ψάχνω" τα contacts να μπορώ να ψάξω με ελληνικό πληκτρολόγιο? Αν γυρίσω τη γλώσσα στα ελληνικά το βγάζει το ελληνικό πληκτρολόγιο αν όμως κάποιος όπως εγώ έχει αγγλική γλώσσα τότε το πληκτρολόγιο το ελληνικό δεν εμφανίζεται..... υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Σημείωση: Έχω περασμένο finger keyboard, απλά όταν μπαίνεις στα contacts στο Mobile Shell δεν μπορείς να το "ανεβάσεις" και να ψάξεις με αυτό.....

Μπορείτε να σκεφτείτε καμιά λύση?

Ευχαριστώ!

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Επίσης....υπάρχει τρόπος να φαίνεται το εορτολόγιο στη today screen του SPB Mobile Shell?....
There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Δυστυχώς για το εορτολόγιο δεν γίνεται τίποτα.

Για το πληκτρολόγιο των επαφών τώρα, πρέπει να μεταφέρεις το παρακάτω αρχείο στο φάκελο Program Files\Spb Mobile Shell. Είτε έχεις επιλεγμένα Αγγλικά, είτε Ελληνικά τώρα, αντικαθιστώντας αυτό το αρχείο θα έχεις Αγγλικό μενού με Ελληνικό πληκτρολόγιο. Επειδή όμως το αρχείο αυτό διαγράφεται όταν αλλάζεις γλώσσα, καλύτερα να το φυλάξεις και κάπου αλλού εκτός από τον πιο πάνω φάκελο, σε περίπτωση που αλλάξεις γλώσσα για κάποιο λόγο.

• 1 month later...
Μηπως υπαρχει το αρχειο ελληνικων για το SPB Weather 2.1.1?

οχι απο οτι ξερω...

αλλα καλα θα ειναι να συνεχισεις να το χρησιμοποιεις ετσι(στα αγγλικα) οποτε θα κανεις και μια μικρη εισαγωγη στην γλωσσα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

όταν βάλουμε ένα theme στο sbp mobile shell, πως γίνεται να το βγάλουμε, χωρίς να μας βγάλει μια μαύρη οθόνη με την λέξη Error?

βασικά έβαλα ένα theme, μετά το έβγαλα και μετά από το restart στο sbp home, είχε μια μαύρη οθόνη με την λέξη error.

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish

όταν βάλουμε ένα theme στο sbp mobile shell, πως γίνεται να το βγάλουμε, χωρίς να μας βγάλει μια μαύρη οθόνη με την λέξη Error?

βασικά έβαλα ένα theme, μετά το έβγαλα και μετά από το restart στο sbp home, είχε μια μαύρη οθόνη με την λέξη error.

ειτε το ξανακανεις εγκατασταση (δεν χανεις τις ρυθμισεις σου,ειτε απλα πριν αλλαξεις κατι στο προγραμμα κανεις αντιγραφη τον φακελο του προγραμματος καπου στην καρτα μνημης σου...ετσι μετα αν κατι δεν σου παει καλα απλα επαναφερεις αυτα που εχεις σωσει ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• 2 weeks later...

Είχα το spb mobile shell 3 και το sbp weather 2.2.1. Από την οθόνη του shell μπορούσα και έβλεπα τον καιρό όλων των πόλεων που είχα ορίστει στο spb weather.

Τώρα με τo mobile shell 3.5 βλέπω μόνο μία πόλη. Γιατί;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δοκίμασα κι εγώ το Spb Mobile Shell,δουλεύει καλά αλλά διαπίστωσα ότι χρησιμοποιεί αρκετή μνήμη από το pda (Loox 560) και το μηχάνημα γίνεται αρκετά αργό.Θα το βγάλω...εκτός κι αν υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό...

• Administrators
Η RAM που έχει η συσκευή σου είναι λίγη πλέον για να μπορέσει να αντέξει τις τελευταίες εκδόσεις του Spb mobile shell.

Modpic.gif

Είχα το spb mobile shell 3 και το sbp weather 2.2.1. Από την οθόνη του shell μπορούσα και έβλεπα τον καιρό όλων των πόλεων που είχα ορίστει στο spb weather.

Τώρα με τo mobile shell 3.5 βλέπω μόνο μία πόλη. Γιατί;

Λύση: Υπάρχει στα widgets επιλογή να προσθέσουμε link προς το spb weather.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
λογω οτι εχω χασει την μπαλα...ασ παραθεσει καποιος μια ελληνικη spb shell εκδοση.αυτες που κυκλοφορουν εδω ειναι σπασμενες?

• Administrators
Καμία σπασμένη έκδοση δεν κυκλοφορεί εδώ. Αυτό που κυκλοφορεί είναι η ελληνοποίηση των αγγλικών εκδόσεων.

Modpic.gif