fabo114 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μελομακαρονα αλλα οχι με παρα πολυ σιροπι. Οι κουραμπιεδες δεν μου αρεσουν με εξαιρεση εκεινους τους μικρους σε χρυσο κουτι απο την Αllatini :D Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 αλλο παλι κι αυτο,κουραμπιεδες απο μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΑΑΑΑ sluuuurp:p Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Καλημέρα...:happy: Μελομακάροναααααααα:food: απο μικρός....:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Εγώ κουραμπιέδες! Με αμυγδαλο όμως... Τα μελομακάρονα δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου .... Ούτε ένα μελομακάρονο δεν θα φάω... Μπλιαξ! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olspookishmagus Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μελομακάρονα, και οι κουραμπιέδες είναι καλοί αλλά με εκνευρίζει η αίσθηση που αφήνει η άχνη ζάχαρη που κολλάει πάνω στα δόντια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πως να σου περιγράψουμε?? Χμμμμ... Σοκολατένια:p . Πάντως συμφωνώ είναι υπερβολικό.:ninja:που να δοκιμασεις απο τα μελομακαρονα που μου εφερε μια ασθενης μου.. ο αντρας της εχει ζαχαροπλαστειο και φτιαχνει κατι μελομακαροναααααααααααα :shifty: επικαλυψη σοκολατας αλλα και με γεμιση μερεντα!!!:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 ε δεν ειναι ομως κι αυτα μελομακαρονα αμα εχει σοκολατα και μερεντα.τα original ειναι σκετα. ενδιαφερον ομως ακουγοντε κι αυτα.λαχταριστα μπορω να πω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο μεσα ειναι μερεντα..ειναι σα παχυρευστη σοκολατα,πως να στο περιγραψω:) παντως ειναι νοστιμοτατα και φρεσκοτατα αν περασεις απο αγιας σοφιας,ελα να σε κερασω(αν δε τα φαω ολα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Μελομακαρονα...!! κ τα μυαλα στα καγκελα!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perla05 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 μελομακάρονα με χίλια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Mελομακάρονα και πάλι μελομακάρονα. :happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 μελουμακαρουνα και παλι μελουμακαρουνα.:O μα το σιροπακι τους το ωραιο και το τριμμενο το καρυδακι... αριστουργημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Προτιμώ τα μελομακάρονα. Οι κουραμπίεδες με κομπιάζουν και επίσης αναγκάζομαι να τους βγάλω την -πολύ συνήθως- ζάχαρη που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 οκ, αν και δεν ειμαι και πολυ των γλυκων...ψηφιζω φαναικα μελομακαρονα και αυτο γιατι εχουνε την τιμητικη τους...εξαλλου κουραμπιεδες Ιωσηφιδη τρωμε ολο τον χρονο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 οκ, αν και δεν ειμαι και πολυ των γλυκων...ψηφιζω φαναικα μελομακαρονα και αυτο γιατι εχουνε την τιμητικη τους...εξαλλου κουραμπιεδες Ιωσηφιδη τρωμε ολο τον χρονο!!!! αυτα ειναι... καθε μερα, καθε χρονο... σε ζηλευω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Τι ζηλεύεις? Πήγαινε στο σουπερ μάρκετ και παρε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Τι ζηλεύεις? Πήγαινε στο σουπερ μάρκετ και παρε. :lol: εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχι και σουπερ μαρκετ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ιωσηφιδης και τα μυαλα στα καγκελα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 re paidia sorry alla poios einai o iosifidis? :O :O :O Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Τι ζηλεύεις? Πήγαινε στο σουπερ μάρκετ και παρε. :lol: εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχι και σουπερ μαρκετ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ιωσηφιδης και τα μυαλα στα καγκελα!!! αυτο το ονομα ζηλευω αγαπημενη μου Garfield...:) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πάντως mvagustagm μ', στον Σκλαβενίτη Παγκρατίου, υπάρχουν ένα σωρό κουτιά στο ραφι. :D Κουραμπιέδες Ιωσηφίδη. Τους παίρνει ο άντρας μου. Αμέ!! :D edit Βρεεε, ξέχασα να ψηφίσω!! Κουραμπιεδάκια μικρά, οποιασδήποτε μάρκας. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 :food: ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!:food: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 :food: ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!:food: +1 Κατά προτίμηση σπιτικά φτιαγμένα από γιαγιά Σμυρνιά. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Μελομακάρονα εννοείται!! Σπιτικά, αγοραστά...whatever! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 κουραμπιεδες ΚΑρβαλης(Καβαλα)Ιωσηφιδης βρε...κορυφη στον κουραμπιε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts