Crypton-R- Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Στις 07/01 το βράδυ λεω της αδερφής μου, αν γίνει σεισμός και είσαι στο δωμάτιο τι θα κάνεις, μου λέει θα μπω κάτω απο το τραπέζι, και της λέω ΟΚ. Έρχεται το πρωί και μου λένε "Σήκω! Σσεισμός!" και εκείνη την ώρα γινόταν ο σεισμός των 6,9.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Η πιο απίθανη σύμπτωση ήταν αυτή που έδειξε ο Θέμος με τον Μητσοτάκη. :lol: Πρωτοχρονιά τώρα και ο Μητσοτάκης πάει να αγοράσει βιβλία... Ποιο βιβλίο του πέφτει στο μάτι αρχικά; "Οι ιστορίες του Αιγαίου". Τα επακόλουθα βέβαια δεν άργησαν να έρθουν και τα γνωρίζετε (6,9 Ρίχτερ στο Δυτικό Αιγαίο) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Η πιο απίθανη σύμπτωση ήταν αυτή που έδειξε ο Θέμος με τον Μητσοτάκη. :lol: Πρωτοχρονιά τώρα και ο Μητσοτάκης πάει να αγοράσει βιβλία... Ποιο βιβλίο του πέφτει στο μάτι αρχικά; "Οι ιστορίες του Αιγαίου". Τα επακόλουθα βέβαια δεν άργησαν να έρθουν και τα γνωρίζετε (6,9 Ρίχτερ στο Δυτικό Αιγαίο) :X :lol: Ελεος! Και μετα μερικοι λενε γιατι τον λεμε γκαντεμη!:lol: :lol: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Σήμερα σε ένα κενό στο σχολείο έπαιζα "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" στο κινητό. Ε τυχαίνει μια ερώτηση που δεν την ήξερα και λέω να επιλέξω την βοήθεια του τηλεφώνου. Με το που πατάω την βοήθεια χτυπάει στο καπάκι το τηλέφωνό μου :blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Σήμερα σε ένα κενό στο σχολείο έπαιζα "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" στο κινητό. Ε τυχαίνει μια ερώτηση που δεν την ήξερα και λέω να επιλέξω την βοήθεια του τηλεφώνου. Με το που πατάω την βοήθεια χτυπάει στο καπάκι το τηλέφωνό μου :blink: :lol: Και δεν σου ειπε Σαφως ειναι το Β...:p;;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Πρίν καμια 10αρια χρόνια εφευγε ενας συγγενής μου για Ιταλία με πλοίο. Οταν το πλοίο έβγαινε απο το λιμάνι αναβοσβήναμε τα φώτα για να δεί το σπίτι απο το καράβι και να το ξεχωρίσει για να μας δεί... Εκείνη την στιγμή ήταν ανοιχτή η TV και έπαιζε το 'Μια κυρία στα μπουζούκια' και την στιγμή που αναβοσβήναμε τα φώτα ακούγεται μια φωνή να λέει: "Σ'εμενα αναβοσβήνετε τα φώτα;;" Μας κόπηκαν τα πόδια γιατι προς στιγμή νομίσαμε οτι κάποιος μπήκε στο σπίτι... Φυσικά το έλεγε ο Φ. Γεωργίτσης στην Μ. Χρονοπούλου... :lol: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 καλά δεν είναι και η πιο απίθανη σύμπτωση αλλά....τελοσπάντων Χάζευα στο Thraed για την εκπομπή "Αποδείξεις" του Ν. Ευαγγελάτου τρώγωντας φυστίκια και πετυχαίνω το εξής post: "Αρχικό Μήνυμα από _Crazygirl_ Φατε-φατε φυστικακια....!!! Λιγο κατουρο θα καταπιειτε,αλλα θα το ευχαριστηθειτε πανω απ ολα!!" :blink: Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Έχει τύχει κάποιες φορές να παίρνω κάποιον τηλέφωνο και να βουίζει διότι εκείνος εκείνη την στιγμή παίρνει τηλέφωνο εμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εμένα μου έχει τύχει κάτι που αν μου το έλεγε άλλος δε θα το πίστευα...εσείς όμως πιστέψτε το! Ήμουν 1η λυκείου...είχαμε βγει Σάββατο βράδυ με τις φίλες μου Γλυφάδα...κάναμε βόλτα και περνάμε έξω από τη Δωδώνη...σταμπάρουμε 4-5 αγόρια να κάθονται εκεί και να κοιτάνε...και κάναμε πλάκα του στυλ "εμένα μ' αρέσει ο δεξιά, εσύ πάρε τον από κει" κτλ έτσι χωρίς νόημα...τέσπα κάτσαμε λίγο εκεί και χαμογελούσαμε κι εμείς κι αυτοί από μακριά...μετά φύγαμε...γυρνάω σπίτι...μπαίνω στο internet...στο #greece_cafeneio στο pirch (πωπω τι θυμήθηκα!...άλλαξε ο αιώνας από τότε!) και αρχίζω να μιλάω με ένα παιδί.................στην ηλικία μου πάνω κάτω, Κώστας, από Μαρούσι, με nick RedBull...να μη σας τα πολυλογώ...ήταν ένα από τα παιδιά με τα οποία κάναμε πλακίτσα πριν λίγες ώρες στη Γλυφάδα...και είμαι σίγουρη γι' αυτό γιατί τον άφησα πρώτο να περιγράψει πως ήτανε οι φίλοι του και τι φορούσαν...:worry: είναι μικρός ο κόσμος or what!? Αυτό ΔΕΝ γίνεται !! :alien: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εμένα μου έχει τύχει κάτι που αν μου το έλεγε άλλος δε θα το πίστευα...εσείς όμως πιστέψτε το! Ήμουν 1η λυκείου...είχαμε βγει Σάββατο βράδυ με τις φίλες μου Γλυφάδα...κάναμε βόλτα και περνάμε έξω από τη Δωδώνη...σταμπάρουμε 4-5 αγόρια να κάθονται εκεί και να κοιτάνε...και κάναμε πλάκα του στυλ "εμένα μ' αρέσει ο δεξιά, εσύ πάρε τον από κει" κτλ έτσι χωρίς νόημα...τέσπα κάτσαμε λίγο εκεί και χαμογελούσαμε κι εμείς κι αυτοί από μακριά...μετά φύγαμε...γυρνάω σπίτι...μπαίνω στο internet...στο #greece_cafeneio στο pirch (πωπω τι θυμήθηκα!...άλλαξε ο αιώνας από τότε!) και αρχίζω να μιλάω με ένα παιδί.................στην ηλικία μου πάνω κάτω, Κώστας, από Μαρούσι, με nick RedBull...να μη σας τα πολυλογώ...ήταν ένα από τα παιδιά με τα οποία κάναμε πλακίτσα πριν λίγες ώρες στη Γλυφάδα...και είμαι σίγουρη γι' αυτό γιατί τον άφησα πρώτο να περιγράψει πως ήτανε οι φίλοι του και τι φορούσαν...:worry: είναι μικρός ο κόσμος or what!? Αυτό ΔΕΝ γίνεται !! :alien: Και μετά, και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Η πιο απίθανη σύμπτωση ήταν αυτή που έδειξε ο Θέμος με τον Μητσοτάκη. :lol: Πρωτοχρονιά τώρα και ο Μητσοτάκης πάει να αγοράσει βιβλία... Ποιο βιβλίο του πέφτει στο μάτι αρχικά; "Οι ιστορίες του Αιγαίου". Τα επακόλουθα βέβαια δεν άργησαν να έρθουν και τα γνωρίζετε (6,9 Ρίχτερ στο Δυτικό Αιγαίο) :X Έδειξε κι ένα άλλο με τον Τερενς Κουίκ που έλεγε τα προσωπικά του παράπονα από την Ολυμπιακή και κάθε φορά που του τύχενε κάτι στραβό ήταν κι ο Μητσοτάκης στο αεροπλάνο! Και μετά γράφει στην οθόνη: "Η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη όμως είναι πιο προνοητική απ' τον Τερενς". Δειχνει την Μαρίκα σε μία συνέντευξη και ακολουθεί ο διάλογος: Μ: Δεν είχε πάει ποτέ ο Κώστας στην Αμερική και είπαμε να πάμε... Δ: Μαζί πήγατε; Μ: Όχι πρώτη πήγα εγώ και μετά ήρθε ο Κώστας. --------------------------------------------- Δ: Μαζί γυρίσατε; Μ: Όχι έγω ήρθα με άλλη πτήση... Μ= Μαρίκα, Δ= Δημοσιογράφος Κάτι ξέρει η Μαρίκα! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αν μπορεις να το πεις συπτωση..Οταν τα πρωτοφτιαξαμε με το αγορι μου καθε φορα που εφτανε κατω απο το σπιτι και πριν μου κανει αναπαντητη εβγαινα στο μπαλκονι να δω αν ερχεται..Λες και το ενιωθα!!!Αφου μια φιλη μου μου ελεγε:"Μα καλα σκυλος εισαι και το μυριζεις???:)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Και μετά, και μετά; Χμχμ...και μετά και μετά...τίποτα! Απλά συνεχίσαμε να μιλάμε και δεν έτυχε να τα πούμε ποτέ από κοντά :) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Χμχμ...και μετά και μετά...τίποτα! Απλά συνεχίσαμε να μιλάμε και δεν έτυχε να τα πούμε ποτέ από κοντά :) Και δεν το μετάνιωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 mia symptosi pou egine prin 3 meres,mou stelnei minima mia kopela pou gnwrisa se ena taksidi otan eixa paei ston kollito mou,genikotera milame syxna me ti kopela ayti.mou stelnei minima kai mou leei: paraligo na me xtypisei aytokinito,eytixos teleytaia stigmi to apofyga.paw na patisw apantisi,kai prin to patisw mou erxete allo minima,apo mia kopela pou ta eixa palia,kai eixame na milisoume mines:me xtypise aytokinito eimai sto nosokomeio!:confused: eytixos i prwin mou den eixe pathei tipota itan se mixanaki kai mono kati gratzounies. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Είμαστε στο μηχανάκι την Παρασκευή το βράδυ με ένα φιλαράκι. Για χιλιοστά δεν μας σκοτώνει ο λεωφοριατζής. Γυρνάω κι εγώ όντας συνοδηγός και του κάνω κολοδάχτυλο. Μετά από λίγο σκάει μύνημα: "Μη κάνεις κωλοδάχτυλα στον οδηγό του λεωφορείου μη σε γ....ω!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 h sumptosh pounth?? pi8anon sas eide aytos pou esteile to sms ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_x Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 h sumptosh pounth?? pi8anon sas eide aytos pou esteile to sms ... mallon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Είμαστε στο μηχανάκι την Παρασκευή το βράδυ με ένα φιλαράκι. Για χιλιοστά δεν μας σκοτώνει ο λεωφοριατζής. Γυρνάω κι εγώ όντας συνοδηγός και του κάνω κολοδάχτυλο. Μετά από λίγο σκάει μύνημα: "Μη κάνεις κωλοδάχτυλα στον οδηγό του λεωφορείου μη σε γ....ω!" χαχαχα busted!!!! Ποιος σου στειλε το sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αυτός που του έστειλε το ΣΜΣ έτυχε να ήταν επιβάτης και φίλος του soublaki-3. Οπότε είδε το όλο σκηνικό. Εκεί είναι η σύμπτωση ΦΡΙΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Σημερα βγηκα με μια συμμαθητρια που ειχα να τη δω απο το λυκειο. Εκει που καναμε χαβαλε ποιος ξεχασε τον αλλο πιο πολυ, γυρναω και της λεω οτι θυμαμαι τα παντα για αυτη, ακομα και ποτε εχει γενεθλια (που δεν ηξερα ποτε) και πεταω μια ημερομηνια στην τυχη, 22 Ιανουαριου και επεσα μεσα!!:blink: Ζητησα να δω και την ταυτοτητα μετα για να σιγουρευτω. Τελικα μου την ειπε γιατι δεν της εστειλα μηνυμα να της ευχηθω!:chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αυτό που μου έχει τύχει και δεν θα ξεχάσω ποτέ συνέβη το 2001 στη Γερμανία. Είχαμε πάει με το χορευτικό της Ηγουμενίτσας για παραστάσεις, σε διάφορες πόλεις ομογενών και πέτυχα στη Νυνεμβέργη συμφοιτητή μου στη Φλώρινα από το Ναύπλιο! Ε! τέτοιο σκηνικό δε νομίζω να μου ξανατύχει!!! Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αυτό που μου έχει τύχει και δεν θα ξεχάσω ποτέ συνέβη το 2001 στη Γερμανία. Είχαμε πάει με το χορευτικό της Ηγουμενίτσας για παραστάσεις, σε διάφορες πόλεις ομογενών και πέτυχα στη Νυνεμβέργη συμφοιτητή μου στη Φλώρινα από το Ναύπλιο! Ε! τέτοιο σκηνικό δε νομίζω να μου ξανατύχει!!! Νυρεμβέργη παρακαλώ. :cool: Έχουμε και Ναυπλιώτες στη Νυρεμβέργη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Νυρεμβέργη παρακαλώ. :cool: Έχουμε και Ναυπλιώτες στη Νυρεμβέργη; :p Δεν έχει ζήσει ποτέ Γερμανία. Ήταν η πρώτη φορά που πήγε για Χριστούγεννα, ξεκινώντας απο Ναύπλιο. Και έτυχε να συναντηθούμε! Δεν είναι απίστευτο? Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Στην 3ημερη προχθες... Ακουγεται απο την τιβι "κατσε να τον παρω τηλεφωνο..." και βαρεσε ενος παιδιου :p Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts