Jump to content

Καλύτερος ISP

Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο καλύτερος ISP;  

116 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο καλύτερος ISP;

Recommended Posts

Αυτο το καιρο λιγει το Kit του ΟΤΕ που ειχα και ψαχνομαι να βαλω αλλο.Εχω ακουσει διαφορα και γι'αυτο θα θελα να με βοηθησετε...:)
iphone 3G & Nokia N82 owner

Επέλεξα τη HOL γιατί τη χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια το πακέτο λήγει και έτσι ψάχνω και γω να δοκιμάσω κάτι άλλο... (τα site των isp είναι όντως μπερδεμένα ή εγώ είμαι τόσο χαζός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη; )
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε αυτήν τη φάση είμαι κ εγώ.. το πακέτο μου στη HOL λήγει 29/12 και δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Περίμενα να δω πότε θα φιλοτιμηθεί η FORTHnet να κάνει καμιά σοβαρή ανακοίνωση/προσφορά με το πολυσυζητημένο ιδιώκτητο δίκτυό της, αλλά δεν με βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμα και μάλλον θα κινηθώ προς Conn-x, που έχει 6μηνη δέσμευση και μετά βλέποντας κάνοντας.

Γιατί για να πάω σε HOL με 1 χρόνο δέσμευση αποκλείεται!!! Και ας βγαίνει και δίνει Mbps αβέρτα! Να δω πόσα από αυτά θα πιάνουν οι χρήστες της με 1.4Gbps σύνδεση με εξωτερικό που έχει!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Επέλεξα τη HOL γιατί τη χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια το πακέτο λήγει και έτσι ψάχνω και γω να δοκιμάσω κάτι άλλο... (τα site των isp είναι όντως μπερδεμένα ή εγώ είμαι τόσο χαζός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη; )

Αφού είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν συνεχίζεις;Μια χαρά τιμές έχει και χωρίς το x4.

Εγω βρηκα εχτες κατα συμτωση ενα αρθρο σε καποιο περιοδικο για το TellaZisto και μου φανηκε πολυ καλη η προσφορα της Tellas.Με ~45ευρω το μηνα απεριοριστες αστικε και υπεραστικες κλησεις ολη μερα και 4Mps DSL αν εισαι Full LLU.Θα τους παρω τηλ να το ρωτησω το πραγμα...:)

Αφού είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν συνεχίζεις;Μια χαρά τιμές έχει και χωρίς το x4.

Γιατί για κάποιους λόγους η σύνδεση στη HOL δεν είναι στο όνομά μου και έτσι καλό είναι να τη διακόψω ;) με βλέπω όμως πάλι για HOL τελικά :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Επέλεξα Altec Telecoms από την οποία φεύγω... σήμερα!

Είχα πάρει το πακέτο Jetpack 384 απλά και μόνο επειδή ήταν το μόνο 3μηνο πακέτο που έβρισκα ώστε να μου λήξει ακριβώς πάνω στις χριστουγεννιάτικες προσφορές.

Δεν είχα πρόβλημα με την ταχύτητα, αρκετά γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και χωρίς χρέωση, κανένα πρόβλημα με την αίτηση διακοπής.

Είμαι ευχαριστημένος και πιθανότατα θα έμενα αν ήταν ανταγωνιστικές και οι τιμές για τη συνέχιση της συνδρομής. Τους πρότεινα να πάρω πακέτο πάλι και να μου ανανεώσουν τη συνδρομή αλλά μου είπαν ότι έτσι κι αλλιώς θα έκλεινε η γραμμή και θα έπρεπε να την ξανανοίξουν, άρα δεν θα είχε νόημα να το κάνω.

Πριν ένα χρόνο θα απαντούσα Forthnet. Πλέον έχω απογοητευτεί τρομερά, και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εκτίμησή μου.

ΗΟL δε θα έβαζα ποτέ, κυρίως λόγω του ότι τα συμβόλαιά της ανανεώνονται κάθε 12 μήνες για άλλους 12, και αν δεν προλάβεις να ζητήσεις ακύρωση εγκαίρως την έκατσες.

Η Τellas έχει ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου, μπορεί σε κανένα δίμηνο να είμαι πελάτης της.

Η Vivodi πάντως παραμένει συνολικά ο καλύτερος ISP από τη στιγμή που θα καταφέρεις να γίνεις πελάτης του. Έχει το καλύτερο δίκτυο, όπου το έχει, και τα pings είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα στην Ελλάδα. Το μεγάλο τεστ για τη Vivodi θα είναι το να αντέξει το δίκτυο όταν ενεργοποιηθούν οι πακετάκηδες που πήραν 4Mbps με 99€ για 8 μήνες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπό αυτούς που έχεις βάλει στις επιλογές της δημοσκόπησης τους έχω χρησιμοποιήσει όλους.

Συνολικά τις καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει η ALTEC και η Tellas (την οποία δεν έχεις στις επιλογές σου).

Μιλάω πάντα για 768/192...

Την ξεχασα την Tellas αλλα τελικα και γω προς τα εκει παω...Το Zisto ειναι πολυ ωραιο πακετακι και 4Mps δεν ειναι και λιγα...Μπορει να συνεχισω στον ΟΤΕ αοριστα μεχρι να φτασει στην περιοχη μου η Tellas και μετα να μπω κιολας.Θα δειξει:D

παιδια εγω που εχω conn-x 768 αξιζει να παω σε forthnet 1024?στην περιοχη μου το dslam einai foul fortomeno
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια εγω που εχω conn-x 768 αξιζει να παω σε forthnet 1024?στην περιοχη μου το dslam einai foul fortomeno

αστο τοτε...

Tha metakomoiso syntoma kai tha ithela tin gnomi sas gia ADSL provider.

An ypothesoume oti oloi mporoun na mou dosoun diki tous grammi, me endiaferei me tin eksis proteraiotita:

1)Statheri taxitita

2)Upload (1mbps)

3)Download (2+mbps)

Pion paroxea tha mou protinate?

Αν και ολες οι εταιριες ειναι χαλια, εγω εχω εδω και 2 χρονια Forthnet και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και απο ταχυτητες και απο εξυπηρετηση.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• 3 weeks later...
Εγώ είμαι σε forthnet 2,5 χρόνια αλλά με έχει απογοητεύσει πολύ το τελευταιο 6 μηνο. Η εξυπηρέτηση τους αποκτά τακτικές ΟΤε και αυτό για μια ιδιωτική εταιρία ειναι επιεικός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με το που έρθει το zisto στην περιοχή μου έχω φύγει με τα μπούνια...

Εγώ είμαι σε forthnet 2,5 χρόνια αλλά με έχει απογοητεύσει πολύ το τελευταιο 6 μηνο. Η εξυπηρέτηση τους αποκτά τακτικές ΟΤε και αυτό για μια ιδιωτική εταιρία ειναι επιεικός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με το που έρθει το zisto στην περιοχή μου έχω φύγει με τα μπούνια...

Θα πας στην Tellas για λόγους εξυπηρέτησης πελατών; :lol:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forhnet απο μένα πάντως.Άντε και ιδιόκτητο δίκτυο να δούμε σε όλη την Ελλάδα γαιτί απο τον (Π)ΟΤΕ δε βλέπω χαίρι!

προφανως δε θα λεγεται ετσι. εχεις την κλασσικη συνδεση dsl που εχουμε ολοι μας, χωρις περιορισμο σε χρονο και ογκο :)

• 2 weeks later...
προφανως δε θα λεγεται ετσι. εχεις την κλασσικη συνδεση dsl που εχουμε ολοι μας, χωρις περιορισμο σε χρονο και ογκο :)

ego evala to paketo vivodi sta 4mbps, sinithos gia megala arxeia katevazo to vrady me 440 stathera ,to proi 400,kai gia mikra arxeia apo 100-180, to drama einai me ta audio torrents 18-50 sti kalyteri.

Thelo na sas rotiso kati allo, gnorizete an mporoyme na steiloume fax meso adsl kai an nai me poio tropo. exo to winfax s/w. eyxaristo