tourist Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Κι εμένα θα με ενδιέφερε η γνώμη σας... Destinator ή igo (ή κάτι άλλο) για το x7500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 για την καθημερινότητα igo που φαίνεται αψογο με vga ;αλλα όταν χρειαστεί λεπτομέρεια destinator .......που δυστηχώς δεν είναι τόσο όμορφο σε vga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 για την καθημερινότητα igo που φαίνεται αψογο με vga ;αλλα όταν χρειαστεί λεπτομέρεια destinator .......που δυστηχώς δεν είναι τόσο όμορφο σε vga. Δηλαδή το igo σε τι υστερεί σε σχέση με το destinator; Δεν έχει καθόλου επαρχιακές πόλεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 για απομακρυσμενη επιφανεια εργασιας και το πελάτης terminal services ξερει κανείς τίποτα? στο διακομιστής πιο όνομα δίνουμε?το όνομα του άλλου υπολογιστή ή το ip? το ip που το βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δηλαδή το igo σε τι υστερεί σε σχέση με το destinator; Δεν έχει καθόλου επαρχιακές πόλεις; Δεν είναι μόνο η κάλυψη που πρέπει κανείς να βλέπει. Είναι και η ποιότητα της κάλυψης και της χαρτογράφησης καθώς και οι αλγόριθμοι δρομολόγησης. Σε αυτό κυρίως διαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 εχει δοκιμάσει κανεις το sprite backup?δουλέυει? sprite ή spb backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Απο μενα spb backup Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 εχει δοκιμάσει κανεις το sprite backup?δουλέυει? sprite ή spb backup? Εχω δοκιμασα το sprite και δουλευει τελεια Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onouf Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 san kinito to xeroume oti den einai euxristo kai thes bluetooth gia na miliseis,alla diabasa pws an to exeis xexasei to akoustiko px spiti sou,mporeis na milas opws sthn anoixti akroasi....auto simainei pws i siskeui exei microphone kai apla xrisimopoiei ta ixeia tis gia tin anaparagwgi fwnis autou pou milame??? Παράθεση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ....:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 san kinito to xeroume oti den einai euxristo kai thes bluetooth gia na miliseis,alla diabasa pws an to exeis xexasei to akoustiko px spiti sou,mporeis na milas opws sthn anoixti akroasi....auto simainei pws i siskeui exei microphone kai apla xrisimopoiei ta ixeia tis gia tin anaparagwgi fwnis autou pou milame??? Χωρις handsfree (bluetooth ή με καλώδιο), μπορείς να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση μόνο. Είναι λίγο μεγάλο για να το βάζεις στο αυτί σου, οπότε δεν υπάρχει άλλως τρόπος εκτός από ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmys Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ E-BANKING ΣΤΗΝ ALPHA BANK.ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Καλησπέρα σας. Ποιό bluetooth / handsfree, προτείνετε, Παιδιά ; :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ E-BANKING ΣΤΗΝ ALPHA BANK.ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? Μίλησε με την ALPHA BANK γιατί όταν παλιότερα είχα δοκιμάσει το ίδιο με το 9000 ήταν αδύνατον από τους περιορισμούς ασφαλείας και κρυπτογράφησης της τράπεζας. Εάν με το 7500 είναι εφικτό και βρείς λύση σε παρακαλώ ενημέρωσε μας γιά να το πάρω την άλλη μέρα το πρωί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Με τον opera δοκιμασες? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Χμμμ, υπάρχει το SPB Pocket PC Tips & Tricks. Μέσα σε αυτό περιέχονται διάφορα tweeks, μεταξύ των οποίων και η επιλογή για προσομείωση του Pocket IE με τον ΙΕ6, ώστε να είναι εφικτή η είσοδος σε "δύσκολα" sites. Δεν το δοκίμασα ποτέ, αλλά δε χάνεις και τίποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εάν κάποιος έχει κατορθώσει να χρησιμοποιήσει το e-banking άς μας ενημερώσει γιατί ήταν ο βασικός λόγος που πήρα τότε το 9000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ποια κάρτα mini SD έχετε? η Trancend Secure Digital 4GB Mini SDHC είναι συμβατή? Είναι πιο γρήγορη από το microdrive του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εχει βρεί κάποιος βάση αυτοκινήτου με φορτιστή? και πού?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 expansys Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 το ειδα σημερα στο πλαισιο,επαθα πλακα δεν το περιμενα ετσι απο φωτο που εβλεπα μου φαινοτανε τερας απο κοντα με ενθουσιασε παρα πολυ και το πληκτρολογιο με το μαγνητη ητανε φοβερο. το μονο που με χαλασε οπως λετε και ποιο πανω ειναι το πως μιλας ειναι ενα προβλημα γιατι δεν τα παω καλα με handsfree,και οσο για ανοικτη ακροαση που λετε και αυτο ειναι προβλημα οταν θα εισαι εξω.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperRok Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Μπλε τελια και space και δεν γυρναει ελληνικα? ΑΝ θυμαμαι καλα το βλεπει σε com4 (και χαμηλη ταχυτητα). Δοκιμασες να του πεις build in gps ? Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω με το gps πρόβλημα.Εχω εγκαταστήσει το igo και το Tomtom.Και στις δύο εφαρμογές μόλις τις ανοίγω μου λέει οτι το gps δεν έχει σήμα.Έχω ενημερώσει μέσω internet τις θέσεις των δορυφόρων.Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να ρυθμίσω ας απαντήσει.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Serious CAR CARE for CAR CRAZY PEOPLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onouf Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 παιδια καλησπερα!!!αντιμετωπιζω ενα προβλημα ...οταν βαζς το ακουστικο στην υποδοχη...δε γινεται τπτ οταν με παιρνουν τηλ ακουγεται η ανοιχτη ακροαση και γενικα δε φαινεται να δοθλευει.....ξερει κανιες τπτ???μπορει κανεις να βοηθησει???? Παράθεση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ....:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω με το gps πρόβλημα.Εχω εγκαταστήσει το igo και το Tomtom.Και στις δύο εφαρμογές μόλις τις ανοίγω μου λέει οτι το gps δεν έχει σήμα.Έχω ενημερώσει μέσω internet τις θέσεις των δορυφόρων.Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να ρυθμίσω ας απαντήσει.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ποση ωρα αφηνεις το gps να βρει δορυφορους;Υποθετω βεβαια οτι εισαι σε ανοιχτο χωρο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperRok Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ποση ωρα αφηνεις το gps να βρει δορυφορους;Υποθετω βεβαια οτι εισαι σε ανοιχτο χωρο. Αργούσε να βρεί σήμα gps και το έκλεινα.Τώρα όλα OK!:X Ξέρει κανείς αν υπάρχει το SKYPE για το συγκεκριμένο PPC:help: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Serious CAR CARE for CAR CRAZY PEOPLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Αργούσε να βρεί σήμα gps και το έκλεινα.Τώρα όλα OK!:X Ξέρει κανείς αν υπάρχει το SKYPE για το συγκεκριμένο PPC:help: http://www.skype.com ναι υπαρχει. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts