smlakis Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 εχω το w890πορω να βγαλω το μενου της vodafone και να αφερεσω τα αρχεια μουσικης η τις εικονες που εχει? Έχω το ίδιο πρόβλημα με το w 910 μπορεί κάποιος να βοήθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Έχω το ίδιο πρόβλημα με το w 910 μπορεί κάποιος να βοήθησε Το στελνεις εδω και εισαι ησυχος! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smlakis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 το θεμα ειναι οτι ειμαι Σερρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 το θεμα ειναι οτι ειμαι Σερρες ε και ποια η δυσκολια??,το στελνεις με κουριερ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smlakis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχω την εντύπωση ότι γίνετε και από το ιντερνέτ η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχω την εντύπωση ότι γίνετε και από το ιντερνέτ η όχι ? Γινετε..αλλα δεν ξερω τον τροπο και δεν το εμπιστευομαι καθολου.εκει που σου λεω ειναι εγγυηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ενα λινκ με την τελευταια βερσιον για αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbest Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 γεια ρε παιδες...μια ερωτηση να κανω....εχω ενα w660i ericsson και εχει λογισμικο τς vodafone....ομωσ εγω θελω να τ αλλαξω γτ πλ απλα ειναι μουφα και δν εχει λειτουργιες οπως ενα κανονικο sony ericsson w660i.....μπορω να κανω κτ γιαφτο?!?!?!παρακαλω καντε reply asap...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Εχουν αλλαξει το Update Service? Πηγα να κανω χθες αναβαθμιση και μου εσβησε τα παντα απο μεσα. Το κινητο επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις του. Για ποιο λογο καναν αυτη την αλλαγη. Μια χαρα εκανες αναβαθμιση και το κινητο παρεμενε ως εχει :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 re paidia exw brei ayto to logismiko tis sony ericsson pou kanei update k mou menei stin ofoni pou synexeia fortwnei me tn prasini bara. exete kamia idea ti prepei na kanw wste na trexei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 katarxein paidia sinxaritiria gia to site.eimai new edo opote an eimai kapou lathos piteto. exo to en logo kinito to sony ericsson w910i tis vodafone.loipon kapoia mera etsi opos xazeya sto internet vlepo se exa site flash themes gia sony ericsson kano to lathos kai ta katevazo mazi me ayta eprepe na katevaso kai ena programm to xs++ pou einai gnosto se olous pisteyo.kano oti eprepe na kano kai otan leei"svise to kin kai me patimeno to 'c' sindeseto" emena anikse to kin kai egrafe metafora dedomenon.apla sas ta ipa olla ayta min tixon kapoios kserei na me boithisei.aaaa kai otan pao na kano anavathmisi to kin m mesotou programmatos tis sony pali to idio kanei to kinito kai to programma dn to anagnorizei...ti na kano exo apelpistei.sas parakalo boithisteme. apla to problima mou einai oti otan to sindeo klisto to kin mou ksana anabei kai mou leei proetimasia gia maziki metafora.xoris ego na exo dosei teteia entoli.pos mporo na to kano na min bgenei ayto to marafeti mou exei spasei ta neyra thelo na to petakso dn mporo na tou balo tpt xrisimo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Καλος ηρθες και αλλη φορα θα ηταν καλυτερα να μη γραφεις με greeklish. Θα σβησεις τη συσκευη και θα βγαλεις την μπαταρια, τη sim & τη memory card. Μετα ξαναβαζεις τη μπαταρια και εχοντας πατημενο το C θα το συνδεσεις με το καλωδιο. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 re si to kano ayto pou les alla tpt dn to anagnorizei mipos ksereis pos mporo na allakso to leitourgiko sto w910i.exei ksenerosei to kefali mou me tin kolo vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Και σε μας εχει πονεσει το κεφαλι μας να διαβαζουμε τα greeklish σου....... Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 συγνωμη "φιλε" απλα ειναι συνηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 συγνωμη "φιλε" απλα ειναι συνηθεια. καποιες συνηθειες ομως ""φιλε"" :O ειναι ενοχλητικες... και παραλληλα απαγορευονται και απο τους κανονες του φορουμ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάνει μετατροπή το Κ800 σε Κ810 με μεγάλη επιτυχία εδώ και 1,5 χρόνο. Επειδή όμως τώρα τελευταία κάνει κάτι νερά σε κλήσεις που δεν λαμβάνω, καθυστερήσεις στα μενού και άλλα θα ήθελα να το επαναφέρω σε Κ800. Η μετατροπή τότε έγινε με FS + ένα κολπάκι που δεν θυμάμαι για να μην υπάρχουν προβλήματα φωτισμού στα πλήκτρα. Θυμάμαι ότι τότε μέσα στο ποστ που είχα διαβάσει και έδινε τα απαραίτητα αρχεία έδινε και δυο για την επαναφορά με τον ίδιο τρόπο. Θα με βοηθήσετε να βρω την περιγραφή και τον τρόπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 καλησπερα σας εχω ενα c905 με vodafone menu και θελω να βαλω τα original menu της sony,οποτε αν κανω update με το software update της sony θα γινει αυτο η θα κανει update το τελευταιο firmware με vodafone menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 καλησπερα σας εχω ενα c905 με vodafone menu και θελω να βαλω τα original menu της sony,οποτε αν κανω update με το software update της sony θα γινει αυτο η θα κανει update το τελευταιο firmware με vodafone menu? δυστυχως θα παραμεινει vodafone το κινητο... ενας τροπος για να εξαφανισεις αυτο το ενοχλητικο μενου,ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 εγω παντως,τα κανω debrand μεσω DavinciTeam και ολα μια χαρα.. 10ε το ολο κοστος και εχεις ενα τελειως ξεκλειδωτο και unbranded κινητο;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 sorry παιδιά αλλά μπαίνοντας στο πρόγραμμα αναβάθμισης απογοητεύτικα όταν δεν είδα το t270...Δε έχει βγει καμοιά αναβάθμηση γι αυτό???:blink: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petralona13 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Κοιταξα αρκετά topics αλλά δεν βρήκα το ίδιο πρόβλημα κάπου,ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ξανα. Προσπαθώ να κανω το κινητό μου update (το μοντέλο ειναι w902),έχω εγκαταστήσει και δουλεύει κανονικά το pc suite και το Update service αλλά μόλις ακολουθώ τις οδηγίες στο SEUS και φτάνει στο σημείο όπου πατάμε παρατεταμένα το c έχω το εξής πρόβλημα.Το κινητό μου όπως ειναι κλειστό μπαίνει σε mass storage mode (κατάσταση μαζικής αποθήκευσης) και ενώ είναι σε αυτήν την κατάσταση δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα άλλο στο κινητό.. Μήπως κάποιος έχει βρει μια λύση στο θέμα αυτο? -.- Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πρέπει να κρατάς πατημένο το C και παράλληλα να συνδέεις το τηλέφωνο. Είσαι σίγουρος ότι αυτό κάνεις; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petralona13 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 δεν πάταγα το c ενώ έβαζα την μπαταρία,μάλλον αυτό έφταιγε..ευχάριστω πολύ φίλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να βάλω πιο παλιό firmware στο c510? Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Ούτε cda ούτε cid Oυτε δεν ξέρω και γω τί. Θέλω το firmware που είχα πρίν κάνω αναβάθμιση. δεν θέλω να χάσω εγγυήσεις ούτε τίποτα. Αλλά το φοβάμαι. Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος? ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindwaltz Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στην διαδικασία αναβάθμισης W595 και συναντώ πρόβλημα στην εφαρμογή που φαίνεται να εντοπίζεται σε ανεπιτυχή σύνδεση του τηλεφώνου με το ίντερνετ.. Συγκεκριμένα το μήνυμα που λαμβάνω είναι : "η εφαρμογή δεν είναι έτοιμη για λήψη- συνδέστε τον υπολογιστή στο ίντερνετ" ενώ κατά την δοκιμή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης η πρόσβαση του pc companion είναι επιτυχής. Επίσης ο εντοπισμός του τηλεφώνου είναι επιτυχής. Το πρόβλημα αρχίζει δηλαδή πατώντας την επιλογή "έναρξη" , και τότε εμφανίζεται το μήνυμα που λέει ότι δεν είναι προσβάσιμες οι πληροφορίες ενημέρωσης λογισμικού και ότι πρέπει το "pc companion να συνδεθεί με έναν online διακομιστή". Τί μπορεί να συμβαίνει ?!:confused: Ελπίζω να έχω παραθέσει όλα τα απαραίτητα δεδομένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts