Jump to content

Ποιο είναι το ΟΛΙΚΟ κόστος για ενεργοποίηση του ADSL;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 440
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άσε που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποφασίσεις να αγοράσεις και άλλο PC (πχ φορητό).

Γιατί να παιδεύεσαι με ένα modem και να μην έχεις το router-άκι σου;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατάλαβα παίδες... Άρα πάει προς router η δουλειά...

Έχετε να προτείνεται κάποιον καλό, αξιόπιστο και φθηνό?

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Εγώ θα πρότεινα κάποιον της Zyxel, είναι λίγο ακριβότεροι αλλά είναι και πολύ πιο εύκολα παραμετροποιήσιμοι και εμφανίζουν πολύ σπάνια προβλήματα με διάφορες εφαρμογές.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia sorry...xerw tha sas rwtane sunexeia gia to sunoliko kostos alla an de sas kanei kopo na mou peite k emena poso einai giati eimai asxeth apo auta.apla peite mou ti tha plhrwnw to 2mhno sunolika ston ote me sundesh ote+egkatastash(na mou valoun autoi to modem giati egw de paizei..)
°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Γεια σας.Τωρα που θα μενω Αθηνα σκεφτομαι να βαλω DSL 384.Forthnet η OTEnet.Και εχω καποια ερωτηματα.Αν υπαρχει απλη τηλεφωνικη γραμμη(οχι ISDN)ποσο θα χρεωθω απ τον πχ ΟΤΕ για να βαλω DSL με μοντεμ δικο τους και ποσο με δικιας μου επιλογης;Ποσο ειναι το μηνιαιο παγιο;Υπαρχουν συνδεσεις DSL με ογκοχρεωση η χρονοχρεωση;Υπαρχει περιπτωση να εχω συνδεση DSL αλλα να μην εχω ενεργοποιημενη τηλεφωνικη γραμμη(αριθμο τηλεφωνου απ τον ΟΤΕ δηλαδη);Αλλαζει μηπως το παγιο;
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (11 Σεπ. 2004 , 02:38)

Γεια σας.Τωρα που θα μενω Αθηνα σκεφτομαι να βαλω DSL 384.Forthnet η OTEnet.Και εχω καποια ερωτηματα.Αν υπαρχει απλη τηλεφωνικη γραμμη(οχι ISDN)ποσο θα χρεωθω απ τον πχ ΟΤΕ για να βαλω DSL με μοντεμ δικο τους και ποσο με δικιας μου επιλογης;Ποσο ειναι το μηνιαιο παγιο;Υπαρχουν συνδεσεις DSL με ογκοχρεωση η χρονοχρεωση;Υπαρχει περιπτωση να εχω συνδεση DSL αλλα να μην εχω ενεργοποιημενη τηλεφωνικη γραμμη(αριθμο τηλεφωνου απ τον ΟΤΕ δηλαδη);Αλλαζει μηπως το παγιο;

Forthnet.

Πολύ ποιο φθηνή

Το δίμηνο θα δίνεις 117€ αν δεν κάνω λάθος.

Ναι υπάρχουν συνδέσεις με ογκοχρεωση και χρονοχρεωση.(Δες για τιμές στα site των εταιριών που σε ενδιαφέρουν)

Δεν γίνετε να μην έχει τηλέφωνο...

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE ( 9 Σεπ. 2004 , 18:42)

paidia sorry...xerw tha sas rwtane sunexeia gia to sunoliko kostos alla an de sas kanei kopo na mou peite k emena poso einai giati eimai asxeth apo auta.apla peite mou ti tha plhrwnw to 2mhno sunolika ston ote me sundesh ote+egkatastash(na mou valoun autoi to modem giati egw de paizei..)

Στο βάζω κι εγώ άμα λάχει.

Γεια σας και απο μενα. Εχω pstn γραμμη και λεω να βαλω adsl στα 384. Αν και θα εχει ξαναειπωθει θελω καποιος να μου πει αναλυτικα ποσο θα μου στοιχισει τοσο ο εξοπλισμος οσο και το μηνιαιο κοστος. Επισης θα ηθελα να μαθω αν το adsl εχει καποια αρνητικα και ποια απο τις vivodi, forthnet, otenet, κτλ. εινα η καλυτερη εταιρεια. Thank u....

Γειά σου και από μένα, αν διαβάσεις το παρόν thread από την αρχή θα σου λυθεί κάθε απορία σχετικά με το βασικό κόστος του ADSL.

Όσον αφορά τους ISP απλά μακριά από OTEnet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνετε ένα faq...Είναι must το θέμα, πως να το κάνουμε. Το ίδιο έχουνε κάνει και στο adslgr.com και έχει γίνει μπάχαλο το site. Πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο για τις τιμές των isp, το κόστος ενεργοποίησης και το πάγιο. Δεν ενδιαφέρονται για παιρετέρω και ούτε έχουν την όρεξη να διαβάζουν 50 σελίδες σε 50 threads για να βρουν 2 τιμές. Το thread αυτό ανοίχτηκε 13 Δεκ. 2003. Από τότε δηλαδή δεν έχουν αλλάξει οι τιμές;

Διάβασέ το και θα δεις αν έχουν αλλάξει.

Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος, απλά επειδή εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο σου πρότεινα αυτό μέχρι να σου απαντήσει καποιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Σεπ. 2004 , 03:44)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνετε ένα faq...Είναι must το θέμα, πως να το κάνουμε. Το ίδιο έχουνε κάνει και στο adslgr.com και έχει γίνει μπάχαλο το site. Πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο για τις τιμές των isp, το κόστος ενεργοποίησης και το πάγιο. Δεν ενδιαφέρονται για παιρετέρω και ούτε έχουν την όρεξη να διαβάζουν 50 σελίδες σε 50 threads για να βρουν 2 τιμές. Το thread αυτό ανοίχτηκε 13 Δεκ. 2003. Από τότε δηλαδή δεν έχουν αλλάξει οι τιμές;

poooso dikio exeis :D

sthn telikh giati na katsw na diavasw gia ta xilia asxeta?mia timh thelw mono.ama thelei kaneis as mou apanthsei,ama de thelei tha to vrw allou.exallou den apanthse kaneis.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (13 Σεπ. 2004 , 13:14)

sthn telikh giati na katsw na diavasw gia ta xilia asxeta?mia timh thelw mono.ama thelei kaneis as mou apanthsei,ama de thelei tha to vrw allou.exallou den apanthse kaneis.

Aμα θέλεις να μάθεις μια τιμή έχεις τις εξής επιλογές:

1ον. Κάνεις μια βόλτα στο site του ΟΤΕ και του ΙSP που θέλεις και βλέπεις την τιμή και είσαι jet μέσα σε 5 λεπτά.

2oν. Κάνεις ένα search στο παρόν θέμα και βρίσκεις τις απαντήσεις που ζητάς στο ερώτημα που έχει απαντηθεί πολλάκις. Επίσης είσαι έτοιμος σε 10 λεπτά (και πολλά λέω)..

3ον. Κάνεις post εδώ και περιμένεις ποιος δεν έχει βαρεθεί να λέει τις τιμές για να σου απαντήσει. Χρόνος αναμονής: ένας Θεός ξέρει.

(Η σειρά δεν είναι τυχαία) ;)

Φιλικά.

Εdit:

Δεν θα διαβάσεις 1000 άσχετα. Μόνο 2-3 θα ναι πραγματικά άσχετα. Στη πορεία θα ρωτήσεις αυτά που χαρακτήρισες τώρα άσχετα. (επιβεβαιωμένο) :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (13 Σεπ. 2004 , 13:14)

λοιπον εχουμε και λεμε (δεδομενου οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη σου):

ΕΦΑΠΑΞ:

Κοστος MODEM: δεν ειναι στανταρ

Τελος ενεργοποιησης: 34,99€ + ΦΠΑ

Τελος εγκαταστασης: 45,99€ + ΦΠΑ ( Η μεγαλυτερη βλακεια που θα κανεις :p )

ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ:

2 χ 44.9€ + ΦΠΑ στον ΟΤΕ

2 χ 49.25€ + ΦΠΑ στην ΟΤΕnet (χωρις ογκοχρεωση)

Συνολο ανα διμηνο: 222,2€ Τελικη..

Ευχομαι να βοηθησα..

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis (13 Σεπ. 2004 , 15:57)

ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ:

2 χ 44.9€ + ΦΠΑ στον ΟΤΕ

2 χ 49.25€ + ΦΠΑ στην ΟΤΕnet (χωρις ογκοχρεωση)

Συνολο ανα διμηνο: 222,2€ Τελικη..

Ευχομαι να βοηθησα..

Διευκρίνιση. Αυτά είναι για 512/128 σύνδεση, και όχι για 384.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE ( 9 Σεπ. 2004 , 18:43)

aa ! ~gia dsl 512 :)

Νομιζα οτι η ερωτηση ηταν για 512.. Αν καποιος εχει ρωτησει για 384 ας μου πει να αναφερω και των 384.

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

symplekti, αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα παύει να υφίσταται. Αν κάτσετε 2-3 άτομα ι οποίοι αφιερώνεται κάποιο χρόνο με το site, θα δεις ότι αφιερώνοντας μισή ώρα θα γλιτώσει από πολλά. Ξαναλέω ότι πολλοί δεν έχουν την όρεξη, και άλλοι δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιούν την αναζήτηση. Άσε που τις περισσότερες φορές σου εμφανίζει 1002 άσχετα πράγματα. Και δεν μιλάω να κάνετε κάτι το πολύ εξειδικευμένο, γιατί μετά θα χει ως αποτέλεσμα να αποθαρύνει τους χρήστες από το dsl. Στο faq, μέσα σε 5 λεπτά θα ξέρει ο επισκέπτης όλα όσα πρέπει να γνωρίζει. Άσε που στην τελική το site του πΟΤΕ και της Vivodi δεν είναι και τα καλύτερα από άποψη λειτουργικότητας.

Εdit: θεωρώ επίσης ότι καλό θα ήταν να γράφονται και τα πάγια του πΟΤΕ σε αναλογική και ISDN γραμμή.

Όλα αυτά θα είναι για το καλό όλων μας. Ούτε τα δικά σας νεύρα θα σπάνε από επαναλήψεις, και ο χρήστης θα βίσκει αυτό που θέλει αμέσως. Ακόμα και στόκος να είναι, και δημιουργεί ένα νέο thread, με ένα link, θα τον σέλνουμε στο faq...Είναι τόσο απλό.

egw paidia eimai entelws asxeth gi auto kai rwtaw mono timh,de kserw tipota.na kanw ote sundesh klp h kapou allou?twra exw isdn 64 k plhrwnw peripou 100 evrw to 2mhno.h 384 kostizei kapou ekei to 2mhno?giati 220 evrw to mhna gia 512 nomizw einai polla.

Εγω εχω 384 απο forthnet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα σου προτεινα να κανεις ακριβως το ιδιο και θα πληρωνεις ακριβως τα ιδια χρηματα που πληρωνεις και τωρα ανα διμηνο.. by the way check your pm..

@soublaki: Μια και εσυ απ'οτι βλεπω ψαχνεσαι στειλε μου ενα pm με ολες τις ερωτησεις που περνανε απο το μυαλο σου και θα δοκιμασω εγω να φτιαξω ενα faq για να εξυπηρετηθουν και οι υπολοιποι. ok?