fanis13 Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 egw eimai sto tei ilektrologos iraklio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Mooolis teliwsa tis spoudes kai eimai enas ptwxos plhn timios... kai opws panta anergos oikonomologos! Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Μαθητής 1ης Γυμνασίου. Πρέπει να'μαι ο μικρότερος εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic η επιτροπή απαρτίζεται από τους mods φυσικά. Εγώ, φοιτητής ηλεκτρονικός μηχανολόγος στην Αγγλία τέταρτο και τελευταίο έτος :) Α και χωρίς άμεσα σχέδια :p Ρε Νίκο σε τι ηλικία ξεκίνησες κι ήρθες εδώ και είσαι 4ο έτος στα 20? Στα 16? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Φοιτητής Πληροφορικής και ασχολούμαι και επαγγελματικά με το αντικείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac Ρε Νίκο σε τι ηλικία ξεκίνησες κι ήρθες εδώ και είσαι 4ο έτος στα 20? Στα 16? :) Κλασικό ελληνικό 5.5άρικο σύστημα... 5.5 α΄δημοτικού σημαίνει 1ο έτος στο πανεπιστήμιο 17.5! = ο μικρότερος εδώ. Ε τώρα είμαι 20.5 απλώς το φόρουμ θα λέει 20 μέχρι την ημέρα των γενεθλίων ;) (μην κάνεις το γνωστό λάθος να αφαιρείς 4 χρόνια από τα 20. Στην προκειμένη περίπτωση 20-4 = 17 :p ) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Τεταρτοετής φοιτητής ηλεκτρολόγος-μηχανικός Η/Υ στο ΕΜΠ,αισιοδοξώ κάποια στιγμή να είμαι και διπλωματούχος ηλεκτρολόγος-μηχανικός :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicos Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 chef ... kai elpizo oxi o monos edo mesa ??? :) Παράθεση hero of our nation. Noodles Romanoff and his gang won't get far! Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind. Viva the revolution! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Φοιτητης χρηματοοικονομικης εδω....... :alien: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Συγνώμη που θα το πω στα αγγλικά, αλλά δυσκολεύομαι να το μεταφράσω, όπως και να το εξηγήσω (χρειάζονται μερικές γραμμές) για αυτό και θα το πω όπως ακριβως το γράφει στο συμβόλαιο εργασίας μου. Είμαι λοιπόν Corporate Governance Analyst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 προς το παρόν είμαι στου ξαπλόπουλου.. τον φλεβάρη όμως θα ξεκινήσω Ηλεκτρολόγος σε ένα απο τα παρακάτω ΤΕΙ Καβάλα(Πέρασα) Πάτρα(Μετεγγραφή;) Χαλκίδα(Μετεγγραφή;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanis13 egw eimai sto tei ilektrologos iraklio Συνάδελφε!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 παραγωγος ραδιοφωνου αλλα μεχρι να βρω μια θεση...δουλευω σε καταστημα και dj (για να μην ξεχναμε τον ερωτα μας με την μουσικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic Κλασικό ελληνικό 5.5άρικο σύστημα... 5.5 α΄δημοτικού σημαίνει 1ο έτος στο πανεπιστήμιο 17.5! = ο μικρότερος εδώ. Ε τώρα είμαι 20.5 απλώς το φόρουμ θα λέει 20 μέχρι την ημέρα των γενεθλίων ;) (μην κάνεις το γνωστό λάθος να αφαιρείς 4 χρόνια από τα 20. Στην προκειμένη περίπτωση 20-4 = 17 :p ) Μία από τα ίδια - 20 (για λίγες μέρες ακόμα :rolleyes: ) και 4ο έτος Φ.Π.Ψ. :whistle: παιδιά-θαύματα :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος- χωρις σχόλια παρακαλώ- αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ με τη δουλεία του vampyre!!! Πότε θες να περάσω για interview?????? :) ;) Από Τρίτη παρακαλώ γιατί τα ΣΚ είναι φορτωμένα από δουλειά συνήθως. :p Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 AGNOSTOS, kai go foititis xrimatooikonomikis eimai, stin ASOEE, 3o etos. Esy se poio panepistimio eisai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 mathitis (oraio epagelma) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Προς το παρόν η απασχόλησή μου είναι φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (3ο έτος). Ελπίζω αρκετά σύντομα να γίνει και επάγγελμα...! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Τι ωραία που υπάρχουν τόσοι συνάδελφοι των Χρηματοοικονομικο-οργανωσιακό-διοικητικών και δεν είναι μόνο κομπιουτερακιδο-ηλεκτρολογο-πληροφορικαριακηδες το φόρουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Μηχανικός Η/Υ - Καθηγητής Β/Θμιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Ηλεκτρονικος ΣΑΕ Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (14th December 2003, 20:15 ) AGNOSTOS, kai go foititis xrimatooikonomikis eimai, stin ASOEE, 3o etos. Esy se poio panepistimio eisai? Πα.Πει εδω......4ο ετος και μαλλον οχι το τελευταιο..... :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GrieveR (14th December 2003, 15:34 ) Τεταρτοετής φοιτητής ηλεκτρολόγος-μηχανικός Η/Υ στο ΕΜΠ,αισιοδοξώ κάποια στιγμή να είμαι και διπλωματούχος ηλεκτρολόγος-μηχανικός :whistle: :whistle: Συνάδελφος. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Παριστάνω τον εκπαιδευτικό τα απογεύματα μου στην πόλη μου,μια φορά την εβδομάδα ξενιτεύομαι σε άλλη πόλη της Δυτικής Ελλάδας (200+ χλμ μακριά) και τα πρωινά μου καφετζής (γκαρσόνι καλύτερα θα έλεγα).Α και να μην ξεχάσω ηλεκτρονικός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Χειριστης τηλεφωνικου κεντρου σε ασφαλιστικη εταιρια..ετσι για να περναει η ωρα..τσιγαρια,καφεδια..ε,που και που,σηκωνω και το τηλεφωνο(και πληρωνομαι τζετ!).Τα σχεδια μου ομως ειναι ητε αστυνομικος,ητε να ασχοληθω με τεχνολογια τροφιμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αν και είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών, μετά το Τζόκερ που κέρδισα πριν λίγο καιρό, αναλώνω τον χρόνο μου σε ταξίδια, περιπέτειες, όμορφες γυναίκες και επενδύσεις! Όταν ξυπνάω, εργάζομαι ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών! :p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts