Kap Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 re paidia xehasate tou ofthalmiatrous, eidika an einai kai heirourgoi tin psisane tin douleia. ego paliotera akoumpaga 50 euro tin episkepsi kai ousiastika gia mia exetasi exoun midenika exoda. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Sorry bilakoss αλλα γι'αυτο αυτο που λες οτι η μαγκια ειναι ξεκινησεις απο το μηδεν κτλ κτλ.Δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες. Αν και για μενα η μαγκια δεν ειναι μονο εκει.εμενα με ενδιαφερει ο αλλος σε οτι και να κανει να ειναι σωστος.Τωρα αν ξεκινησε απο το μηδεν,το -5 ή το 1ο δεν με ενδιαφερει. Αλλα αν καποιος παει για γιατρος-οδοντιατρος, δεν ξεκιναει απο το μηδεν;Δεν ειναι αναγκαιο καποιος που παει για Γιατρος να εχει και πατερα διαυθυντη νοσοκομειου.Απλως το λεω γιατι οπως το εγραψες συνδιασα τα ιατρικα επαγγελματα με αυτο που λες "ξεκινημα απο το μηδεν".:) Και κακα τα ψεματα τα Ιατρικα επαγγελματα σου δινουν περισσοτερες ευκαιριες να κανεις πιο γρηγορα χρημματα απ' οτι με διάφορα αλλα επαγγελματα. Ειδικα αν εισια λιγο εξυπνος και με διαθεση να "τρεξεις".Εαν σε αυτο δεν κολλησεις και στο να μεινεις σε μεγαλουπολη και πας σε επαρχια...εκει ειναι τα καλα! Οχι,δεν εννοω μονο τα ιατρικα...γενικα μιλαω. οσο για τα ιατρικα που λες,οτι αποφερουν περισοτερα χρηματα συμφωνω... οπως ο χειρουργος θα κανει μια εγχειρηση και θα παρει 3.000ευρω... αλλα,οπως και ο μηχανικος αυτ/των θα σου αλλαξει την μηχανη και θα σου παρει 500 και παει λεγοντας. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ενας απο τους παραγοντες που κες ειναι αυτος...ελα ομως που υπαρχουν και αλλοι (παλι καλα για εμας) συντομα 8α εχεις πμ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsompanos76 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 1. Τορναδόρος με δικό σου μαγαζί...για όσους ξέρουν 2. Γιατρός σε επαρχία 3. Τεχνικός Η/Υ χωρίς μαγαζί... σε επαρχία Αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα πάς στην κόλαση... δικηγόρος :) Για μένα, κορυφαίο είναι το πρώτο που αναφέρω...Τρελό χρήμα, ειδικά για ηλεκτρονικό τόρνο Δημήτρης Μιας και ειμαι απο επαρχια και τεχνικος Η/Υ να σου πω πως εδω που ειμαι μονο 1 μαγαζι ειναι που πληρώνει όπως πρεπει ολοι οι υπόλοιποι βασικο και δουλευεις απο το πρωι εως το βραδυ. Χώρια που δεν υπαρχουν δουλειες. Εγώ εχω τελειώσει απο σχολη εδώ και 3 χρονια και εχω κάνει μονο πρακτικη ποτε δεν επιασα δουλεια σαν τεχνικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ηλεκτρολογος, υδραυλικος, ψυκτικος, οικοδομος και αλλα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ήλπιζα να δω στον κατάλογο και τους μηχανικούς Η/Υ αλλά μάλλον θα ψοφήσω της πείνας στο εγγύς μέλλον...(φοιτητής):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 parte mia rabdo kai arxiste na psaxnete gia petrelea kai tote tha erthi trelo xrima para pola lefta.Xero ti sas leo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 parte mia rabdo kai arxiste na psaxnete gia petrelea kai tote tha erthi trelo xrima para pola lefta.Xero ti sas leo! Απο προσωπικη εμπειρια το λες; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 parte mia rabdo kai arxiste na psaxnete gia petrelea kai tote tha erthi trelo xrima para pola lefta.Xero ti sas leo! στην Εκαλη εργαζεσαι(με την ραβδο σου) η απλα εκει μενεις αφου αρχισες να δουλευεις? να ξερω μη μαζευτουμε πολλοι εκει και εχουμε ανταγωνισμο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Να παρεις οικοπεδο στο κεντρο... Κυψελη - Παγκρατι κλπ και το κανεις parking Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ηλεκτρολογος, υδραυλικος, ψυκτικος, οικοδομος και αλλα +1 Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα γινόμουν υδραυλικός!:shifty: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 εφοριακος....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Γιατί ένα κομμωτής - κομμώτρια δεν βγάζουν αρκετά??? 150 ευρώ πλήρωσα κούρεμα και ανταύγειες :wacko: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Γιατί ένα κομμωτής - κομμώτρια δεν βγάζουν αρκετά??? 150 ευρώ πλήρωσα κούρεμα και ανταύγειες :wacko: βρε με τοσα κι εγω σε κουρευα!΄:ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 βρε με τοσα κι εγω σε κουρευα!΄:ρ Την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσ/νικη ετοιμάσου να με κουρέψεις!!! :lol: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσ/νικη ετοιμάσου να με κουρέψεις!!! :lol: εγώ όταν πάω να κουρευτώ (1 φορά στα 10 χρόνια να πάρει τη ψαλίδα) πληρώνω το πολύ 20-25 ευρώ.εσείς τι κάνετε και βγαίνει ο λογαριασμός 150 και 200 ευρώ??οι αντάυγειες με ψίγματα χρυσού γίνονται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 eeee analoga...poios se koureyei kai ti fhmh exei... idio einai na se koureyei o nikolas me to na se koureuei o mparmpa mhtsos o mparmperhs?(kai de milame gia apotelesma e ;) ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Την επόμενη φορά που θα έρθω Θεσ/νικη ετοιμάσου να με κουρέψεις!!! :lol: Εγώ πάλι με τόσα χρήματα θα ερχόμουν ο ίδιος στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για να σε κουρέψω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ανήθικο αλλά και νόμιμο... ψιλοεπικίνδυνο αλλά και εύκολο... απαιτητικό αλλά και ευχάριστο... κατακριτέο αλλά και προσοδοφόρο... ...Πορνοσταρ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 αν και θα γινω λιγο μακάβριος.... ιδιοκτητης γραφειου τελετων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 αν και θα γινω λιγο μακάβριος.... ιδιοκτητης γραφειου τελετων... μη μασας...γιναν αλλοι πριν απο σενα:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Τελωνειακός! Από προσωπική εμπειρία όταν εργάστικα στο λιμάνι (όχι σαν τελωνειακός :lol:) είδα πως οι περισσότεροι είχαν φτιάξει παραθαλάσσια εξοχικά και βίλλες με τα λαδώματα που δέχονται. Κάτι σαν τους γιατρούς και τα φακελάκια :lol: :lol: PS Να τονίσω οτι δεν το γενικεύω καθώς υπάρχουν και πολλοί τίμιοι τελωνειακοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 PS Να τονίσω οτι δεν το γενικεύω καθώς υπάρχουν και πολλοί τίμιοι τελωνειακοί. Πράγματι:Στο εξωτερικό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μιας και ειμαι απο επαρχια και τεχνικος Η/Υ να σου πω πως εδω που ειμαι μονο 1 μαγαζι ειναι που πληρώνει όπως πρεπει ολοι οι υπόλοιποι βασικο και δουλευεις απο το πρωι εως το βραδυ. Χώρια που δεν υπαρχουν δουλειες. Εγώ εχω τελειώσει απο σχολη εδώ και 3 χρονια και εχω κάνει μονο πρακτικη ποτε δεν επιασα δουλεια σαν τεχνικος. Δεν το είπα καλά...Εννούσα ανεξάρτητος, όχι να δουλεύεις υπάλληλος και μάλιστα χωρίς την ανάγκη να έχεις και στημένο μαγαζί. Ενα μπλόκ αποδείξεων μόνο και τίποτα άλλο. Παραδέχομαι ότι είναι πολύ δύσκολο. Ειδικότερα σε πολύ μικρή κοινωνία και ακόμα χειρότερα σε μικρό νησί.Στην επαρχία είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Απλά να ποντάρεις στην τιμιότητα και στην 24ωρη εξυπηρέτηση. Και όχι μόνο τεχνικός, αλλά φτιάχνε και καμμιά σελιδούλα που και που. Αν όμως το καταφέρεις, θα είσαι άρχοντας. Τύπωσε αρχικά μερικές καρτούλες και έστω 2-3 να πιάσεις αρχικά, από στόμα σε στόμα θα φτιάξεις τον δικό σου κύκλο. Ετσι θα έρθει η στιγμή να τα παρατήσεις και να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Τώρα έχεις δουλειά. Κάνε απλά κάτι για το μέλλον. Η επαρχία δεν είναι κορεσμένη Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Μου ήρθε με mail,ίσως και να είναι αληθινό περιστατικό,όπως και να 'χει διαβάστε και προβληματιστείτε :rolleyes: Εστω ένας κουλουρτζής ο οποίος αγοράζει 80 κουλούρια x 0,14 ευρώ = 11,20 ευρώ, µε 2,8 ευρώ συνολική έκπτωση και 9% ΦΠΑ επί της τελικής τιµής (0,756 ευρώ) που τελικά του στοιχίζουν 9,156 ευρώ. Τα πουλάει προς 0,50 ευρώ το ένα, δηλαδή σύνολο 80 x 0,50 ευρώ=40,00 ευρώ. Τα 80 κουλούρια πωλούνται καθηµερινά σε ένα κτήριο µιας µεγάλης εταιρείας, και αν υποθέσουµε οτι ο ίδιος κουλουρτζής πουλάει κουλούρια σε (τουλάχιστον) 5 τέτοια κτήρια καθηµερινά (σηµειώστε οτι ο κουλουρτζής αφήνει τις σακούλες µε τα κουλούρια το πρωί και περνάει το µεσηµέρι γα να πάρει τα χρήµατα που αφήνουν οι πελάτες σε ένα ποτηράκι), έχουµε σε µηνιαίο επίπεδο έσοδα (5 εταιρείες) x (25 εργάσιµες ηµέρες) x (40,00 ευρώ) = 5.000 ευρώ (Ω ΝΑΙ!!!), και έξοδα 5 x 25 x 9,156 = 1.144,5 ευρώ, δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ µηνιαία έσοδα= 3.855,50 ευρώ . Φυσικά ο κουλουρτζής δεν εκδίδει απόδειξη για κανένα από τα κουλούρια που πουλάει, ούτε έχει µαγαζί δηλαδή λειτουργικά έξοδα, διαθέται µόνο (??) ένα τρίκυκλο µηχανάκι. Σας φαίνεται τρελό; Και όµως, πρόκειται για τον κουλουρτζή τού κτηρίου µας, του οποίου τα κουλούρια γίνονται ανάρπαστα και ο οποίος είναι ένας κακοµοίρης (στην εµφάνιση) αλλοδαπός που αγοράζει µε τιµολόγια και διαθέτει ΑΦΜ. Ο εν λόγω κύριος ξέχασε ένα τιµολόγιο µέσα στην σακούλα µε τα κουλούρια κι έτσι µάθαµε πως ζει. ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΡΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts