georgekap1 Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Εχω 768 γραμμη απο οτε και σκεφτομαι να αναβαθμισω την γραμμη μου σε 1024...περιοχη χαριλαου. Με οτε νετ η αλτεκ κατεβαζω συνιθως απο 70 εως 80 σταθερα.. ακομα και απογευμα-μεσημερι....! σκευτομαι να παω στα 1024 και ισως connex... λετε να κανω την κινηση η οχι? συμφερει? θα κατεβαζω πιο γρηγορα η θα πεσει η ταχητητα μου λογο αλλαγης dslm... αν εχει κανεις 1024 η ξερει να μου πει... ας σπευσει! Παρακαλω την βοηθεια σας διοτι πρεπει σημερα-αυριο να το αποφασισω...:) Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 file mou ti na sou po, an i tsepi sou to sikonei kane to. oso perissotera ta Mb toso kalutera kata ti gnomi mou. oso afora tora tin axiopoistia tis grammis den nomizo na antimetopiseis kapoio provlima kai oute tha sou meiothei i tahutita sta simerina epipeda. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Πιστεύω να έχεις ακούσει για τα προβλήματα του οτε ε? Δεν έχω ακούσει να έχουν πρόβλημα αυτοί που έχουν 768. Τα προβλήματα αρχίζουν από τα 1024 και πάνω. Περίμενε λίγο ακόμα να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και μετά βάζεις. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 βρες κάποιον φίλο σου που να έχει 1024 κοντά στο σπίτι σου ή να είναι στο ίδιο dslam και δες πως πάει...αυτό θα σου δώσει μια ιδέα αν αξίζει ή όχι. Συνήθως αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει οτι θα κατεβάζεις καλύτερα. Αυτό που λέει ο PCMan είναι σωστό, λίγη υπομονή να σταθεροποιηθή η κατάσταση και μετά βλέπεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 κι εγω το σκευτομουν αυτο κ ηθελα να ρωτησω..απ οτι καταλαβα..καλυτερα ας μεινω με την 768 αλλα ποια εταιρεια εχει καλυτερη προσφορα τωρα?(για θεσσνικη μιλαω μην μου πειτε καμια vivodi 4mbit) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 και εγω 768 εχω αλλα γιατι να βαλεις παλι οτε???:blink: σε κανενα μηνα θα βαλω 2mb απο vivodi! Εγω ποτε παλι οτε! και σταθερο μαλλον vivodi θα βαλω...ολο προβληματα εχω στο internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Και τι να βάλει; Για ποιο λόγο να μείνει τόσο καιρό χωρίς ίντερνετ προκειμένου να πάρει "δοκιμαστικά" κάτι άλλο; Φίλος, εγώ προτείνω να ανανεώσεις αυτό που έχεις (ό,τι έχεις) και σε 2-3-5 μήνες που θα έχει "σταθεροποιηθεί" η κατάσταση -κυρίως με τους εναλλακτικούς παρόχους- κάνε το μεγάλο βήμα. Σε συμφέρει ακόμα και από άποψη παροχής υπηρεσίας γιατί οι "εναλλακτικοί" ισχυρίζονται ότι για την αλλαγή δε μένουμε χωρίς υπηρεσίες παρά μόνο για ελάχιστον χρονικό διάστημα την ημέρα της αλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 φιλε μου για vivodi δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα.... παααααααρα πολυ μεγαλοι χρονοι αναμονης μεχρι την ενεργοποιηση και απαραδεκτες ταχυτητες (15-20Κ σε FTP απο ελλαδα!!) ακομα και σε αργιες, ακομα και 15αυγουστο καλοκαιρι που ολοι λειπουν στις παραλιες!!:p Μακαρι να μπορουσαμε ολοι μας να κανουμε κινηση να βαλουμε εναλακτικους παροχους, αλλα οι μεγαλοι χρονοι αναμονης, μεχρι την ενεργοποιηση και οι χαμηλες ταχυτητες μας οδηγουν τουλαχιστον για την ωρα σε γραμμη οτε! :O Δυστυχως δεν γνωριζω, καποιον φιλο απο την περιοχη μου που να εχει 1024, εκτος απο καποιον που ανηκει σε αλλο dslm (αυτο το περιβοητο, υπερφορτωμενο της τουμπας!:p ) ο οποιος απο 768 οτε+οτενετ εκει που κατεβαζε με 65-68κ μολις πηγε στα 1024, με τιποτα, μα με Τ Ι Π Ο Τ Α δεν ξεπερναει τα 45 ακομα και στις 6 τα χαραματα...:ninja: Γιατι λοιπον να πληρωσουμε κατι που δεν θα το εχουμε εστω στο 80%?? Ειχα διαβασει σε ενα φορουμ για εναν ταλαιπωρο που δηλωσε βλαβη στον οτε, για συνεχεις αποσυνδεσεις, θορυβο στην γραμμη, και χαμηλες ταχυτητες για 1024 και οταν ηρθε ο τεχνικος του οτε στο σπιτι του, του ειπε το εξης:"φιλε εχεις δικιο.... αλλα η λυση ομως ειναι μια....ξανακατεβα τωρα στα 768 να βρεις την ησυχια σου και εμεις την δικια μας":blink: :blink: Δεν ξερω βρε παιδια....μαλλον θα ακολουθησω αυτο που λετε.... 768 απο οτε, για την ωρα και προς την...ανοιξη.. βλεπουμε..:p Εχω ηδη γραμμη αοριστου απο οτε και μαλλον παω για connex, για να μην εχω ιστοριες, με διακοπες και χαμηλες ταχυτητες...δινουν και 50 ευρο δωρο επιταγη...μαλλον θα παρω και κανενα καλυτερο modem απο το jetspeed 520 και κατι ακουσα οτι αν γινει αγορα απο καταστημα γερμανος σου αφαιρουνται τα 50Ε?.. εσεις τι λετε?:happy: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Κάν'το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Με τίποτα μην την κάνεις 1024.....την πάτησα αγρίως. Συνήθως έχω ταχύτητες της τάξης του 50-60...δράμαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Και γω αυτο το καιρο ψαχνομαι γιατι θελω να κανω ανανεωση επειδη σε κανα μηνα θα ληξει το kit του ΟΤΕ αλλα δεν θελω να βαλω 1024.Καλυτερα 768 γιατι ειναι και το προβλημα οτι δεν ειναι σταθερο ακομα που ανεφερε και καποιος φιλος αλλα και παλει δεν εχει σημασια πιστευω.Τις περισσοτερες φορες κατεβαζω πραγματα απο torrents ή p2p οποτε παιζει μεγαλο ρολο το upload του αλλου.Δεν συμφερει λοιπον 1024 γιατι θα κατεβαζεις περιπου οσο το upload του αλλου;) .Γι'αυτο εγω μαλλον θα μεινω στα 768.Τωρα αν εσυ κατεβαζεις πχ απο servers που εχουν μεγαλο upload βαλε 1024 αλλιως μεινε και εσυ στα 768 Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts