sirtimid Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Έχει σημασία αν έχει κανείς Carrefour ή Champion καρτοκινητή; Πρέπει να έχει, γιατί εμένα που είναι Champion δεν διπλασιάστηκαν τα 10€ που έβαλα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Αν τα έβαλες σήμερα άργησες . Μέχρι 4 Ιουνίου ήταν η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τελικά η προσφορά ίσχυε για συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών Champion/Carrefour, μόνο για εκείνους που είχαν πάρει το sms. Όταν ρώτησα με ποιο κριτήριο επιλέχθησαν οι συγκεκριμένοι συνδρομητές στο cc, δεν μου διευκρίνησαν. Πάντως ενώ την πρώτη φορά μου είπαν ότι η προσφορά ίσχυε για όλους μετά μου είπαν ότι ήταν μόνο για αυτούς που πήραν το sms. Ήρθε η ώρα της φορητότητας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 μαλλον το σμς παει σε αυτους που δε το πολυχρησιμοποιουν.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τελικά η προσφορά ίσχυε για συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών Champion/Carrefour, μόνο για εκείνους που είχαν πάρει το sms. 'Ετσι εξηγείται. Δεν πειράζει, τα 10€ που έβαλα θα τα έβαζα έτσι κι αλλιώς. Αν διπλασιάζονταν και σε μένα, βέβαια, θα ήταν ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Είδα μια διαφήμιση που ανέφερε ότι με κάθε ανανέωση διπλασιάζεται ο χρόνος. Η Τατιάνα έλεγε μόνο καρτοκινητή carrefour άρα, αν όντως ισχύει, ισχύει μόνο για carrefour ή και για champion; Στο τέλος της διαφήμισης, βέβαια, είχε κάτω δεξιά τα λογότυπα και των δύο. Γενικά, όποιος ξέρει λεπτομέρειες (για πόσο καιρό, πόσες κάρτες κ.α.) ας μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Τελικά η προσφορά ίσχυε για συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών Champion/Carrefour, μόνο για εκείνους που είχαν πάρει το sms. Όταν ρώτησα με ποιο κριτήριο επιλέχθησαν οι συγκεκριμένοι συνδρομητές στο cc, δεν μου διευκρίνησαν. Πάντως ενώ την πρώτη φορά μου είπαν ότι η προσφορά ίσχυε για όλους μετά μου είπαν ότι ήταν μόνο για αυτούς που πήραν το sms. Ήρθε η ώρα της φορητότητας... Η προσφορά ίσχυε γι αυτούς που είχαν κάνει χρήση της προηγούμενης προσφοράς με τις κάρτες 3€ που δίνονταν με τα ψώνια, όχι σε όλους. Τώρα ισχύει καινούρια προσφορά με τις αποδείξεις ανανέωσης από Carrefour/Champion και μέχρι 30/09. Στα 3€ είναι 20%, στα 5€ 30%, στα 10€ 50% και στα 20€ 100%, αν θυμάμαι καλά. Συμφέρει λοιπόν να πάρεις απόδειξη 20€ και να γίνουν 40€. Και υπόψην, δεν ισχύει με άλλο τρόπο ανανέωσης, ΜΟΝΟ με τις αποδείξεις από τα ταμεία των καταστημάτων Carrefour. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Η προσφορά ίσχυε γι αυτούς που είχαν κάνει χρήση της προηγούμενης προσφοράς με τις κάρτες 3€ που δίνονταν με τα ψώνια, όχι σε όλους.ΔΕΝ ίσχυε σε όσους είχαν κάνει χρήση της προηγούμενης προσφοράς. Εγώ είχα κάνει χρήση αλλά δεν είχα διπλασιασμό. Μίλησα δύο φορές με το cc και επέμεινα ως προς τη διευκρίνιση του ζητήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_1982 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Geia sas paidia, eida sto site tis carrefour oti exei new prosfora me dwrean xrono omilias an agorastei apo Carrefour/ Champion. Katevaijnw ellada se liges meres kai exw Champion, oxi Carefour. Kserete an isxei kaigia Champion? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ναι χτές έβαλα 20 ευρώ και γίναν 40 μετά από 10 λεπτά μου ήρθε το μήνυμα. Ηταν Μαρινόπουλος η κάρτα. προσοχή Μόνο των 20 ευρώ διπλασιάζετε . Η κάρτα των 3 ευρώ πέρνει 15 % κ.τ.λ η κάρτα των 10 ευρώ 50% . Μέχρι 30 Σεπτέμβρη είναι η προσφορά . Σύμφωνα με τους όρους την κάρτα πρέπει να την πάρεις από τον μαρινόπουλο , καί όχι από περίπτερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Kserete an isxei kai gia Champion?Ισχύει και για συνδρομητές Carrefour και Champion. Δεν υπάρχει διαχωρισμός, ίδιες καρτοκινητές είναι απλά τις ενσωμάτωσε πλέον σε μία, την Carrefour. Εγώ έχω Champion και μου τις διπλασιάζει κανονικά. Όπως είπε και ο φίλος διπλασιασμός υπάρχει στην κάρτα των €20 και αφού αγοραστεί από ταμείο των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου-Carrefour. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ρε παδιά στην Κέρκυρα το Champion-Μαρινόπουλος το έβαψαν απο κόκκινο σε γκρί έβγαλαν το σήμα του πρωταθλητή,έβγαλαν και την ονομασία Champion και έβαλαν το σήμα των Carrefour αλλά αντί για Carrefour έχει το σήμα αλλά λέει ''Μαρινόπουλος'' και τα έβγαλαν τα πακέτα καρτοκινητής Champion-Μαρινόπουλος και τώρα έχουν κάτι μπλέ που λένε πάνω Καρτοκινητή Carrefour!.Η καρτοκινητή του Μαρινόπουλου που πήγε;;;;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Όλα τα προϊόντα Champion έπαψαν να υπάρχουν και αντικαταστάθηκαν με Carrefour. Είτε πας σε Champion είτε σε Carrefour. Άρα με την σειρά της και η καρτοκινητή έμεινε μόνο η καρτοκινητή Carrefour. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volt_tiger Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Πως και καταργήθηκε η καρτοκινητή champion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Όλα τα καταστήματα Μαρινόπουλος έχουν πλέον απέξω το σήμα του Carrefour . Κάτι γίνεται σιγά σιγά ίσως ενοποιηθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Του ομίλου είναι, προφανώς άλλαξε η πολιτική ενοποίησης. Αντί να τρέχουν 2 σήματα θέλουν να έχουν ένα πλέον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Και αυτοί που έχουν Champion-VF θα μετανομαστούν σε Carrefour-VF και οι κάρτες ανανέωσης θα είναι πλέον μόνον Carrefour-VF;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Όχι, εμένα γράφει ακόμα Champion VF. Τι σημασία έχει; Το ίδιο ακριβώς πράμα είναι. Δεν αλλάζει κάτι. Η κάρτα ανανέωσης είναι ένα χαρτάκι με τον κωδικό από το σούπερ μάρκετ. Δεν είναι κάρτα ανανέωσης όπως οι συμβατικές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Όλα τα champion καταστήματα άλλαξαν και πλέον έχουν το σήμα των Carrefour και γράφει Μαρινόπουλος. Οπότε λογικά θα μείνει μόνο η καρτοκινητή Carrefour. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.Θέλω να ακυρώσω το συμβόλαιο μου απο τη Vodafone και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είναι καλύτερα να μείνω στο Vodafone CU ή να κάνω φορητότητα στο Carrefour-VF:worry::worry:;;; Γιατί θέλω τις καλύτερες χρεώσεις πιο πολύ για ομιλία προς σταθερά και για sms και κλήσεις προς κινητά COSMOTE. Ευχαριστώ προκαταβολικά~!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μόνο με διπλή φορητότητα μπορείς να πας στο Μαρινόπουλος. Τώρα μπορείς να πας στο International καλώντας 1266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μόνο με διπλή φορητότητα μπορείς να πας στο Μαρινόπουλος. Τώρα μπορείς να πας στο International καλώντας 1266 Γιατί;;:worry:Αφού στο χαρτί που πήρα απο το Μαρινόπουλο λέει:''Δωρεάν μεταφορά αριθμού.Μετέφερε και εσύ, εντελώς δωρεάν,τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου στη φθηνότερη καρτοκινητη. Κάλεσε τώρα δωρεάν απο το κινητό σου* 13894 ή επισκέψου ένα Vodafone Shop και ενημερώσου άμεσα για τη δυνατότητα φορητότητας, χωρίς επιπλέον κόστος''. *Το 13894 δεν μπορούν να το καλέσουν οι υποστηριζόμενοι απο το δίκτυο της Vodafone τηλεφωνικοί αριθμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ακριβώς αυτό . Εσύ έχεις Vodafone αριθμό (συμβόλαιο vodafone όπως γράφεις ) Πως λοιπόν θα καλέσεις το 13894? Φορητότητα στην ίδια εταιρεία δεν γίνετε. Πρέπει λοιπόν να πας σε άλλη εταιρεία και μετά να γυρίσεις στο Carrefour. Δεύτεροn το International έχει τις ίδιες χρεώσεις με το carrefour (αλλά δεν έχει την προσφορά του διπλασιασμού μέχρι 31/09) Άρα μέχρι να πάς σε άλλη εταιρεία ( 15 ημέρες ) μπορείς να μείνεις στο international. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Ακριβώς αυτό . Εσύ έχεις Vodafone αριθμό (συμβόλαιο vodafone όπως γράφεις ) Πως λοιπόν θα καλέσεις το 13894? Φορητότητα στην ίδια εταιρεία δεν γίνετε. Πρέπει λοιπόν να πας σε άλλη εταιρεία και μετά να γυρίσεις στο Carrefour. Δεύτεροn το International έχει τις ίδιες χρεώσεις με το carrefour (αλλά δεν έχει την προσφορά του διπλασιασμού μέχρι 31/09) Άρα μέχρι να πάς σε άλλη εταιρεία ( 15 ημέρες ) μπορείς να μείνεις στο international. Δεν με νοιάζουν οι διπλασιασμοί και οι ''σάλτσες'' που δίνουν οι εταιρείες για να δελεάσουν τον καταναλωτή και μάλιστα με ημερομηνία λήξης:mad:.Τέλος πάντων.Άμα το Vodafone International έχει τις ίδιες χρεώσεις με το Champion Μαρινόπουλος καλύτερα να το κάνω μία και καλή για να ξεπερδεύω.Δεν θέλω πολλά-πολλά:mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ Αύριο 30/09 τελειώνει η προδφορά διπλασιασμού του Carrefour-Μαρινόπουλος με την χρήση της Κάρτας των 20 ευρώ αγορασμένη από τα καταστήματα. Ώρα να γεμίσουμε τα κινητά μας. Όροι Ενέργειας Έως και 100% επιπλέον χρόνος ομιλίας προσφέρεται σε ανανεώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις αξίες των 3€. 5€, 10€ και 20€ από 9/6/08- 30/9/08 και μόνο σε ανανεώσεις από ηλεκτρονικές αποδείξεις ανανέωσης χρόνου ομιλίας Carrefour/ Champion που έχουν αγοραστεί και έχουν ενεργοποιηθεί εντός των συγκεκριμένων ημερομηνιών από Carrefour/Champion καταστήματα Δεν θα υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στις ανανεώσεις που θα πριμοδοτούνται με bonus Ανανεώσεις μέσω οποιασδήποτε άλλης μεθόδου ή οποιασδήποτε άλλης αξίας πέραν των προαναφερόμενων δεν κερδίζουν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts