RAVER Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Είναι περίπου 4 μήνες έτσι νωρις το θμηθηκες!! παει το κινητο..κρατα'το στο συρταρι για ενθυμιο..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Από σήμερα είμαι και εγώ ένας κάτοχος του W880, ποιά είναι η μεγαλύτερη (σε χωριτικότητα) μνήμη που παίρνει το κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Από σήμερα είμαι και εγώ ένας κάτοχος του W880, ποιά είναι η μεγαλύτερη (σε χωριτικότητα) μνήμη που παίρνει το κινητό ; μεχρι 2gb εχω :blink: οτι δουλευει μια χαρα.τωρα με τα 4gb δεν ξερω τι γινεται..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Λογικά θα σηκώνει και τα 4GB, πως μπορώ να εγκαταστήσω κάποια παιχνίδια jar που έχω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Λογικά θα σηκώνει και τα 4GB, πως μπορώ να εγκαταστήσω κάποια παιχνίδια jar που έχω ; Τα στελνεις κατευθειαν στο κινητο σου μεσω καλωδιου και αυτοματα τα αναγνωριζει και τα κανει εγκατασταση μονο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ή τα στέλνεις με bluetooth και η συνέχεια είναι η ίδια. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 To teleutaio update einai i R6BC002??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ααααα,πάει το κινητό... νωρις το θμηθηκες!! παει το κινητο..κρατα'το στο συρταρι για ενθυμιο..:ninja: Δλδ αν το πάω στο Service δεν θα γίνει??? Αν αλλάξει ίσως κάποιο ανταλακτικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Η υγρασία δεν καλύπτεται από την εγγύηση και δεν νομίζω ότι θα σε συμφέρει να πληρώσεις την ζημία. Πήγαινε το, αν θες να μάθεις τι ακριβώς έχει πάθει, αν και θα έπρεπε να το είχες κάνει αμέσως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Δλδ αν το πάω στο Service δεν θα γίνει??? Αν αλλάξει ίσως κάποιο ανταλακτικό? To poulas 50 eyrw:lol::p:happy::rolleyes::O Pantws re filaraki pws kai dn skeftikes na to ftiakseis nwritera to kaimeno???:(:blink::worry::cry::X To asimi exeis??? Rgw exw to black kai einai sketws erwtas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Το έστειλα. :) Φίλος, αν μπορείς κάνε τον κόπο να μου το στείλεις εδώ... -->> arxon3@yahoo.com! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Δεν το έχω πια. Το διέγραψα. Αλλά μπορείς να το βρεις στο http://www.zedge.net/. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Δε ξέρει κανείς τι γινεταί με το παραπάνω πρόβλημα ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Με τον ενσωματομένο browser τρόπος δεν υπάρχει. Χρησιμοποίησε κάποιον άλλο browser όπως τον κορυφαίο opera mini http://mini.opera.com/ Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλημέρα, Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως θα δω ποια έκδοση έχω? Το έψαξα λίγο το forum αλλα δεν το βρήκα .....συγνώμη αν έχει αναφαιρθεί....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Μενου==> Ρυθμίσεις==>Υπηρεσ.Αναβάθμισης==>Εκδοση λογισμ. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλημέρα, Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως θα δω ποια έκδοση έχω? Το έψαξα λίγο το forum αλλα δεν το βρήκα .....συγνώμη αν έχει αναφαιρθεί....... >*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αναβαθμίσω το w880 ωστέ να έχω και τα ελληνικά στην επιλογή γώσσας; Το αγόρασα στην Ελβετία και θέλω να μπορώ να γράφω και στα ελληνικά... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αναβαθμίσω το w880 ωστέ να έχω και τα ελληνικά στην επιλογή γώσσας; Το αγόρασα στην Ελβετία και θέλω να μπορώ να γράφω και στα ελληνικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711 tha ta vreis ola iparxoun link kai me ta files pou xreiazese Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Παιδια με τη μνημη του 1GB που σου δινουνε με το κινητο, παιρνεις και τον ανταπτορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Παιδια με τη μνημη του 1GB που σου δινουνε με το κινητο, παιρνεις και τον ανταπτορα?? panta ego exo 3 mia gia kathe kinito kai mia stin 4ara pou pira;) Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Εμένα δεν μου τον δώσανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Εμένα δεν μου τον δώσανε!!! εμενα κανονικοτατα.επισης και του πατερα μου το κ750 αγορασμενο απο την βοδαφον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 παιδιά το θέμα που έχει και κωδικό το έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts