N4pSt3R Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ο κολιτός μου έχει κατάστημα με κινητά τηλ και service και έχει φλασέρια για όλα σχεδόν τα μοντέλα!!! Για την κάρτα μνήμης ξέρει κάνεις τπτ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ο κολιτός μου έχει κατάστημα με κινητά τηλ και service και έχει φλασέρια για όλα σχεδόν τα μοντέλα!!! Για την κάρτα μνήμης ξέρει κάνεις τπτ?:confused: Ναι, αλλά πρέπει να έχουν και ίδιο hardware για να κάνεις κάτι τέτοιο(πχ κ750 και w800) Εδώ μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα.Εκτός από το ράδιο και το φλάς που ανέφερες, έχουν και διαφορετικό μέγεθος οθόνης.Δεν νομίζω να δουλέψει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N4pSt3R Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ναι, αλλά πρέπει να έχουν και ίδιο hardware για να κάνεις κάτι τέτοιο(πχ κ750 και w800) Εδώ μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα.Εκτός από το ράδιο και το φλάς που ανέφερες, έχουν και διαφορετικό μέγεθος οθόνης.Δεν νομίζω να δουλέψει. Η οθόνες είναι και οι 2 στα 240χ320!!!Τέλος πάντων αυτό μου το λύσατε! Κάποιος που να έχει 880 μπορεί να μου πει αν είχε μέσα το κουτί του αντάπτορα της κάρτας μνήμης????????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 240 *320 και τα 2 αλλα εχει νομιζω μικροτερη οθονη σε μεγεθος το 880. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Απέκτησα και εγώ το πραγματικά μικρό κινητάκι της SE. :) Δεν θα κάτσω να σας αναλύσω αν αξίζει τεχνολογικά ή όχι, όλοι ξέρουμε τι προσφέρει και τι όχι. Ένα έχω να πω μόνο. Μετά από 10 λεπτάκια συμβίωσης με το W880 πήγα να χρησιμοποιήσω το K750 μου και με ξένερωσε τρελά το μέγεθός του. Το W880 έχει τις διαστάσεις και το βάρος που θα έπρεπε να έχει κάθε πραγματικό κινητό τηλέφωνο. Είναι και πανέμορφο το άτιμο! Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει ένα από τα πιο γρήγορα interfaces που έχω χρησιμοποιήσει σε SE (χώνει χαλαρά σε Κ800). Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Απέκτησα και εγώ το πραγματικά μικρό κινητάκι της SE. :) Δεν θα κάτσω να σας αναλύσω αν αξίζει τεχνολογικά ή όχι, όλοι ξέρουμε τι προσφέρει και τι όχι. Ένα έχω να πω μόνο. Μετά από 10 λεπτάκια συμβίωσης με το W880 πήγα να χρησιμοποιήσω το K750 μου και με ξένερωσε τρελά το μέγεθός του. Το W880 έχει τις διαστάσεις και το βάρος που θα έπρεπε να έχει κάθε πραγματικό κινητό τηλέφωνο. Είναι και πανέμορφο το άτιμο! Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει ένα από τα πιο γρήγορα interfaces που έχω χρησιμοποιήσει σε SE (χώνει χαλαρά σε Κ800). συμφωνω κι εγω,οντως χωνει στο K-800 και σε πολλα αλλα Mobiles. το κινητακι αυτο ειναι ερωτας,οτι αλλο κι αν πιασω στα χερια μου οπως λες κι εσυ φιλε μου με ξενερωνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 συμφωνω κι εγω,οντως χωνει στο K-800 και σε πολλα αλλα Mobiles. το κινητακι αυτο ειναι ερωτας,οτι αλλο κι αν πιασω στα χερια μου οπως λες κι εσυ φιλε μου με ξενερωνει. kai gw simera apo !1!olokliro mina simviwsis me to sirocco to dinw kai pernw w880 simera mesimeri!!!Ti lete kalo einai???8a to metaniwsw!!!:O :blink: Filika Scottas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 kai gw simera apo !1!olokliro mina simviwsis me to sirocco to dinw kai pernw w880 simera mesimeri!!!Ti lete kalo einai???8a to metaniwsw!!!:O :blink: Filika Scottas Τι να σου πώ φίλε μου, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το Sirocco. Πάντως όταν και αμα ποτέ αλλάξω το W880 θα δυσκολευτώ πάρα πολύ να πάρω μεγαλύτερο κινητό... Οι διαστάσεις του είναι ιδανικές! Δεν θα το μετανιώσεις, αυτό είναι σίγουρο! Το κινητό είναι άψογο! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 To παραγγειλα και εγω απο την τιμ αλλα δεν το εχουν σε μαυρο... προτιμησα αυτο αντι του ν73 μηπως εκανα βλακεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 To παραγγειλα και εγω απο την τιμ αλλα δεν το εχουν σε μαυρο... προτιμησα αυτο αντι του ν73 μηπως εκανα βλακεια?? Αμα ειχες την δυνατοτητα για Ν73 εκανες "πατατα" που δεν το πηρες.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αμα ειχες την δυνατοτητα για Ν73 εκανες "πατατα" που δεν το πηρες.:cool: To pira to w880 komple me apodeiksi ktl ktl ktl sfragismeno alla einai VL:( Debrand epeigontws!!! An to paw sthn se sthn 8essaloniki na mou to vgaloun poso 8a stoixisei kai 8a dextoun na to vgaloun to VL??? plzzzHELP Katatala Teleio to kinitaki:D Filika Scottas:D:cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Νομιζω οτι μπορεις να το βγαλεις αν κανεις αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αμα ειχες την δυνατοτητα για Ν73 εκανες "πατατα" που δεν το πηρες.:cool: οταν επιασα το 880 στα χερια μου το σηχαθηκα το αλλο το παντοφλε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 οταν επιασα το 880 στα χερια μου το σηχαθηκα το αλλο το παντοφλε:p Σε μεγεθος σιγουρα το w880i ειναι ανωτερο αλλα σε λειτουργιες δεν νομιζω! ασε που το αλλο ειναι symbian και εχει και καλυτερη καμερα και στα + του το wifi.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σε μεγεθος σιγουρα το w880i ειναι ανωτερο αλλα σε λειτουργιες δεν νομιζω! ασε που το αλλο ειναι symbian και εχει και καλυτερη καμερα και στα + του το wifi.;) File mou to n73 den exei WiFi alla to n80:p;) Telika me tin poio panw erwtisi???:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 χαχα καλο αυτό Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 από κάμερα τι λέει? είναι καλύτερο απο άλλα μοντέλα της SE ή χειρότερη? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 από κάμερα τι λέει? είναι καλύτερο απο άλλα μοντέλα της SE ή χειρότερη? Μέτρια πράγματα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 File mou to n73 den exei WiFi alla to n80:p;) Telika me tin poio panw erwtisi???:) εχεις δικιο δεν εχει.δεν τα παω και καλα με τα νοκια γι'αυτο και η ασχετοσυνη μου.παντως δεν μπορει να γινει συγκριση των 2 τηλεφωνων γιατι το ενα ειναι symbian και το αλλο ειναι ενα απλο κινητο.γιατι δεν πας σε αλλο κινητο της SE και σε τιμη πιο συμφερουσα γιατι και τα 2κινητα ειναι ακριβα.ανοιξε στους Διαξιφισμους ενα αλλο θεμα με τις παραπανω ερωτησεις σου γιατι εδω δεν μπορεις να βρεις ακρη.ενω εκει θα σου δωσουν απαντηση και ατομα που εχουν το κινητο της Νοκια και θα σου που τα υπερ και τα κατα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Την καλησπέρα μου!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Αν βάλω το μενού του sonyericsson w850i στο δικό μου w880i υπάρχει περίπτωση να έχω ράδιο?Το μόνο πρόβλημα που σκέφτηκα εγώ είναι οτι το πρώτο έχει ράδιο αλλά δεν έχει auto focus και έχει κ φλάς, επίσης δεν έχει στο πλάι κουμπί walkman και δεν ξέρω αν θα λειτουργούν η αν έχει κάποιο πρόβλημα!!!!! Τα φώτα σας! Και κάτι άλλο! Όποιο κινητό της εταιρίας και να πείρα πάντα χωρίς να είναι Vodafone μου παρείχε μέσα στο κουτί του και τον ανάλογο αντάπτορα για την κάρτα μνήμης! Ε αυτό ΔΕΝ έχει!!!!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φόρα έχω επαφή με Μ2 στην συσκευασία αφού στο Κ800 την αγόρασα εξτρά! Πάντα φιλικά N4pSt3R extes flasara ena w880 me to menou tou w850. To kinito pezei mia xara!!!!!!! File@N4pSt3R to radio den einai thema software alla kai hard ware!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 extes flasara ena w880 me to menou tou w850. To kinito pezei mia xara!!!!!!! File@N4pSt3R to radio den einai thema software alla kai hard ware!!! Πολυ χλωμο μου φαινεται να εκανες κατι τετοιο.:blink: πρωτη φορα το ακουω :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 extes flasara ena w880 me to menou tou w850. To kinito pezei mia xara!!!!!!! File@N4pSt3R to radio den einai thema software alla kai hard ware!!! Ναι πες μας, με ποιο πρόγραμμα το έκανες? δεν έχει ξανα ακουστεί κάτι τέτοιο. θα σου χρωστάω χάρη Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N4pSt3R Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 extes flasara ena w880 me to menou tou w850. To kinito pezei mia xara!!!!!!! File@N4pSt3R to radio den einai thema software alla kai hard ware!!! Χα τελικά είχα ένα Α δίκιο ότι γίνεται flash του w850!! Ξέρεις αν ο δέκτης του ραδιοφώνου είναι ο δέκτης της κεραίας? Πάντα φιλικά N4pSt3R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Χα τελικά είχα ένα Α δίκιο ότι γίνεται flash του w850!! Ξέρεις αν ο δέκτης του ραδιοφώνου είναι ο δέκτης της κεραίας? Πάντα φιλικά N4pSt3R Kάτσε πρώτα να μας πεί πως το flashare Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 to flasara me to cruiser!! Den to exo edo giati to poulisa sto epomeno pou tha mou erthei tha sas balo foto!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts