undertow Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έχω Ν97 mini. Κλήσεις fring μέσω 3G δεν γίνονται. Αν γινόταν τότε οι εταιρείες κινητής δε θα είχαν νόημα ύπαρξης. Με wifi γίνονται κανονικά και με πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έχω Ν97 mini. Κλήσεις fring μέσω 3G δεν γίνονται. Αν γινόταν τότε οι εταιρείες κινητής δε θα είχαν νόημα ύπαρξης. Με wifi γίνονται κανονικά και με πολύ καλή ποιότητα. Γιατι το λες; Τοτε γιατι το προσφερουν εταιριες σε αλλες χωρες; Σιγουρα καποιο οφελος θα υπαρχει και σε αυτες τις περιπτωσεις, η μονη διαφορα ειναι πως υπαρχει υγειης ανταγωνισμος και οχι πελατιακες σχεσεις. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 καλησπερα 8α ηθελα να ρωτησω γιατι ενω κατεβασα το skype δεν μπορω να δω αλλα ατομα με καμερα και δεν μπορω και γω σε αλλα ατομα να στειλω video κληση μηπως φταει η εκδοση που κατεβασα η κατι αλλο? και γενικα αργει πολυ το skype sto κινητο μου στο οποιο συνδεομαι στο wifi του μαγαιζοθ μοθ και εχω πολυ δυνατο σημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Βίντεο κλήση σε skype στα κινητά υποστηρίζεται μόνο στα apple με μπροστινή κάμερα και στο Nokia N900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Επαναφέρω το θέμα με μια καλή απορία: Καταργήθηκε το Skype από την S60; Στο μάρκετ είναι άφαντο και ένα .sis που είχα στην κάρτα μνήμης δεν κάνει log in, με πετάει στην είσοδο. Τι συμβαίνει, ξέρει κάνεις; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Επαναφέρω το θέμα με μια καλή απορία: Καταργήθηκε το Skype από την S60; Στο μάρκετ είναι άφαντο και ένα .sis που είχα στην κάρτα μνήμης δεν κάνει log in, με πετάει στην είσοδο. Τι συμβαίνει, ξέρει κάνεις; Καλημέρα! Για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω https://support.skype.com/en/faq/FA10389/how-can-i-get-skype-on-my-symbian-phone και https://support.skype.com/en/category/SKYPE_FOR_SYMBIAN/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Βρέθηκε και λύθηκε το πρόβλημα, έπρεπε να κάνω την εγκατάσταση στη μνήμη της συσκευής. Απουσιάζει ακόμα βέβαια από το Nokia Store, μιας και δεν το βρίσκω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Στο n95 μου δοκίμασα το skype (1.5) αλλά παραμένει στο "signing in". Δοκίμασα και εγκατάσταση στην c: αλλά πάλι το ίδιο. Καμιά ιδέα? Ποια ακριβώς έκδοση skype χρησιμοποιείτε για s60v3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts