toyota_gr Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε φορτιστή αυτοκινήτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Pantou, mias kai kanei opoiosdipote fortistis me bisma miniUSB. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Και άλλη μια ερώτηση.Παρέλαβα σήμερα τη παρακάτω μπαταρία και καπάκι από εξωτερικό αλλά το καπάκι δε κουμπώνει.Ξέρετε αν μπορώ να βρώ πουθενά μόνο καπάκι;Δεν είναι ίδιο με το μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλησπερα και απο μενα.... εγω μονο μια ερωτηση να κανω, σε περιπτωση που χρειαζτει service,που το στελνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ekswteriko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Παιδιά γείας σας. Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή, και βλέπω ότι πολύ κόσμος είναι ευχαριστημένος θέλω μερικές ερωτήσεις. Η μνήμη που χρησιμοποιούν τα windows για να κινούνται - δουλεύουν είναι 1gb..???? Σε αντίθεση με αυτό που έχω (p3600) τώρα το οποίο είναι 128mb. Ειδα απο μία γρήγορη ματιά ότι παίρνει windows 6.1 . Αυτό σημαίνει και κατάργηση της εγγυήσεως .??? Μεγαλύτερες μπαταρίες απο ότι είδα κυκλοφορούν αλλά μπαίνουν στην συσκυεή ? γιατί ένας φίλος πιο πάνω αναφέρει πρόβλημα....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Η μνήμη που χρησιμοποιούν τα Windows είναι η RAM που σε αυτή τη συσκευή όπως και στη δική σου είναι 64ΜΒ. Αυτό που λες εσύ είναι η ROM που στην ουσία αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Ότι είναι official δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εγγύηση. Εάν περάσεις unofficial ROM την χάνεις όμως. Για τις μπαταρίες συνήθως δεν υπάρχουν πρόβλημα. Όσες είναι για τη συγκεκριμένη συσκευή, έχουν προβλεφτεί να δουλεύουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΤΟ ATOM LIFE EINAI ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛA PLUS.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-ΜΠΕΛΑ.Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΣΤΑΤΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΣΤΟ 40% ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ RESTART.AN ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ FORUM ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ EVER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΤΟ ATOM LIFE EINAI ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛA PLUS.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-ΜΠΕΛΑ.Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΣΤΑΤΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΣΤΟ 40% ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ RESTART.AN ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ FORUM ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ EVER. 1) Μην γράφεις με caps 2) Το δικό μου δεν είχε τέτοιο πρόβλημα, φταίει η μπαταρία σου. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ούτε εγώ είχα παρατηρήσει ποτέ τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Αγορασα αλλη μπαταρια,δοκιμασα πολλες rom και ξανα τα ιδια.Μονο με την τελευταια rom του pdaviet στο xda μειωσε το προβλημα αλλα δεν το εξαφανισε.Σου λεω το εψαξα πολυ καλα πριν πουλησω αυτην την συσκευη γιατι ηθελα να την κρατησω.Την ειχα αγορασει πριν 8 μηνες περιπου,ισως να εχουν διωρθωσει τα προβληματα που αναφερω.Δες gsmarena.com στα reviews του atom life. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ξεχασα να αναφερω κατι πολυ συμαντικο.Αtom life εχει κ ο αδερφος μου.Τα ειχαμε αγορασει μαζι.Στην δικη του συσκευη τα πραγματα ηταν λιγο χειροτερα.Ειχαμε δωσει περιπου 900e και κλεγαμε τα λεφτα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Πάντως 3 μέρες το έχω και ίσως είναι το καλύτερο ppc που είχα ποτέ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sddclub Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Αφου διαβασα τις εντυπώσεις σας, το παραγγειλα... Θα το εχω απο εβδομαδα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει ακριβως τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω (+ προγραμματα), για να μπορέσει το Atom Life να διαβαζει & να γραφει Ελληνικά SMS ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ΥΓ. Ειμαι νέος στον χώρο αυτό, αλλά πάντα ήθελα ένα τέτοιο μηχανηματάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 για να διαβάζεις ελληνικά, δεν κάνεις τίποτα (ίσως μονάχα να χρειαστεί να ρυθμίσεις τα regional settings στα Ελληνικά) για να γράφεις ελληνικά sms δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sddclub Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Ευχαριστω πολυ.... Θα το δοκιμασω αυριο κιολας. Πιστευεις ότι πρέπει να βαλω την αναβαθμιση της ROm στην εκδοση 6.1 που υπαρχει? Θα δω κάποια τρομερη βελτίωση στη συμπεριφορά του Atom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγώ πάλι για πληκτρολόγιο θα συνιστούσα το Pocket CM Keyboard και για τις επαφές το Pocket CM Contacts. Είναι και τα δύο free, μοντέρνα και πολύ αξιόπιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Πιστευεις ότι πρέπει να βαλω την αναβαθμιση της ROm στην εκδοση 6.1 που υπαρχει? Θα δω κάποια τρομερη βελτίωση στη συμπεριφορά του Atom? Εάν υπάρχει official να την βάλεις, εάν όχι θα σου συνιστούσα να περιμένεις λίγο πριν το πειράξεις για να αποκτήσεις την απαιτούμενη εξοικείωση με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ρε παιδια κατι επαθε το τηλεφωνο μου!!η οθωην μεσα ειναι καπος σπασμενη τι να κανω τωρα??που να το παω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Apo pou to pires? Outws i allws tha prepei pantws na stalei sto ekswteriko gia tin episkevi mias kai den yparxei service stin Ellada (dystyxws). :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 απο την play247 καΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τι να κανω τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 O germanos den tha sou kanei tipota giati afenws den exeis parei ti syskevi sou apo ekei, afeterou den fernei katholou aftes tis syskeves. Tha sou proteina na epikoinwniseis me to play247 (ean den to exeis kanei idi) kai aftoi tha se katefthynoun ws ofeiloun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τι να κανω τωρα?? http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=xda+atom+display Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 δηλαδει να παρω οθωνη??και πως περιπου θα την βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts