ilpanos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Μπορώ να το αγοράσω από το excpansys.com ή μόνο από το gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Μπορώ να το αγοράσω από το excpansys.com ή μόνο από το gr? Από όποιο expansys θέλεις μπορείς να το πάρεις και από το ελληνικό. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 απο οθονη πως ειναι εχει καμια σχεση με την οθονη του eten,με το destinator εχεις καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 σήμερα παρέλαβα το MWg Atom Life για ένα φίλο... (σε 3 εργάσιμες ήρθε) τα μόνα μείον για μένα ότι τα ακουστικά είναι ενοχλητικά (καθώς πρέπει να μπούν τέρμα μέσα στο αφτί!) και τα πολύ μικρά κουμπάκια... και ότι γυαλίζει πολύ !! κατά τα άλλα, εξαιρετικό pocket pc !! [ τρομερά γρήγορο, φοβερή οθόνη, μεγάλη rom, καθαρή λήψη ραδιοφώνου, γρήγορο wifi, ωραία εμφάνιση ] επίσης είναι αρκετά μικρό -ενώ δεν φαίνεται στις φωτό έτσι... πρώτες εντυπώσεις λοιπόν άριστες... :D Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ρε παιδια εχει κανεισ το atom life με ελληνικο μενου??εγω το παραγγειλα απο την expansys και θα μου ερθει σε 2 βδομαδεσ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalisx Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 μετα απο 5 χρονια αποφασισα να ξεθαψω κωδικους και να ξανασυνδεθω στο φορουμ.. οι τεχνολογιες προχωρησαν τα προβληματα παρεμειναν. Αnyway αποφασισα να αγορασω το ατομ λαιφ απο το εξπανσυς με την περιβοητη αυτη προσφορα... και οι πρωτες μου εντυπωσεις ηταν κατι περισσοτερο απο καλες με εξαιρεση την αυτονομια της μπαταριας αλλα τι να κανουμε... Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι η συσκευη κανει restart[μη πω κρασαρει και απαιτειται hard reset] σε εισερχομενη κληση οταν το επιπεδο της μπαταριας ειναι χαμηλο... με μια ματια στα διεθνη φορουμ ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβμημα... any ideas? Παράθεση the time has come.. ! welcome ATHENS 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να αγοράσεις μια νέα καλύτερη μπαταρία (απο τρίτους κατασκευαστές και με μεγαλύτερη χωρητικότητα...) πολλές γνήσιες βγήκαν σκάρτες μάλλον :wacko: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 μετα απο 5 χρονια αποφασισα να ξεθαψω κωδικους και να ξανασυνδεθω στο φορουμ.. οι τεχνολογιες προχωρησαν τα προβληματα παρεμειναν. Αnyway αποφασισα να αγορασω το ατομ λαιφ απο το εξπανσυς με την περιβοητη αυτη προσφορα... και οι πρωτες μου εντυπωσεις ηταν κατι περισσοτερο απο καλες με εξαιρεση την αυτονομια της μπαταριας αλλα τι να κανουμε... Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι η συσκευη κανει restart[μη πω κρασαρει και απαιτειται hard reset] σε εισερχομενη κληση οταν το επιπεδο της μπαταριας ειναι χαμηλο... με μια ματια στα διεθνη φορουμ ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβμημα... any ideas? Πράγματι, στο xda-developers πολλοί αναφέρουν το πρόβλημα αυτό παρόλα αυτά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κάτι τέτοιο. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 και άλλο μειονέκτημα διαπίστωσα σήμερα... στο τελευταίο coreplayer (ακόμη και με επιλεγμένο το intel xscale στο video), τα divx δεν παίζουν !! (με 1 fps :mad:) κρίμα, για μια τόσο γρήγορη συσκευή κατά τα άλλα (τα ίδια videos στο ubiquio 401 μου -με 416 mhz intel- παίζουν σχεδόν τέλεια !..) υποψιάζομαι πρόβλημα με τους drivers (όπως τα νέα htc ??) επίσης, παρατήρησα ότι η οθόνη του είναι μαλακή στην αφή -ίσως χρειάζεται πολύ απαλή μεταχείριση... Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜ LIFE!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜ LIFE!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ?? ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ξ*Ξ Ξ*ΞΞΞΞΞ ΞΞΞ© Ξ£ΞΞΞΑΠΞ*ΞΑΠ΀ΠΞΞΞΞ ΞΞΞ₯ ΞΞ€ΞΞ LIFE!!!ΞΞΞ*ΩΣ ΞΞΞ‘ΞΞ ΞΞΞΞΞΞ£ ΞΞΞ₯ ΞΞ ΞΑΩ Ξ*Ξ‘ΞΞΞ‘ΞΞΞΞ€Ξ?? Tonis gia pes mas entypwseis? Exei kollimata h mpataria poso krataei? Apo expansys to agorases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 οχι κοληματα δν εχει!!οχι δν το πηρα απο την expansys απο την play247!!η μπαταρια κραταει για 2 2,5 ημερεσ!!οι πρωτεσ εντιποσεις ειναι αριστεσ!!ερωτηση τα προγραματα πως τα κανω εγκατασταση??τα στελνω και μετα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Kapoia programmata pou exoun kataliksi .exe ta trexeis apo ton ypologisti sou kai egkathistantai sti syskevi sou arkei na tin exeis syndedemeni me to PC sou mesw ActiveSync. Ta ypoloipa exoun kataliksi .cab, ta petas kateftheian mesa sti syskevi sou kai ta trexeis apo ekei me ena aplo klik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Παιδιά, έχει βάλει κανείς στο Atom Life του 64K κάρτα sim της Wind? Έβαλα εγώ σήμερα και δεν την αναγνωρίζει, ούτε pin δεν μου ζητάει... Τι μπορώ να κάνω; :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ρε παιδια το ατομ ενοσ φιλου του βγαζει στην αρχη align screen!!ξερει κανεις τι πρεπει να κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Να πατήσει με τη γραφίδα στο κέντρο του σταυρού που του εμφανίζεται πάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ξ*αιδιά, Ξ*ΟΡι βάλΡι ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅Ξ―Ο ΟΟΞΏ Atom Life ΟΞΏΟ 64K ΞΊΞ¬ΟΟΞ± sim ΟΞ·Ο Wind? Ξβαλα Ξ΅Ξ³Ο ΟΞΞΌΞ΅ΟΞ± ΞΊΞ±ΞΉ δΡν ΟΞ·Ξ½ Ξ±Ξ½Ξ±Ξ³Ξ½ΟΟί΢Ρι, ΞΏΟΟΞ΅ pin δΡν ΞΌΞΏΟ ΞΆΞ·ΟάΡι... ΀ι ΞΌΟΞΏΟΟ Ξ½Ξ± κάνΟ; :( Den mporeis na breis kamia pio palia 32k?? An pas se kana katasthma tim mporei na exoun krathsei sto stok tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 παιδια οταν στελνω κατι απο το pc στο τηλεφωνο που αποθηκευετε ακριβοσ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 παιδια οταν στελνω κατι απο το pc στο τηλεφωνο που αποθηκευετε ακριβοσ??? Πως το στέλνεις; Με bluetooth; Πρέπει να πηγαίνουν στο /My Documents της κύριας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ναι και δεν ξερω πως να στηλω καποιο αρχειο γιατι δεν μου λεει μλου τουθ πουθενα!!που πρεπει να παω για να στηλω με μπλου τουθ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ATHANASO το My Documents της κύριας μνήμης που ειναι???και πως στελνω κατι με bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ενταξει τα βρηκα!!ξερει κανεις απο που να κατεβασω προγραματα??εχτος απο αυτο http://www.ipmart-forum.com?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TONIS14 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ρε παιδια θελω να στηλω ενα αχει απο το atom life και δεν το βρησκω!! παταω sent και δεν μου λεει πουθενα μπλου τουθ!!που πρεπει να παω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ρε παιδια θελω να στηλω ενα αχει απο το atom life και δεν το βρησκω!! παταω sent και δεν μου λεει πουθενα μπλου τουθ!!που πρεπει να παω?? Τι θέλεις να στείλεις; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts