taxi406 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Βγαλε την μπαταρια για λιγο και δοκιμασε παλι Το έκανα αλλά τίποτα. Έβγαλα και την sim και την κάρτα μνήμης πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimogrec Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εδώ και κανα μήνα έχω ασθενές σήμα στο χώρο εργασίας μου. Σε ορσιμένα σημεία του γραφείου έχω καλό σήμα και θέλω να αφήνω σε εκείνο το σημείο και μέσω κάποιας συσκευής Bluetooth να μιλάω. Δεν θέλω όμως το κλασικό Βluetooth που μπαινει στο αυτί αλλά προτιμώ κάτι με καλώδια όπως το BH 903 'η το BH 103 και το HS-12W . Mε ενδιαφερει περισσοτερο η ποιότητα ηχου. Κυρίως να ακουγομαι καθαρά, γιατί καποια άλλα Bluetooth που είχα, ακουγα καλά αλλα ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε καθαρα. Όπως επίσης πολυ απογοητευμένος είμαι από το turbo-x car kit (κακη ποιοτητα ηχου,εχει αναγνωριση κλησεων στο display αλλα δεν αναγνωρίζει ελληνικά!!!). Αν καποιος απο εσάς εχει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα παρακαλω να με βοηθήσει για το αν ακουγονται καλά. Καποια απο τα παραπάνω έχουν και display με αναγνωρισει κλησεων. Οι ελληνικοι χαρακτήρες φαίνονται? Έχει κανεις κάτι αντίστοιχο να προτίνει? Aκόμα κ καποιο κοινο, απλο bluetooth, αρκει να εχει καλη αποδοση Tα i-tech clip έχουν καλή απόδοση? Η συσκευή ειναι Νοkia 6300, version 6.01 κ θα ειναι 2,5-3,0μ μακρυα από τη συσκευη Βluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Με το τελευταίο firmware (7.00) όταν αλλάζεις θέμα δεν αλλάζει και ο ήχος κλήσης! Αμήν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Με το τελευταίο firmware (7.00) όταν αλλάζεις θέμα δεν αλλάζει και ο ήχος κλήσης! Αμήν! Πολυ θετικο αυτο , ευχαριστουμε για τα νεα ! ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Πολυ θετικο αυτο , ευχαριστουμε για τα νεα ! ;) Νόμιζα ότι πιά ήταν φυσιολογικό σε όλα τα ΝΟΚΙΑ! ΛΟΛ! και το είδα πρίν λίγο και είχα μείνει! αχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Το καινούργιο firmware είναι το V07.21 5-11-08 οποιος θέλει ας το κατεβάσει απο το internet Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Το καινούργιο firmware είναι το V07.21 5-11-08 οποιος θέλει ας το κατεβάσει απο το internet Καλά πόσα firmware έχουν βγεί? και 7.00 και 7.21? Παράξενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 παιδια θελω μερικες συμβουλες ... εχω σαν κυριο κινητο το Ν95 8gb και εχω επιδοτηση 150 ευρο και σκεφτομουν να παρω το Νοκια 6300 η το Nokia 5220 Xpress Music . πιο μου προτεινεται ? νομιζω πως το 6300 ειναι καλυτερο ... επιπλεον δεν διαβασα πολυ το τοπικ εδω γιατι ειναι πολλες οι σελιδες αλλα καταλαβα οτι και το κινητο αυτο μπορει να αναβαθμιστει μεσω Nokia PC SUITE .... μια απορια μου ειναι με το PC SUITE που εχω για το Ν95 κανω την δουλεια μου η χρειαζεται αλλη εκδοση που να ειναι συμβατη με το 6300 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πρώτα απ όλα, δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να σου προτείνουν ποια συσκευή να πάρεις. Γι αυτό το λόγο υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών.:!: Τώρα όσο αφορά το PC Suite, αν έχεις τη κλασσική έκδοση και όχι το Nseries PC Suite, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα της Nokia. Και να διευκρινίσω πως η αναβάθμιση γίνεται μέσω του Nokia Software Upadater και όχι μέσω του PC Suite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 συγνωμη δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοια ενοτητα και οτι "απαγορευεται" αυτο που εκανα ... οσο για την αναβαθμιση ναι εχεις δικιο , το Nokia Software Updater εννοουσα το οποιο το κατεβασα μεσω του Nokia PC SUITE αφου με πηγε στην σελιδα της Νοκια και διαλεξα οτι εχω σαν κινητο το Ν95 8gb... απλα απορησα γιατι μια φορα εβαλα ενα Ν76 μιας φιλης και το PC SUITE που εχω δεν το αναγνωριζε ... συγνωμη για το μεγαλο οφ-τοπικ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimogrec Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Εδώ και κανα μήνα έχω ασθενές σήμα στο χώρο εργασίας μου. Σε ορσιμένα σημεία του γραφείου έχω καλό σήμα και θέλω να αφήνω σε εκείνο το σημείο και μέσω κάποιας συσκευής Bluetooth να μιλάω. Δεν θέλω όμως το κλασικό Βluetooth που μπαινει στο αυτί αλλά προτιμώ κάτι με καλώδια όπως το BH 903 'η το BH 103 και το HS-12W . Mε ενδιαφερει περισσοτερο η ποιότητα ηχου. Κυρίως να ακουγομαι καθαρά, γιατί καποια άλλα Bluetooth που είχα, ακουγα καλά αλλα ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε καθαρα. Όπως επίσης πολυ απογοητευμένος είμαι από το turbo-x car kit (κακη ποιοτητα ηχου,εχει αναγνωριση κλησεων στο display αλλα δεν αναγνωρίζει ελληνικά!!!). Αν καποιος απο εσάς εχει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα παρακαλω να με βοηθήσει για το αν ακουγονται καλά. Καποια απο τα παραπάνω έχουν και display με αναγνωρισει κλησεων. Οι ελληνικοι χαρακτήρες φαίνονται? Έχει κανεις κάτι αντίστοιχο να προτίνει? Aκόμα κ καποιο κοινο, απλο bluetooth, αρκει να εχει καλη αποδοση Tα i-tech clip έχουν καλή απόδοση? Η συσκευή ειναι Νοkia 6300, version 6.01 κ θα ειναι 2,5-3,0μ μακρυα από τη συσκευη Βluetooth. Μιας και δεν απαντησε καποιος να πω οτι πηρα το ΒΗ-103 και δουλευει ικανποιητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhgas Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδιά καλησπέρα την Κυριακή αναβάθμισα το λογισμικό του ΝΟΚΙΑ 6300 που έχω με την έκδοση 7.00 μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Παρατήρησα ότι κάθε φορά που δέχομαι κλήση ή πραγματοποιώ κλήση η οθόνη του κινητού βγάζει παράσιτα. Το έχει κανένας άλλος αυτό. Πώς μπορώ να φορτώσω παλαιότερη έκδοση λογισμικού μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ (πριν είχα την 6.01 και δεν είχα τέτοια προβλήματα) Απαντώντας στο φίλο dimogrec πιο πάνω και επειδή χρησιμοποιώ ακουστικό i-tech clip κατά την άποψή μου είναι καλό και σίγουρα καλύτερο από το ακουστικό του τηλεφώνου που είναι χαμηλής έντασης ακόμα και στο φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το handsfree του τηλεφώνου. Όταν το συνδέω δεν το “βλέπει”. Τι μπορεί να φταίει?? Είναι το handsfree που περιείχε μέσα η συσκευασία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα την Κυριακή αναβάθμισα το λογισμικό του ΝΟΚΙΑ 6300 που έχω με την έκδοση 7.00 μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Παρατήρησα ότι κάθε φορά που δέχομαι κλήση ή πραγματοποιώ κλήση η οθόνη του κινητού βγάζει παράσιτα. Το έχει κανένας άλλος αυτό. Πώς μπορώ να φορτώσω παλαιότερη έκδοση λογισμικού μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ (πριν είχα την 6.01 και δεν είχα τέτοια προβλήματα) Απαντώντας στο φίλο dimogrec πιο πάνω και επειδή χρησιμοποιώ ακουστικό i-tech clip κατά την άποψή μου είναι καλό και σίγουρα καλύτερο από το ακουστικό του τηλεφώνου που είναι χαμηλής έντασης ακόμα και στο φουλ. Παλαιότερη έκδοση λογισμικού ΔΕΝ μπαίνει με κανένα τρόπο στο κινητό! Όσον αφορά στην οθόνη, ίσως να φταίει και το firmware. Δοκίμασε ξανά να περάσεις το ίδιο firmware από πάνω! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhgas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω αυτό που λένε "όταν κάτι δουλεύει σωστά μην το πειράζεις" Έχασα κάποια ώρα για την αναβάθμιση για να δημιουργήσω προβλήματα. Να σημειώσω ότι με την 6.01 δεν είχα κάποιο αντιληπτό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Έκανα αναβαθμιση λογισμικου ενα 6300 και μου βγαλε τα ελληνικα και δεν μπορω να τα ξαναβαλω...τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Το κινητό είναι παρά-εισαγωγή! Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το ελληνικό product code (0537633). Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ξέρει παιδιά κανείς τι παραπάνω φέρνει η 7.21 ? Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το handsfree του τηλεφώνου. Όταν το συνδέω δεν το “βλέπει”. Τι μπορεί να φταίει?? Είναι το handsfree που περιείχε μέσα η συσκευασία του κινητού. Any help?? Γνωριζεται εαν ειναι καποια ρυθμιση?? ή φταιει το κιν ως hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Any help?? Γνωριζεται εαν ειναι καποια ρυθμιση?? ή φταιει το κιν ως hardware? μπα θα έλεγα να μην ανησυχείς! είναι μάλλον θέμα hardware! αυτό έχει συμβεί και σε μένα, και στον κολλητό μου, και σε έναν συμφοιτητή μου. και μετά από λίγες μέρες έφτιαξε...πάντως πραγματικά μην το τρέχεις για φτιάξιμο γι'αυτό το λόγο. θα δείς ότι θα φτιάξε από μόνο του! αυτογιατρέυεται! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 γεια σας παιδια,σκεφτομαι την αγορα του 6300 σε μαυρο χρωμα που κυκλοφορησε τωρα στην αγορα.παρουσιαζει καποιο προβλημα η ειναι μια χαρα?και κατι αλλο .η συσκευη ειναι η ιδια απλως σε μαυρο η ειναι και πιο συγχρονη εκδοση με επιπλεον χαρακτηριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis06 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Geia sas paidia... Exo mia erotisi. Exo to nokia 6300 kai mpaino sto internet meso tou vodafone live(mallon) to problima m einai oti otan thelo na xrisimopoiiso mia efarmogi p xreiazete internet opos to e buddy otan me rotaei gia sindesi patao nai kai meta m leei egrafeite se paketa dedomenon prota kai i sindesi den ginete. Xerete ti ftaiei xreiazete kamia rithmisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ευθύνεται το ότι είναι κλειδωμένο μόνο σε χρήση web και όχι οτιδήποτε άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλησπερα σε ολους θελω να παρω το 6300 για τη μητερα μου και θελω να ειναι αξιοπιστο ανθεκτικο και με μεγαλη διαρκεια μπαταριας,δωστε μου τα φωτα σας για το 6300,μιας και δεν το εχω πιασει και δεν εχω γνωμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παρτο με κλειστα ματια...μπορει να σ'αρεσει τοσο ωστε να το κρατησεις κ συ;)ειναι το πιο αξιοπιστο κινητο που ειχα ποτε το εχω 1 χρονο περιπου κ δν εχει κολησει ποτε ,τιποτα δν εχει παρουσιασει...κ ανθεκτικο!!!το μονο μειονεκτημα για μενα ειναι η αυτονομια του...τι εννοώ ομως?εαν ακους μουσικη ,ραδιο,αρκετη ωρα καθε μερα,στελνεις πολλα ςμς και πολλα τηλεφωνα...δλδ...εαν το εχεις κ δν ακους ραδιο κ το εχεις για κανονικη χρηση κ το κλεινεις κ το βραδυ,θα σ πηγαινει 4-5 μερες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts