Jump to content

rhgas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rhgas

  1. rhgas

    iPhone 3G / 3GS

    Καλησπερα. Η κόρη μου έχει ένα iphone 3gs με λογιδμικό 6.1.3. Το προβλημα είναι ότι μόλις μπαίνει στο INTERNET ή στη φωτογραφική μηχανή το κινητό δείχνει χαμηλή μπαταρία και στη συνέχεια σβήνει. Αυτό γίνεται πάντα. Η μπαταρία αλλάχτηκε πρόσφατα με καινούρια. Σε ερώτηση στον τεχνικό του public μας είπε ότι φταίει η έκδοση του λογισμικού που είναι η 6.1.3 και ότι πρέπει να γίνει downgrade σε 6.1.2, χωρίς όμως να ξέρει αν αυτό μπορεί να γίνει αν δεν το δοκιμάσει. Και το ωραίο είναι ότι αν το αφήσουμε στα public για dοwngrade σε 6.1.2 αν το καταφέραι κοστίζει 45 ευρώ και αν όχι 15 ευρώ. Μπορούμε να το κάνουμε με κάποιο τρόπο downgrade σε 6.1.2; Σημειωτέον ότι στο κινητό δεν έχει γίνει ποτέ jailbrake. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια εκ' των προτέρων.
  2. Το GTI EDITION 30 έβγαινε με τους προφυλακτήρες βαμένους εξ'ολοκλήρου στο χρώμα του αμαξώματος.
  3. Παιδιά καλημέρα. Εχω το εξής πρόβλημα. Κάνω pairing το κινητό μου, ένα Samsung SGH-U600 για να συνδεθεί με το blue&me του αυτοκινήτου μου (μια ΜΙΤΟ) και ενώ το βρίσκει ζητάει κωδικό και συνδέεται, στη συνέχεια δεν μεταφέρει τον κατάλογο και μετά από λίγο αποσυνδέεται . Είχε κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα κατά τη σύνδεση με το blue tooth του αυτοκινήτου του και αν ναι πως το ξεπέρασε. Με κινητό ΝΟΚΙΑ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με αναβάθμιση του firmware; Αυτή πως γίνεται, μπορείς μόνος σου μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή μόνο σε Samsung Service? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  4. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω αυτό που λένε "όταν κάτι δουλεύει σωστά μην το πειράζεις" Έχασα κάποια ώρα για την αναβάθμιση για να δημιουργήσω προβλήματα. Να σημειώσω ότι με την 6.01 δεν είχα κάποιο αντιληπτό πρόβλημα.
  5. Παιδιά καλησπέρα την Κυριακή αναβάθμισα το λογισμικό του ΝΟΚΙΑ 6300 που έχω με την έκδοση 7.00 μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Παρατήρησα ότι κάθε φορά που δέχομαι κλήση ή πραγματοποιώ κλήση η οθόνη του κινητού βγάζει παράσιτα. Το έχει κανένας άλλος αυτό. Πώς μπορώ να φορτώσω παλαιότερη έκδοση λογισμικού μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ (πριν είχα την 6.01 και δεν είχα τέτοια προβλήματα) Απαντώντας στο φίλο dimogrec πιο πάνω και επειδή χρησιμοποιώ ακουστικό i-tech clip κατά την άποψή μου είναι καλό και σίγουρα καλύτερο από το ακουστικό του τηλεφώνου που είναι χαμηλής έντασης ακόμα και στο φουλ.
  6. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σε μένα που έχει από την αγορά την έκδοση 5 δουλεύει κανονικά το αθόρυβο με τη #. Επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν με καλεί κάποιος που το νούμερό του το έχω αποθηκευμένο στο τηλέφωνο δεν το αναγνωρίζει όταν με καλεί για παράδειγμα από το εξωτερικό οπότε μπαίνει και ο κωδικός της χώρας(δηλαδή αν είναι αποθηκευμένο ως 69****** και με καλεί ως 003069****** ΄+03069*******δεν αναγνωρίζει την κλήση}. Αντιμετωπίζεται με κάποια ρύθμιση αυτό.
  7. Παιδιά ρώτησα και πιο πάνω και δεν πήρα από κανέναν σας απάντηση. Η οθόνη του 6300 τρεμοπαίζει όταν γίνεται κλήση. Παρακαλώ απαντήστε μου αν αυτό συμβαλινει και σε σας, ώστε αν είναι πρόβλημα μόνο της συσκευής μου να πάω να την αλλάξω με καινούργια άμεσα και να μην με παραπέμπουν στα service. Την συσκευή την πήρα μόλις προχθές.
  8. Παιδιά παρέλαβα το 6300. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμικτες. Παρατήρησα ότι όταν έχεις εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση καθώς και καθ' όλη τη διάρκεια της κλήσης (από όταν δηλαδή ξεκινά μια κλήση μέχρι και να τελειώσει) εμφανίζεται ένα τρέμουλο στην οθόνη (οριζόντιες γραμμές διαφορετικής φωτεινότητας ). Θέλω να ρωτήσω το παρουσιάζεται σε κάποιον άλλο αυτό. Επίσης κατά την κλήση κυρίως προς σταθερά το ακουστικό δείχνει να έχει μία παραμόρφωση όπως ήδη έχει αναφερθεί και από κάποιους άλλους συμφορμίτες, η οποία σταματά με την έναρξη του διαλόγου. Για ΒΤ δεν μπορώ να αναφέρω κάτι γιατί δεν έχω. Το λογισμικό είναι η V5.00.
  9. Παιδιά υπάρχει κάποιος στο Forum που να χρησιμοποιεί ακουστικό Bluetooth της ΝΟΚΙΑ η κάποιο άλλο και να μην έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Αν ναι ας αναφέρει τη μάρκα προς ενημέρωση όλων μας.
  10. Εννοώ ότι όταν κάνει ανίχνευση για συσκευές με Bluetooth σε χώρο με πολύ κόσμο δεν τις βρίσκει ενώ τηλέφωνο Sony Ericson που ανιχνεύει παράλληλα τις βρίσκει.Δεν έχει συνδεθεί με κανένα από τα δύο SE που έχουμε στην οικογένεια ενώ κάποια στιγμή που βρήκε ένα από τα δύο (μετά από επνελλειμένες προσπάθειες ) ζήτησε κωδικό ο οποιος αφού δόθηκε στην συνέχεια έβγαζε μήνυμα λάθος κωδικού.
  11. Παιδιά γειά. Το πήρε η κόρη μου και παρουσιάζει πρόβλημα σύνδεσης με άλλα κινητά μέσω Bloutooth. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα.
  12. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6300 αλλά από ότι διαβάζω πολλοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με το ΒΤ και άλλοι με τις μνήμες θέλω να ρωτήσω αν τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και όσοι το αγόρασαν τελευταία οπότε πιθανόν να τα έχει διορθώσει η ΝΟΚΙΑ.Σε διαφορετική περίπτωση (αν δηλαδή εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα) νομίζω ότι πρόκειται για κακή αγορά γιατί μπορεί τα προβλήματα να οφείλονται σε κατασκευαστικά ελαττώματα και μην λυθούν ποτέ με μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.Πάντως όταν πήγα στην COSMOTE να το αγοράσω με την επιδότηση που είχα μου είπαν ότι δεν το έχουν και ότι καλύτερα να περιμένω λίγο διάστημα εξ' αιτίας των προβλημάτων που εμφανίστηκαν.
×
×
  • Create New...